Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 Προβλημα με Garmin μπαταρια
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

Pedro_G
Forum-Runner

Greece


71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 25/02/2022 :  09:32:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα με την μπαταρια και την ανησυχια μου για προιον μαρκας Garmin μοντελο FENIX 6 s το οποιο εχω για προπονησεις Μαραθωνιου και αρκετες ποδηλατικες πεζοπορικες σε τελειως χαλαρο επιπεδο.

Τις τελευταιες ημερες το ρολογακι το οποιο αγορασα προ 1 ετους παρουσιαζει εξαιρετικη ΑΣΤΑΘΕΙΑ μπαταριας.. τι εννοω με αυτο.
ενω σε δραστηριοτητες προπονησεις και καθημερινης χρησης κρατουσε απο 3-5 μερες φορτισης πριν φτασει το 12% και οριακα κατεβει στα κοκκινα το τελευταιο Διαστημα κατεβαινε με τρελο ρυθμο η μπαταρια του στο επιπεδο να χρειαζεται καθε μερα φορτιση!!!
Δεν εχω ανεβασει ουδεμια εφαρμογη διαφορετικη δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση του δεν εχω προβει σε καμια επιζημια για το ρολοι κινηση και εχω δοκιμασει επαναλειμμενα, ενημερωσεις, επανακινηση, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, απενεργοποιηση (καρδιακων παλμων, οξυμετρου κλπ) προκειμενου να βελτιωθει η κατασταση του!
Δεδομενου οτι η συγκεκριμενη συσκευη αγοραστηκε απο Επισημο Καταστημα με ολα τα παρελκομενα Αποδειξεις κουτια σφραγιδες εγγυησεις αλλα οχι Ελλαδας αλλα ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (amazon.de) η εδω αντιπροσωπεια δεν αναλαμβανει την οποιαδηποτε εξεταση του θεματος μου!
Θελω να μαθω αν σας εχει τυχει και μπορει - νομιμοποειται 1)η GARMIN HELLAS να αρνηθει την οποιαδηποτε εξεταση του προιοντος δεδομενου οτι αγοραστηκε απο GARMIN αλλης Ευρωπαικης χωρας εντος Ε.Ε. και οχι απο μεσαζον (ιδιωτη) - Γερμανια
2) αν εχετε καποιον ιδιωτη που μπορει να κανει τον ελεγχο του ρολογιου μου και αν φυσικα αξιζει.....

μενω Επαρχια και εχω στειλει αλλες 2 φορες στον Αλιμο με κουριερ Συσκευη GARMIN (forerunner 235 και vivoactive 3 music σε λιγοτερο απο 1 ετος) για παρομοιο θεμα διχως να τυχω την εξυπηρετηση που επιθυμουσα απο την εν λογω Εταιρεια καθυστερηση περιπου 1 μηνα και στην ουσια ενημερωση λογισμικου εκαναν διχως ουσιαστικη παρεμβαση

Τελος πιστευεται οτι ενα τετοιας αξιας και ονοματος ρολοϊ ειναι λογικο και συνετο να χρηζει φορτισης ανα 24 ωρο?
Οι προπονησεις μου για Μαραθωνιο ειναι μερα παρα μερα και οι χρησεις περισσοτερο για GARMIN PAY καθημερινες ( ο βασικος λογος που το χρησιμοποιω ειναι το μαρκετ και 2-3 συναλλαγες την ημερα)

Pedro_G
Forum-Runner

Greece


71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2022 :  11:51:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
H Απαντηση δοθηκε απο την Εταιρεια αγορας τοy ΡΟΛΟΓΙΟΥ ξεκαθαρα και σταρατα οπως ακριβως χρηζει σε 35' της ωρας!
Πληρης Αποζημειωση με Δωρεαν αποστολη μεταφορας μου το 14 μηνων ρολογιου!!!
Amazon DE σε ευχαριστω θερμα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000