Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 ΝοFinishLine (εταιρια χρονομετρησης)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

TRYPOKARYDOS
Elite Forum-Runner



1213 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 17/04/2019 :  20:39:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του TRYPOKARYDOS.  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν έχετε διαπιστώσει από αναρτήσεις φίλων συναθλητών και συναθλούμενων για τo φετινό ΝοFinishLine στην Αθήνα, οι περισσότεροι μιλάνε και για την εταιρία χρονομέτρησης που ή έφαγε στους περισσότερους στροφές (χιλιόμετρα) ή δεν παρουσίασε ποτέ αναλυτικά αποτελέσματα/περάσματα. Το οτι το σάιτ δε, δεν δούλεψε σχεδόν ποτέ, το είδαμε όλοι. Θα σας πω λοιπόν τι έγινε στον 24ωρο αγώνα και κλείνοντας στο τέλος εξηγώ τον λόγο της ανάρτησης.

Φυσικά μιλάμε για μια διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές, αλλά στον κάθε ένα που θα ήθελε μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να βοηθήσει με το δικό του τρόπο. Εκτός από τις 90 ώρες όμως είχε και κάποιους επιμέρους αγώνες μέσα στο 90ωρο όπως τον μαραθώνιο ή το 24ωρο.

Όταν έχεις γενική κατάταξη, ηλικιακές κατηγορίες βραβεύσεις είναι αγώνας και απευθύνεσαι ΚΑΙ σε αθλητές.
Έτσι στον 24ωρο αγώνα βρεθήκαμε αθλητές που στο σύνολο έχουμε τρέξει σε κάθε υπερμαραθώνιο αγώνα ασφάλτου ή βουνού στη χώρα, με διακρίσεις σε δύσκολους αγώνες εδώ και στο εξωτερικό, υπήρχε ακόμη και διακριθεις έλληνας αθλητής σε ΝοFinishLine του Μονακό από όπου έχει ξεκινήσει όλη η διοργάνωση.

Ο αγώνας λοιπόν των 24ωρών ξεκινούσε το σάββατο στις 10 το πρωί, ενώ ήταν κανονικά σε εξέλιξη η διοργάνωση των 90ωρών και στο ένα μόνιτορ της εταιρίας υπήρχαν κάποια περάσματα από τους αθλητές του 90ωρου καθώς και η γενική κατάταξη των ομαδικών συμμετοχών ( σύλλογοι/ομάδες/εταιρίες)

Ξεκινώντας τον αγώνα και δίνοντας του λίγο χρόνο παρατηρήσαμε πως δεν υπάρχει ένδειξη χιλιομέτρων/περασμάτων για εμάς και ρωτώντας μας απάντησε ο κύριος της χρονομέτρησης πως θα τα είχαμε σε λίγα λεπτά.. Οι ώρες περνούσαν (πριν αρχίσει να βρέχει) η απάντηση ήταν πως θα τα έχουμε σε λίγα λεπτά και δεν είχαμε καμία ένδειξη για τον αγώνα μας, ούτε καν αν δουλεύει το τσιπάκι μας (ο ήχος στον τάπητα ήταν απενεργοποιημένος), παρα μόνο ξέραμε ότι έγραφε το ρολόι μας.

Μια κυρία της διοργάνωσης αναγνώρισε πως είχαμε δίκιο στις διαμαρτυρίες μας και μας είπε πως μπορούμε να ρωτάμε κατευθείαν τον χρονομέτρη μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα ( ακόμα δεν είχε αρχίσει να βρέχει). Ρωτώντας λοιπόν τον χρονομέτρη , μου είπε έναν αριθμό χιλιομέτρων λιγότερο από αυτόν που είχα με σιγουριά γράψει (πατούσα το Lap σε κάθε στροφή) και μου είπε πως δεν έχει κάνει λάθος. Το ίδιο παρατήρησαν και άλλοι συναθλητές και μετά άλλαξε την απάντηση του και είπε πως απλά έχει καθυστέρηση στα αποτελέσματα αλλά μετριούνται κανονικά... και συνεχίσαμε τον αγώνα μας στα τυφλά.

Άρχισε να βρέχει (όχι ακραία καιρικά φαινόμενα) και απο κάποια στιγμή και μετά έσβυσαν το μόνιτορ και βλέπαμε μόνο το λογότυπο της εταιρίας και μέχρι τότε εικόνα για τη προσπάθεια μας πουθενα

Η σύντροφος μου πήγε μόνη της να ρωτήσει τον χρονομέτρη αν κάποια στιγμή θα έχουμε εικόνα και έκανε πως δεν την άκουγε, δεν σήκωσε το βλέμμα καν να τη κοιτάξει και λίγο μετά έβαλαν και ένα κάγκελο μπροστά στη τέντα τους για να μη πλησιάζουν οι δρομείς και ο κόσμος και τους ρωτάει συνέχεια..

Οι ώρες περνούσαν πέρασαν τα μεσάνυχτα, η βροχή είχε σταματήσει πολύ πριν βραδιάσει αλλά εμείς τρέχαμε ακόμα χωρις χρονομέτρηση. Κάποια στιγμή πήγα ο ίδιος στον χρονομέτρη και χωρίς να παραβιάσω το κάγκελο τον ρώτησα αν θα μου πει πόσα χιλιόμετρα είχα κάνει. Η απάντηση του ήταν ένα αρνητικό νεύμα με τα μάτια του. Του απάνταω, τι απάντηση είναι αυτή; με τα μάτια σου; τι όχι; στο μονιτορ δεν δείχνει τιποτα και εσυ δεν μας λες ποσο έχουμε τρέξει; Μου λέει αν θες να σου πω πριν 2 ωρες ποσα ειχες κανει..

Του απάντησα πως αυτό είναι απάραδεκτο, καταννοώ πως και εσύ κουράζεσαι ή κάθεσαι ακίνητος ώρες στην υγρασία αλλά εσύ θα πληρωθείς γι αυτό, αυτή είναι η δουλειά σου. Εμεις τρέχουμε τόσες ώρες φάγαμε βροχή, σπάμε τα πόδια μας στο τσιμέντο γιατί αυτά είναι στο αγώνισμα μας, αλλά τρέχουμε τσάμπα χωρις να ξέρουμε τι κάνουμε ...Απάντησε πως σε λίγη ώρα θα ερχόταν και άλλος άνθρωπος και θα το διόρθωναν..

Κάποια στιγμή ειπώθηκε πως μετά τις 2 το βράδυ(!!) θα ήξεραν τα χιλιόμετρα.. που και πάλι και μετά τις 2στο μόνιτορ βλέπαμε το λογότυπο της εταιρίας. Ρωτώντας τον δεύτερο άνθρωπο για τα χιλιόμετρα, η απάντηση ήταν πως η βροχή του δημιούργησε προβλημα και δεν είχε ρευμα. Η δική μου απάντηση ήταν πως είναι δυνατόν δίπλα να έγιναν συναυλίες, όλοι οι χορηγοί να έχουν ρευμα, τα χαπενινκς να γίνονται κανονικά και αυτός να έχει πρόβλημα; Στη τελική -όπως του είπα- ο καιρός ήταν γνωστός από τις προβλέψεις και σαν επαγγελματιας, έπρεπε να είχε μεριμνήσει και για τη βροχή (αν ήταν αυτός ο λόγος). Αυτά θα είναι λόγος του ανέφερα που αν βλέπουμε την εταιρία σε άλλους αγώνες απλά δεν θα πέρνουμε μέρος.

Όλες οι συζητήσεις γινόντουσαν σε κρατημένο ήρεμο ύφος...και κλείνοντας του είπα, ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο κύριε μου; Ενας άνθρωπος δεν μας έχει πει μέχρι τώρα ένα συγνώμη..και θα τελείωνε εκεί..

Το με αδικείς που πήρα σαν μόνη απάντηση προσωπικά δεν με κάλυψε, δεν ασχολήθηκα άλλο και έφυγα να συνεχίσω τα χιλιόμετρα μου πεπεισμένος πια οτι θα είναι λάθος. Απλά σαν ένα μεγάλο τρέξιμο για μένα που θα το βρω αργότερα σε καλό μπροστά μου, και φυσικά να πιάσουν τόπο σαν χρηματα όσα χιλιόμετρα πουν αυτοί στο τέλος...

Σε έναν 24ωρο αγώνα που ξεκίνησε στις 10 το πρωί τα πρώτα αποτελέσματα και εξέλιξη του αγώνα ανακοινώθηκαν την άλλη μέρα στις 4 τα χαράματα...σαν σωστά. Αυτό μεταφράζεται σε 18 ώρες μετά.

Ολοι διαμαρτυρηθήκαμε ξανά για αποκλίσεις από 5 εως 19 χιλιόμετρα. Ο ίδιος κύριος που μίλησα πριν με διαβεβαίωσε πως αυτά ήταν τα σωστά και πως ήταν live όμως μετά από λίγο και μετά απο διαμαρτυρίες αθλητών τελικά τα ξανακατέβασε και ανέβηκαν στις 6 το πρωί με μικρές διορθώσεις, πάλι με αποκλίσεις κατά τα λεγόμενα των περισσότερων.Ήταν και δυο φορές που ρωτήθηκα να πω εγώ πόσα χιλιόμετρα έχω τρέξει..

Ήδη κάποιοι αθλητές είχαν αποφασίσει να φύγουν..ένας προπορευόμενος από μένα συναθλητής έφυγε πρώτος, κάποιοι διέκοψαν και μπήκαν πιο μετά...ξημέρωσε, πριν τελειώσει το 24ωρο ρώτησα τη σύντροφο μου τη γνώμη της..μου απάντησε πως έπρεπε να είχα φύγει και εγώ από τις 4..

Ο αγώνας τελείωσε νομίζω χωρίς λάθη ως προς τη γενική κατάταξη, αλλά με λανθασμένα αποτελέσματα που μέχρι και σήμερα δεν έχουν ανέβει κάπου. Παρόλα αυτά η διοργάνωση (που προς διευκρίνηση διαχωρίζει τη θέση της αναφέροντας σε προσωπικά σχόλια πως η εταιρία χρονομέτρησης δεν είναι μέρος της ομάδας) έχει ήδη ανακοινώσει το σύνολο των χιλιομέτρων(!!!) που θα μεταφραστούν σε κάποιες χιλιάδες ευρώ για το Μαζι για το Παιδί, χωρίς να έχουμε όμως την αναλυτική τους εικόνα κάτι που αφήνει και μερικά κενά..

Ο φιλανθρωπικός σκοπός είναι που μετράει και το ποσό των χρημάτων που πάνε εκεί όποιο και αν είναι, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αρκεί όμως μόνο ένας που δεν θα κάνει σωστά τη δουλειά του για να εκθέσει τους υπόλοιπους σε μια συνεργασία αρκετών και να χαλάσει κάτι όμορφο.

Οι αθλητές έτσι και αλλιώς έχουμε αρκετούς αγώνες να δοκιμάσουμε τις αντοχές και τις προσπάθειες μας.

Ο λόγος όμως που γράφτηκε μετά από πολύ σκέψη όλο αυτό δεν είναι τα χιλιόμετρα, είναι για εκείνο το συγνώμη που δεν ειπώθηκε ποτέ.





Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.

Edited by - TRYPOKARYDOS on 19/04/2019 02:01:02

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  04:04:27  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως ακριβώς τα λες είναι. Περισσότερο καμιά φορά ενοχλεί ο τρόπος παρά το γεγονός καθεαυτό.

Δεν θέλω όμως να καταλήξω σε συμπεράσματα (Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις - που λέμε και στην γενιά μου) αλλά στο βασικό συμπέρασμα συμφωνώ σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποιου είδους αστοχία τελικά περισσότερο ενοχλεί η αντιμετώπιση παρά η αστοχία καθεαυτή.

Τελικά όμως ειλικρινά, θα ήταν καλύτερα αν σου έλεγε από την αρχή τα μαντάτα , "Κοίτα έχουμε σοβαρό πρόβλημα, δεν ξέρω τι σόι αποτελέσματα θα βγάλουμε?"
Ή μήπως για το καλό όλων, ίσως ήταν καλύτερα να σας καθησυχάσει όλους, καθώς διαφορετικά ίσως απλά σταμάταγαν οι μισοί?

Τελευταίο σχόλιο : Δεν καταλαβαίνω, τι θα πει διαχώρισε την θέση της η διοργάνωση από την χρονομέτρηση. Η κάθε διοργάνωση, κουβαλάει την ευθύνη όλων των συνεργατών της, και στο τέλος εκείνη εκτίθεται ή δέχεται τα συγχαρητήρια.
Δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γεγονός, το ίδιο θα έλεγα και λέω παντού. Δεν νοείται διαχωρισμός...

ΥΓ. Για την ιστορία, έχω συνεργαστεί με όλους κατά καιρούς, όλους τους χρονομέτρες, τις διοργανώσεις κτλ, δεν έχω δει κανέναν που κάποια στιγμή ΔΕΝ τα έχει θαλασσώσει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

ΥΓ2. Καταλαβαίνω πως ένας αγώνας υπεραπόστασης για τον αθλητή είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα 10ρι... απαιτεί άλλη αφοσίωση και επιμονή και επένδυση από την πλευρά του αθλητή... ενώ σταδιακά η κούραση και η εξάντληση δεν επιτρέπει ιδιαίτερη ανεκτικότητα σε λάθη και παραλείψεις των άλλων. Πραγματικά ΔΕΝ θα ήθελα να βρεθώ επ ουδενί στην θέση σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

as400
Advanced Forum-Runner

Greece
364 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  09:10:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα ιδια ακριβως εγιναν και στο Μαραθωνιο χωρις βροχη παρακαλω , ειχε γραψει το ρολοι μου 42,200 και πηγα να τους ρωτησω αν εχω τερματισει και μου ειπαν οτι εχω ακομα 1 στροφη-1 χλμ . Οσο και να χανει το GPS , 1 χλμ διαφορα ειναι πολυ ,εκανα τη μια στροφη σαν αποθεραπεια και οταν πηγα να παραλαβω μεταλιο και διπλωμα βρηκα τον κυριο που μας ειχε δωσει την εκκινηση και του εκανα τα παραπονα μου . Η απαντηση του ηταν οτι η δικη μου μετρηση ηταν η σωστη και οτι ειχαν κανει κατι αλλαγες στο προγραμμα γιατι ειχαν ενα προβλημα . ΑΛΛΑΓΗ στο προγραμμα υπολογισμου περασματων οταν ο αγωνας ειναι σε εξελιξη ???? Σιγουρα η ευθυνη των συνεργατων ανηκει στους διοργανωτες αλλα δε θυμαμαι ποια εταιρεια ηταν περσι που νομιζω οτι ολα κύλησαν ομαλα. Η πλακα ειναι οτι Σαββατο απογευμα που μπηκα στο site να δω ποσα χλμ εχουν γραψει στο 24ωρο καποιοι γνωστοι ειδα τους 5-6 πρωτους με 9χλμ

AS400
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

daydreamer
Forum-Runner

Greece
90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  10:20:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το GPS σίγουρα χάνει, όμως αυτό σημαίνει πως συνήθως γράφει λιγότερα χιλιόμετρα απ'ότι γύρους. Τσεκάροντας τουλάχιστον τα δικά μου περάσματα στο 90ωρο, είχα πάντα περισσότερα περάσματα από το Strava segment Kanali, άρα και χιλιόμετρα καταγεγραμμένα για τη διοργάνωση σε σχέση με το τί έδειχνε το ρολόι. πχ 11 γύροι, 10.68 το ρολόι, 22 γύροι, 21.30 το ρολόι.

Η διοργάνωση έχει πολύ παράξενη στάση, όπως είπατε, από τη μία κρατάει αποστάσεις από τον χρονομέτρη, από την άλλη ανακοινώνει τα τελικά χιλιόμετρα και άρα τα ευρώ προσφοράς και δίνει link στο ελλιπές site του που ακόμη δεν έχει αποτελέσματα για Family, Marathon και το 24ωρο έχει ακόμη τους πρώτους με 9χλμ.

Προσωπικά έχω στείλει email στον χρονομέτρη (όπως με παρέπεμψε η διοργάνωση) για να ρωτήσω για διαφορά 3 χιλιομέτρων που δεν φαίνονται στα αποτελέσματα. Ναι, 3χλμ είναι λίγα αλλά μεταφράζονται και σε 1.5 ευρώ. Αν τυχόν αυτό το πρόβλημα το έχουν και άλλοι, τότε μπορεί να μεταφράζεται σε σημαντικό ποσό.

ΥΓ: Σε σχέση με τη διοργάνωση, πολύ κακή διαχείριση των ομάδων όταν ήταν πολυπληθείς και έμπαιναν όλοι μαζί στο κανάλι ως επί το πλείστον σαν περιπατητές και έκλειναν το δρόμο στους δρομείς. Και καλά εγώ που στην τελική δεν έκανα ούτε 50 χλμ συνολικά στις 90 ώρες, άλλοι που έκαναν όντως μεγάλη προσπάθεια τί χρωστάγανε να ταλαιπωρούνται και να κινδυνεύουν να συγκρουστούν; Τα αυτοκόλλητα Fast lane & Slow lane κάτω και ένας εθελοντής που ήταν κατά διαστήματα στις ράμπες μετά την είσοδο όταν είχε πολύ μποτιλιάρισμα δεν βοηθούσαν και πολύ. Για του χρόνου πρέπει να μεριμνήσουν περισσότερο, ίσως χώρισμα Fast/Slow σε περισσότερα σημεία, περισσότεροι εθελοντές να ασχολούνται με αυτό; Σίγουρα να αναφέρεται πολύ πιο συχνά από τα μεγάφωνα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  10:32:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χίλια δίκια έχει ο TRYPOKARYDOS, σε όλα.

Μακράν η χειρότερη και τραγικά απαράδεκτη χρονομέτρηση ever.
(να μην πούμε ότι τα live results απλά δεν έπαιζαν ποτέ...)

Γενικά μου "έφαγαν" 7 χλμ (γράφτηκαν 70 από τα 77, στα παλιά μου τα παπούτσια, εγώ ξέρω τι έκανα, αλλά κρίμα για τους διοργανωτές) και άκουσα ότι "έφαγαν" και σε άλλους.

AS400, είχα ξεχάσει ότι θα έτρεχες στον Μαραθώνιο, κρίμα που δεν τα είπαμε! (ήμουν με τη φανέλα της Βραζιλίας, πήγαινα αργά)
Εκτός αν εσύ ήσουν στο τέλος που μου είπες ότι σε έβαλαν να κάνεις μια στροφή ακόμα!

Το 2018 ήταν άψογη η χρονομέτρηση/γυρομέτρηση!

Edited by - Rigelian on 18/04/2019 10:34:02
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

as400
Advanced Forum-Runner

Greece
364 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  11:23:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Rigelian το ειπα σε πολλους οποτε διολου απιθανο να τα ειπαμε εμμεσως . Η πλακα ειναι εχοντας δηλωσει συμμετοχη και στο 90ωρο ειχα 2 νουμερα μαζι μου , στο 90ωρο με δειχνουν με 38χλμ .
Πως γινεται 2 BIB στην ιδια φανελα να δειχνουν αλλες αποστασεις ................μονο η πολυ καλη αυτη εταιρεια το ξερει . Αντε και του χρονου θα μας βαλουν καθε φορα που κλεινουμε γυρο θα φωναζουμε το νουμερο μας .........

AS400
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  11:29:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Η πλακα ειναι εχοντας δηλωσει συμμετοχη και στο 90ωρο ειχα 2 νουμερα μαζι μου , στο 90ωρο με δειχνουν με 38χλμ "
Κι εμένα, λιγότερα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  12:04:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

"Η πλακα ειναι εχοντας δηλωσει συμμετοχη και στο 90ωρο ειχα 2 νουμερα μαζι μου , στο 90ωρο με δειχνουν με 38χλμ "
Κι εμένα, λιγότερα!


για τα πανηγυρια!!!

του χρονου στον παυλακο τη χρονομετρηση αν θελουν επαγγελματιες! κουμπαρεεε θελω ποσοστα

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

amarakom
Newbie Forum Runner

Greece


1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  12:15:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάλλον κάποια από τα km που χάσατε τα βρήκα εγώ!

Πήγα το Σάββατο να τρέξω με την οικογένεια μου. Κάνω αρχικά 2km με γυναίκα και παιδιά και μετά ένα 5αρι μόνος μου. Επίσημη απόσταση: 11km αντί για 7!! Τα παιδιά και η γυναίκα μου έκαναν ένα ακόμα γύρο. Επίσημη απόσταση: 5km αντί για 3!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  12:29:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by daydreamer

Το GPS σίγουρα χάνει, όμως αυτό σημαίνει πως συνήθως γράφει λιγότερα χιλιόμετρα απ'ότι γύρους. Τσεκάροντας τουλάχιστον τα δικά μου περάσματα στο 90ωρο, είχα πάντα περισσότερα περάσματα από το Strava segment Kanali, άρα και χιλιόμετρα καταγεγραμμένα για τη διοργάνωση σε σχέση με το τί έδειχνε το ρολόι. πχ 11 γύροι, 10.68 το ρολόι, 22 γύροι, 21.30 το ρολόι.

Η διοργάνωση έχει πολύ παράξενη στάση, όπως είπατε, από τη μία κρατάει αποστάσεις από τον χρονομέτρη, από την άλλη ανακοινώνει τα τελικά χιλιόμετρα και άρα τα ευρώ προσφοράς και δίνει link στο ελλιπές site του που ακόμη δεν έχει αποτελέσματα για Family, Marathon και το 24ωρο έχει ακόμη τους πρώτους με 9χλμ.

Προσωπικά έχω στείλει email στον χρονομέτρη (όπως με παρέπεμψε η διοργάνωση) για να ρωτήσω για διαφορά 3 χιλιομέτρων που δεν φαίνονται στα αποτελέσματα. Ναι, 3χλμ είναι λίγα αλλά μεταφράζονται και σε 1.5 ευρώ. Αν τυχόν αυτό το πρόβλημα το έχουν και άλλοι, τότε μπορεί να μεταφράζεται σε σημαντικό ποσό.

ΥΓ: Σε σχέση με τη διοργάνωση, πολύ κακή διαχείριση των ομάδων όταν ήταν πολυπληθείς και έμπαιναν όλοι μαζί στο κανάλι ως επί το πλείστον σαν περιπατητές και έκλειναν το δρόμο στους δρομείς. Και καλά εγώ που στην τελική δεν έκανα ούτε 50 χλμ συνολικά στις 90 ώρες, άλλοι που έκαναν όντως μεγάλη προσπάθεια τί χρωστάγανε να ταλαιπωρούνται και να κινδυνεύουν να συγκρουστούν; Τα αυτοκόλλητα Fast lane & Slow lane κάτω και ένας εθελοντής που ήταν κατά διαστήματα στις ράμπες μετά την είσοδο όταν είχε πολύ μποτιλιάρισμα δεν βοηθούσαν και πολύ. Για του χρόνου πρέπει να μεριμνήσουν περισσότερο, ίσως χώρισμα Fast/Slow σε περισσότερα σημεία, περισσότεροι εθελοντές να ασχολούνται με αυτό; Σίγουρα να αναφέρεται πολύ πιο συχνά από τα μεγάφωνα.



το GPS κατά 99% όταν χάνει, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ μέτρα και όχι γράφει λιγότερα. 100% αυτό που λέω
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  13:06:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by dpkouk

quote:
Originally posted by Rigelian

"Η πλακα ειναι εχοντας δηλωσει συμμετοχη και στο 90ωρο ειχα 2 νουμερα μαζι μου , στο 90ωρο με δειχνουν με 38χλμ "
Κι εμένα, λιγότερα!


για τα πανηγυρια!!!

του χρονου στον παυλακο τη χρονομετρηση αν θελουν επαγγελματιες! κουμπαρεεε θελω ποσοστα

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...





Ξ Ε Χ Α Σ Ε Τ Ο!!!!!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ.....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ!!!!...από κοντά οι ΄΄λόγοι΄΄

ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ Νουνέ μας!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015

Edited by - SKOTEINOS on 18/04/2019 13:07:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

daydreamer
Forum-Runner

Greece
90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  13:29:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by daydreamer

Το GPS σίγουρα χάνει, όμως αυτό σημαίνει πως συνήθως γράφει λιγότερα χιλιόμετρα απ'ότι γύρους. Τσεκάροντας τουλάχιστον τα δικά μου περάσματα στο 90ωρο, είχα πάντα περισσότερα περάσματα από το Strava segment Kanali, άρα και χιλιόμετρα καταγεγραμμένα για τη διοργάνωση σε σχέση με το τί έδειχνε το ρολόι. πχ 11 γύροι, 10.68 το ρολόι, 22 γύροι, 21.30 το ρολόι.



το GPS κατά 99% όταν χάνει, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ μέτρα και όχι γράφει λιγότερα. 100% αυτό που λέω



Χμμ, μήπως αυτό αλλάζει σε κυκλικές διαδρομές; Τουλάχιστον το δικό μου ρολόι (που εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, Forerunner 15, ίσως να χάνει από μόνο του ), συνήθως γράφει λιγότερα σε στίβο (εκτός αν πηγαίνω ανάποδα που τότε γράφει λίγο παραπάνω), καθώς επίσης και όποτε τρέχω στο κανάλι στο Νιάρχο ποτέ δε μου έχει γράψει 1χλμ τη λούπα πάντα λιγότερο. (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι σωστά μετρημένο)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

as400
Advanced Forum-Runner

Greece
364 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  13:57:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by daydreamer

quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by daydreamer

Το GPS σίγουρα χάνει, όμως αυτό σημαίνει πως συνήθως γράφει λιγότερα χιλιόμετρα απ'ότι γύρους. Τσεκάροντας τουλάχιστον τα δικά μου περάσματα στο 90ωρο, είχα πάντα περισσότερα περάσματα από το Strava segment Kanali, άρα και χιλιόμετρα καταγεγραμμένα για τη διοργάνωση σε σχέση με το τί έδειχνε το ρολόι. πχ 11 γύροι, 10.68 το ρολόι, 22 γύροι, 21.30 το ρολόι.



το GPS κατά 99% όταν χάνει, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ μέτρα και όχι γράφει λιγότερα. 100% αυτό που λέω



Χμμ, μήπως αυτό αλλάζει σε κυκλικές διαδρομές; Τουλάχιστον το δικό μου ρολόι (που εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, Forerunner 15, ίσως να χάνει από μόνο του ), συνήθως γράφει λιγότερα σε στίβο (εκτός αν πηγαίνω ανάποδα που τότε γράφει λίγο παραπάνω), καθώς επίσης και όποτε τρέχω στο κανάλι στο Νιάρχο ποτέ δε μου έχει γράψει 1χλμ τη λούπα πάντα λιγότερο. (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι σωστά μετρημένο)



Μου ειπαν οτι ο γυρος δεν ειναι ακριβως χιλιομετρο αλλα αναλογα που βαζουν τα προστατευτικα καγκελα "παιζει" απο 985 εως 995 μετρα .
Αυτο ειναι το λιγοτερο

AS400
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  14:19:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by as400

quote:
Originally posted by daydreamer

quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by daydreamer

Το GPS σίγουρα χάνει, όμως αυτό σημαίνει πως συνήθως γράφει λιγότερα χιλιόμετρα απ'ότι γύρους. Τσεκάροντας τουλάχιστον τα δικά μου περάσματα στο 90ωρο, είχα πάντα περισσότερα περάσματα από το Strava segment Kanali, άρα και χιλιόμετρα καταγεγραμμένα για τη διοργάνωση σε σχέση με το τί έδειχνε το ρολόι. πχ 11 γύροι, 10.68 το ρολόι, 22 γύροι, 21.30 το ρολόι.



το GPS κατά 99% όταν χάνει, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ μέτρα και όχι γράφει λιγότερα. 100% αυτό που λέω



Χμμ, μήπως αυτό αλλάζει σε κυκλικές διαδρομές; Τουλάχιστον το δικό μου ρολόι (που εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, Forerunner 15, ίσως να χάνει από μόνο του ), συνήθως γράφει λιγότερα σε στίβο (εκτός αν πηγαίνω ανάποδα που τότε γράφει λίγο παραπάνω), καθώς επίσης και όποτε τρέχω στο κανάλι στο Νιάρχο ποτέ δε μου έχει γράψει 1χλμ τη λούπα πάντα λιγότερο. (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι σωστά μετρημένο)



Μου ειπαν οτι ο γυρος δεν ειναι ακριβως χιλιομετρο αλλα αναλογα που βαζουν τα προστατευτικα καγκελα "παιζει" απο 985 εως 995 μετρα .
Αυτο ειναι το λιγοτερο

AS400



Ναι, εμένα μου είπαν ότι είναι 980μ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

polyenios
Forum-Runner

Greece
193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  15:50:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τις δύο προηγούμενες χρονιές οι χρονομετρήσεις είχαν πάει μία χαρά από δύο διαφορετικές εταιρίες. Αναρωτηθείτε γιατί κάθε χρόνο αλλάζει ο χρονομέτρης σε αυτόν τον αγώνα........ Να προσέχετε τον τίτλο "φιλανθρωπικό" παιδιά!

polyenios, polyfotos, polyelaios, poluxronos, poluxromos, polu....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/04/2019 :  16:11:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by polyenios

Τις δύο προηγούμενες χρονιές οι χρονομετρήσεις είχαν πάει μία χαρά από δύο διαφορετικές εταιρίες. Αναρωτηθείτε γιατί κάθε χρόνο αλλάζει ο χρονομέτρης σε αυτόν τον αγώνα........ Να προσέχετε τον τίτλο "φιλανθρωπικό" παιδιά!

polyenios, polyfotos, polyelaios, poluxronos, poluxromos, polu....







ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000