Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/09/2016 :  09:40:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Batmanakos καλημέρα!
Δυστυχώς δεν έχω να σου πω κάτι για τον κ. Κατσίβα, καθώς εγώ συνάντησα μόνο τον κ. Εφραιμίδη και κατέληξα αμέσως.
Όμως περισσότερο σου απευθύνω αυτό το μήνυμα για να σε καθυσηχάσω σε σχέση με τη διαδικασία του ablation. Και το κάνω επειδή πράγματι το υπαγορεύει η εμπειρία μου και κατ' επέκταση το πιστεύω.
Καμία ιατρική πράξη δεν είναι απολύτως ευχάριστη και καθένας τη βιώνει διαφορετικά, όμως, πίστεψέ με, το ablation είναι ένα ανεπαίσθητο (το εννοώ) πονάκι κατά την εισαγωγή των καθετήρων και τίποτα παραπάνω. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και την ομάδα του και δεν θα νιώσεις τίποτα περισσότερο από κάποιες τεχνητές ταχυκαρδίες, απόλυτα προκαλούμενες και ελεγχόμενες από τους γιατρούς. Αίσθηση γνώριμη δηλαδή λόγω των δικών σου παροξυσμικών ταχυκαρδιών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Η δε επήρεια της μέθης δεν θα σου αφήνει πολλά περιθώρια για πανικό ή άλλες αντιδράσεις. Χαλάρωσε λοιπόν και σκέψου μόνο ότι θα είσαι σε χέρια επιστημόνων και ότι η ζωή σου θα αλλάξει άρδην μετά από αυτό. Το ποσοστό επιτυχίας που σου έχει αναφέρει ο γιατρός σου είναι μάλιστα από τα υψηλότερα που έχω ακούσει. Άλλος ένας λόγος να πας ήρεμος, χωρίς φόβο.
Εύχομαι απόλυτη επιτυχία αύριο και μακάρι να μοιραστείς μαζί μας ευχάριστα νέα την επόμενη φορά!
G.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

batmanakos
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/09/2016 :  23:01:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν, η επέμβαση έγινε! Πολύ καλή εμπειρία, καμία σχέση με αυτό που περίμενα. Το μετά ήταν το δύσκολο, ο πόνος στα πόδια & η ακινησία. Τελικά δεν είχα δεμάτιο, αλλά υπερκοιλιακή ταχυκαρδία από κομβική επανείσοδο. Καυτηριάστηκε η βραδεία οδός. Μου μίλησαν για επιτυχία 100%. Το θέμα είναι ότι απο σήμερα έχω παρα πολλές έκτακτες, νομίζω συνεχόμενες. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό για κάποιες ημέρες & θα πάρω φαρμακευτική αγωγή για δύο ημέρες.Εχω φοβηθεί πάρα πολύ!


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikolaosP
Newbie Forum Runner

Greece
3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/10/2016 :  09:07:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit NikolaosP Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα, είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου, σχετικά με τις αρρυθμίες και την αντιμετώπισή τους.
Οι αρρυθμίες μου πρωτοπαρουσιάσθηκαν στα 50 μου, πριν από 15 χρόνια. Συνήθως ήταν κολπική μαρμαρυγή και, πιο αραιά, κολπικός πτερυγισμός. Έκανα καθημερινή αγωγή με Sotalol 80 mg και Salospir 100 mg. Τα περιστατικά ήταν το πολύ 10/έτος, διαρκούσαν λίγο και περνούσαν από μόνα τους, ενώ ασκούσα όλες μου τις δραστηριότητες κανονικά, αποφεύγοντας μόνο την κατάχρηση καφέ και οινοπνευματωδών.
Πριν από 2 χρόνια η κατάστασή μου επιδεινώθηκε, οπότε ο γιατρός μου συνέστησε το Rythmonorm, ενώ άρχισα να περιορίζω τις δραστηριότητές μου.
Τον περασμένο Μάϊο, μετά από μια έντονη κρίση, το γύρισα σε Angoron + Sintrom, ενώ μου συνέστησαν να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη του Ωνασείου για πιθανό ablation.
Πράγματι, είχαμε συνάντηση μετά από 2 μηνών αναμονή, όπου επιβεβαιώθηκε η ανάγκη για ablation. Τελικά, η επέμβαση ορίσθηκε για τις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Η επέμβαση κράτησε περίπου 1 ώρα. Έγινε τοπική αναισθησία στα πόδια, από όπου πέρασαν 3 καθετήρες. Από ότι διάβασα μετά, το κύριο μέρος των εξαλείψεων έγινε με την τεχνική του μπαλονιού υγρού αζώτου. Σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης είχα τις αισθήσεις μου κανονικά. Η ενόχληση στο στήθος δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή, εκτός από 2 φορές που ένοιωσα μια έντονη πίεση πίεση στο στήθος και στο κεφάλι. Η ομάδα μου φάνηκε πολύ καλά συντονισμένη και αποτελεσματική. Στο τέλος ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι η επέμβαση ήταν πετυχημένη. Μετά από 1 ώρα στην ανάνηψη μου είχαν περάσει όλες οι ενοχλήσεις, ενώ η πίεση του αίματος και οι παλμοί της καρδιάς βρίσκονταν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Την άλλη μέρα βγήκα, με την οδηγία να παίρνω 1/2 Angoron ημερήσια επί 1 μήνα και μετά από άλλον 1 να πάω για εξέταση με Holter ρυθμού 24ώρου. Τις πρώτες ημέρες αισθάνθηκα κάτι έκτακτες συστολές, και μετά τίποτα.
Μια υγιής καρδιά είναι εκείνη που, υπό ομαλές συνθήκες, δεν κάνει αισθητή την παρουσία της. Κάπως έτσι την αισθάνομαι, παρόλο που δεν έχω ακόμη συνειδητοποιήσει ότι έγινε κάποια αλλαγή. Ο χρόνος θα δείξει.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας,
Νίκος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theoperi
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/10/2016 :  21:58:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας και από εμένα. Είμαι από την Καβάλα και είμαι 41 χρονών. Είχα 2 επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής, ένα πέρυσι και ένα φέτος το καλοκαίρι. Επειδή ανατασσόμουν δύσκολα σκέφτηκα τη λύση του ablation. επειδή στην Καβάλα δεν ήταν ξεκάθαροι οι γιατροί αν πρέπει να το κάνω ή όχι επισκέφτηκα αρρυθμιολόγο στην Θεσσαλονίκη που μου πρότεινε τον κ. Εφραιμίδη στον Ευαγγελισμό. Σε πολύ μικρό διάστημα έκλεισα ραντεβού μαζί του και αφού είδε το ιστορικό μου, μου πρότεινε τη λύση του ablation μετά από λίγες μέρες. 30 Σεπτεμβρίου 2016 έκανα ablation και όπως μου είπε ο γιατρός όλα πήγανε καλά. Δεν πόνεσα καθόλου από την επέμβαση. Το μόνο αρνητικό ήταν ο πόνος στα πόδια από την ακινησία (μπήκα στις 7.45 και τελείωσα στις 12.45). Προτείνω ανεπιφύλακτα τη λύση του ablation και ειδικότερα το συγκεκριμένο γιατρό και την ομάδα του. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Εφραιμίδη γιατί εκτός από άριστος επιστήμονας είναι και Άνθρωπος και έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

achilleys
Newbie Forum Runner

12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  08:44:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ABLATION . ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theoperi
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  13:10:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
το κοστος του ablation στον ευαγγελισμο είναι δωρεαν
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikolaosP
Newbie Forum Runner

Greece
3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2016 :  19:19:07  Εμφάνιση Προφίλ  Visit NikolaosP Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Σχετικά με το κόστος, ως ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ, δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο για το επιπλέον ποσό που χρεώνει το Ωνάσειο. Αυτό ξεκινά από δωρεάν, για παραμονή σε 4κλινο θάλαμο (με χρόνο αναμονής 7 μήνες) και φθάνει στα €800 για παραμονή σε μονόκλινο, με χρόνο αναμονής γύρω στους 2 μήνες. Πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες επιπλέον χρεώσεις μέχρι €100 περίπου για υπηρεσίες που δεν χρεώνονται στον ΕΟΠΥΥ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costaioana
Newbie Forum Runner

Cyprus
6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/10/2016 :  18:04:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έκανα χτες το πρωι το απλεισιον στο american heart στην Κύπρο. Με έκανε ο Δρ. Κουρτελλαρης με το ρπιτελείο του. Ι Ενχείρηση πέτυχε στο 90 τοισ εκατον αλλα για να είμαστε σίγουροι πρέπει να περάσουν λίγοι μήνες. Κράτησε 5 ώρες και όλα ήταν άψογα. Μόνο λίγος ίλλιγκοσ οταν ξύπνησα απο την νάρκωση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2016 :  11:03:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους,
σήμερα κλείνω ένα μήνα από την ημέρα που βγήκα από το Ωνάσειο μετά από ablation για κολπική μαρμαρυγή. Την διαδικάσια την περιέγραψε πιο πάνω ο NikolaosP. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ο μέγάλος πόνος όταν αφαίρεσαν τον δεξί χοντρό καθετήρα του ablation και την ακινησία για όλο το βράδυ. Μετά την επέμβαση συνεχίζω την φαρμακευτική αγωγή που είχα και πριν, δηλαδή, Eliquis 5mg, 2 την ημέρα και Angoron 200mg, 1 την ημέρα τα οποία θα τα συνεχίσω για ένα μήνα ακόμα μέχρι το ραντεβού με τον κο Θεωδοράκη. Τις πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση έκανα κολπική μαρμαρυγή και έκτακτες. Οι έκτακτες έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα, αλλά ελπίζω να φύγουν με την πάροδο του χρόνου.
Να είμαστε όλοι καλά,


Ανδρέας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/11/2016 :  10:49:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημέρα

μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω και ανακαλύπτω new entries και αυτό δεν είναι ευχάριστο.
εγώ ενώ όλα πήγαιναν σχετικά καλά , από την ώρα που αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο (σε 5 ημέρες συμπληρώνω 6 μήνες αποχής) έχω καταγράψει 4 επεισόδια ΚΜ απο 8 έως 14 ημέρες τα οποία ανατάσσονται μόνα τους μετά από 8 έως 14 ημέρες (εννοώ χωρίς επίσκεψη σε νοσοκομείο). αντιφατικό σίγουρα και συμπτωματικό ? ίσως.
το περίεργο είναι ότι είμαι άρρυθμος έχοντας Μ.Ο 60-70 σφύξεις!!
για να δώσω πλήρη εικόνα , να αναφέρω πως ανατάσσονται αφού κατά το προαναφερόμενο διάστημα που κρατά η ΚΜ , ελέγχω ΙΝR και παίρνω 1/4 sotalol / ημέρα.
ΚΑΙ αυτά τα 4 επεισόδια ΚΜ , όπως και όλα τα προηγούμενα στην δική μου περίπτωση, έχουν αφετηρία το στομάχι (δυσπεψία) και ενώ έχω κάνει γαστροσκόπηση η οποία δεν έδειξε κάτι.
υπάρχει μήπως κάποιο feedback ή σχετική πληροφόρηση για το ablation με την διαδικασία της κρυοπηξίας που εφαρμόζει το Ιατρικό Αθηνών ?

keep on rocking


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/11/2016 :  20:06:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να αποκαταστήσω κάποιο λάθος στο προηγούμενο post μου : 1/4 lopresol και όχι sotalol που από λάθος ανέφερα

keep on rocking
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KARAS
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/12/2016 :  11:27:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σας. Εδώ και ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούμε από αρρυθμίες κοιλιακές και υπερκοιλιακές. Υπήρχαν βέβαια και παλαιότερα αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό και εγώ δεν τις αντιλαμβανόμουν όπως τον τελευταίο χρόνο. Πρίν το Πάσχα πήγα Αθήνα και μίλησα με αρρυθμιολόγο. Είχα ξεκινήσει είδη και τα blocaten μετά από συμβουλή του γιατρού μου εδώ στο Βόλο. Γενικά οι συμβουλές και των δύο ήταν να μην δίνω και πολύ σημασία και ότι είναι ακίνδυνες αρρυθμίες που απλά θα με ταλαιπωρούν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τον Αύγουστο κάνοντας και ένα τεστ κοπώσεως εμφάνισα και κάποιες ριπές όποτε ανήσυχος ο γιατρός στο Βόλο με έστειλε Αθήνα για ηλεκτοφυσιολογική μελέτη. Στις 13 Σεπτέμβρη την έκανα και από ότι μου είπε ο γιατρος πήγαν όλα καλά, ημουν πολύ τυχερος γιατί μετά από αρκετή ώρα παρουσίασα αρκετες κοιλιακές, που προέρχονταν από το μεσοδιάστημα της αριστερής κοιλίας, έγινε καλή χαρτογράφιση και καυτηριάστικε όλο το υπόβαθρο. Μετά την επέμβαση μέχρι και σήμερα έχω διακόψει τελείος τα χάπια μετά και τις οδηγίες του γιατρού μου. Ένα μήνα μετά έβαλα holter για να δούμε τις πρώτες μετρήσεις μετά την επέμβαση. Εδώ να πώ ότι 10 μέρες μετά την επέμβαση επέμβαση, επανήλθα στις προπονήσεις (αγωνιστική κολύμβηση). Προπονούμαι καθημερινά για 2 ώρες τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ πριν ασχοληθώ με την κολύμβηση ήμουν υπέρβαρος (130κιλά , 1,85 ύψος)και είχα καθιστική ζωή. Επίσης να πώ ότι είμαι αρκετά αγχώδη άτομο, και ταλεπορούμε από μικρός με γαστρεντερολογικά προβλήματα με την μορφή νευρόσεων. Την συγκεκριμένη μέρα λοιπόν του holter εκτός της κόπωσης από την προπόνηση είχα και μια ίωση που με ταλαιπωρούσε. Έτσι από την ώρα που έβαλα το holter είχα έντονες αρρυθμίες και καταγράφηκαν 5300 κοιλιακές και 200 υπερκοιλιακές από τις 11:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα. Μετά σταμάτησαν τελείως μεχρι το πρωί. Ο γιατρος είπε ότι είναι αρκετές αλλά μάλλον οφείλονται στην ίωση που με ταλαιπώρησε. Γενικά μέχρι σήμερα όμως δεν έχουν φύγει. Άλλωτε είναι έντονες και άλλωτε λίγες. Ήλπιζα ότι μετά την επέμβαση θα είχαν φύγει τελείως. Παρ όλα αυτά ο γιατρός μου είπε ότι ίσος πάρει αρκετούς μήνες μέχρι να δούμε ποιά θα είναι η εξέλιξη. Επίσης στην διάρκεια των προπονήσεων έχω αρρυθμίες που όμως σε κάθε στάση για 30-40 δευτερόλεπτα σταματούν. Ήθελα απλός και την γνώμη σας και την εμπειρία σας για το διάστημα που είδατε βελτίωση μετά την επέμβαση. Φυσικά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ίσος κάποια στιγμή χρειαστεί να την ξανακάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω αν βρείτε το χρόνο να μου πείτε και την γνώμη σας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lefteris9
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/12/2016 :  11:34:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους!
Ταλαιπωρούμαι από τα 22 από επεισόδια κολπικής μαρμαρυγης και έπειτα από καμία δεκαριά αναταξεις ( 2 από αυτές αναταχθηκα ηλεκτρικά) πήρα την απόφαση για το ablation. Πλέον εχει επιδεινωθεί τόσο το πρόβλημα μου που ακόμα και μετα από μια υπέρβαση στο φαγητό η το ποτό είναι η αιτία έναρξης της. Είμαι από Κρήτη και έπειτα από εξονυχιστική αναζήτησή γιατρών κατέληξα να το κάνω στην Αθήνα , στην Βιοκλινικη στον κ.Ιωαννιδη. Έμαθα ότι στην ΚΜ είναι άπιαστος. Γνωστός μας που το έκανε στον ίδιο είναι δυο χρόνια καθαρός από αρρυθμία και έτσι παίρνω θάρρος!
Αναζητώντας λοιπόν απαντήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με τον πανικό που με πιάνει στην ιδέα μιας τέτοιας επέμβασης ανακάλυψα το φόρουμ. Άργησα μεν, διότι το ραντεβού μου είναι την άλλη Πέμπτη, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μου.
Την διαδικασία θέλω να μάθω και τον πόνο που θα υποστώ στην διάρκεια της επέμβασης. Όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο περισσότερο αγχώνομαι και με πιάνουν οι αναστολές μου! Όταν όμως σκέφτομαι ότι θα απαλλαχθώ από τον μεγαλύτερο μου εφιάλτη αλλάζω γνώμη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/12/2016 :  14:00:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα,
statusquo: κι εγώ στο Ωνάσειο έκανα ablation με κρυοπηξία αλλά φως ακόμα δεν έχω δει. Είμαι στο δεύτερο μήνα από την επέμβαση και τα επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής συνεχίζονται. Το μόνο που πιστεύω ότι είναι καλύτερο σε σχέση με τον καυτηριασμό είναι ο χρόνος της επέμβασης. Ο δικός μου ήταν γύρω στις δύο ώρες. Ο κος Θεοδωράκης είπε ότι πρέπει να περιμένω ακόμα δύο μήνες και μετά από επανεξέταση με holter θα δούμε πως θα συνεχίσουμε. Άλλαξα το αντιαρρυθμικό από Angoron σε Flecarythm 2 την ημέρα γιατί το Angoron μάλλον μου έκανε παρενέργεια στα πνευμόνια με έντονο βήχα. Συνεχίζω βεβαίως το αντιπηκτικό.
Lefteris9: μην έχεις άγχος χωρίς λόγο είναι μια σχετικά εύκολη και απλή επέμβαση. Δες παραπάνω την ανάρτηση του NikolaosP και την δικιά μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dolphin
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/12/2016 :  13:22:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Lefteris9 καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Έχω βρεθεί στην θέση σου και καταλαβαίνω τον φόβο σου και τις αναστολές σου. Έκανα και εγω ablation, όχι κολπικής μαρμαρυγής, είχα ένα δεμάτιο το οποίο και καυτηριάσαμε. Είχα την τύχη να το κάνω και εγώ στον κ. Ιωαννίδη στην Βιοκλινική. Η διαδικασία είναι απλή και σχεδόν ανώδυνη. Το μεγαλύτερο φορτίο σου είναι ο φόβος. Δεν χρειάζεται άγχος ούτε δεύτερες σκέψεις. Να δείξεις αμέριστη εμπιστοσύνη στον ίδιο και στην ομάδα του. Είναι ένας εξαίρετος γιατρός, με υψηλού βαθμού χειρουργική δεινότητα και μεγάλο σεβασμό στον ασθενή. Αυτό που συνεχίζω να εκτιμάω στον κ. Ιωαννίδη ήταν και είναι το ανιδιοτελές μετεγχειρητικό ενδιαφέρον του για την πορεία και αποτελεσματικότητα της επέμβασης.
Να σκέφτεσαι το πριν και το μετά.
Οποιαδήποτε απορία έχεις μην διστάσεις να μου στείλεις inbox! Καλή επιτυχία και να μας ενημερώσεις !!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000