Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Covid 19
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 6

hypnox
Forum-Runner

Greece
164 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  02:15:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν αρχικά εντελώς φιλικά προς όλους και επειδή αρκετοί δεν γνωρίζουν καποια πράγματα ας ξεκαθαρίσουμε ορισμένα βασικά πράγματα και κανόνες.

Αρχικα ο ιός είναι εδώ και η κατάσταση είναι πολύ πολύ άσχημη.
Το δυνατό του σημείο είναι πως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ γι αυτόν. Είσαι με ήπια συμπτώματα και σε 4 ώρες ξαφνικά θέλεις διασωλήνωση. Όποιος θέλει ας κάτσει λίγο έξω απο το ΑΧΕΠΑ η ας ρωτήσει κάποιον που εργάζεται εκεί να του πει τι περνάμε και πως αμφιθέατρα όπου κάναμε μάθημα έχουν γεμίσει κλίνες.

Ο ιός έχει 70-72 συμπτώματα βάση ερευνών. Τα πιο συχνά τα ξέρουμε όλοι. Αφήνει θέματα... υπάρχει ασθενής που 2 μήνες μετά έχει μουδιάσματα στα δάχτυλα του χεριού (ναι μπορεί να χτυπήσει παντού)

Όταν υπάρχει κρούσμα σε μια οικογένεια τότε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μπαίνει όλη η οικογένεια σε καραντίνα και απαγορεύεται να υπάρξει κίνηση ακόμα και αν προσκομίσει αρνητικό τεστ.

Το ότι δεν ασχολήθηκε η Αστυνομία μαζί σου έγινε διότι για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το μέρος που έκανες το τεστ και βγήκες θετικός δεν ειδοποίησε ( να φανταστώ πως δεν έγινε και καμία ιχνηλάτηση φυσικά)

Το παιδί που κυκλοφορούσε έξω ήταν μια κινητή βόμβα να το πω απλά...
Τι τεστ έκανε ? Τα rapid ειναι ότι ναναι ...μόνο μοριακό .Πότε έκανε τέστ?
Έκανε τώρα? Αν κόλλησε 7 ημέρες μετα απο εσένα και μεταδίδει μετα απο 5 πάμε στις 12.... Γι αυτο και βαζουμε 14 ημέρες καραντίνα και 2 τεστ .
Αν είναι ασυμπτωματικός μεταδίδει και πάλι. το 40% έχει κολλήσει απο ασυμπτωματικούς.
Έχει περάσει εδώ και καιρό το θέμα με τους παππούδες... πλέον νοσούν σοβαρά νεότατοι άνθρωποι.
Αν βρεθεί άτομο που σπάει καραντίνα το πρόστιμο είναι βαρύτατο (ισως υπάρχει και αυτόφωρη διαδικασία)
Πρέπει να ξανακάνει τεστ .
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα... αν χτύπα ξύλο το παιδί είναι ασυμπτωματικό και έχει πάει σε 3-4 φίλους οι γονείς των φίλων ήταν ενήμεροι πως το παιδί έπρεπε να ήταν σε καραντίνα?
Αν νοσήσει κάποιος (οι πιθανότητες αν ο υιος είναι θετικός ειναι πάρα πολλές) και αρχίσει η ιχνηλάτηση και βγεις εσύ ξαφνικά και ο υιος σαν τα άτομα που τους κολλησαν (γιατί θα σε βρούν σιγουρα) τι θα κάνεις?
Εγω αν ήμουν γονέας θα αντιδρούσα πολύ άσχημα ακόμα και με μήνυση.
Ειδικά σε μικρές κοινωνίες ο στιγματισμος μετά είναι τεράστιος και κρατάει καιρό και οι αντιδρασεις πολύ άσχημες.
Μακάρι να μην έχει γίνει τπτ αλλα παιδιά γενικά ας γίνουμε λιγο πιο υπεύθυνοι όλοι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Υ.Γ. Υπάρχει ειδική υπηρεσία που λέγεται ΄΄βοήθεια στο σπίτι΄΄ . Πρόσφατα βγήκε και προκήρυξη απο το κράτος για στελέχωση. Σου κάνουν τα ψώνια και γενικά βοηθούν στο θέμα της καραντίνας. Προς το παρόν άτομα απο υπηρεσίες που είναι κλειστές ΠΧ ΚΑΠΗ κτλ κτλ κάνουν αυτή τη δουλειά. Κανένας δε μένει απο τρόφιμα και πληρωμές , Δεν υπάρχει κανένας Δήμος που να μην έχει άτομα γι αυτή τη δουλειά αλλιώς αν έκαναν βόλτες αυτόι που έπρεπε να είναι σπιτι θα είχαμε τελειώσει!

Edited by - hypnox on 11/12/2020 02:22:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  08:37:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν τα rapid test είναι οιτι ναναι όπως λες ανωτέρω τότε το 30% των κρουσμάτων που παρουσιάζονται πιθανό οι άνθρωποι να μην έχουν απολύτως τίποτα.

Για τη κοραντινα που μπαίνει όλη η οικογένεια αν βρεθεί κρούσμα το γνωρίζω και εγώ από φιλικό ζευγάρι και μάλιστα μετράει από την ημέρα που βγήκε το αποτέλεσμα θετικο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hypnox
Forum-Runner

Greece
164 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  10:35:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά έχουν πολυ χαμηλή ευαισθησία σε σχέση με το μοριακό , δηλαδή δεν πρόκειται να σε βγάλουν θετικό ενώ δεν είσαι αλλά υγιή ενώ είσαι Θετικός. Το μοριακό παλι βέβαια υπάρχει περιπτωση λόγω υψηλής ευαισθησίας να σε βγάλει θετικό ενώ έχει περασει καιρός και έχεις πολυ χαμηλό φορτίο αλλά όπως λένε φύλαγε τα ρουχα σου για να έχεις τα μισά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costasz
Forum-Runner



114 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  12:05:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τρια πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Ο κορονοϊος είναι το απόλυτο ξεβράκωμα των "ειδημόνων". Γνώμες και αποφάσεις βάσει στατιστικής α' Λυκείου θα παιρνε και η μακαρίτισσα η γιαγια μου που χε τελειωσει εξατάξιο. Εγω αν ημουν μέλος της συγκεκριμενης ομάδας ανθρωπων θα χα σκισει τα πτυχια μου και θα χα κανει αίτηση για άδεια λαϊκης. Γιατί μόνο για μπακάληδες κάνετε αποδεδειγμένα. Σκασμός λοιπόν και καλή τύχη στους υπολοιπους γιατι θα μας χρειαστεί.

Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sakis1971
Senior Forum-Runner



499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  14:36:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε hypnox αν διαβάσεις ξανά τα ποστ μου θα δεις ποιός μου έκανε τα τεστ ,το 2ο και μοριακό έγινε σε κέντρο υγείας,το πρώτο ράπιντ σε συνεργείο εοδυ στο δρόμο,επικοινώνησα με εοδυ και κεελπνο ,δε μου δόθηκαν οδηγίες,μου ανακοίνωσαν ότι είμαι θετικός και μου έδωσαν το κινητό μιας γιατρού η οποία δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις μου ούτε με κάλεσε πίσω.
Το ότι με άφησαν να φύγω 5 μέρες εμπύρετος από το κέντρο υγείας δε μας απασχολεί ,ε;

Mε το ζόρι βρήκα γιατρό να μου δώσει αγωγή τηλεφωνικώς και έστειλα τη σύζυγο στο φαρμακείο για τα φάρμακα.
Οι γιατροί κρύβονται ,δε σηκώνουν τηλέφωνα και δε δέχονται για εξέταση.


Οι υπηρεσίες που αναφέρεις μπορεί να υπάρχουν σε μεγάλες πόλεις ,στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα,η "κινητή βόμβα" που λες είναι άκυρη και τελείως θεωρητική,υπάρχουν πολλά που δε ξέρεις για το θέμα και δε θέλω να αναφέρω για να μη μπω σε λεπτομέρειες,μην ανησυχείς δε κόλλησε κανέναν από το περιβάλλον του θα το μαθαίναμε.

Μόνο εγώ αρρώστησα από το σπίτι και κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με τη σύζυγο όλες πλην τις 2 πρώτες μέρες.
Ούτε μάσκες ουτε 2 μέτρα απόσταση.

Τα στατιστικά της περιοχής μου είναι 100 νεκροί σε 100.000 χιλιάδες πληθυσμού.
Πανδημία δε το λες.








όχι πολύ ποδώκης

Edited by - sakis1971 on 11/12/2020 14:39:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hypnox
Forum-Runner

Greece
164 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  18:07:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Sakis1971 μα δε ρίχνω το φταίξιμο σε εσένα αλλά αν διαβασεις είπα ότι είναι απαράδεκτοι αυτοί που σου έκαναν το τεστ και πως σε άφησαν έτσι απλά.
Προφανώς και δε φταις εσυ που κόλλησες αλλα το σωστό θα ήταν να υπάρξει ένας περιορισμος. Επίσης το αν θα το μαθαίνετε αν κολλησε κάποιος θα ήθελα να μου απαντήσεις αν οι γονείς των παιδιων ήταν ενήμεροι πως υπάρχει κρουσμά στο σπιτι σας και συμφωνουσαν για την επίσκεψη. Αν ναι τότε δεν έχετε καμια ευθυνη απολύτως.

Παντου υπάρχει η βοήθεια στο σπίτι αρκεί να το ζητήσεις. Δε θα σχολιάσω το 100 στους 100.000 γιατί δε θα θέλω να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω ποσο μεγάλο ποσοστο είναι. Ξεχνάτε ότι ακόμα έχει ψωμί η υπόθεση και πως το νουμερο αυτό είναι ενώ έχει υπάρξει ένα lockdown.

Για να τελειώνουμε άν δεν έχει κολλήσει κανένας πατε αναψτε ένα κεράκι και τέλος.

Costasz για πες μας ρε αγορίνα εσυ με τι επαγγέλεσαι; Έχεις κάποια σχέση με τον κλάδο υγείας η απλά μιλας για να πετάξεις την εξυπνάδα; Επίσης αυτά τα σκασμός μη τα λες απότομα γιατι έχουμε και μια ηλικία και μας φοβίζουν πολυ κάτι τυπακια που μιλάνε έτσι και θα βάλουμε τα κλάματα !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sakis1971
Senior Forum-Runner



499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  19:07:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρέπει να θεωρούμε τον καθένα ως πιθανό κρούσμα ,δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση,ο ιός υπάρχει παντού,στο κτίριο όπου εργάζομαι συγκεντρώνονται το πρωί υπάλληλοι του δήμου,προχθές οι μισοί βρέθηκαν θετικοί.
Εγώ ξανά θα επιμείνω στο ότι ευτυχώς για τους πάρα πολλούς δεν είναι θανατηφόρος,είναι λαχείο κατά την άποψή μου ,το ίδιο πιθανό με το να σου συμβεί ατύχημα,ευτυχώς η πλειοψηφία των θυμάτων είναι 75+ και όχι νέα παιδιά.
Θεωρώ υπερβολή τα μέτρα και είμαι οπαδός του καθηγητη Ιωαννίδη και των λοιπών επιστημόνων που πηγαίνουν κόντρα σε ότι ζούμε.
Οι συνέπειες των μέτρων θα είναι τραγικές και μη αντιστρέψιμες για όλους και όχι για 1 στους 1000.
Δε θέλω να υποβαθμίσω την επικινδυνότητα του ιού γιατί τον έζησα και αν και τον πέρασα ελαφριά πστεύω ότι μπορεί σε κάποιους να κάνει ζημία ,απλά δεν τον θεωρώ απειλή για την ανθρωπότητα.

Αν με υποχρεώσουν να κάνω εμβόλιο θα κάνω ότι είναι δυνατόν να αποφύγω τα τύπου mrna, θα περιμένω να έρθει της Astra Zeneca.
Γενικά δε πιστεύω ότι το χρειάζομαι γιατί νόσησα και απέκτησα αντισώματα.

όχι πολύ ποδώκης

Edited by - sakis1971 on 11/12/2020 19:35:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trollhunter
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  20:50:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by costasz

Τρια πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Ο κορονοϊος είναι το απόλυτο ξεβράκωμα των "ειδημόνων". Γνώμες και αποφάσεις βάσει στατιστικής α' Λυκείου θα παιρνε και η μακαρίτισσα η γιαγια μου που χε τελειωσει εξατάξιο. Εγω αν ημουν μέλος της συγκεκριμενης ομάδας ανθρωπων θα χα σκισει τα πτυχια μου και θα χα κανει αίτηση για άδεια λαϊκης. Γιατί μόνο για μπακάληδες κάνετε αποδεδειγμένα. Σκασμός λοιπόν και καλή τύχη στους υπολοιπους γιατι θα μας χρειαστεί.

Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.



3 λαλούν και 2 χορεύουν μάντεψε ποιος πρέπει να σκάσει.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trollhunter
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  20:52:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sakis1971

Τα στατιστικά της περιοχής μου είναι 100 νεκροί σε 100.000 χιλιάδες πληθυσμού.
Πανδημία δε το λες.



όχι πολύ ποδώκης




Σωστά.

Πανδημία δεν το λες, η στατιστική είναι ξεκάθαρη, όπως ξέρεις να την ερμηνεύσεις εσύ τουλάχιστον.

Εγώ πάντως καταλήγω ότι μυαλό δεν λες το λες αυτό που κουβαλάτε μερικοί.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trollhunter
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  20:55:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί αν δεν κάνεις σλάλομ ανάμεσα σε πτώματα στο πεζοδρόμιο, πανδημία δεν το λες.
Γνωστό αυτό
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  20:57:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ψυχραιμία, μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να χάνουμε την ευγένεια και το χιούμορ μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

275 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  21:27:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο στον φίλο επαγγελματία υγείας που αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια να πει μια άποψη σαν ειδικός.
Όσο για τον κάφρο που πετάχτηκε, ας καταργήσει τον ιό με ένα νόμο με ένα άρθρο, όπως καταργήθηκαν τα μνημόνια!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/12/2020 :  21:30:24  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οδηγώ μοτοσυκλέτα.
Τον λίγο καιρό που προλάβαμε να κινηθούμε... ξέρετε με την μοτοσυκλέτα αν κρυώσει ο καιρός το πρώτο πράγμα είναι ότι αρχίζει και τρέχει η μύτη. Χρόνια τώρα συμβαίνει αυτό και ποτέ δεν έδωσα σημασία. Αυτή τη χρονιά όμως έδωσα!

Ένω ήξερα ότι δεν είναι τίποτα, εξάλλου προσέχω πάρα πολύ αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ήμουν διπλά προσεκτικός, ακόμα και με συνάδελφο σε ταξίδι είχαμε μάσκα μεταξύ μας όλη την μέρα στο αμάξι, ανοιχτά τα παράθυρα, και τις λίγες φορές που μιλήσαμε χωρίς μάσκα μιλάγαμε ΧΩΡΙΣ να κοιταζόμαστε (φαινόταν λίγο χαζό ναι), ώστε να μην πετάμε μικροσταγονίδια ο ένας προς τον άλλο. Αυτό έγινε 2 φορές σε ένα ΣΚ κατά το φαγητό, που δεν καθίσαμε απέναντι ο ένας από τον άλλο, αλλά δίπλα με 30-40 πόντους απόσταση, και όταν μιλάγαμε, μιλάγαμε λες και μιλάγαμε κάποιον απέναντι σε έναν αόρατο άνθρωπο , ενώ είμασταν σε διπλανές θέσεις.
Μιλάω για περίοδο Οκτώβριο-Σεπτέμβριο (προ μέτρων) και σε "πράσινους" νομούς, όχι κόκκινους. Και όμως θεωρούσα ελάχιστο καθήκον να κάνω ότι μπορώ να προστατεύσω τους γύρω μου.

Εντωμεταξύ κάθε φορά που έτρεχε η μύτη, ανά 10λεπτά έβαζα θερμόμετρο για να σιγουρευτώ ότι δεν τρέχει τίποτα, και φυσικά δεν έκανα οτιδήποτε δεν ήταν άκρως απαραίτητο, δλδ ακόμα και την περίοδο που είμασταν "ανοιχτά" τηρούσα από μόνος μου μια στοιχειώδη αποστασιοποίηση/καραντίνα. Ακόμα και αν έβηχα γιατί στραβοκατάπια, προσπαθούσα να καταλάβω τι είδους βήχας ήταν, για να ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.

Δεν ξέρω πως θα το άντεχα, αν μάθαινα ότι κάποιος δικός μου αρρώστησε σοβαρά και ίσως ήμουν εγώ η αιτία.

Αν έκαναν έτσι ΌΛΟΙ, χωρίς πρακτικά να στερηθεί κανείς το παραμικρό, για 20-25 μέρες, τότε ο ιός θα είχε εκριζωθεί.

Δεν περιμένω όλοι να είναι έτσι
Αλλά το να έχεις διαγνωσμένο θετικό κρούσμα στο σπίτι σου, και να κυκλοφορούν οι υπόλοιποι λες και δεν τρέχει τίποτα... είναι το άλλο άκρο.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα.

Edited by - Deorum on 11/12/2020 21:56:45
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mike07
Forum-Runner

195 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2020 :  10:09:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Οδηγώ μοτοσυκλέτα.
Τον λίγο καιρό που προλάβαμε να κινηθούμε... ξέρετε με την μοτοσυκλέτα αν κρυώσει ο καιρός το πρώτο πράγμα είναι ότι αρχίζει και τρέχει η μύτη. Χρόνια τώρα συμβαίνει αυτό και ποτέ δεν έδωσα σημασία. Αυτή τη χρονιά όμως έδωσα!

Ένω ήξερα ότι δεν είναι τίποτα, εξάλλου προσέχω πάρα πολύ αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ήμουν διπλά προσεκτικός, ακόμα και με συνάδελφο σε ταξίδι είχαμε μάσκα μεταξύ μας όλη την μέρα στο αμάξι, ανοιχτά τα παράθυρα, και τις λίγες φορές που μιλήσαμε χωρίς μάσκα μιλάγαμε ΧΩΡΙΣ να κοιταζόμαστε (φαινόταν λίγο χαζό ναι), ώστε να μην πετάμε μικροσταγονίδια ο ένας προς τον άλλο. Αυτό έγινε 2 φορές σε ένα ΣΚ κατά το φαγητό, που δεν καθίσαμε απέναντι ο ένας από τον άλλο, αλλά δίπλα με 30-40 πόντους απόσταση, και όταν μιλάγαμε, μιλάγαμε λες και μιλάγαμε κάποιον απέναντι σε έναν αόρατο άνθρωπο , ενώ είμασταν σε διπλανές θέσεις.
Μιλάω για περίοδο Οκτώβριο-Σεπτέμβριο (προ μέτρων) και σε "πράσινους" νομούς, όχι κόκκινους. Και όμως θεωρούσα ελάχιστο καθήκον να κάνω ότι μπορώ να προστατεύσω τους γύρω μου.

Εντωμεταξύ κάθε φορά που έτρεχε η μύτη, ανά 10λεπτά έβαζα θερμόμετρο για να σιγουρευτώ ότι δεν τρέχει τίποτα, και φυσικά δεν έκανα οτιδήποτε δεν ήταν άκρως απαραίτητο, δλδ ακόμα και την περίοδο που είμασταν "ανοιχτά" τηρούσα από μόνος μου μια στοιχειώδη αποστασιοποίηση/καραντίνα. Ακόμα και αν έβηχα γιατί στραβοκατάπια, προσπαθούσα να καταλάβω τι είδους βήχας ήταν, για να ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.

Δεν ξέρω πως θα το άντεχα, αν μάθαινα ότι κάποιος δικός μου αρρώστησε σοβαρά και ίσως ήμουν εγώ η αιτία.

Αν έκαναν έτσι ΌΛΟΙ, χωρίς πρακτικά να στερηθεί κανείς το παραμικρό, για 20-25 μέρες, τότε ο ιός θα είχε εκριζωθεί.

Δεν περιμένω όλοι να είναι έτσι
Αλλά το να έχεις διαγνωσμένο θετικό κρούσμα στο σπίτι σου, και να κυκλοφορούν οι υπόλοιποι λες και δεν τρέχει τίποτα... είναι το άλλο άκρο.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα.




Σεβασμός. Εύχομαι να σκεφτόντουσαν πάρα πολλοί σαν και εσένα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2020 :  10:38:24  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.youtube.com/watch?v=Kw9hNvp2N2E&feature=youtu.be
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 6 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000