Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Συμμετοχές σε ΑΜΑ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας  Θέμα Επόμενο Θέμα  

kwma
Forum-Runner

118 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 18/05/2024 :  09:05:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημέρα...υπαρχει περιπτωση να βρω συμμετοχη στον ΑΜΑ '24 μεσω συλλογων, φορέων κλπ κλπ? Βοηθάτε συντρέχτες!

denvas
Advanced Forum-Runner

Greece

263 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2024 :  10:51:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προφανώς και υπάρχει. Δοκίμασες και δεν βρήκες; Υπάρχουν από εταιρίες αθλητικών ειδών που έχουν running teams, οι σπόνσορες του ΑΜΑ, αλλά και οι σύλλογοι δρομέων (ΣΔΥΑ, Δρομ.Αθήνας, ΣΔΥ Πειραιά, Τελμησσός, .....).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kwma
Forum-Runner

118 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2024 :  09:44:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημέρα! εχω στείλει σε συλλογο, ο οποίος στην ιστοσελιδα του επιτρεπει εγγραφές, εχω δηλωσει εγγραφή, εχω καταθέσει τα χρήματα (συμφωνα με τις οδηγίες), αλλα δεν μπορω να επικοινωνήσω τηλεφωνικά για επιβαιβέωση...θα ξαναπροσπαθήσω.λογικά αν δεν ειχε θέσεις δεν θα με αφηνε να κάνω εγγραφή....ειδωμεν. Ευχαριστω για την υπόδειξη παντως.

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

281 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2024 :  15:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by kwma

καλημέρα! εχω στείλει σε συλλογο, ο οποίος στην ιστοσελιδα του επιτρεπει εγγραφές, εχω δηλωσει εγγραφή, εχω καταθέσει τα χρήματα (συμφωνα με τις οδηγίες), αλλα δεν μπορω να επικοινωνήσω τηλεφωνικά για επιβαιβέωση...θα ξαναπροσπαθήσω.λογικά αν δεν ειχε θέσεις δεν θα με αφηνε να κάνω εγγραφή....ειδωμεν. Ευχαριστω για την υπόδειξη παντως.

Τα τελευταία χρόνια οι σύλλογοι δίνουν τις θέσεις μόνο σε μέλη τους που είναι ταμειακώς εντάξει, ενώ τα προηγούμενα που δεν είχε τόσο ζήτηση έδιναν και σε μη μέλη τους. Αρα έπρεπε να συνεννοηθείς μαζί τους πριν.
Στείλε μήνυμα στον σύλλογο και στην σελίδα του στο Fb. Τηλεφωνικά δεν μπορείς να επικοινωνήσεις αφού ο κάθε σύλλογος ανοίγει συνήθως 2-3 ώρες την εβδομάδα.

denvas
Advanced Forum-Runner

Greece

263 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2024 :  19:01:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε δοκίμασε όπως σου είπα να βρεις άκρη και με adidas, puma running team,stoiximan, opap,....

kwma
Forum-Runner

118 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/05/2024 :  10:29:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εξακολουθω να μην μπορω να επικοινωνησω (με κανενα τροπο) με τον συλλογο, και μπηκα στις ιστοσελιδες των εταιριων, αλλα δεν ειδα κατι που να σχετιζεται με συμμετοχη σε αγωνα μεσω της εταιριας...

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

281 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/05/2024 :  21:56:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by kwma

εξακολουθω να μην μπορω να επικοινωνησω (με κανενα τροπο) με τον συλλογο, και μπηκα στις ιστοσελιδες των εταιριων, αλλα δεν ειδα κατι που να σχετιζεται με συμμετοχη σε αγωνα μεσω της εταιριας...

Για την stoiximan οι εγγραφές έχουν κλείσει. Οι θέσεις είναι ελάχιστες και δίνονται μόνο σε όσους πηγαίνουν σε προπονήσεις που κάνει. Ο opap κάνει διαγωνισμούς μέσω fb. Δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει και φέτος και πότε θα κάνει. Επίσης η adidas δίνει κάποιες συμμετοχές αλλά μόνο αν πηγαίνεις σε προπονήσεις που κάνει. Λογικά θα έχει κλείσει και αυτή. Γενικά δεν είναι εύκολο, ούτε σίγουρο οτι θα βρεις δωρεάν συμμετοχή. Αν ήταν έτσι δεν θα πλήρωνε κανένας. Αν δεν βρεις πιο νωρίς, παραμονές του αγώνα πωλούν πολλοί την συμμετοχή τους. Ετσι είχα αγοράσει και εγώ πέρυσι.

kwma
Forum-Runner

118 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2024 :  07:42:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
παιδιά δεν ψαχνω για συμμετοχή δωρεαν...στο συλλογο που αναφερθηκα, μπηκα κανονικα, εγραψα στοιχεία, και πληρωσα το κοστος (οποως εγραφαν στις οδηγίες) για να κατοχυρωθεί η αιτησή μου...Το προβλημά μου ειναι οτι δεν εχω καμμία απολυτως ενημέρωση, και δεν γνωριζω ουσιαστικά αν είμαι ΟΚ, ή πρεπει να ψαχτω αλλου...

georun
Forum-Runner

Greece

199 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/06/2024 :  08:51:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τελικα εμαθες τιποτα?εκανα κ εγω εγγραφη κ πληρωσα!

kwma
Forum-Runner

118 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/06/2024 :  11:52:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οχι ακομα...περιμένω την επαληθευση απο τους αρμοδιους του συλλογου (δεν μπορω να κανω και τιποτα αλλο εδω που τα λεμε)...

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1907 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/06/2024 :  13:07:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για ποιο συλλογο μιλαμε?

kwma
Forum-Runner

118 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/07/2024 :  10:03:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους