Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 παπούτσι βουνού ultra αποστάσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

chrisbat
Newbie Forum Runner

Greece

49 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 06/08/2024 :  12:53:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χαίρετε!!
είμαι κάτοχος 2 ζευγαριών lasportiva akasha και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος απο την ανθεκτικότητα του υφασματός τους σε αντίθεση με την σόλα τους και τον βαθμό απορρόφησης κραδασμών που είμαι πολύ ικανοποιημένος.
και τα δυο ζευγάρια απο τα 500χλμ και μετά όμως άρχισα να τα μπαλώνω μπροστά απο το μετατάρσιο.

τα συγκρίνω βέβαια με τα new balance fresh foam X 1080 που έχω κολλήσει για την άσφαλτο τα οποία εδώ και 5 συνεχόμενα ζευγάρια το υφασμα δεν σκίζεται με τίποτα και εχω ζευγάρι πάνω απο 1800χλμ που το χρησιμοποιώ ακόμα!!

θα ήθελα λοιπόν η επόμενη αγορά μου να με καλύψει και σε αυτό το κομμάτι της ανθεκτικότητας.
το μπάτζετ είναι εως 150€, τρέχω με ρήξη χιαστού και μηνισκου στο δεξιό γόνατο σε αγώνες με μεγάλα τεχνικά κομμάτια σε βραχώδεις εδάφη και αφιερώνω περίπου 9-15 ώρες μέσα στα παπούτσια μου.
οποτε θέλω σταθερότητα, αντικραδασμικότητα, ανθεκτικότητα υφάσματος και σόλα για βράχια-πέτρα.

ποιο παπούτσι θα μπορούσε να με καλύψει καλύτερα;;
ευχαριστώ!!

skiritis
Advanced Forum-Runner

402 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/08/2024 :  13:28:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Dynafit Ultra 100
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/08/2024 :  18:42:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα ένα παπούτσι θα σε παει2000χιλιομετρα χωρίς να ξηλωθεί το παραμικρό lasportiva ultra raptor άρμα κανονικό χρόνια πολλά το φοράω μόνο που στην 2εκδοση του που κυκλοφορεί τώρα είναι πιο μαλακό και πιο ευαίσθητο πάντα για την σόλα μιλάω εκεί που το παλιό ήθελε 500 Χιλ για να στρώσει αυτό στα 500χιλ αρχίζεις να αισθάνεσαι το έδαφος Όμως ραφές κορδόνια πάνω μέρος μέχρι να το πετάξεις καμία φθορα

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/08/2024 :  18:46:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να φανταστείς ότι μετά την δρομικη χρήση τα δίνω στον φίλο που έχει μονάδα με γουρούνια για την δουλειά και συνεχίζουν για καιρό ακόμη δεν χαλάνε με τίποτα τέτοιο παπούτσι δεν έχει ξαναβγει

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/08/2024 :  18:52:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σταθεροποίηση στην φτέρνα έχει δεν γυρνάει το πόδι με τίποτα σόλα για πέτρες βράχια είτε βρεγμένα είτε στεγνά κορυφή μειονέκτημα ότι τα δόντια φαγωνονται γρήγορα αλλά δεν αλλάζει τίποτα δεν γουστάρει εκτός αν μιλάμε για παχιά λάσπη .Κι εγώ new balance φοράω άσφαλτο αψογο

chrisbat
Newbie Forum Runner

Greece

49 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/08/2024 :  21:32:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by salomon

Σταθεροποίηση στην φτέρνα έχει δεν γυρνάει το πόδι με τίποτα σόλα για πέτρες βράχια είτε βρεγμένα είτε στεγνά κορυφή μειονέκτημα ότι τα δόντια φαγωνονται γρήγορα αλλά δεν αλλάζει τίποτα δεν γουστάρει εκτός αν μιλάμε για παχιά λάσπη .Κι εγώ new balance φοράω άσφαλτο αψογο

παντως λογω της εμπειριας μου με nb στον δρομο κοιταζω το δικο της μοντελο Fresh Foam X More Trail v3 για All Terrain run, Trail run έως υπερμαραθώνιο οπως χαρακτηρηστικά λέει.

υπάρχει περιπτωση να τα έχει δοκιμασει καποιος η να ξέρει εμπειρια απο άλλων δρομέα;;

Edited by - chrisbat on 24/08/2024 21:34:10

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/08/2024 :  20:21:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω όλα τα χρόνια τρέχω τους αγώνες με φίλο και του πρότεινα να πάρει τα παπούτσια βουνού που μου γράφεις και ξέρεις τι έγινε;Εγκατέλειψε και εξηγουμαι :έχουν καλή σόλα είναι μαλακά αλλά επειδή το πάνω μέρος είναι μαλακό δεν υποστηρίζει το πόδι όπως το ultra raptor ούτε το κρατάει σταθερό.Φορεθηκε στα 100μιλια στη Ροδόπη με τα πολλά χιλιόμετρα ιδίως κατηφόρες δεν κρατάει το πόδι φεύγει μπροστά και στις πέτρες δεν είναι σταθερό.Τα παπούτσια αυτά είναι καλά για ήπιο μαλακό έδαφος χωρίς πολλά σκληρά κομμάτια.Και ο Χρήστος βέβαια και εγώ είμαστε στα 75κιλα και κάνουμε βαρύ τρέξιμο τώρα αν εσύ είσαι πούπουλο και τρέχεις ελαφριά άλλο θεμα

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/08/2024 :  20:26:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με δυο λόγια σε σκληρό και μεγάλο αγώνα τα παπούτσια που μου γράφεις δεν αποδίδουν σε ήπιο τερέν χωρίς απαιτήσεις τεχνικές είναι καλά αλλά βγάζουν λίγα χιλιόμετρα μετά γίνονται λάσπη προσπαθώ να σου περάσω την δική μου εμπειρία γιατί έχω αλλάξει πολλά παπούτσια ξεκινώντας από salomon και πάει λεγοντας

chrisbat
Newbie Forum Runner

Greece

49 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2024 :  10:39:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ok τα ξεχνάω τα nb
Για τα Mizuno Wave Mujin 9 έχεις άποψη η επιμένεις στα ραπτορ;;;
Τα φοράει φίλος και του βγάζουν πάνω από 1000χλμ άθικτα

https://www.trailrunningreview.com/es/Mizuno-Wave-Mujin-9/REVIEWAMP--2763.html

Edited by - chrisbat on 27/08/2024 10:39:58

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2024 :  12:35:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω όχι δεν τα ξέρω αλλά εγώ θα πήγαινα σε asics trabuco max 3 και salomon genesis το απλό σου προτείνω 3 σάιτ διαφορετικά με δοκιμές παπουτσιών και βγάλε εσύ τα συμπεράσματα σου 1trail running rewiew ισπανικό καλό 2Run repet και 3ginger runner όλα πολύ καλά και σχετικά αξιόπιστα

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2024 :  12:39:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για κάθε μάρκα έχει και τα ανάλογα σχόλια και βλέποντας τα μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αξιόπιστα παρά τις όποιες χρηματοδοτήσεις παίρνουν από διάφορες εταιρείες εκεί έχει και τα παπούτσια που ρωτησες

chrisbat
Newbie Forum Runner

Greece

49 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/09/2024 :  15:59:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ανακεφαλαιώνοντας, για αντικραδασμικό παπουτσι βουνού ultra αποστασεων σε τεχνικά τερέν με την ελπίδα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο πάνω μερος και στην σόλα (σε σχέση με το la sportiva akasha I) έχω να διαλέξω ανάμεσα στα...
asics trabuco max 2 (οχι το 3 λογω τιμής) ...102€
brooks cascadia 16 ή 17 (ελκιστική τιμή) ...100-120€
la sportiva akasha II (μπας και ενισχύθηκε εκει που θέλω) ...120-140€
la sportiva raptor ΙΙ (ακριβά) ...145€

Edited by - chrisbat on 03/09/2024 16:00:02

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/09/2024 :  19:44:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Akasha 2 γιατί βελτιώθηκε το πάνω μέρος εκεί που χαλούσε το peak store τα είχε φθηνά από ότι ξερω

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/09/2024 :  19:51:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι το trabuco max 2 το επάνω μέρος χαλάει οπως το Akasha1 γι'αυτό στο 3 το αντικατέστησε με πιο σκληρό άνω μέρος είναι η μόνη διαφορα

salomon
Advanced Forum-Runner

Greece
286 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/09/2024 :  19:57:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πριν λίγες μέρες το trabuco max 3ειχε 125 το akasha2 109 και φέτος η μαφία των εμπόρων 5 όλοι κι όλοι που πουλούν τα ultra raptor σε συννενόηση πάντα μεταξύ τους δεν κατέβασαν την τιμή κάτω από 140 ευρώ εκτός από πολύ μικρά η πολύ μεγάλα νουμερα

chrisbat
Newbie Forum Runner

Greece

49 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/09/2024 :  11:08:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα προσθεσω και τα dynafit ultra 100 που προτινει ο @skiritis και τα βρισκω κοντα στα 120€.
τι εντυπώσεις έχουμε;;;;;
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000