Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

dkoukou
Senior Forum-Runner

Greece
591 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:32:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by theokal

Οντως θα υπάρχουν σκευάσματα που επειδή είναι σε χάπια συστήνονται ως "βιταμίνες" με ταυρίνη, καφείνη, κλπ αλλά αυτά είναι σκευάσματα σαν τις "πολυβιταμίνες"-κοκτέιλ δηλαδή- που χρησιμοποιούν ταυρίνη και καφείνη και άλλα για έξτρα ενέργεια ή οι λεγόμενες "ντόπες" κοκτέιλ ουσιών για τους "φουσκωτους" κλπ
Μακρυά από αυτά - Δεν είναι βιταμίνες!
Προσωπικά μιλώ για καθαρή βιταμίνη είτε ως σκεύασμα είτε ως διατροφή. Καθαρή βιταμίνη εννοώ πχ βιταμίνη C ή D3 κλπ (σε χάπι) που να περιέχει ταυρίνη, καφείνη κλπ δεν υπάρχει και αν κάποιος θέλει να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο πρέπει να το αναφέρει στα συστατικά.

Νερό με πιπέρι καγιέν -πιθανόν- να σταματά τη μαρμαρυγή ?

Κάπου υπάρχει συνταγή για σκόρδο, καγιέν (πιπερόριζα), μηλόξυδο και δεν θυμάμαι τι άλλο, πολτοποιημένα που καθαρίζει λέει από την αθηροσκλήρωση τις αρτηρίες και τις κάνει πιό ελαστικές. Το πίνεις λέει μια φορά το χρόνο! Μου θυμίζει αυτά τα πρόσθετα που ρίχνουν στα συνεργεία μια φορά το χρόνο στο καύσιμο για να καθαρίζει κινητήρας και καρμπυρατέρ ή μπέκ αυροκινήτου! Το έκανα πριν πολύ καιρό αλλά.... δεν πινόταν με τίποτα! Δεν μπόρεσα να πιώ ποτήρι ολόκληρο και το πέταξα. Πάντως για κανα δυό-τρείς ώρες ένοιωθα την πικρίλα παντού. Αλλά θα ήταν από την ανατριχίλα της σκέψης οτι πρέπει να το πιω ολόκληρο το ποτήρι!

Για να ξαναέρθω σε αυτό που αναφέρθηκε οτι νερό με πιπέρι καγιέν πιθανόν να σταματά τη μαρμαρυγή και ότι κάποια συσχέτιση θα υπάρχει, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ προβληματιστείτε πως μια τροφή μπορεί να επιδράσει ΘΕΤΙΚΑ στην κολπική μαρμαρυγή ή και ΑΡΝΗΤΙΚΑ όπως κάποιος ανέφερε. Είτε θετικά κάποιες - είτε αρνητικά κάποιες άλλες, το συμπέρασμα που εξάγεται παραμένει ίδιο.

Αρχίζετε και "χαλάτε" μου φαινεται...
Πολύ πιό "ευέλικτους" σας ακούω και αυτό είναι καλό.
Περαστικά σε όλους.



Αγαπητε theokal αν δεις κανεναν να "ξεμπουκωσε" τις αρτηριες του με αυτη τη συνταγη να μου τον γνωρισεις και να μου στειλεις και τη συνταγη, γιατι εγω αν και αγγειοχειρουργος δεν εχω γνωρισει κανεναν...
Η αθηρωματικη νοσος δεν ειναι πουρι και τα ανθρωπινα αγγεια δεν ειναι ενας απλος σωληνας για να ξεμπερδευαμε ετσι απλα.

_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theokal
Newbie Forum Runner

Greece
26 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  16:12:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γι αυτό είπα "που καθαρίζει λέει από την αθηροσκλήρωση τις αρτηρίες και τις κάνει πιό ελαστικές. Το πίνεις λέει μια φορά το χρόνο!..."
Αν και το δοκίμασα (όπως είπα) δεν το υιοθέτησα.
Και το αντιμετώπισα και εγώ με πολύ επιφύλαξη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dkoukou
Senior Forum-Runner

Greece
591 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  16:23:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το αναφέρεις όμως σε ένα νήμα που το διαβαζουν και καποια άτομα με σοβαρά καρδιαγγειακα νοσήματα τα οποία ίσως είναι διατεθειμενα να δοκιμάσουν ο,τι φαντάζεσαι προκειμενου να δουν καποιο όφελος. Για ποιο λόγο αν ακόμα και εσύ δεν έχεις πειστει;
Καλό είναι να δείχνουμε όλοι τη δέουσα σοβαρότητα όταν πρόκειται για σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.
Φιλικά πάντα.

_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  17:45:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
ΜΕΛΠΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
ΣΤΡΑΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ!
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΧΟΛΤΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΚΜ.
ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ABLAISON(ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΠΙΚΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ).ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΓΚΟΡΝ,ΠΡΑΝΤΑΞΑ ΚΑΙ Β ΑΝΑΣΤΟΛΕΑ ΝΕΟΚΑΡΝΤΟΝ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΟΡΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΟΛΤΕΡ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
SINUS

Edited by - xristos 31 on 23/01/2015 18:46:34
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cleopatra
Newbie Forum Runner

Greece


10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/01/2015 :  23:49:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Zoek ευχαριστώ για την απάντηση. Έπαθα την πρώτη μου ταχυκαρδία ενώ ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Τώρα, όσο αφορά το INDERAL.Μου έχει τύχει να σταματήσει μεγάλες ταχυκαρδίες 180-190 παλμών αλλά στο τελευταίο επεισόδιο παρόλο που πήρα ένα ολόκληρο δεν μου έκανε τίποτα. Αυτό όμως έτυχε μια φορά.Κάποιος καρδιολόγος μου είχε πει ότι καλό είναι σε επεισόδια να παίρνω αρχικά μισό και αν στο μισάωρο δεν μου περάσει να πάρω και άλλο μισό, για να μην μου προκαλέσει βραδυκαρδία. Μην αγχώνεσαι πάντως. Στις επόμενες δυο εγκυμοσύνες δεν είχα ούτε μισό επεισόδιο.Όλα θα πάνε καλά. Σαν φάρμακο είναι το μόνο που δε με χάλασε πάντως.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  18:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας και παλι παιδια!
Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα προηγουμενα σχολια
Ηθελα να σας πω οτι επισκεφτηκα τον κ Ανδρικοπουλο απο τ ντυναν και βασικα θελω να παω εκει.. μου κατσε καλυτερα το γενικο συνολο.. Ομως σκεφτομαι να παω στον Ευαγγελισμο μονο και μονο για την μεθη..
Ο κ Ανδρικοπουλος μου ειπε πως δεν θελει να μου κανει μεθη γιατι ειναι καλυτερα ετσι.. Το πιστευω κι εγω αυτο ομως φοβαμαι να ξανανιωσω τις ταχυκαρδιες οταν μπω για ηλεκτροφυσιολογικη μελετη..
Ηθελα λοιπον εκτος απο το να σας το πω και να σας ρωτησω.. Οταν βρισκουν το σημειο που προκαλει την ταχυκαρδια.. αφηνουν την ταχυκαρδια να περασει απο μονη της ή καυτηριαζουν το σημειο και σταματαει εκεινη την στιγμη? ή μηπως σου δινουν κατι να ηρεμησεις? (ξερω οτι καυτηριαζουν ετσι κι αλλιως το σημειο αν αυτο ειναι εφικτό ομως με νοιαζει να μαθω το τι γινεται με τις ταχυκαρδιες.. σταματανε εκεινη τη στιγμη λογο του καυτηριασμου/ σταματανε αργοτερα / σου δινουν ή κανουν νατι?
Οι χτυποι μου φτανουν τους 300 γι αυτο και φοβαμαι τοσο πολυ.. νιωθω να σβηνω οταν μου συμβαινει αυτο.. και τοσο καιρο ειχα σιγουρο οτι θα μου κανουν μεθη και ημουν ησυχη.. (εχω ξανακανει στον γαστρεντερολογο μου.. και ηταν οι πιο ευτυχισμενες ωρες της ζωης μου τα τελευταια 5 χρονια.. σε φαση που ανυπομονω να κανω γαστροσκοπηση μονο και μονο για την μεθη) Δεν εχω καταλαβει αν ειναι επικινδυνη και ποσο..
Γι αυτο ηθελα να με ενημερωσετε οποιος γνωριζει τί κανουν την στιγμη που σου προκαλειται ταχυκαρδια κατα την διαρκεια της ηλ. μελετης.

** Ξεχασα να αναφερω οτι ο κ Ανδρικοπουλος ειδε καποιες εξετασεις μου και μου πε με μεγαλη σιγουρια οτι εχω καποιο παραπληρωματικο δεματιο.. Αναρωτιεμαι μηπως απλα ειναι πολυ θετικος ανθρωπος (πραγμα που δεν μ αρεσει.. ειμαι πιο down to earth) ή αν ειναι οντως ετσι.. Κι αν ειναι οντως ετσι.. αν δλδη εχω παραπληρωματικο δεματιο κι οχι κατι πιο σοβαρο.. γιατι απ ολους τους καρδιολογους μονο κανας 2 μου παν οτι το υποψιαζονται απλα και κανεις δεν μου κανε διαγνωση με μια Α σιγουριά? Αναρωτιεμαι κυριως για τον κ. Εφραιμιδη που ειδε κανα 2 εξετασεις και δεν εβγαλε κανενα πορισμα..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  13:29:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula γεια σου!στην ερωτηση σου για την στιγμη του καυτηριασμου-ταχυκαρδιας εγω αυτο που θυμαμαι ειναι να μου βρισκουν το σημειο να με αφηνουν καποια δευτερολεπτα με ταχυκαρδια και εχω την εντυπωση πως σου την σταματανε και εφοσον βρουν το σημειο μετα καυτηριαζουν.φαντασου εγω δεν καταλαβα σχεδον τπτ την ωρα που καυτηριαζαν ισα ισα ενα ελαχιστο καψιματακι.και γω υπερκοιλιακες εκανα.θεοδωρακης ωνασειο ο γιατρος.η αληθεια ειναι πως ειναι ενοχλητικο και ανγχωτικο οταν σου ξεκινανε τηνταχυκαρδια αλλα μη μασας εδω την παθαμε τοσες φορες χωρις να εχουμε καν γιατρο διπλα μας σκεψου πως εκει θα εισαι με γιατρους και με τα καταλληλα μηχανηματα τριγυρω.Α ναι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να μην ανυσηχω εμεις θα ξεκινησουμε την ταχυκαρδια εμεις και θα την σταματησουμε.ολα καλα να σου πανε ευχομαι.που θα σου πανε!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/01/2015 :  10:28:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατερινακι σ ευχαριστω για την απαντηση!
Ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο!
Ομως σου καναν μεθη?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/01/2015 :  13:39:09  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula χωρις μεθη..ξερω πως φοβασαι ετσι ημουν και γω.θα το κανεις και θα ειναι ολα οκ!οτι αλλο θες ρωτησε μου κατανοω την φαση που βρισκεσαι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/01/2015 :  08:44:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerinaki σ ευχαριστω :)
Τί προβλημα ειχες εσυ τελικα?
Και θελω και να σε ρωτησω αν ξεμπερδεψες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/01/2015 :  14:47:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula το χαρτι-εξιτηριο γραφει (υπερκοιλιακη ταχυκαρδια απο επανεισοδο στον κολποκοιλιακο κομβο.επιτυχης καταλυση βταδειας οδου). εκανα μετα το ablation 3 επεισοδια καμια σχεση σε ενταση και σε διαρκεια.τα 2 πρωτα μου ειχε πει ο γιατρος οτι ηταν στα πλαισια της επουλωσης κατα καποιο τροπο και οτι συμβαινει και μου το παν και ατομα απο δω.το τριτο το επαθα μετα απο εναμιση χρονο μετα το ablation τους πηρα τηλ μου ειπαν να βαλω χολτερ οπου το χολτερ μια χαρα τους το εστειλα το ειδε ο γιατρος μου τηλεφωνησαν και ειπαν οτι ολα καλα το χολτερ ειναι καλο.επειδη η πολη οπου κατοικω ειναι 4 ωρες απο αθηνα μονο με τηλ ολα αυτα και μιλησα μονο με την γραμματεα του κ.θεοδωρακη.να σου πω την αληθεια ουτε εγω η ιδια ειμαι σιγουρη αν ξεμπλεξα με το θεμα της ταχυκαρδιας,αν ξαναπαθω εκεινη την γνωστη ταχυκαρδια που τα κανεις πανω σου σορυ κι ολλας..θα παω να μιλησω μαζι του προσωπο με προσωπο..ευχομαι να μην χρειαστει βεβαια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2015 :  10:18:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καταλαβα :(
και παλι εχεις τν φοβο δλδη.. :(
ε ρε γμτο..
Εγω φοβαμαι μηπως πυροδοτουνται απο κατι αλλο..
π.χ. στομαχι ή τπτα γυναικολογικα κ τετοια.. Με απογοητευει το οτι σχεδον ολοι εδω μεσα ειχαν παλι επισοδεια μετα τα ablation.. (μιλαω γι αυτους που χουν παρομοιο προβλημα)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

n1kcha
Forum-Runner

90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2015 :  17:57:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποιό είναι το ολικό κόστος για το ablation (χωρίς ταμείο);
Το καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/02/2015 :  08:43:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Εξαρτάται που θα πας. Αν πας ιδιωτικά πληρώνεις. Εγώ το έκανα ιδιωτικά και πλήρωσε ένα μεγάλο ποσοστό η ιδιωτική που έχω και ένα μικρό το δημόσιο λόγω συμβασης με το νοσοκομείο. Αν την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο δεν πληρώνεις τιποτα απ ότι ξέρω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/02/2015 :  13:59:07  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula ισχυει οτι καναν επεισοδιο ξανα καποια ατομα αλλα μεσα στο χρονο μετα το ablation δικαιολογειτε καπως.αλλα αν ειναι μονο αυτο και μετα δεν θα σε ενοχλησει χαλαλι..τωρα οσο γι αυτο που ειπες μηπως πυροδοτουνται απο κατι αλλο πολυ πιθανο π.χ. οσο για τα γυναικολογικα εμενα αν οχι ολες τις φορες οι περισσοτερες ταχυκαρδιες με πιαναν κοντα στην περιοδο η και οταν ειχα.το ειχα ρωτησει στον θεοδωρακη και μου ειπε λογο ορμονων.σιγουρα και το στομαχι οι καφεδες κοκα κολες και τετοια ειναι επιφοβα.αν και οταν ρωτησα τον γιατρο μου μετα το ablation αν μπορω να πινω καφε η καμια κοκα κολα μου ειχε πει να κανεις τα παντα.φυσικα με μετρο οπως ολοι.τωρα τι να πω?η αληθεια ειναι παρολο που αισθανομαι την καρδια μου καλυτερα ειναι καποιες φορες που ειμαι σχεδον 99% σιγουρη πως αν παρω μια βαθια ανασα θα με πιασει στανταρ ταχυκαρδια και αυτος ειναι ενας λογος που δεν περνω σχεδον ποτε βαθιες ανασες το εχω σχεδον σιγουρο τι να σου λεω..αφου λεω μια φορα να το τεσταρω να δω αν με παθω ταχυκαρδια,δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.και ειχα ξεχασει να το αναφερω στον γιατρο. θελω να το ψαξω καποια στιγμη.αχ παρασυρθηκα με τα δικα μου χαχαχα....παντος δεν μετανιωσα που εκανα ablation.μπορει να ειπα οτι εχω ενα φοβο μην ξαναπαθω αλλα αισθανομαι οπως ειπα κια ποιο πανω οτι τους παλμους τους αισθανομαι καλυτερα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000