Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
MANTONA
Advanced Forum-Runner

404 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύτηκε - 03/12/2024 : 17:38:59
|
Θέλω να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία ως μια υπενθύμιση για όλους. Nόσησα πρόσφατα με COVID-19, είχα ήπια συμπτώματα και, επειδή τα μέτρα είχαν χαλαρώσει, μου διέφυγε εντελώς η σοβαρότητα της κατάστασης. Χωρίς να το σκεφτώ, επέστρεψα στην προπόνηση.
Την επόμενη μέρα, τα συμπτώματά μου επιδεινώθηκαν και κατέληξα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του μυοκαρδίου. Τώρα θα χρειαστεί να στερηθώ για αρκετό καιρό αυτό που αγαπάω ...το τρέξιμο. Ήταν μια σκληρή υπενθύμιση ότι ο COVID-19 δεν είναι ποτέ «απλώς μια γρίπη» και οι επιπτώσεις του μπορεί να είναι σοβαρές, ακόμα και για τους αθλούμενους.
Σας παρακαλώ, μην κάνετε το ίδιο λάθος. Δώστε χρόνο στο σώμα σας να αναρρώσει πλήρως και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν επιστρέψετε στην άσκηση. Η υγεία μας είναι ανεκτίμητη – αξίζει όλη την προσοχή μας.
<<Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή>>! |
|
Mikekan
Forum-Runner

170 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/12/2024 : 14:43:26
|
Eυχαριστούμε πολύ για την υπενθύμιση, και εγώ έχω κάνει το ίδιο λάθος με σένα πολλές φορές και η ιστορία σου ειναι διδακτική!
========================================================================
Run, Eat, Sleep, Repeat. |
 |
|
MANTONA
Advanced Forum-Runner

404 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/12/2024 : 12:09:37
|
[quote]Αρχικά δημοσιεύτηκε από τον Mikekan
Ευχαριστούμε πολύ για την υπενθύμιση, και έχω κάνει το ίδιο λάθος με σένα πολλές φορές και η ιστορία σου είναι διδακτική!
Είχες νοσηλευθεί σε νοσοκομείο;
================================================== =======================
Τρέξτε, τρώτε, κοιμάστε, επαναλάβετε. [/παραθέτω]
 |
|
Mikekan
Forum-Runner

170 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/12/2024 : 15:11:34
|
Όχι απλά είχα covid Και στη τριτη μερα με το που ημουν λιγο καλυτερα πήγα για τρέξιμο, χωρίς κάποια συνέπεια.
Run, Eat, Sleep, Repeat. |
 |
|
MANTONA
Advanced Forum-Runner

404 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/12/2024 : 22:13:41
|
3η μερα κ γω... 3 χλμ χαλαρα ετρεξα κ ενιωθα πολυ καλα. Την επομενη μερα ομως τα ειδα ολα...
quote: Originally posted by Mikekan
Όχι απλά είχα covid Και στη τριτη μερα με το που ημουν λιγο καλυτερα πήγα για τρέξιμο, χωρίς κάποια συνέπεια.
Run, Eat, Sleep, Repeat.
 |
|
|
Θέμα  |
|