Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Εμμένουσα κολπική μαρμαρυγή
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

BMM
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 25/08/2022 :  10:33:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα κι από μένα. Βασίλης 57 ετών και πρόσφατα διαγνωσθής με Κ.Μ. Στις 12 Αυγούστου μετά από μερικές μέρες ενοχλήσεων πήγα στο Σισμανογλειο όπου μου είπαν ότι εχω κολπική μαρμαρυγη. Concor 5 , ένα κάθε πρωί και αντιπηκτικά νέου τύπου πρωί και βράδυ. Αύριο θα επιχειρήσω ηλεκτρική ανάταξη και 1η Σεπτεμβρη έχω ραντεβού με τον κ Ευφραιμίδη για την πιθανότητα ablation Επειδή βλέπω ότι πολοί από την ομάδα αντιμετωπίζουν πολλά χρόνια το πρόβλημα και έχουν αντικειμενικά πολλές γνώσεις, ήθελα να ρωτήσω:
1. Η Κ.Μ. αν τελικά δεν καταφέρεις να την ανατάξεις αλλά ακολουθείς την αγωγή, σου κόβει χρόνια από το προσδόκιμο ζωής; (Ο καρδιολόγος που έκανα τις προληπτικές εξετάσεις τα τελευταια χρόνια μου λέει οτι δε μειώνει το προσδόκιμο)
2. Υπάρχει τρόπος αν δε γίνει ανάταξη, να αποκατασταθεί ο ρυθμός ώστε όταν ψιλαφιζεις τους παλμούς να μη νιώθεις αυτή την εκνευριστική και αγχωτική αρρυθμία;
3. Σε σχέση με το περπάτημα (Κάνω ανά περιόδους 5 χιλιομετρα τη μερα γρήγορο περπάτημα) η Κ.Μ. επηρεάζει; (Ίσως λόγω του ότι είμαι στα κάγγελα και στη μαύρη απελπισία, έχω την αίσθηση ότι κουράζομαι περισσότερο ειδικά στα ανηφορικά κομμάτια)
Και οι δύο μου γονείς (87 και 82 ετών) έχουν μόνιμη Κ.Μ. εδώ και πολλά χρόνια. Απλά παίρνουν τα χάπια τους και δεν ασχολούνται . Εγώ για κάποιο λόγο έχω κολλήσει εκεί τις τελευταίες μέρες.
Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας.

ΒΜΜ
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000