Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Εντυπώσεις - Θετικά-Αρνητικα από τον αγώνα σας !
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 12

Kimonas
Forum-Runner

Greece


193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2023 :  21:28:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα

Για την διαδρομή δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν την έχω τρέξει( αλλά και αν την είχα θα σεβόμουν την κάθε άποψη.)
Αλλά για τo σχόλιο ...με ποτηράκια νερό, θα διαφωνήσω καθώς ήμουν εθελοντής στο σταθμό της μονής Καρέα και είχαμε ,σε ποτήρια : κόκα κόλα, ισοτονικά, νερό, σε τροφές αλμυρά και γλυκά σνακ, μπανάνες, salt stick , almora, gelakia, και μαγνήσιο σε υγρή μορφή.



quote:
Originally posted by Pantazis

27 km από Αργυρούπολη Σέσι , με τον Ευκλη . Μεγάλη ταλαιπωρία!!! Αυτός δεν είναι αγώνας, με τις νέες αλλαγές είναι ορειβασία... Με ποτηράκια νερό.... Ελπίζω να επιστρέψει ο αγώνας στην παλιά του διαδρομή...

Τα δύσκολα είναι για τους λίγους ...



“Running is the greatest metaphor for life, because you get out of it what you put into it.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/04/2023 :  07:54:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Moschopodi trail, ενας πολυ ομορφος αγωνας, φετος σε καποια σημει με λασπη, για την τιμη του ειχε αρκετα πραγματα, καλη σημανση και αρκετα καλουδια στο τελος.
Αρνητικο το γεγονος οτι αφου οι τελεταιοι αθλητες πηραν νουμερα ο αγωνας αρχισε σσ 10 λεπτα, τρεχαμε να προλαβουμε. Καναμε 1 ωρα να παρουμε νουμερα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Xristos.B
Newbie Forum Runner



26 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/05/2023 :  22:26:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Kissavos Marathon Race.

Στα θετικα η πληρότητα στους σταθμούς. Νερό, κοκα-κολα, ισοτονικά, πατατάκια, μπισκότα, διάφορα αλμυρά, χαλβα!!!! και ξηρούς καρπούς.
Στα αρνητικα το ότι όσοι τερμάτισαν μετά τις 6 ώρες δεν πήραν μετάλλιο!!!!
Δεν υπήρχαν ηλικιακές κατηγορίες στο 40αρι και στο μικρότερο αγώνα (21 χλμ) δόθηκε κυπελλο περσινό, του 2022!!!!
Ελπίζω να βελτιωθούν όλα αυτά του χρόνου γιατί είναι ένας ωραίος αγώνας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgos1965
Senior Forum-Runner

579 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2023 :  21:42:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
16ος γύρος Νέας Σμύρνης
Άλλος ένας ωραίος αγώνας φτιαγμένος με μεράκι από τους ανθρώπους του ΣΑΦΑΝΣ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

275 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2023 :  21:58:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής. Αψογη δωρεάν διοργάνωση, με ωραίο μετάλλλιο, άφθονα ισοτονικά και νερά. Πολλοί μικροί πρόσκοποι που ενθάρρυναν τους δρομείς ακόμα και μέσα στο βουνό. Πολύ δύσκολη διαδρομή, πανέμορφη μεν. Ισως ο μοναδικός αγώνας που μόνο σε 14 χλμ συμπεριλαμβάνει διαδομές σε άσφαλτο και πανέμορφες χωμάτινες στον Υμηττό. Αγώνας βουνού στην ουσία που όμως είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας!! Μόνο αυτός ο αγώνας και ο αγώνας στο άλσος Βείκου έχουν αυτό το προνόμιο,
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2023 :  08:34:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΙΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ.....ολα τα λεφτα η διαδρομη μεσα στη φυση που σε αποζημιωνει, το μεγαλυτερο μερος κατηφορικο, οι σταθμοι μια χαρα, πολυ κεφι και καλη διαθεση απο ολους. Οι βουνισιοι αξιζει να πανε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2023 :  10:17:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγώνας Λιμένων Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ - ΠΑΧΗ και επιστροφή. Πρώτη φορά στον αγώνα, και γενικά στη συγκεκριμένη διαδρομή, το πιο εντυπωσιακό ήταν πέρασμα από το αεροδρόμιο δίπλα στα Σινούκ, οι σταθμοί όπως έπρεπε να είναι, επανδρωμένοι με τα χαμόγελα των προσκόπων και όχι μόνο, ο αγώνας ξεκίνησε στην ώρα του, η διαδρομή χωρίς κάποια δυσκολία και όλα καλά. Αν υπήρχε κάποια εναλλακτική διαδρομή που να περνάει περισσότερη ώρα δίπλα από τη Θάλασσα σίγουρα θα τον έκανε ακόμα πιο όμορφο τον αγώνα!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VTRunner
Advanced Forum-Runner

Greece
254 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2023 :  11:07:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συμμετοχή στο Υψηλάντης trail χθες. Από τα καλύτερα μονοπάτια βουνού που έχω τρέξει και σε πανέμορφο δάσος. Η τροφοδοσία πολύ καλή με σταθμούς σε σωστά σημεία, και πραγματικά σχεδόν δεν γίνεται να χαθείς στον αγώνα. Σε 1-2 σημεία που χρειαζόταν υπήρχαν εθελοντές. Όλα τα υπόλοιπα μια χαρά. Ωραία διοργάνωση χωρίς να λείπει οτιδήποτε ουσιαστικό.

Μιχάλης-VTRunner

Edited by - VTRunner on 15/05/2023 11:08:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

275 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/05/2023 :  12:30:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πήγα στο Αγώνα δρόμου 10 χλμ στο Χαϊδάρι. Ο αγώνας είχε θετικά και αρνητικά.
Τα θετικά:
Διοργανώθηκε από ανθρώπους με μεράκι που θέλανε να κάνουν μια γιορτή. Είχε αποστάσεις για όλους και στο τέλος επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής από ομάδες μικρών κοριτσιών.
Οι διοργανωτές δεν δίστασαν να σχεδιάσουν μια μεγάλη και απιτητική διαδρομή και να βάλουν κορίνες στην δεξιά λωρίδα της Λ. Αθηνών διαδρομή που περνάει και ο ημι της Ελευσίνας.
Άριστη φύλαξη από αστυνομία και πολλούς εθελοντές σε κάθε διασταύρωση και με μηχανές που ανεβοκατέβαιναν.
Τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης και αναψυκτικά παρόλο που δεν έφτασαν για όλους.
η διαδρομή περιελάμβανε και πεζογέφυρα. Προσωπικά μου αρέσει κάποιοι αγώνες να έχουν και σκαλιά έτσι για ποικιλία. Και επειδή πολλοί εξέφρασαν την έκπληξη τους, παλιά και ο αγώνας του ΣΔΥΠ που γινόταν στο παλιό αεροδρόμιο είχε και πεζογέφυρα.
Τα αρνητικά:
Η ώρα εκκίνησης 10+ είανι απαγορευτική για τέλος Μαϊου. Ο καιρός μας έκανε την χάρη βεβαια αφού είχε κυρίς συννεφιά, θα μπορύσε όμως και να μην την κάνει.
Το κομμάτι της διαδρομής μετά τον Βοτανικό κήπο ήταν πολύ επικίνδυνο αφού τρέχαμε στην άκρη δρόμου που τα αυτοκίνητα τρέχουν και έχει και στροφές. Οταν πέρασα εγώ υπήρχε μια μηχανή που είχε μας προφύλασσε αλλά γενικά είναι επικίνδυνο κομμάτι αυτό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/05/2023 :  13:30:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα συμφωνησω με τον @MARIOS2020 και θα ηθελα να προσθεσω οτι ο αγωνας τελικα βγηκε λιγο παραπανω 11,5χλμ και ηταν εντελως ΔΩΡΕΑΝ για ολους δημοτες και μη Χαιδαριου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2023 :  09:44:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
FARMAKAS MOUNTAIN, ένας όμορφος και συνάμα δύσκολος αγώνας (αρκετά υψομετρικά). Δεν είχε τεχνικές δυσκολίες, μεγάλο μέρος αποτελούσαν οι χωματόδρομοι και είχε 2 πανέμορφα μονοπάτια, ειδικά στο ανέβασμα. Οι σταθμοί εκεί που έπρεπε και όπως έπρεπε. Είχε αρκετή ζέστη και όλα καλά. Δυστυχώς θα έλεγα ότι είχε πολύ λίγες συμμετοχές ο αγώνας ενώ είναι ένας προορισμός πολύ κοντά στην Αθήνα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

daydreamer
Forum-Runner

Greece
90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2023 :  10:59:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Nea Smyrni Night Run

Βραδυνός αγώνας με παρόμοια διαδρομή όπως και ο φθινοπωρινός Nea Smyrni Historic Run, αλλά με λίγο μικρότερο κομμάτι στην Ελ. Βενιζέλου και αρχή τερματισμό από/στην Ομήρου. Η διοργάνωση είχε επίσης και τα μαγαζιά της Ομήρου ανοιχτά μέχρι τις 11 και συναυλία με το Σταμάτη Κραουνάκη μετά τον αγώνα. Όμορφη ιδέα και εδώ που τα λέμε στα περισσότερα σημεία της Αθήνας είναι πιό ωραία να τρέχεις βράδυ παρά πρωί.

Όμως, οργανωτικά ο αγώνας είχε θέματα. Το πιο σημαντικό ήταν στην εκκίνηση όπου δεν υπήρχαν μπλοκ και μάλιστα 5 & 10 χλμ ξεκινούσαν μαζί (με μάλιστα προτροπή των διοργανωτών τα 10 να ξεκινήσουν μετά τα 5). Όμως με όλο τον κόσμο μπούγιο στην εκκίνηση και το στενό οδόστρωμα και της Ομήρου και της Βενιζέλου (ουσιαστικά μία λωρίδα) κατέληξε να έχει μποτιλιάρισμα δρομέων για 1-2 χλμ (ανάλογα με το πόσο πίσω ξεκίνησε ο καθένας) με κόσμο να αναγκάζεται να πηγαίνει από τις γραμμές του τραμ για να προσπεράσει. Μεγάλη αστοχία με δεδομένο πως οι διοργανωτές και έμπειροι ήταν (Nea Smyrni Historic Run, Kallithea Run, etc) και γνωρίζουν καλά την περιοχή. Με τόσους δρομείς (1346 τερμάτισαν και στους δύο αγώνες σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα) η χρήση μπλοκ ήταν επιβεβλημένη. Άλλα θέματα ήταν η απόσταση που δεν ήταν 5 χλμ, αλλά 4.85 περίπου (άρα 9.7 περίπου για τα 10) καθώς και η απουσία σήμανσης για τη 2η στροφή των 10 που σε συνδυασμό με λάθος υποδείξεις μιας εθελόντριας αρκετοί δρομείς δεν έστριψαν προς την Ομήρου για αναστροφή αλλά συνέχισαν στη Βενιζέλου, καταλήγοντας να κάνουν 9.2χλμ.
Ο εκ των διοργανωτών Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης αποδέχθηκε τα λάθη και ελπίζω να τα διορθώσουν για το μέλλον. Όμως δυστυχώς σε πολλούς δρομείς (και μάλιστα σε δρομείς που δεν ήταν νεοσμυρνιώτες) φάνηκε και λίγο σαν προεκλογικό σόου της δημοτικής παράταξης που θέλει να είναι διάδοχος του τωρινού δημάρχου (που δεν ξανακατεβαίνει)

Στα θετικά, πως είναι όμορφο να τρέχεις βράδυ στην πόλη σου και επίσης η σύνδεση ενός αγώνα με άλλες δράσεις (πχ συναυλία) έτσι ώστε να μην νιώθουν οι μη δρομείς πως απλά κλείνουν οι δρόμοι και ταλαιπωρούνται επειδή 10 τρελοί θέλουν να τρέξουν...

Edited by - daydreamer on 05/06/2023 11:00:11
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

275 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2023 :  12:09:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πήγα στην γιορτή τρεξίματος στον Υμηττό χθες. Είχα πάει και πέρυσι. Οντως μια πραγματική γιορτή ΔΩΡΕΑΝ για όλους. 3 διαφορετικοί αγώνες ενηλίκων και άλλοι τόσοι για παιδιά. Ηλεκτρονική χτρονομέτρηση, μετάλλια, αναψυκτικά, μπύρες, δωρεάν φωτογραφίες, κληρώσεις πλούσιων δώρων, τα πάντα.
Είναι τόσο εξαιρετική γιορτή που φέτος αλλά και πέρυσι είδα φίλους που δεν τους πολυβλέπω σε άλλους αγώνες..
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δραστήριο σύλλογο Αγίας Παρασκευής και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του τον κ. Τσαγκάρη για αυτή την γιορτή. Οι ίδιοι επίσης κάνουν και τον επίσης εξαιρετικό δρόμο ζωής με εκκίνηση την πλατεία Αγίας Παρασκευής και διαδρομή στο βουνό.
Και του χρόνου!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

daydreamer
Forum-Runner

Greece
90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/06/2023 :  16:01:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
SNF Nostos Run - 5k
Σε άλλη διαδρομή φέτος ελέω Πιπιλή... Η νέα διαδρομή δεν ενθουσίασε, βέβαια δεν ξέρω τί άλλη επιλογή είχαν. Πάντως όταν (σε καμιά δεκαριά χρόνια;) επιτέλους φτιαχτεί το παραλιακό πάρκο από Πλατεία Νερού μέχρι ΣΕΦ θα βρει πάλι όμορφη διαδρομή ο αγώνας αυτός (όχι πως η Συγγρού ήταν εξαιρετική, αλλά όπως και να'χει να ξεκινάς από Καλλιμάρμαρο είναι ωραίο) Υπήρξε λίγος συνωστισμός στην εκκίνηση, αλλά η διαλογή σε blocks βοήθησε την αποφυγή προβλημάτων όπως στο Nea Smyrni Night Run. Στο δρόμο κλασσικά μουσικές και αρκετοί εθελοντές. Όμως το πρόβλημα ήταν η ζέστη στην παραλιακή, υποθέτω ότι επειδή δεν έχει και πολύ σκιά είχε πυρώσει η άσφαλτος όλη μέρα και ένιωθες τρελή ζέστη μόλις έπιανες παραλιακή. Σίγουρα έφταιγε και το ότι ήταν μια πολύ ζεστή μέρα (νομίζω είχε 30 βαθμούς στην εκκίνηση) αλλά πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα και τις επόμενες χρονιές.
Νομίζω έλειψε η δωρεάν συναυλία στο τέλος, αλλά τα παληκάρια που ήταν στην Αγορά έδιναν ενέργεια. Και γενικώς ήταν για ακόμη μια φορά μια καλή διοργάνωση.
Βέβαια δεν είμαι σίγουρος για την απόσταση, το Garmin, παρά τα ζιγκ ζαγκ έγραψε 4.92 χλμ, άρα φοβάμαι ότι δεν ήταν ακριβώς 5. (κάτι που θα μπορούσαν να διορθώσουν πολύ εύκολα με τόσους κλειστούς δρόμους διαθέσιμους)

Δεν έδωσαν και μετάλλιο, αλλά δε νομίζω να πείραξε πολύ αυτό (αν και σίγουρα κάποιοι θα απογοητεύθηκαν), άλλωστε ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό ο αγώνας, ας πάνε όλα τα λεφτά εκεί...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

275 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/06/2023 :  16:18:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πήγα σε 2 εξαιρετικούς αγώνες το τελευταίο διάστημα. Ο ένας ήταν το race4life. Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Δωρεάν αγώνας χρόνου και όχι απόστασης. Οργανωμένος από το ΚΕΘΕΑΑ με την τεχνική επίβλεψη του μαιτρ του είδους Νίκου Πολιά. Πολύ όμορφη διαδρομή και πλούσιες παροχές.
Ο άλλος ήταν το SNF NOSTOS RUN 10 χλμ. Σε υποδεέστερη διαδρομή φέτος, αλλά και αυτός πολύ ωραίος αγώνας. Μουσικές στους δρόμους νερά σε σακούλες με παγάκια, ένθερμοι θεατές.. Στο τέλος είχε φαγητό και μπύρες για όσους πρόλαβαν (το 5άρι και οι πρώτοι από το 10αρι) και πάρτυ με γνωστό δίδυμο djs με laser show..Είχαν τοποθετηθεί λειζερ παντού, σε όλα τα κτίρια, στην απέναντι μεριά του καναλιού και το θέαμα ήταν μοναδικό. Σαν κερασδάκι στην τούρτα μαζεύτηκε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 32500 χιλ ευρώ από τους δρομέις το οποίο τριπλασιάστηκε από το ΙΣΝ. Και του χρόνου!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 12 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000