Συγγραφέας |
Θέμα  |
RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
827 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 : 14:29:34
|
quote: Originally posted by Hermes
καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες! σήμερα 11χλμ στους διάδρομους του Axion fitness, τους πολύπαθους τους ηρωΐκούς με εναλλαγές ταχύτητας και πριν πλάτη, δικέφαλοι, κοιλιακοί.
πάντως, δεν πολυπάθησαν οι διάδρομοι σήμερα όσο θα ήθελα, γιατί έπρεπε να διακόψω κάπως έκτακτα αφού έτυχε μια απρόοπτη αγγαρεία, να γιατί από εδώ και πέρα θα αφήνω το κινητό στο ντουλαπάκι!
Πάνο, αυτά είναι τα καλά της πισίνας! Αν και παρατηρώ μερικούς (ας μου επιτραπεί η έκφραση) "ψυχάκηδες" που το έχουν αφημένο σε ειδική θήκη ακριβώς δίπλα από εκεί που αφήνουν τη σανίδα τους.
-------------------------- Run-time Error |
 |
|
RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
827 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 : 14:46:09
|
Training report, τώρα:
Έπειτα από ένα ΣΚ έντονου πιασίματος, χθες 6 και λίγο χιλιόμετρα στο 5:28 (μέσο pace) και 30' στην πισίνα και σήμερα 7k στα πέριξ του 5:00 (για κάποιο λόγο "με πήρε") και 40' στην πισίνα. Ευτυχώς, ο ώμος κρατάει και αν μου βγάλει ενόχληση θα είναι στη στάση γραφείου και όχι πάνω στην κίνηση.
Βέβαια, χθες το πρωί την ώρα που ετοιμαζόμουν για το τρέξιμο εμφανίστηκε ένας διαξιφιστικός πόνος στο δεξί πόδι, κάπου μεταξύ χήνειου πόδα και κνήμης. Η αλήθεια είναι πως για να μη λύσω και (ξανα)δέσω τα παπούτσια, έσπρωξα αρκετά δυνατά είναι η αλήθεια το πόδι μέσα στο παπούτσι με αυτή τη χαρακτηριστική κίνηση. Πάω να κατέβω τα σκαλοπάτια, πονάει. Σε φάση να το σκέφτομαι αν τελικά θα τρέξω. Βγαίνω στο ταρτάν και ξεκινάω χαλαρά, καμία ενόχληση. Μετά, ελάχιστα το κατάλαβα μέσα στη μέρα σε πολύ συγκεκριμένες κινήσεις.
Σήμερα το πρωί ήμουν πιο προσεκτικός με τα παπούτσια και όλα οκ. Στο τρέξιμο πάνω καμία ενόχληση. Μετά, όμως, αφού κολύμπησα χωρίς θέμα και έκανα μπάνιο και οδήγησα, πηγαίνοντας να ανέβω τα σκαλοπάτια για το γραφείο, τσουπ πάλι. Μετά, όπως ήρθε, έτσι έφυγε. Κούραση μου μυρίζει, αλλά θέλει παρακολούθηση λίγο. Αλλά, ρε συ garga, με αυτές τις παιδικές χαρές κάθε βραδάκι, τι ξεκούραση να κάνουμε; Γυρνάς το απόγευμα, πας για εσπερινό session 7-9:30 τους κανίβαλους, μετά να τους μπανιάρεις, να τους ταΐσεις, να τους κοιμήσεις, να τσιμπήσεις και συ κάτι, ε και μετά μπορεί να τσιμπήσεις και καμιά τενοντίτιδα απτο πουθενά για επιδόρπιο. 
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 : 16:12:38
|
Η αλήθεια είναι ότι γάμος(συμβίωση) και έντονος αθλητισμός(γενικότερα πολύωρα χόμπυ) δεν μπορούν να πάνε μαζίταιριάζουν δύσκολα, αν υπάρχουν και παιδιά καλά είναι να υπάρχει εξωτερική βοήθεια(πεθερικά, γονεις και ότι άλλο) αλλιώς ή η γκρίνια γίνεται συγκάτοικος ή πέφτει προπονητικός κόφτης. Δεν θα ξεχάσω τις παλιότερες εποχές που στην προετοιμασία για τον ΚΜΑ ξεκινούσα τα 30αρια 5 το πρωί και μόλις γυρνούσα στις 8 ο μεγάλος(4-5 ετών τότε) ήταν ξύπνιος. Ποια αποθεραπεία! Ποια ξεκούραση! Τον έπαιρνα και για 2-3 ώρες γυρνούσα στις παιδικές. Έπεφτα να κοιμηθώ το βράδυ και ενοχλούσα τον γείτονα 3 στενά παραπέρα! Όταν ήρθε και ο δεύτερος η κρέμα έδεσε για τα καλά. Τρέχα τον έναν στο γήπεδο τρέχα τον άλλο στον φίλο του. Μια ώρα στίβο ο μεγάλος μια ώρα έτρεχε ο μπαμπάς να προλάβει το 10αρι! Και αν χτυπούσε το ρημάδι επειδή τελείωσε η προπόνησή του νωρίτερα, να και τα γρήγορα τέμπο! 1,5 ώρα αγγλικά ο μεγάλος, αα ωραία πάω για 16αρι, αμ δε... υπάρχουν και ψώνια μεγάλε, άντε για διαλλειματική στο μάρκετ! Σχεδίαζα προπονησούλα νυκτερινή και βρισκόμουνα σε παιδικά γενέθλια για προκοιλιακούς. Θέλει και η σύζυγος να περπατάει ή να ποδηλατεί για 1 ώρα και οι κατάλληλες ώρες μειώθηκαν ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι όταν δεν υπάρχει εξωτερική βοήθεια ακόμα και η προσπάθεια προπόνησης γίνεται μετ΄εμποδίων. Είναι από τους βασικούς λόγους που βγαίνω για άθληση όλες τις απίθανες ώρες, κατά βάση χάραμα. Σήμερα πχ 05:15 κολυμπούσα για να προλάβω να είμαι μέχρι 06:30 στο σπίτι. Να μην γράψω για κάτι 04:45 χειμωνιάτικα για πρωινές προπονήσεις γιατί θα με μουτζώνουνε! Ευτυχώς δεν πηγαίνω σε αγώνες και αυτό με έκανε λίγο πιο χαλαρό στις προπονήσεις-απαιτήσεις μου. Κάνω τις προπονητικές μακακείες μου αλλά με μέτρο. Να μην ξεχάσω και την "ψυχολογική" ημερήσια προετοιμασία όταν το παιδί μπαίνει ή είναι στην εφηβεία! Άλλες φορές να σκέφτεσαι "φύγε για τρέξιμο, θα χυθεί αίμα" και άλλοτε "δεν πάω πουθενά είμαι ράκος". Όμως δεν παραιτούμαι! 55 μίνιτς κολύμπι σήμερα το πρωί, απόσταση 1800μ. και ολίγοι κοιλικοί μετά.
Metallica, "The Unforgiven". https://www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
|
Edited by - gargadua on 23/07/2019 16:15:07 |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 : 20:21:56
|
καλησπερίζω! double feature σήμερα με 10χλμ χαλαρό και ολίγη από ανυπόδητο στο ταρτάν το πρωΐ και στήθος / τρικέφαλα το απόγευμα!
Λευτέρη είναι δράμα η κατάσταση με τα κινητα ωρες - ώρες...    |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/07/2019 : 09:58:02
|
Καλημέρες! σήμερα πρωΐ 15χλμ στο Χαλανδρίου με μια ταληρούμπα επιταχυνόμενο και μετά 2x8x200! |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 25/07/2019 : 14:39:06
|
5 ταπεινά χλμ να δοκιμάσω το πόδι σε 26΄με 05:18 ρυθμό. Ακολούθησαν ολίγα βαράκια και κοιλιακοί. Δεν με πόνεσε το μετατάρσιο αλλά και δεν με άφησε χωρίς ενόχληση υπενθύμισης για την παρουσία του.
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
|
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 25/07/2019 : 20:18:08
|
Xαίρετε! σήμερα νωρίς το απόγευμα με τη ζεστούλα 20χλμ "περιπλανητικό" τρέξιμο απο Χαλάνδρι μέχρι Παπάγου περνώντας από Κοντόπευκο, Αγ.Παρασκευή όπου βρηκα (το μέρος που ήταν) το παλιό μου σχολείο, Χολαργό με πέρασμα από Μπομπονιέρα και ολόκληρο το λοφίσκο γύρα και Παπάγου! |
 |
|
RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
827 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2019 : 10:54:45
|
Καλημέρα! Πενταροεξάρια είχαν αυτές οι μέρες σε ρυθμούς χαλαρούς στο 6:00-5:00, κολύμπι στο πλαίσιο που δεν εμφανίζονται τσιμπήματα (κοίτα να δεις που το τσίμπημα της τσούχτρας που αποτελεί το μόνιμο φόβο στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης φαντάζει προτιμότερη περίπτωση από το τσίμπημα του υπερακάνθιου ) και ασκήσεις δύναμης στροφέων/κορμού/ποδιών. Ειδικά την Τετάρτη το έσκισα! Από αύριο θα βρίσκομαι στα πέριξ της αφετηρίας του ΑΜΑ, αλλά φέτος περισσότερο θα παίζω με τα κουβαδάκια μου και λιγότερο θα ψάχνω για θαλάσσιες χελώνες στα ανοικτά του Ευβοϊκού (κλαψ, λυγμ).
 |
|
Chris44
Forum-Runner

Greece

121 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2019 : 21:49:02
|
Σύνολο εβδομάδας 43 χλμ με χαλαρά πεντάρια αλλά και γρήγορες διαλειματικες. Αύριο αγώνας 28 χλμ. |
 |
|
Aroulio
Elite Forum-Runner

1581 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 27/07/2019 : 02:21:02
|
Καιρό έχω να γράψω κι εγώ. Ελέω διακοπών έχουμε ότι να ναι. Πολύωρο άραγμα μέχρι καψαλισματος στη θάλασσα, και μετά 6αρια μέχρι 12άρι σε διάφορους ρυθμούς. Επίσης κάμποσο κολύμπι με αποκορύφωμα ένα 3.8km (ήθελα να δοκιμάσω την iron απόσταση) σε 75-77min (2:02 min/100m).
ΥΓ κατά τα λοιπά συμφωνώ με gargadua καθώς κατ' επανάληψη έχω παίξει Tetris προκειμένου να χωρέσω το τρέξιμό μου ανάμεσα στις παιδικές δραστηριότητες. Πάντως για αξημέρωτες προπονήσεις ούτε λόγος. Έχει κι ο ψυχαναγκασμός τα όριά του. |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 29/07/2019 : 09:44:29
|
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! σήμερα 18χλμ στο Χαλανδρίου με κομμάτια διαφόρων αποστάσεων και εντάσεων από 3στροφα έως μονόστροφα |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 30/07/2019 : 19:55:13
|
χαιρετώ! df σήμερα με κοντά 9 χαλαρά χλμ στο παρκάκι της Πανεπιστημιούπολης το πρωΐ και απόγευμα ψευτοπεταλιές στο στατικό 20 λεπτά και μετά στήθος - τρικέφαλα |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2019 : 09:57:29
|
καλημέρες! σήμερα πρωΐ 12χλμ σε ποδηλατόδρομους και στο γήπεδο Χαλανδρίου, όπου και κάμποσα ανοίγματα! |
 |
|
Chris44
Forum-Runner

Greece

121 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2019 : 22:21:04
|
Eπιστροφή στην προπόνηση σήμερα με 5 πολύ χαλαρά χλμ το πρωί στο δρόμο σε ρυθμό 6:47/χλμ και άλλα 5 χλμ το απόγευμα στο γήπεδο διαλλειματικές(5 x 1000 m)σε ρυθμό 5:13/χλμ. |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/08/2019 : 19:34:00
|
καλησπεριζω! "σιώπησα" τις τελευταίες αυτές ημέρες, αλλά δεν έκανα και κάτι αξιοσημείωτο... έκανα χθες το πρωΐ 9χλμ με 5αράκι τέμπο στο Ψαροπούλι Ευβοιας όπου έκανα μινι παραθερισμό! |
 |
|
Θέμα  |
|