Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

n1kcha
Forum-Runner

90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2015 :  17:21:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο παγκοσμίως γνωστός καρδιολόγος William Davies μας εκθέτει την εμπειρία του σχετικά με την επίδραση της αποφυγής κατανάλωσης κάθε είδους δημητριακών στην ΚΜ.

http://www.wheatbellyblog.com/2014/05/wheat-and-atrial-fibrillation/

Κατά την γνώμη μου η αποφυγή δημητριακών είναι ο μισός δρόμος, ο άλλος μισός είναι η αποφυγή σχεδόν όλων των υδατανθράκων ή η μείωση τους ανάλογα με την περίπτωση στα επίπεδα των 20-100g ημερησίως.

Edited by - n1kcha on 20/02/2015 17:23:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cleopatra
Newbie Forum Runner

Greece


10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  21:46:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula
Το Σεπτέμβρη πήγα σε καρδιολόγο να μου δώσει βεβαίωση για το τένις. Όταν τον ενημέρωσα για τα επεισόδια μου είπε να κάνω τέστ κόπωσης. Το έκανα 3 μήνες μετά. Το τέστ πήγε τέλεια, έφτασα το άριστο και η πίεση μου επανήλθε γρήγορα, από την ώρα όμως που βγήκα από το νοσοκομείο ήμουν κομμάτια και έπαθα το επεισόδιο ακριβώς την επόμενη μέρα. Επομένως το τεστ δεν ήταν αντικειμενικό για το δικό μας θέμα.
Ο γιατρός που πήγα είναι στο ΝΙΜΙΤΣ και λέγεται Λαζαρίδης, κάνει ablation και μάλιστα πριν από 10-12 χρόνια περίπου έκανε ένα πολύ πετυχημένο στον θέιο μου που είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά πολύ έντονο.
Ο ίδιος μου είπε ότι τα ablation δεν πετυχαίνουν πάντα και απ'ότι είδα εδώ μέσα, μάλλον έχει δίκιο. Μου είπε ότι έχω δεμάτιο, μου είπε και που υποπτεύεται ότι το έχω αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
Το άγχος σου με τα φάρμακα το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ πριν καταλήξω στο INDERAL είχα δοκιμάσει το Lopresor και το Isoptin τα οποία με έκαναν χάλια, από τα χάλια μου έχασα και αρκετά κιλά και δεν έχω περιθώρια γιατί είμαι πολύ αδύνατη. Αν είχες έναν συγκεκριμένο γιατρό θα σου έδινε να δοκιμάσεις 1-2 φάρμακα μέχρι να βρείς ποιο σε βοηθάει.
Όσο για την κούραση, άν έχεις ορμονολογικές καλές και καλή φεριτίνη-σίδηρο μάλλον είναι από την κούραση που παθαίνει η καρδιά μετά από κάθε επεισόδιο, τα δικά σου είναι και βαρβάτα! Φαντάσου, νιώθουμε κουρασμένες μετά κάποια βαριά εργασία πόσο μάλλον να δουλεύει η καρδιά σε τέτοιους ρυθμούς!
Ά! Ναι. Και εγώ φοβόμουν ότι με αυτό το πρόβλημα μπορεί να πάθω ΚΜ, γιατί έτσι μου έλεγαν οι διάφοροι γιατροί, αλλά ο κ. Λαζαρίδης μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο θείος μου πάντως υπέφερε από την δεκαετία των 30 και το ablation το έκανε μετά τα 50, αν ήταν θα είχε πάθει ΚΜ.
Εγώ πάντως Annoula τώρα που νιώθω καλά δεν σκέφτομαι να κάνω το ablation, θα το παω έτσι με το INDERAL και όπου βγεί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως πήγαινε δες τον άν θές, με τις εξετάσεις σου, να πάρεις ακόμα μια γνώμη, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή μπορεί εσύ να πρέπει να το κάνεις. Δεν έχει εξωτερικά ραντεβού, θα πρέπει να πάρεις τηλ. στο αιμοδυναμικό τμήμα και να μιλήσεις μαζί του για ραντεβού. Δεν μου πήρε χρήματα και μου φάνηκε καλός.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2015 :  13:30:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
cleopatra

Εχω πολλες εξετασεις.. Τις βλεπει αυτος γιατρος? Γιατι αυτος του Ευαγγελισμου με το ζορι ειδε ενα απ τα χολτερ κι ο αλλος στ ντυναν ειδε κατι διασπαρτες.. και μου πε οτι πιστευει πως εχω δεματιο (το πε με μεγαλη σιγουρια).. Αλλα δεν ξερω.. Εχω παει σε πολλους γιατρους.. και εχω ακουσει 5 χρονια οτι βλακεια μπορει να φανταστεις.. ακομη κι οτι φταινε τα 7 παραπανισια κιλα μου.. (κι οχι τιποτα αλλο αλλά στα πρωτα επισοδεια ημουν αδυνατη..)

Ορμονολογικες εχω κανει για θυροειδη..
Σιδηρο αιματοκριτη κ Β12 για κουραση
Φεριτινη δεν εχω κανει (και νομιζα οτι ειχα κανει.. μηπως λεγεται κι αλλιως η φεριτινη?)

Εξακολουθει να με τρομαζει το γεγονος οτι κουραζομαι τοσο ευκολα οταν δεν εχω επισοδεια.. και κυριως δεν καταλαβαινω το γιατι τοσο αποτομα..

Δεν θελω τα φαρμακα ρ γμτο..
Εχω και το στομαχι μου.. κι οταν επαορνα ιντεραλ γινομουν ακομη πιο χαλια κ με το στομαχι.. και με τις βιταμινες που παιρνα το ιδιο.. Οσο λιγοτερα περασω στο στομαχι μου τοσο το καλυτερο..

Κι εγω εχω απογοητευτει με τ αποτελεσματα.. περιμενα στα δεματια να ειχαν πιο απολυτη επιτυχια..
Ο Ανδρικοπουλος απ το ντυναν μου πε οτι στα 7 χρονια μονο 2 περιπτωσεις υποτροπιασαν (δεν ξερω τωρα τι σημαινει υποτροπιαζω μετα το αμπλασιον)
Κι αμα σκεφτεις οτι η ημερομηνια για αμπλατιον ειναι κανα 10ημερο μετα σημαινει οτι ειναι κλεισμενοι υποτιθεται μεχρι τοτε..
Στον ευαγγελισμο μου πε μετα απο μηνα περιπου..
Κι αναρωτιεμαι εγω.. τι στο καλο? τοσοι πολλοι κανουν αμπλασιον?

Εστω και μια φορα την βδομαδα να κανουν
στα 7 χρονια ειναι πολλοι ανθρωποι.. (αν υποθεσουμε οτι ηταν ειλικρινης ο Ανδρικοπουλος ως προς τις επιτυχιες τους)

Πιστευω οτι θα επισκεφτω κι αυτον που λες..
Αν κι εχω βαρεθει τοσο καιρο σε τοσους ππυ χω παει
Εσενα σε αφησαν τελειως τα επισοδεια κ τα φτερουγισματα με το ιντεραλ?

Edited by - Annoula on 24/02/2015 14:08:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cleopatra
Newbie Forum Runner

Greece


10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2015 :  20:28:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula

Καμιά φορά έχω έκτακτες αλλά για ελάχιστα δευτερόλεπτα.Έχουν περάσει μόνο 2 μήνες από τότε που ξεκίνησα το INDERAL δε ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, όπως όμως και να έχει πρίν το ablation θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο, μια επέμβαση είναι πάντα μια επέμβαση. Ο γιατρός ήθελε να δει καρδιογράφημα, αυτό του δείχνει αν έχω δεμάτιο, ολόκληρο καρδιογράφημα, κι εμένα το holter δεν το πολυκοίταξε ούτε το καρδιογράφημα του επεισοδίου γιατί ήταν μισό, το καρδιογράφημα όμως που είχα κάνει πρίν από 3 μήνες το μελέτησε κανονικότατα.
Όσο για το στομάχι, έχω οισοφαγίτιδα πολλά χρόνια, δυσκολεύομαι να πάρω αντιβιώσεις και αντιφλεγμονώδη όμως τα φάρμακα της καρδιάς δεν με πειράζουν καθόλου. Η φεριτίνη νομίζω ότι δεν έχει άλλη ονομασία αλλά να ξέρεις είναι βασική εξέταση, δεν την γράφουν συχνά γιατί νομίζουν ότι ταυτίζεται με το σίδηρο όμως δεν είναι απόλυτο αυτό. Μετά από νηστεία η φεριτίνη μου είχε πάει στο 3 με κατώτατο φυσιολογικό το 10 και αυτό με έκανε να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου, λοιπών να το κοιτάξεις και αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα πάει σε πάρα πολλούς γιατρούς και άλλα έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος, σε αυτό φταίει μάλλον το γεγονός ότι δεν έχουν την κατάλληλη εξιδείκευση στο θέμα μας, και αυτοί που την έχουν επειδή το θεωρούν αμελητέο δεν σου λένε πολλά πολλά. Ο κ.Λαζαρίδης με καθησύχασε γιατί μου είπε ότι και ο ίδιος πάσχει από το ίδιο πρόβλημα αλλά αυτός παίρνει το lopresor που εμένα με χάλασε και αυτός μου είπε ότι άμα θέλω θα μου κάνει το ablation αλλά γνώμη του είναι ότι θα πρέπει να περιμένω.
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, να πάς να τον δείς, πάρε ένα καρδιογράφημα, κανα δυο εξετάσεις ακόμα και πήγαινε, είναι ζεστός και ευχάριστος άνθρωπος, το νοσοκομείο είναι λίγο χάλια αλλά αυτό είναι δευτερεύον.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  12:41:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
N1kcha, θαυμάζω την επιμονή σου. Συνεχίζεις να κάνεις αναρτήσεις και να ισχυρίζεσαι ότι το μόνο πρόβλημα στις αρρυθμίες είναι τα δημητριακά και οι υδατάνθρακες. Γράφεις για μελέτες γιατρών και διατροφολόγων παλαιότερα. Να συμφωνήσω μαζί σου (στο 5. παρακάτω), ότι μπορεί η αρρύθμιστη ινσουλίνη να οδηγεί σε αρρυθμίες. Εσύ όμως γιατί δεν δέχεσαι μελέτες που αποδέχεται η επιστημονική κοινότητα, και οι οποίες αποδεικνύουν ότι για την εμφάνιση της ΚΜ ευθύνονται:
1. καρδιακές παθήσεις (καρδιακή ανεπάρκεια, στεφανιαία νόσος, βαλβιδοπάθειες[πολλά παιδιά του forum γράφουν ότι έχουν πρόπτωση μητροειδούς], μυοκαρδιοπάθειες, υψηλή αρτηριακή πίεση).
2. Αλλα προβλήματα υγείας οπως υπερθυρεοειδισμό, πνευμονοπάθειες και διάφορες λοιμώξεις.
3. Διάφορα φάρμακα (οδηγίες φαρμάκων γράφουν ότι μπορεί να προκαλέσουν αρρυθμίες).
4. Ο καφές τα αλκοολούχα ποτά και τα ναρκωτικά.
5. Υπάρχουν αρρυθμίες που δεν ανευρίσκεται κανένα από τα παραπάνω.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός και λιγότερο απόλυτος στίς αναρτήσεις σου. Σου θυμίζω ότι στο site μπαίνουν νέα παιδιά με σοβαρές αρρυθμίες (που γράφεις ότι εσύ δεν έχεις και σου εύχομαι ολόψυχα να μη γνωρίσεις ποτέ). Σε ρωτώ λοιπόν, αν κάποιο νέο παιδί παρασυρθεί απο το απόλυτο γράψιμό σου, γράψει στα παληά του παπούτσια τις οδηγίες του γιατρού ο οποίος τον βλέπει σαν 50ευρω (εσύ το έγραψες), σταματήσει την θεραπεία του, και ακολουθήσει τις οδηγίες σου, με αποτέλεσμα να πάθει ανήκεστο βλάβη, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ????
Υπενθυμίζω στο forum, ότι εδώ γράφουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες, τις οποίες καλό είναι να λαμβάνονται υπόψη, αλλά σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρέπει να παίρνουμε σαν μπούσουλα γιατί:
α. ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός (πού είσαι Χρηστάρα?) και
β. ο γιατρός είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
Χαιρετώ την παρέα. Αγάντα..........


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  20:16:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επίσης κολπική μαρμαρυγή παθαίνουν οι πρώην αθλητές διοτι απο τις υψηλές πιέσεις εχουν μεγαλύτερο αριστερό κόλπο (πάνω απο 39 μμ) και αυτό προκαλεί ΚΜ .
Η ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ . Οπως ανέφερε ο Νίκος πολλές οι αιτίες και μάλιστα η πρώτη εξέταση που συστήνουν οι γιατροί ειναι εξέταση θηριωειδούς και τρίπλεξ καρδιάς για βαλβιδοπάειες κλπ .
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΒΤΙΑΡΥΘΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ ...ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ ...ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ .
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ . ΜΕ ΤΗΝ ΚΜ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΑΡΥΘΜΙΟΛΟΓΟΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ . ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΙΚΗ .
Οι ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑBLATION ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ . ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΥΘΜΙΑ .

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  07:15:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα παιδια! Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας αναμεσα σε αρρυθμιες και στομαχι εχω προσεξει οτι αρκετα ατομα αναμεσα τους και εγω εχουν καποιο θεμα με το στομαχι εγω εχω γοπ..δεν μπορω να σας πω οτι μετα απο φαγητο εχω αρρυθμιες παντα πχ σημερα εφαγα πιτσα(5κοματια και 2 μπυρες) και εκανα μια εκτακτη μετα απο 3 ωρες οτι ενιωθα την καρδια να δουλευει λιγο πιο σκληρα την ενιωθα..αλλα καποιες φορες εχς παρατηρισει καποιες μικροταχυκαρδιες κυριως οταν σηκονομαι ορθιος..Το ειχα πει μια φορα στον γιατρο και μου ειχε πει οτι ειναι λογικο μετα απο το φαγητο να δουλευει πιο δυνατα η καρδια και οτι ισως καποιες εκτακτες να προερχονται απο την γοπ...επισης μου εχει οτι και ο ιδιος εχει γοπ αλλα οχι εκτακτες...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  17:25:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
mixalis888 ισως όταν εχεις φάει και σηκώνεσαι να πέφτει η πίεση. Εγώ το παθαίνω αυτό καμια φορά όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι απότομα. Εχω ορθοστατική υπόταση δηλ όταν σηκώνομαι πέφτει η πίεση και νιώθω μια ζαλάδα και γίνονται πιο γρήγοροι οι παλμοί για ελάχιστο χρονικό διάστημα όχι ταχυκαρδία όμως.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giakos
Senior Forum-Runner

Greece


448 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  19:55:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους,
σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του triplex και Holter που έκανα προληπτικά...το triplex είναι καλό έδειξε μόνο το Φύσημα και μια μη σημαντική απώλεια μητροειδούς...το holter έδειξε βραδυκαρδία στις ώρες ύπνου (45 παλμοί) και κατέγραψε 776 έκτακτες κοιλιακές συστολές κυρίως μονές...το εύρος των παλμών μου κανονικό...εννοείται ότι έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό μου αλλά προβληματίζομαι διότι γενικά δεν ένιωθα κάτι...δεν ξέρω αν είναι κάτι σημαντικό όλο αυτό αν και έχω αγχωθεί (δεν είμαι γιατρός) αλλά φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να έχει θεματάκια τα οποία δεν τα έχει βρει διότι δεν έχει ψάξει....

Δεν προλαβαίνω.......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

n1kcha
Forum-Runner

90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2015 :  23:25:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;


quote:
In conclusion, consumption of a CHO-rich meal causes greater cardiac SNS activation in lean than in obese women, while fat ingestion does not result in any appreciable change in either group.



Μετάφραση:
quote:
Συμπερασματικά, η κατανάλωση γευμάτων πλούσιων σε υδατάνθρακες προκαλεί μεγαλύτερη ενεργοποίηση του καρδιακού συμπαθητικού νευρικού συστήματος (SNS=sympathetic nervous system) στις αδύνατες παρά στις παχύσαρκες γυναίκες, ενώ η κατανάλωση λίπους δεν έχει άξια λόγου επίδραση (στο SNS) σε κανένα από τα γκρουπ!


σημείωση: η κατανάλωση υδατανθράκων προκαλεί σε όλους ενεργοποίηση του SNS αλλά στις αδύνατες γυναίκες περισσότερη ενώ βέβαια οι παχύσαρκες ξεκινάνε από μεγαλύτερη αφετηρία...

Αυτά είναι συμπερασματα επιστημονικού πειράματος που έγινε στην Ελλάδα το 2003 στο Λαικό νοσοκομείο και δημοσιεύτηκε στο PubMed

(First Department of Propaedeutic Medicine, Athens University Medical School, Laiko Hospital, Athens, Greece.)

Εδώ τα ονόματα των γιατρών που έκαναν το πείραμα:
Tentolouris N1, Tsigos C, Perea D, Koukou E, Kyriaki D, Kitsou E, Daskas S, Daifotis Z, Makrilakis K, Raptis SA, Katsilambros N.
Όποιος ενδιαφέρεται για την υγεία του δεν θα ήταν άσχημο να αναζητήσει κάποιον από αυτούς για να του πει την γνώμη του...

Η μελέτη:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14624401?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum

Αυτά.

Edited by - n1kcha on 01/03/2015 23:29:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/03/2015 :  10:11:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
N1kcha, τελικά δεν παίζεσαι. Μας ανεβάζεις μια μελέτη που λέει ότι όταν οι αδύνατες γυναίκες καταναλώσουν πολλούς υδατάνθρακες, παρουσιάζεται μεγαλύτερη ενεργοποίηση του καρδιακού συμπαθητικού νευρικού συστήματος. Αυτό σημαίνει απλά πρόσκαιρη ταχυκαρδία(προφανώς μέχρι την χώνεψη), ενώ οι παχουλές το παθαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Τι σχέση έχει αυτό με τις αρρυθμίες? Και αν έχει, μόνο οι αδύνατες κινδυνεύουν απο αρρυθμίες? Και αν κάποιος γυμνάζεται, που σημαίνει ταχυκαρδία, κινδυνεύει με αρρυθμίες?
Δεν περίμενα βέβαια να απαντήσεις στην ανάρτησή μου της 27-2 (εξάλλου ούτε στο παρελθόν απάντησες), αλλά περίμενα ελάχιστο σεβασμό σε παιδιά με σοβαρές αρρυθμίες, που αν π.χ. σταματήσουν να παίρνουν αντιπηκτικό, κινδυνεύουν με εγκεφαλική εμβολή και όλα τα συνεπακόλουθα.

Και μιάς και έβαλες ζωάκια (νιάου νιάου) δηλώνω απο την πλευρά μου..
1. Κουκουρούκου ......
και 2. Παραδίνομαι.....
Αγάντα........
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/03/2015 :  18:08:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΩΜΗΣΗ . ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΝΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑΦΡΥΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ . ΠΙ ΠΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΣΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ Η ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΚΤΥΠΑ ΕΝΑ ΖΑΝΤΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ .
ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΥΘΜΙΑΣ Η ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ GOOGLE ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ . ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ GOOGLAROYME ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Ε ΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ . ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ . Η ΚΜ ΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ( ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ) ΟΠΨΣ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΖΟΙ .
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

n1kcha
Forum-Runner

90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/03/2015 :  18:54:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα συνεχίσω να ποστάρω κατά καιρούς σχετικά θέματα που κρίνω οτι έχουν ενδιαφέρον(οχι αερολογίες και προσωπικές αναφορές σε μέλη του φορουμ - μόνο δεδομένα) για όσους έχουν ινσουλινοαντίσταση/μη ανεκτικότητα στους υδατάνθρακες. Όπως είπαμε κατά την γνώμη μου η ΚΜ ειναι σύμπτωμα του διδύμου της Insulin Resistance - Carbohydrate intolerance.
Από αυτή την άποψη είμαι και εγω πάσχων αλλά με διαφορετικά συμπτώματα πχ σωσίβιο στην κοιλιά, μεταβολές στην διάθεση,προ-διαβητικός και άλλα. Ευτυχώς όλα αυτά τα έχω πια σε καταστολή με ελάχιστο σωσίβιο,σταθερή διάθεση,κετόνες για κυρίως καύσιμο του οργανισμού.

Καθένας μπορεί να απαλλαγεί από το τρομερό δίδυμο IR/CI με την βοήθεια κάποιου καλού επαγγελματία υγείας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/03/2015 :  22:40:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Μαλον πρεπει παλι αρχισω να προσεχω το στομαχι μου οπως εκανα παλια..παιρνω και εγω φαρμακο για το στομαχι belifax αλλα δεν νομιζω οτι με βοηθαει και πολυ στην παλινδρομιση..
Υγεια σε ολους περαστικα..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2015 :  13:34:01  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας!περασαν 2 χρονια που εκανα ablation για υπερκοιλιακη.μαλλον δεν απαλλαχτηκα γιατι σημερα το πρωι ενω κοιμομουν και θυμαμαι οτι εβλεπα ονειρο (οχι εφιαλτη) και ταυτοχρονα χτυπησε το ξυπνητηρι πεταχτηκα ανεπνευσα αποτομα και νατο παλιιιι..κρατησε περιπου 8-10 λεπτα ειδα πως δεν σταματουσε και κρατησα αποτομα την αναπνοη 2 φορες και μετα απο λιγο σταματησε.να αναφερω οτι ειναι το τριτο επεισοδιο μετα το ablation απλα ηταν σχετικα κοντα απο τοτε που το κανα και μου ειπε και ο γιατρος και ατομα εδω μεσα παλιοτερα οτι συμβαινει καποιες φορες.τωρα ομως? δυο χρονια μετα δικαιολογειται?τι να κανω αν τους παρω τηλ στο ωνασειο ξανα μανα για χολτερ θα μου πουν κατα 99%. το χολτερ οσες φορες εκανα ειναι καλο.περισσοτερα μου φυγαν στα χολτερ παρα στο ablation.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000