Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

ollandos
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2011 :  00:36:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολυξένη πως πας τόσο με τις ταχυπαλμίες όσο και με το πόδι? όλα καλά εύχομαι.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vps
Newbie Forum Runner

Greece
8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2011 :  13:53:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά καλημέρα!διαβάζω εδώ και μέρες το forum σας και αποφάσισα να μπω κι εγώ στη παρέα σας.
Είμαι 23 ετων και εδώ και 3 χρόνια ταλαιπωρούμαι από αρρυθμίες. Είχα κάνει έναν έλεγχο τότε χωρίς να βρεθεί κάτι παθολογικό.Μόνο έκτακτες συστολές,χωρίς κάτι άλλο παθολογικό.Παρ'όλα αυτά με είχε τρομοκρατήσει η αντιμετώπιση των γιατρών τότε,και δεν ασχολήθηκα ξανά.Όλο αυτό το διάστημα όμως υποφέρω από κρίσεις πανικού,οι οποίες παρουσιάζονται κάθε φορά που θα νιώσω το φτερούγισμα...Έχει γίνει φαύλος κύκλος όλο αυτό και δεν αντέχεται. Οπότε και αποφάσισα να το αντιμετωπίσω..Πήγα σε καρδιολόγο η οποία με παρέπεμψε σε ηλεκτροφυσιολόγο. Η άποψή τους ήταν ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν θα έχει μόνιμο αποτέλεσμα,οπότε εφόσον με επηρεάζει τόσο έντονα ψυχολογικά καλό θα ήταν να γίνει ablation.Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι και έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας,πα'όλα αυτά φοβάμαι πάρα πολύ!!θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες..Σήμερα έκλεισα ραντεβού με τον κ.Εφραιμίδη για την Πέμπτη,ώστε να πάρω και μια 2η γνώμη.Αρκετοί από εσάς τον εμπιστευθήκατε.Επίσης θα ήθελα να μάθω πώς είναι η ζωή σας μετά την επέμβαση..Είναι πάρα πολλές οι απορίες μου αλλά μέσα στο μυαλό μου είναι όλα μπερδεμένα...Ελπίζω να βγάλω μια άκρη με τη βοήθειά σας....Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2011 :  23:46:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ollande Καλησπέρα...Το πόδι με πονάει ακόμα..'Αρα το triplex δεν το γλυτώνω..Θα δούμε να περάσει και αυτή η εβδομάδα...Από ταχυκαρδία όλα μια χαρά προς το παρόν...Καμία ενόχληση..Βέβαια λόγω του ποδιού δεν έχω τρέξει ακόμα,ούτε έχω ζοριστεί για να δω πως θα πάει!Εσύ πως τα πας;
vps ότι χρειαστείς για τις απορίες σου εγώ με χαρά να σε βοήθησω...Μην φοβάσαι καθόλου,άκου τι θα σου πεί και ο κ.Εφραιμίδης (είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος γιατρός)..¨ολα θα πάνε μια χάρα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2011 :  10:45:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά απο 10 χρόνια κολπικής μαρμαρυγής και φτάνοντας τα 900mg Ρυθμονόρμ την ημέρα, αποφάσισα να κάνω ablation. Ολα με οδηγούσαν σε Ευαγγελισμό-Εφραιμίδη. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρέθηκα στο runningnews forum. Η καταγραφή των εμπειριών κάποιων χρηστών, εκτός του ότι επιβεβαίωσε την επιλογή Εφραιμίδη, μου έδωσε την δύναμη να κάνω το ablation. Η επέμβαση έγινε στις 17/5, κράτησε 6 ώρες και ήταν επιτυχής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χωρίς Ρυθμονόρμ από τότε, δεν έχω κανένα επεισόδιο κολπικής. Την επέμβαση περιγράφουν άψογα η Polyxeni και ο Ollandos. Η αδενοσίνη στο τέλος είναι τρομακτική εμπειρία. Ευχαριστώ την Mariam09 την Polyxeni και τον Ollando, που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Ρώτησα τον Εφραιμίδη "γιατί να κάνω την επέμβαση στον Ευαγγελισμό". Η απάντηση που πήρα ήταν "γιατί 1ον είναι πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο και ό,τι και να συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε,
και 2ον η ομάδα που θα σου κάνει το ablation είναι πολύ καλή".
Η έλλειψη του "εγώ" στην απάντηση μου κατέδειξε το μεγαλείο του ανθρώπου-επιστήμονα Εφραιμίδη.
ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2011 :  13:18:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikoS εύχομαι σιδέρενιος και καλη ανάρρωση!!!
Πραγματικά χαίρομαι που με το να μοιραστώ την εμπειρία μου με το ablation σε βόηθησε ψυχίκα καιχαίρομαι που εμπιστεύτηκες τον άψογο κ.Εφραιμίδη!
Η αναρρώση σου πως πάει;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2011 :  17:50:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν εξαιρέσεις την κούραση και τον πονοκέφαλο που έχεις για 2-3 μέρες, λόγω της επέμβασης και της αδενοσίνης, όλα τα άλλα (μαρμαρυγή, κλείσιμο πληγής στο πόδι), πάνε πάρα πολύ καλά. Επίσης δυνατός βγήκα απο την εμπειρία, επενδύοντας στην ελπίδα, με την κατάθεση όλου του κουράγιου μου. Μακάρι να βρούν τη δύναμη όσοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, να κάνουν ablation. Θα κερδίσουν πολλά, το σπουδαιότερο ποιότητα ζωής. Ειδικά τα νέα παιδιά. Εγώ κατέθεσα το κουράγιο μου στα 54, ένα κλίκ πρίν την αλλαγή της μαρμαρυγής απο παροξυσμική σε μόνιμη, και η ελπίδα μου πραγματοποιείται, όπως πιστεύει ο κ Εφραιμίδης. Ακόμη όμως και άν όλα αύριο πάνε ανάποδα, θα έχω δώσει τον αγώνα μου. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το κουράγιο που πήρα και από σένα.
Είναι σίγουρο πως ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ollandos
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2011 :  01:51:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NIKO σου εύχομαι να πάνε όλα καλά....... και σιδερένιος. Να έχεις πάντα θετική σκέψη γιατί είναι πολύ σημαντική για το μετά το ablation διάστημα. Όλα τα παιδιά εδώ, έχουμε πιστεύω πάρει πολύ δύναμη και κουράγιο ο ένας από τον άλλο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2011 :  14:03:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Niko όλα θα πάνε καλά...Και τα 10 χρόνια που πέρασες με την μαρμαρυγή αποτελούν πλέον μια ανάμηνηση!
¨εγω αυτό λέω στον εαυτό μου..Έζησά 10 χρόνια με την ταχυκαρδία και φέτος έκανα δώρο στον εαυτό μου το ablation και όλα αυτά αποτελούν μια ανάμνηση...!!
Ollande έτσι ακριβώς είναι..Πήραμε κουραγιο και ψυχική δύναμη από όλούς τους ανθρώπους εδώ και με τη σειρά μας δινουμε κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  12:00:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άρχισα να το ψάχνω, γιατί μάλλον προς ablation πάω και γω, έκλισα ραντεβού στο καρδιοχειρουργικό του Ευαγγελισμού, αλλά δεν ξέρω ούτε ποιός θα με δει, ούτε ποιά κλινική θα με δει... Υπάρχει κανένα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού ώστε να με δει ο κ. Ευφραιμίδης ή κάποιοις απο την ομάδα του?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  13:34:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Kibaris, ο κ. Εφραιμίδης είναι Επιμελητής Α΄ της Β Καρδιολογικής κλινικής του Ευαγγελισμού. Αν πάρεις τηλ. την κλινική, θα τον βρείς οπωσδήποτε (είναι πολύ απλός και καθόλου "φίρμα", παρότι είναι σπουδαίος επιστήμονας). Κλείσε ραντεβού μαζί του και πάρε την απόφαση ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Πάντως πιστεύω ότι τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά, (Polyxeni - Ollandos), απο την επέμβαση, βγήκαμε και κερδισμένοι και πιο δυνατοί. Εύχομαι, με την καταγραφή της δυνατής εμπειρίας που είχαμε, να υπάρξουν και άλλοι που θα αποφασίσουν για καλύτερη ποιότητα ζωής, αφού σταθμίσουν την θέλησή τους και τα ρίσκα που θά πάρουν. Συμφωνείτε Polyxeni - Ollande? Πάντα πίστευα πώς....
ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  13:47:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε ευχαριστώ Νίκο, θα λάβω σοβαρά υπ' όψιν αυτά που γράφεις... Το θέμα ειναι "ποιά είναι τα ΡΙΣΚΑ" που παίρνει κανεείς... Ο καρδιολόγος μου λέει "κάτσε ήσυχα, παίρνε το sintrom και συνέχισε χωρίς ablation, γιατί αν κάτι πάει ΣΤΡΑΒΑ μπορεί να χρειαστεί μόνιμα βηματοδότης πλέον". Τι κάνουνε...???
α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  14:29:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Kibaris, η κάθε επέμβαση έχει την ιδιαιτερότητά της. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα διαπιστώσεις ότι διαφορετικές επεμβάσεις ήταν της Πολυξένης, του Ολλανδού και η δικιά μου. Θέλω να πώ ότι ο μόνος που μπορεί να σου καθορίσει το ποσοστό κινδύνου (απο απλό αιμάτωμα στην τομή εισόδου στο πόδι μέχρι κάτι σοβαρότερο) είναι μόνο ο γιατρός που θα σου κάνει την επέμβαση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αν κλείσεις ραντεβου, για να σου περιγράψει την επέμβαση, να σου μιλήσει για τα ρίσκα της περίπτωσής σου, τις πιθανότητες ίασης, και στην συνέχεια, αν τον εμπιστευτείς, μέτρα τα κουράγια σου, και τότε αποφάσισε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, με την θέλησή σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  14:54:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Kibaris, κάτι ακόμη. Πολύ σωστα προβληματίζεσαι για το ρίσκο της επέμβασης. Εχω όμως τις εξής απορίες. Γράφεις ότι σου λέει ο γιατρός "ξέχνα το ablation, μείνε με την μαρμαρυγή και με τα φάρμακά σου (σιντρόμ κ.λ.π.). Αλλά, το μείνε με τη μαρμαρυγή μια ζωή, έχει ρίσκα και ποιά? Τό παίρνε τα φάρμακά σου μια ζωή, έχει ρίσκα και ποιά?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  16:02:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
kibaris μίλησε με τον γιατρό που θα κάνεις το ablation. Οπως πολυ σωστά είπε ο Nikos κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και μόνο ο γιατρος που κάνει το ablation μπορεί να σου μιλήσει για το ρίσκο και γενικα να σου ΄λύσει τις απορίες σε ότι σε απασχολεί..
Τηλ. της Β'Καρδιολογικής του Ευαγγελισμού έιναι το 213-2041400...Εαν θέλεις να μιλήσεις συγκεκριμένα με τον κ.Εφραιμίδη.
Σϋμφωνω και με τον Νίκο ότι μέτα την επεέμβαση βγήκαμε πιο δυνατοί και εννοείται κερδισμένοι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vps
Newbie Forum Runner

Greece
8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2011 :  19:19:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια καλησπερα!πριν απο μερικες μερες επισκεφθηκα κι εγω τον κ. Εφραιμιδη και πραγματικα εμεινα απολυτα ικανοποιημενη απο την αντιμετωπιση του και την απλοτητα του.επειδη εμενα το προβλημα μου δεν εχει να κανει με μαρμαρυγη,(ουτε καν αγωγη δεν παιρνω) αλλα με απλες εκτακτες συστολες μου προτεινε αφου δεν μπορω να το ξεχασω και νη μην του δινω σημασια,να προχωρησω σε ablation και ετσι εκλεισα ραντεβου για 8/6.παρ'οτι μου τα εξηγησε ολα και με εχει καθυσηχασει περισσοτερο απ τον καθενα,εξακολουθω να εχω αγχος οσο πλησιαζουν οι μερες..φοβαμαι μην γινει καμια επιπλοκη και παει κατι στραβα..τοσο στην επεμβαση(η οποια απότι μου ειπε μπορει να κρατησει αρκετες ωρες!)οσο και μετα..και σχετικα και με το ποδι.ποσο γρηγορα θα μπορω να επανελθω στις δραστηριοτητες μου,γιατι οι ρυθμοι μου ειναι αρκετα έντονοι..ελπιζω να χαλαρωσω λιγο!παντως το οτι μοιραζομαστε ολοι τις εμπειριες μας με βοηθαει πολυ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000