Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 μαραθωνιος μπρατισλαβας
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

manpmisi
Newbie Forum Runner

Greece
36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 15/11/2019 :  21:05:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τρεξει τον πιο πανω μαραθωνιο για να μας πει εντυπωσεις.Ευχαριστω

peros1971
Newbie Forum Runner

Greece
15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2019 :  09:22:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παρα πολυ καλος αγωνας στον προτείνω δυο κύκλοι μαζι και ημιμαραθωνιος καλες παροχές
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pedro_G
Forum-Runner

Greece


71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2019 :  14:59:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ειμασταν παρεα 5 φιλων περυσι συμμετειχαμε σε ολα τα αθλητικα και τα 3 δρομικα φεφονοτα. 5,10,21 και 42 χλμ ταυτοχρονα. ενδιαφερον αγωνας με πολλα περασματα απο τις γεφυρες του Δουναβη και σε πολυ χαμηλο κοστος συγκριτικα με τον αλλο μαραθωνιο της γειτονικης Βιεννης που περυσι γινοταν την ιδια μερα....θυμαμαι ειχαμε τερματισμο σε ωραιο σημειο Εμπορικο κεντρο παραδουαβιο με γρασιδι και διπλα στον Δουναβη με πολυ ωραια θεα και ευχαριστη αποκατασταση με μπυρες. Μετρια εκθεση, επαρκης τροφοδοσια επιπεδη διαδρομη ιδανικες συνθηκες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pantazis
Advanced Forum-Runner

Greece


283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2019 :  21:39:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πότε είναι ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2019 :  15:10:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα παρακαλούσα αυτούς που έτρεξαν τον μαραθώνιο να μας πούνε αν τα νερά είναι σε μπουκάλι ή σε κύπελλο. Επίσης αν είναι κάθε δυόμισι ή κάθε πέντε χιλιόμετρα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

manpmisi
Newbie Forum Runner

Greece
36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2019 :  20:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ευχαριστω για τις απαντησεις.Ο μαραθωνιος ειναι 5/4/2020
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2019 :  07:47:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα παρακαλούσα τον φίλο που τον έτρεξε να μας πει για την συχνότητα του νερού, όπως και αν είναι σε μπουκάλι ή όχι. Ευχαριστώ.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

peros1971
Newbie Forum Runner

Greece
15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2019 :  21:24:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ειναι ανα 5χλμ σε μπουκάλι γενικα εχουν πολυ καλη διοργάνωση με λαγους (για χρονο) και παρα πολυ καλες παροχες στο τελος του μαραθωνιου, μαζι με τον μαραθώνιο διεξάγεται και ο ημιμαραθωνιος ανετη διαδρομή με δυο μικρες ανηφορες στην γεφυρα και στην εισοδο για την παλια πολη. Τίμιος και οικονομικος μαραθώνιος σε μια ωραια καθαρη πολη εχουν € και φθηνες μπυρες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pedro_G
Forum-Runner

Greece


71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/11/2019 :  10:55:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
νερο....τι να το κανεις..... στη Μπρατισλαβα. Η πολη ειναι απλα η πρωτευουσα και η πόλη με τη φθηνοτερρη Μπύρα Παγκοσμιως.... σου απαντησε ηδη ο συνονοματος....εγω θα προσθεσω με καθυστερηση...

"....Όσον αφορά τις διαδρομές ήταν βατές και με λίγες ανηφοροκατηφόρες, ιδανικές για προσωπικό ρεκόρ. Η διέλευση μέσα από κατά πράσινα Αυστριακά πάρκα , το κέντρο της παλιάς πόλης κάτω ακριβώς από την Πύλη του Μιχαήλ, πάνω από την Γέφυρα του Δούναβη και μάλιστα περίπου 10 τις μετρησα σε όλους τους αγώνες που συμμετειχα, αλλά και δίπλα από το UFO με την θέα του Δούναβη να σε συντροφεύει στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, καθιστά αναμφισβητητα την διοργάνωση σαν μια από τις ομορφότερες Παραποτάμιες διαδρομές που έχουμε διέλθει!

Το κόστος συμμετοχής αλλά και ή όλη υποστήριξη θεωρείται πολύ πιο οικονομική από πολλές άλλες διοργανώσεις που συμμετείχαμε εντός και εκτός Ελλάδας -δίχως όμως να πιάσει το best value for money της Κωνσταντινούπολης με κόστος εγγραφής μαραθωνίου εκεί στις 40 T.L. κάπου 6 ευρώ με πλήρες πακέτο...το 2018 και 2019!

Έτσι λοιπόν οι τιμές των 33 ευρώ για τον μαραθώνιο, τα 31 για τον Ημί, τα 14 για το 10αρακι και 12 ευρώ για τον mini marathon αποτελούν σημαντικό και δελεαστικό λόγο να συμμετέχεις όταν μάλιστα με κόστος συνολικό 49 ευρώ προσφορά για την παρέα μας (BLACK FRIDAY) πήραμε εκκίνηση και στους 3 αγώνες την στιγμή που σε διπλανή πόλη φίλοι δρομείς επιβαρυνθηκαν για την ίδια διοργάνωση του Μαραθωνίου με κόστος 135 ευρώ (Βιέννη).

Τα μετάλλια συμμετοχής- 4 διαφορετικά σε κάθε αγώνα, τα μπλουζάκια δώρο - έκπληξη σε όλους τους τερματίσαντες στους 2 μεγάλους αγώνες, το πάστα πάρτυ πριν, οι μπύρες στον τερματισμό αλλά και την προηγούμενη του αγώνα ( Birell επίσημος χορηγός τους αγώνα) η γενικότερη Υποστήριξη από εθελοντές και διασώστες, κατατάσσουν την όλη διοργάνωση σε άρτια επαρκής και value for money. Μάλιστα η συγκέντρωση του κόσμου στον Μαραθώνιο δεν πρέπει να πέρασαν τις 1200 συμμετοχές στον μεγάλο αγώνα και πάνω από 3500 στον Ημί είναι ότι ακριβώς αναζητά και επιθυμεί ο μέσος Δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Στους μικρότερους αγώνες και επαρκής τροφοδοσία υπήρχε επαρκής σε μπουκαλια και σε ισοτονικα ποτηρια αλλά η συμμετοχή ήταν λίγο μεγαλύτερη.


Στα + της διοργάνωσης η τοποθεσία τερματισμού και εκκίνησης ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο EUROVEA ακριβώς στις παρυφές του Δούναβη και πλάι στα εστιατόρια και μπυραρίες αλλά και γρασίδι οπού μπορείς άνετα να ξεκουραστείς είτε σαν συνοδός είτε σαν συμμετέχοντας!



Edited by - Pedro_G on 25/11/2019 10:57:35
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000