Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 Πως αντιμετωπίζετε το θέμα "κορονοϊός";
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/03/2020 :  23:44:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Κώστα τα λεφτά μόνο, δεν σε κάνουν περισσότερο άνθρωπο, το αντίθετο. Αγοράζουν ευκολίες όχι ανθρωπιά.
Προσωπικά δε νομίζω ότι οι κυβερνήσεις ήταν κατώτερες γιατί κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος(σκέψου ότι ακόμα ψάχνονται για μάσκες!) για κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με την ασυμφωνία της επιστημονικής κοινότητας. Άλλωστε βλέπεις ότι αλλάζουν(ή θ΄αλλάξουν) πλεύση ως προς την αντιμετώπιση.

Νομίζω η παρούσα κυβέρνηση καλά το πηγαίνει (αν και θα ήθελα περισσότερους ελέγχους και περιορισμούς ειδικά στις ειδήσεις που διασπείρονται) όμως ο πραγματικός της αγώνας θα είναι όταν θα πρέπει να συνεννοηθεί με ανθρώπους(άνθρωποι οι γερμανοί;) μετά τον ιό. Αν πάει μακρυά, σίγουρα θα χρειαστεί να πάρει και άλλα οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης αλλιώς βλέπω πολύ πείνα. Και εκεί θα δοκιμαστεί δυνατά.
Ίσως όμως είναι και μια καλή ευκαιρία πέρα της ΕΕ(συγνώμην ΓΕ) να επαναπροσδιορίσουμε την αναγκαιότητα της αυτάρκειας. Δεν δουλεύει να εξαρτιέσαι συνέχεια από τους άλλους ακόμα και σε διατροφικό επίπεδο! Γενικότερα καμμιά σχέση με την ανύπαρκτη προηγούμενη ή με χλιαρές αντιδράσεις άλλων αντιπολιτευτικών κομμάτων. Θεωρώ ότι αν διατηρήσουν την σεμνότητα, σεβαστούν την ελληνικότητα(όχι ακρότητες) και δείξουν περισσότερη δυναμική(λείπει, λείπει) προς τους έξω, θα μακροημερεύσουν.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Ο πλούτος δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, προφανώς, ούτε και χειρότερο. Αν τον θεωρήσουμε τρόπο εξουσίας, αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα. Αρχή άνδρα δείκνυσι.

Για κάτι που συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια δεν μπορείς (και θα τολμούσα να πω: Δεν πρέπει) να είσαι προετοιμασμένος. Θεωρώ ότι καλά πάμε στην Ελλάδα, απλά πρέπει να ομολογήσω ότι ο σχεδόν δογματικός (αν μου επιτρέπεις) αντιγερμανισμός σου δεν είναι σωστός. Προφανώς όλοι θέλουμε ένα ευρωομόλογο για περαιτέρω Ευρωπαϊκή Ενοποίηση, αλλά θα δοθούν πολλά χρήματα μέσω ESM.

Την αυτάρκεια θα την έβαζα σε πιο μεγάλη γεωγραφική περιοχή, στην Ευρώπη ή ακόμα καλύτερα στον Πρώτο Κόσμο. Ξέρω ότι η ορολογία αυτή είναι στα όρια της πολίτικλι κορέκτνες αλλά δεν μπορώ να το πω διαφορετικά. Κατά τη γνώμη μου η Κίνα και η Ινδία, γενικότερα η Ασία εκτός Ιαπωνίας είναι πολλά, τεράστια προβλήματα σε κάθε επίπεδο και καμία λύση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  00:10:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Από τον εξαιρετικότατο Θοδωρή Αναγνωστόπουλο ( https://www.athens-science-festival.gr/team_members/thodoris-anagnostopoulos/ )

Η "χορογραφία" αυτή, ως pre-event έκπληξη για το επερχόμενο Athens Science Festival, κινηματογραφήθηκε την 25η Μαρτίου στο Μοναστηράκι πριν ακριβώς 4 χρόνια. Τότε που ο Homo Sapiens ακόμα επιτρεπόταν να συναναστραφεί με άλλα άτομα του είδους του σε μεγάλες ομάδες και να κινηθεί, να χορέψει, να αγκαλιαστεί και να κάνει ότι καλύτερο για να αναμείξει το μικροβίωμά του (μεταξύ άλλων). Αν και φαντάζει αιώνες πίσω μια τέτοια συμπεριφορά του είδους μας (και εάν θέλουμε να το διαφυλάξουμε θα πρέπει να την κρατήσουμε ευλαβικά για μεγάλο διάστημα ακόμα), τέτοιες εποχές ευρείας κοινωνικοποίησης θα ξαναέρθουν. Είναι εξάλλου από τα βαθύτερα χαρακτηριστικά του είδους μας.

https://www.youtube.com/watch?v=daEL8etglWE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2yOEb7j-SdDphXDWpCg88TAW1o7IPFoqZ3Cld_3Wk45PU0_4u_huD16gM

Edited by - Rigelian on 28/03/2020 00:10:41
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  00:24:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by Deorum

2 tris κόβουν οι ΗΠΑ από το λεφτόδενδρο της FED άκουσα...
Θα πέσει πληθωρισμός να φάνε και οι κότες...

Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, και αυτά που λέτε θα τα έχουν ζυγίσει. Γιατί όταν ξαφνικά έρχεσαι σαν έθνος/ΕΕ αντιμέτωπος με το σενάριο απώλειας 1-2% του γενικού πληθυσμού σου και ένα 5% στα νοσοκομεία, τότε ΕΤΣΙ κ αλλιώς θα φάς μεγάλη οικονομική καταστροφή...




Δεν υπάρχουν κίνδυνοι πληθωρισμού όταν δεν υπάρχει demand, οπότε αυτός ο φόβος είναι όχι απλά μακρινός αλλά επιθυμητός!

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται: https://www.in.gr/2020/03/26/world/koronaios-vretania-ektimiseis-sok-gia-ti-thnisimotita-tis-pandimias/
(άσε τον τίτλο, είναι clickbait)

Οπότε σου λεω το εξής: Αν ο ιός έχει ήδη προλάβει να μολύνει το 50-60% Ιταλών, Ισπανών, Γάλλων ΗΒ και ΗΠΑ, μήπως αυτό που ζει τώρα η Ιταλία (και βλέπουμε τι θα ζήσει η Ισπανία-Γαλλία-ΗΒ-ΗΠΑ) είναι το χειρότερο σενάριο, οπότε η αυστηρότατη καραντίνα στην οποία βρίσκονται δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο καταστρέφει την οικονομία;

Να θέσω και αλλιώς το ερώτημα: Μήπως τα μέτρα έχει νόημα να τα πάρουμε στην αρχή (όπως εμείς) αλλιώς δεν έχει νόημα να τα πάρουμε καθόλου;

Προβοκατόρικες ερωτήσεις, για τις οποίες δεν έχω απάντηση...



Δεν τους έχει προλάβει όλους στην Ιταλία, ούτε καν το 50-60% των ιταλών.

Έχει ίσως προλάβει το 50-60% των ανθρώπων στην Λομβαρδία. Οπότε αν θες να κάνεις αναγωγή για την πραγματική δυναμική του Ιού, πήγαινε μόνο με το τι γίνεται σε αυτές τις πόλεις (μπέργκαμο κτλ).
Τα νούμερα είναι τραγικά.
Εξάλλου αν τους είχε μολύνει κατά 60% τι νόημα θα είχε πλέον το lockdown...?



Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ, απλά δεν μπορεί, πλέον, να άρει έτσι το lockdown η κυβέρνηση, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι διότι:
1. Θα πρέπει να παραδεχτεί ότι φτάσαμε στην ανοσία αγέλης με σχετικά πολύ λίγους νεκρούς,
2. Η θνησιμότητα είναι πολύ μικρότερη,
3. Θα είναι σαν να λέει σε ΗΒ, ΗΠΑ, Σουηδία ότι συνεχίστε έτσι
4. Θα τους "κρεμάσουν" στην Πιατσάλε Λορέτο για την τρομακτική οικονομική ζημιά που προξένησαν,
5. Θα χαθεί κάθε αξιοπιστία από την πλειονότητα των επιστημόνων που υποστηρίζουν το lockdown.



Ναι οκ, εκτός από αυτά βάλε και ένα 6.
6. Ή θα πεθάνουν άλλοι 300.000 άνθρωποι.... τόσο απλά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  04:15:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
κ μαλλον το τελευταιο τρεμουν...

κι αυτο το κομμουνιστικη κινα μπλα μπλα.. δεν μου καθεται καλα...κ εξηγουμαι..πρωτα απο ολα μακρια απο μενα οι διπολισμοι κ τα αριστερα-δεξια...κ 2ον εδω κ λιγες μερες στη Σαιγκον μς βλεπουν ολους τους ξενους με μισο ματι γιατι λεει φεραμε τον ιο καθοτι ταξιδευουμε ενω ο λαος εδω πειναει κ δε εχει χρηματα γ λονγκ weekend στο χονγκ κονγκ κ το μακαο...οι αφορισμοι κ οι ταμπελες δεν βοηθουν αντιθετα πολωνουν...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  08:54:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για να εξηγηθώ
Δεν είπα ότι πρέπει να τα βάλουμε με την Κίνα γιατί από εκει ξεκίνησαν τόσες πανδημίες. Απλά σκέφτηκα τι θα γινόταν αν αυτές είχαν ξεκινησει από τις ΗΠΑ.
Αν τις εκκλησίες τις έκλεινε η κυβέρνηση με τσαμπουκά. θα είχαμε τους επαναστάτες πιστούς και άντε να τους μαζέψεις μετά.Δειτε τι έγινε με τα καρναβάλια .Οποτε αναγκάστηκαν οι παπάδες να κλείσουν τις εκκλησίες και το 99% των πιστών κάθησε σπίτι του
Παρότι στην αρχή ήμουν υπέρ της καραντίνας βλέποντας τα τελευταία στοιχεία αρχίζω να την αμφισβητώ Η Ιταλία είναι 3 εβδομάδες στην καραντίνα και έχουμε αύξηση κρουσμάτων ,στο princess έχουμε ελάχιστη διάδοση του ιού ,ελάχιστους θανάτους και όλα αυτά μέσα σε ένα πολύ κλειστό περιβάλλον. Έγινε ο μαραθώνιος του Λος Άντζελας και δεν υπήρξε καμία αύξηση κρουσμάτων .Απο το μυαλό μου αρχίζει να περνάει η σκέψη ότι η συμπεριφορά του ιού εξαρτάται παρά πολύ από τις κλιματολογικές συνθήκες.
Για να μην παρεξηγηθώ από τον καναπέ μου εύκολα γράφω βλακείες και φιλοσοφίες, απλά είπα να τις μοιραστώ μαζί σας .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  09:19:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Riff Raff(αν διαβάζεις ακόμα)
η έννοια του διαλόγου-αντίλογου είναι να προβάλεις τις απόψεις σου και μέσα από αυτόν να καταλάβεις την δύναμη ή την αδυναμία τους. Αυτό ίσως και να σε οδηγήσει σε περαιτέρω προβληματισμό. Με το να κάνεις διάλογο μόνο με άτομα που πάντα συμφωνούν δεν το βρίσκω και πολύ εποικοδομητικό επειδή δεν διευρύνεις τη σκέψη σου. Εδώ μέσα χρόνια "σφαζόμαστε" και νομίζω ότι είναι από τις λίγες φορές που συμφωνούμε ως προς την θετική κατεύθυνση της κυβέρνησης. Και αυτό είναι το ωραίο, "σφαζόμαστε" σε πολύ καλό επίπεδο! Τώρα τυχόν αστοχίες του γραπτού λόγου(έλλειψη αμεσότητας) νομίζω είναι συγχωρητέες.

Χθες το απόγευμα βγήκα για περπάτημα, περίπου 6 χλμ, μαζί με το μεγάλο γιο στη πόλη. Διαφωνώ με όποιον πιστεύει ότι δεν υπακούει ο κόσμος. Τα πάντα ήταν έρημα και που και που, κάποιος ταχυμεταφορέας πήγαινε με το παπάκι του.

Κώστα
και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κάπως έτσι σκεφτήκαν, τι είναι μερικά μύρια νεκρών μπροστά στην ανάπτυξη της επιστήμης για το γενικότερο καλό του πλανήτη; Απλά έτυχε τα πειραματόζωα να είναι Εβραίοι στην πλειοψηφία και κάτι άλλοι παλιοχαμούρηδες μη γερμανοί, τι να κάνουμε; Εεε σήμερα έτυχε να είναι οι γέροντες και οι ευπαθείς ομάδες, τι να κάνουμε οι υπόλοιποι υγιείς; Να κλείσουμε την οικονομία εξαιτίας τους;
Η "ανοσία της αγέλης" οδηγεί σε λάθος αποτέλεσμα που μπορεί η λογική της να στραφεί μελλοντικά εναντίον οποιουδήποτε για οποιονδήποτε χαζό λόγο.
Θαυμάζω τα επιτεύγματα και την ανάπτυξη του γερμανικού λαού όμως είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη θέση της ανθρωπότητας(όχι τη δικιά τους) στον πλανήτη. Διαχρονικά είναι μεγαλύτερη η αρνητική συμβολή τους. Γι΄αυτό και δεν τους εκτιμώ καθόλου. Το ίδιο ισχύει (με διαφοροποιήσεις, αλλά σε μικρότερο βαθμό λόγω φτωχού αποτελέσματος) για τους γείτονές μας τους τούρκους. Θα μπορούσαν να είναι ψηλά αλλά είναι μαλάκες.
Μπορεί ο EMS να αρκεί όμως δεν κόβεις και κάθε ελπίδα, αυτό σε κάνει απάνθρωπο τουλάχιστον, ειδικά όταν στο ζητάνε σύμμαχοι ηγέτες άλλων χωρών! Εκεί είναι και η διαφορά του ηγέτη από τον τεχνοκράτη ή διαφωνείς; Η αυτάρκεια, με δεδομένο την μέχρι σήμερα συμπεριφορά των λοιπών κρατών της ΕΕ, νοείται ΚΑΤΑΡΧΑΣ μόνο ΕΘΝΙΚΗ (τουλάχιστον σε διατροφικό επίπεδο).

Δημήτρη
να τους πεις, "όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται"!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  09:44:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ioma

Για να εξηγηθώ
Δεν είπα ότι πρέπει να τα βάλουμε με την Κίνα γιατί από εκει ξεκίνησαν τόσες πανδημίες. Απλά σκέφτηκα τι θα γινόταν αν αυτές είχαν ξεκινησει από τις ΗΠΑ.
Αν τις εκκλησίες τις έκλεινε η κυβέρνηση με τσαμπουκά. θα είχαμε τους επαναστάτες πιστούς και άντε να τους μαζέψεις μετά.Δειτε τι έγινε με τα καρναβάλια .Οποτε αναγκάστηκαν οι παπάδες να κλείσουν τις εκκλησίες και το 99% των πιστών κάθησε σπίτι του
Παρότι στην αρχή ήμουν υπέρ της καραντίνας βλέποντας τα τελευταία στοιχεία αρχίζω να την αμφισβητώ Η Ιταλία είναι 3 εβδομάδες στην καραντίνα και έχουμε αύξηση κρουσμάτων ,στο princess έχουμε ελάχιστη διάδοση του ιού ,ελάχιστους θανάτους και όλα αυτά μέσα σε ένα πολύ κλειστό περιβάλλον. Έγινε ο μαραθώνιος του Λος Άντζελας και δεν υπήρξε καμία αύξηση κρουσμάτων .Απο το μυαλό μου αρχίζει να περνάει η σκέψη ότι η συμπεριφορά του ιού εξαρτάται παρά πολύ από τις κλιματολογικές συνθήκες.
Για να μην παρεξηγηθώ από τον καναπέ μου εύκολα γράφω βλακείες και φιλοσοφίες, απλά είπα να τις μοιραστώ μαζί σας .



Δεν είναι κριτήριο ο ένας μαραθώνιος του LA. Πρώτον μπορεί εκεί να μην μεταδόθηκε πουθενά, δεύτερον ... ΜΑ έχουν τεράστια αύξηση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ, και στην Καλιφόρνια και στις άλλες μεγάλες περιοχές. Δεν καταλαβαίνω γιατί λες "δεν υπήρξε καμία αύξηση κρουσμάτων"

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

Η Ιταλία δεν ήταν σε απόλυτη γκαραντίνα, δυστυχώς. Είχαν κλείσει καφέ, μπαρ κτλ, όσα δηλαδή πάει ο εξωτερικός πελάτης (όπως και εδώ σε πρώτη φάση), αλλά φάμπρικες και εργοστάσια δούλευαν κανονικά! Έχω μια αίσθηση ότι έκλεισαν και αυτά εδώ και 10μέρες μόνο?
Κάτι τέτοιο ας με διορθώσει κάποιος.
Και εγώ αμφισβητώ τον περιορισμό του να περπατάς έξω. Δεν νομίζω ότι έξω σε μια βόλτα την παραλιακή μπορείς να κολλήσεις, επειδή στα 2 μέτρα είναι κάποιος άλλος. Προφανώς δεν είμαι ειδικός.
Ίσως περισσότερο φόβο έχεις, αν μπεις στο ασανσέρ για να πας εκεί, από το οποίο ασανσέρ πέρασε πριν κάποιος άρρωστος. Ίσως δηλαδή η απαγόρευση κυκλοφορίας βοηθάει περισσότερο με έμμεσο τρόπο.

Η φάση με το princess diamond είναι περίεργη. Από την μία είναι σαφώς πολύ μικρό δείγμα σε σχέση με τα δεκάδες χιλιάδες που έχουμε, από την άλλη είναι ένα κλειστό και ελεγχόμενο σύστημα.
Αλλά δεν αλλάζει τραγικά την ουσία. Απαλύνει απλώς τα νούμερα που περιμένουμε, χωρίς σε καμία περίπτωση να τα κάνει διαχειρίσιμα ή αποδεκτά. Ξαναλέω για κάθε νεκρό θα υπάρχουν άλλοι 3-4 που θα χρειάζονται νοσηλεία ακόμα και ΜΕΘ κάποιοι. Ακόμα και αν δεν είχαμε θανάτους πάλι θα ήταν τραγικό, όταν το 10%-15% του πληθυσμού θα πρέπει να περάσει από το νοσοκομείο.

Φυσικά τόσες κυβερνήσεις που έκαναν κολοτούμπα 180 (ή 360) μοιρών ενώ στην αρχή έλεγαν οκ θα το διαχειριστούμε, φαντάζομαι και οι πιο εξειδικευμένοι επιστήμονες θα τα σκέφτηκαν αυτά σχετικά με το princess diamond περισσότερο από ότι εγώ που είμαι άσχετος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  09:48:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυο λογια κ απο μενα για το θεμα.
Παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Η Κινα δεν εχει κομμουνισμο,νομιζω μεχρι και το ΚΚΕ το εχει καταλαβει,εχουν αφησει την ταμπελα ακομα αλλα... δεν.

Το εαν θα κλεισουν οι εκκλησιες ειναι θεμα της πολιτειας,ειναι ενα επειγον θεμα δημοσιας υγειας και οπως με ΠΝΠ αποφασισε τα μεχρι τωρα μετρα και ανα πασα ωρα μπορει να αποφασισει μεχρι πληρη απαγορευση κυκλοφοριας,ετσι εχει δικαιωμα αλλα και υποχρεωση να κανει το ιδιο με τις εκκλησιες,δηλαδη εαν οι χριστιανοταλιμπαν τυπου Αμβροσιου ηταν πλειοψηφεια και αποφασιζαν να παραμεινουν ανοιχτες και καλουσαν τους πιστους να πανε,τι θα εκανε ο Κουλης? Ας μας που οι νομικοι του φορουμ τη γνωμη τους.

Η κυβερνηση σε γενικες γραμμες πηρε σωστα μετρα σχετικα γρηγορα.Ηταν '''τυχερη΄΄΄ (και εμεις το ιδιο)που η πανδημια εγινε τωρα και οχι σε 2-3 χρονια που με βαση το σχεδιο που ειχαν για τη δημοσια υγεια,ενας θεος ξερει τι θα γινοταν.
Και μην εχετε καμια αμφιβολια οτι εαν σε κανα χρονο η επιστημονικη κοινοτητα διαβεβαιωσει οτι ο covid απο δω και περα θα ειναι ενα απλο συναχακι και η επομενη πανδημια θα απεχει χρονικα οσο η προηγουμενη, για ποτε θα ξεχαστουν τα χειροκροτηματα στα μπαλκονια για τους συγχρονους οπλαρχηγους με τις μπλε και τις ασπρες στολες και για ποτε οπως ελεγαν και δυο ψυχες του ΣΚΑΙ και τωρα επισημα της κυβερνησης,οχι μονο θα κλεισουν νοσοκομεια,αλλα θα γκρεμιστουν κιολας.(πραγματι,τεραστια οικοπεδα σε σημεια φιλετα,για ...αξιοποιηση απο ιδιωτες)
Σε αυτο θα βοηθησουν(οπως κανουν παντα)τα ΜΜΕ η συντριπτικη πλειοψηφεια των οποιων λιβανιζουν τη συγκεκριμενη κυβερνηση,περιπου οπως λιβανιζαν τον Τσαουσεσκου στη Ρουμανια.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  10:04:05  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν έχει σημασία αν έχει κομμουνισμό ή ξέρω γω κάτι άλλο.
Δεν είναι ιδεολογικό, έχει να κάνει με το ότι είναι αρκετά φτωχοί άνθρωποι και αναγκάζονται να τρώνε... ότι σκατά βρούνε.
Υπάρχουν υπαίθριες αγορές όπου πουλιούνται ζωντανά ή φρεσκοσφαγμένα το οτιδήποτε χωρίς καμία απολύτως διασφάλιση, υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα αυτά που εδώ τα έχουμε τόσο δεδομένα που κοντεύουμε να ξεχάσουμε την αξία τους.

όπως διάβασα στο φατσοβιβλίο

2049. - Ξέρετε είναι η ώρα να κάνετε το εμβόλιο για τον κορονοϊό Covid 19
-Ξέρετε γιατρέ μα είναι εμβόλιο για ένα κρυωματάκι. Άλλωστε είμαι πολύ δυνατός οργανισμός, παίρνω Βιταμίνες, γυμνάζομαι.
-Κοιτάξτε μπορεί να είναι και σαν απλό κρύωμα αλλά πρώτον μπορεί και να σκοτώσει και εσάς , και αν το μεταδώσετε στους μεγαλύτερους πχ τους γονείς σας, σκοτώνει τον ένα στους 10.
-Όχι γιατρέ δεν το πιστεύω. Δεν έχω δει κανέναν άλλωστε να πεθαίνει από κορονοϊό.
-Δεν έχετε δει γιατί έχουμε βρει εμβόλιο αλλά το 2020 κύριε δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσους σκότωσε σε λίγους μήνες. Έκλεισαν σχολεία, χώρες, εκκλησίες, αεροδρόμια δουλειές και θα σκότωνε εκατομμύρια αν δεν είχαμε κλειστεί σπίτια μας μέχρι να βρούμε το εμβόλιο.
-Παραμύθια γιατρέ. Αυτά τα λένε οι εταιρείες για να πουλάνε.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  13:32:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κώστα, οκ, δεν επιμένω για τις παραλίες διοτι ξέρουμε πως μπορουν να τα παρουσιάσουν τα ΜΜΕ. Σαν τα διόδια που τα έδειχνε φρακαρισμενα αλλα τελικως λιγότεροι είχαν φύγει εκείνο το ΣΚ απ´οτι το προηγούμενο. Οποτε παω πάσο.
Βεβαια, δεν ξεχνώ το καρναβάλι της Πάτρας και τα «εμας δεν μας πιάνει ο κορονοιός». Πρέπει να ηταν οι ίδιοι που χόρευαν στο Σύνταγμα το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Κατα τ´αλλα, συμφωνω παντα με Garadua, Deorum και ioma.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  14:07:00  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πραγματικά έχω φτάσει στα όρια μου.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  14:38:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Πραγματικά έχω φτάσει στα όρια μου.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ?


ελα ντεεεε..

+1 στα οσα λεει ο γιωργος...της τρελης γινεται στις ΗΠΑ χωρις να φταιει μονο ο μαραθωνιος στο ΛΑ.



Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  15:53:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσοι είναι αντιεμβολιαστές, ας πάνε εθελοντές στα νοσοκομεία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  17:19:34  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσοι είναι αντιεμβολιαστές είναι 3 κακά πράγματα ταυτόχρονα.

Είναι ταυτόχρονα χαζοί (δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν τον μηχανισμό τους κτλ και δεν πείθονται γιατί κατα βάθως... δεν το καταλαβαίνουνκτλ), ημιμαθείς (οι πιο ξεροκέφαλοι είναι και κάπως διαβασμένοι, και έχουν στο μυαλό τους και κάποια επιχειρήματα... νομίζουν ότι έχουν καταλάβει), και συνομωσιολόγοι (αυτό ανήκει σε ειδική σφαίρα έρευνας, η επιστήμη το μελετάει).

Αν κάτι από αυτά λείπει, δεν γίνεσαι αντιεμβολιαστής.
Μπορεί να είσαι συνομωσιολόγος πχ για άλλα θέματα, πολιτικά κτλ, δεκτόν, αλλά τον γιατρό σου για την υγεία σου τον ακούς. Άλλο ο συνωμοσιολόγος που θα σου πει για τους δίδυμους πύργους, τον Σώρρα και τους μασώνους, και κάτι που στο λέει προσωπικά ο γιατρός σου και τον γνωρίζεις (και αυτός στο κόλπο?), και ΟΛΟΙ στον πλανήτη ομόφωνα το συνιστούν.
Μπορεί να είσαι ημιμαθης, να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, αλλά όταν έρχεται η ώρα ακούς τον ειδικό τι θα σου πει.
Και φυσικά μπορεί να είσαι χαζός, δεν γεννήθακαμε όλοι ξεφτέρια, αυτό είναι το λιγότερο. Όμως ακούς, δεν το παίζεις έξυπνος και δέχεσαι τους ειδικούς τους οποιούς αναγνωρίζεις γιατί ξέρεις ότι εσύ τέλειωσες μόνο το σχολείο ενώ ο άλλος ήταν 12 χρόνια στα θρανία.

Αν τώρα αυτά τα 3 συνδυαστούν ταυτόχρονα, κάνουν αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό του αντιεμβολιαστή που διαφέρει από τους άλλους ψεκασμένους καθώς αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία και την ψυχραιμία μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  18:50:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για τη Σουηδία, υπάρχει και μια άλλη εξήγηση για την προσέγγισή της στο θέμα: οι Σουηδοί έχουν μια νοοτροπία (που την έχει υιοθετήσει και ο αδερφός μου μετά από τόσα χρόνια ζωής εκεί) "εγώ σου λέω πως έχουν τα πράγματα και τι πρέπει να κάνεις. Από κει και πέρα, μεγάλος είσαι, εγώ δε θα σε κυνηγάω με τον βούρδουλα". Δηλαδή τους είπαν, "παιδιά προσοχή, κρατάμε αποστάσεις και όχι πολλά πολλά με τους άνω των 71 ετών". Και να τους στα καφέ και στα εστιατόρια! Επίσης, οι Σουηδοί εμπιστεύονται πολύ τις αρχές.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε!
Αν ζούμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000