Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ευχές
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

SPYROS1
Newbie Forum Runner

Greece


1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 26/04/2019 :  12:46:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Ανάσταση!


Edited by - SPYROS1 on 27/04/2019 19:16:47

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/04/2019 :  19:23:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by SPYROS1

Καλημέρα σε όλους και Καλή Ανάσταση!

Είμαι 68 ετών και την 1/4/2019 μου εμφύτευσαν απινιδωτή για την αποφυγή μελλοντικού σοβαρού κινδύνου αιφνιδίου θανάτου σε περίπτωση κοιλιακής ταχυκαρδίας. Είχε προηγηθεί μελέτη ηλεκτροφυσιολογίας που έδειξε ότι σε περίπτωση κοιλιακής ταχυκαρδίας παθαίνω ανακοπή (με επανέφεραν σε 3 δευτερόλεπτα με απινίδωση) δηλαδή θανατηφόρο κατάσταση.

Έχω όμως πολλές απορίες σχετικά με την από εδώ και πέρα ζωή μου και ειδικά με τις συσκευές μπορώ να χειρίζομαι και από ποιες κινδυνεύω. Ο καθηγητής που μου έκανε τη μελέτη και μου έβαλε και τον απινιδωτή, μου συνέστησε να προσέξω στο αεροδρόμιο το μηχάνημα ελέγχου και επίσης να μη βάζω το κινητό στην αριστερή τσέπη του μπουφάν δηλ. όχι κοντά στον απινιδωτή. Σχετικά με τις άλλες οικιακές συσκευές ή εργαλεία μόνο την ηλεκτροκόλληση μου είπε να αποφύγω να χρησιμοποιήσω. Κάλεσα την εταιρία από την οποία πήραν τον απινιδωτή και ένας τεχνικός τους μου συνέστησε ότι απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής. Τον ρωτησα αν π.χ. μπορώ να χρησιμοποιήσω ηλεκτρικό δράπανο χειρός για να ανοίξω τρύπα σε μέταλλο και μου το "απαγόρεψε" αυστηρά.
Εγώ όμως είμαι συνταξιούχος που μένω στο κτήμα μου στην Εύβοια τα τελευταία χρόνια και όποια σιδηρουργική ή ηλεκτρολογική ή άλλη εργασία χρειαστεί να γίνει την κάνω μόνος μου χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση το κατάλληλο ηλεκτρικό εργαλείο όπως: 1. Ηλεκτροκόλληση τύπου Inverter, 2. Δράπανο, 3. Κρουστικό δράπανο 4. Κομπρεσέρ βαρύ, 5. Αλυσσοπρίονο βενζίνης και ηλεκτρικό 6, Μπορντουροψάλλιδα ηλεκτρικά, 7. Κονταροπρίονο ηλεκτρικό, 8. Πιεστικό πλυσίματος και διάφορα άλλα όπως επίσης και όργανα μετρήσεων (πολύμετρα αναλογικά και ψηφιακά).
Εδώ να αναφέρω ότι ο απινιδωτής που μου έβαλαν είναι τελευταίου εξελιγμένου τύπου που μου επιτρέπει να κάνω και Μαγνητική Τομογραφία πράγμα απαγορευτικό σε παλαιότερα μοντέλα. Υπάρχει κάποιος με τέτοια περίπτωση αν με διαφωτίσει καπως?
Αισθάνομαι πλέον σαν ανάπηρος...

Ευχαριστώ πολύ


Καταρχάς περαστικά.
Ζητάτε βοήθεια για ένα θέμα ζωής και θανάτου,όπως το περιγράφεται μέσα από ένα φόρουμ.Ακόμα και καρδιολόγος να υπήρχε και να είχε τις γνώσεις να σα απαντήσει,σίγουρα θα το έκανε εξετάζοντας από κοντά,διότι τηλεδιαγνωσεις δε γίνονται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000