Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2017 :  13:02:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Dolphin
συμφωνώ και επαυξάνω. κάτι σαν after sales support !!

keep on rocking
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

atcostas
Newbie Forum Runner

1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2017 :  20:54:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα. Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι 31 ετών από Πάτρα. Στα 21 μου διαγνώσθηκα με παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή. Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και αυτή για τον θυροειδή και βγήκαν όλες καλές. Ξεκίνησα να παίρνω το ρυθμονορμ ανα 8ωρο για αρχή για κάποιους μήνες και μετά το διέκοψα πάντα με την συμβουλή του καρδιολόγου μου. Τα επόμενα χρόνια περνούσαν χωρίς πολλά προβλήματα. Έκανα άλλα 4 επεισόδια στα οποία ανατάχθηκα με ρυθμονόρμ. Το προηγούμενο Πάσχα, την Μ. Παρασκευή το πρωί από ένα σκούντηγμα του ποδιού σε μια καρέκλα άρχισα τις αρρυθμίες. Κατάλαβα ότι έπαθα μαρμαυργή και είχα χαμηλή πίεση. Πήρα 2 ρυθμονόρμ με σκοπό να αναταχθώ σπίτι μου αλλά ώρα με την ώρα έχανα σιγά σιγά τις δυνάμεις μου μέχρι του σημείου να λιποθυμήσω και να πάω στο νοσοκομεία με ασθενοφόρο. Εκεί μμου έγραψαν αγωγή ρυθμονόρμ των 325mg , 2 την ημέρα. Έκανα πάλι γενικές εξετάσεις κι συνέχισα την αγωγή. Στις αρχές του Δεκέμβρη είχα έντονο κολικό πόνο λόγω μιας πέτρας που έιχα στο νεφρό και ο έντονος πόνος με απορύθμισε και πήγα νοσοκομείο όπου για 10 ώρες περίμενα να αναταχθώ παλι με ρυθμονόρμ. Εκεί μου μίλησαν για το Ablation. Με ειπαν για τον Ανδρικόπουλο στο Ερρίκος Ντυνάν. Πήγα την Τρίτη για να με δει και μου είπε για την επέμβαση. 1500 ευρώ απ την τσέπη μου και τα υπόλοιπα τα καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Ρώτησα έναν γνωστό μου και μου είπε για έναν γιατρό Εφραιμίδη στον Ευαγγελισμό που κάνει αυτή την επέμβαση. Φυσικά εντελώς δωρεάν σε δημόσιο νοσοκομείο και σκέφτομαι να την κάνω εκεί. Ειμαι 31 ετών και θα έπρεπε με ενημέρωσε ο γιατρός στο Ντυνάν ότι έπρεπε να την είχα κάνει νωρίτερα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κατευθύνσεις για το νοσοκομείο, για την επέμβαση ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ag gordios run
Newbie Forum Runner

26 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2017 :  11:26:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
na tin kanis file...mporis max 2 fores ean then petixi tin proti...filos mou petixe me tin proti...4000euro plirose then thimame pou...se 4 mere etrexe ksana
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2017 :  08:58:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κωνσταντίνε καλημέρα,
ο γιατρός που θα εμπιστευτείς για την επέμβαση πρέπει να είναι δική σου επιλογή. Η επέμβαση είναι σχετικά απλή και σε μία ημέρα βγαίνεις. Δες παραπάνω προηγούμενες ανακοινώσεις. Το αποτέλεσμα είναι το θέμα. Εγώ την έκανα 5/10/2016 και δεν μπορώ να πω πως έχουν φύγει τα συμπτώματα σχεδόν 5 μήνες μετά. Κάνω ακόμα κολπική μαρμαρυγή, έστω μικρά επεισόδια, έκτακτες, ταχυκαρδίες. Παίρνω αντιπηκτικά καθημερινά και αντιαρρυθμικά όταν τα επεισόδια είναι έντονα. Αν θέλεις στείλε email να τα πούμε και τηλεφωνικά.
Ανδρέας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2017 :  08:51:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Φίλε atcostas, να επιλέξεις τον γιατρό που θα εμπιστευτείς αν αποφασίσεις ablation. Διάβασε προηγούμενες αναρτήσεις για την επέμβαση, (μεταξύ των οποίων υπάρχουν και δικές μου), και αν θέλεις περισσότερη πληροφόρηση, ελα σε επικοινωνία με αυτούς που είχαν την εμπειρία, όπως γράφει και ο AndreasV.
Χαιρετώ την παρέα. Αυτά. Αγάντα......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lefteris9
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2017 :  18:35:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε όλους τους παθοντες εδώ μέσα!
Αγαπητέ Κώνσταντινε, έχω περασει και εγώ τα ίδια και κατανοώ τις δικαιολογημένες αναστολές και ίσως φόβιες σου για κάτι τέτοιο. Υπέφερα και εγώ από επεισόδια κολπικής μαρμαρυγης, ίσως πιο σοβαρά από τα δικά σου και επώδυνα για την ψυχολογία όσο και για το σώμα μου, διότι έχω υποστεί πολλακις και ηλεκτρική ανάταξη και όσο να ναι κάτι τέτοιο δεν το κανεις με ελαφρά την καρδια.
Αυτό που σου συνιστώ είναι ψυχραιμία διότι Υγιεία τίμιον αλλ' ευμετάστατον!
Έχω τρεις μήνες που έκανα το αμπλεισον και έως τώρα, ΕΥΤΥΧΩΣ, Δεν είχα κανένα απολύτως επεισόδιο ΚΜ. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολη απόφαση η ότι η εισαγωγή μου στην κλινική ήταν ότι πιο ευχάριστο, αλλά να θυμάσαι ότι το αποτελέσμα μετράει. Η ουσία είναι ότι δεν υπέφερα καθόλου σε όλη την διαδικασία και την επόμενη μέρα έφυγα απαλλαγμένος από τον εφιάλτη μου.
Το έκανα στην Βιοκλινικη, στον κ. Ιωαννιδη. Έψαξα και εγώ αρκετά πριν καταλήξω αλλά κανεις δεν με έπεισε για τον αλτρουισμό του. Και έτσι μετα από σύσταση ενός φίλου κατέληξα εκεί. Μπορώ να πω, επειδή δεν ήμουν ποτε μου εύκολος ασθενής ότι ο άνθρωπος έδειξε υπερμετρο ζήλο, υπευθυνότητα και υπομονή απέναντι μου.
Και επειδή γνωρίζω έχω να σου πω ότι στο δημόσιο σύστημα υγείας μας δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν! Στο λέω από προσωπική πείρα. Δεν θέλω να θίξω ονόματα, αλλά για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως!
Πάντως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον γιατρό μου και στον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ότι άλλο θελήσεις μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.



Edited by - Lefteris9 on 11/03/2017 18:47:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/03/2017 :  21:22:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φιλε lefteris9, συμφωνω με τα γραφομενα σου, εκτός απο αυτά που γράφεις για την δημόσια υγεία. Γιατί έχει τουλάχιστον ρίσκο να εξαγεις καθολικά συμπεράσματα (γράφεις οτι στο δημόσιο συστημα υγειας δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν), στηριζόμενος σε προσωπική σου πείρα. Θα μου επιτρεψεις λοιπόν να γράψω την δική μου εμπειρία που ειχα με την Κ.Μ. Εκανα ablation πριν 6 χρονια σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν πλήρωσα τίποτα (ασφαλεια ΟΑΕΕ). Αξίζει να αναφέρω οτι αυτά τα 6 χρονια η Κ.Μ. δεν ξαναεμφανιστηκε. Επίσης, τις περισσότερες επεμβάσεις στην χωρα μας, με πολυ υψηλα ποσοστά επιτυχίας στο ablation (εφαμιλλα διασημων νοσοκομειων του εξωτερικου), κάνει μια ομάδα (με αυτό τον τροπο αυτοπροσδιοριζονται) σε δημόσιο νοσοκομείο. Δεν θα γράψω ονόματα, ο καθένας πρέπει να ψάξει, να βρει και να εμπιστευτεί την ομάδα που θα του κάνει το ablation, όπως πολύ σωστά έκανες και εσυ.
Αυτά...αγαντα... (χαιρετώ τους καλοκαρδους με τις ευαισθησιες τους)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lefteris9
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/03/2017 :  19:38:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα καί πάλι.
NikoS,
Σέβομαι την γνώμη σου αλλά δεν την ασπάζομαι.
Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι. Όταν υπάρχει μεγάλος όγκος περιστατικών, τόσο όσο υπάρχει εκεί, σίγουρο είναι να αναφέρεσαι και σε μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Επουδενί δεν θα θίξω την ικανότητα ενός επιστήμονα του είδους του και δεν θα την αμφισβητήσω. Αλλά αυτό που θέλω να σου επισημάνω είναι ότι πριν 6 χρόνια ήταν αλλιώς τα πράγματα. Υπήρχαν οι εταιρίες που σπονσοραρανε με κάθε δυνατό τρόπο τα υλικά τους στους γιατρους που τώρα κόπηκαν! Και για να το πω ωμά, οι γιατροί τα έπαιρναν από τις εταιρίες. Υπήρχαν τα bonus και οι μίζες. Τώρα κόπηκαν. Κόπηκε το παραδάκι.
Άρα, από που τα παίρνουν?
Και πάλι επισημαινω ότι δεν υπονομεύω την ικανότητα κανενός ιατρού!
Εφόσον όμως εγώ, με ένα τόσο αμβλύ πρόβλημα που χρίζει αμεσης αντιμετώπισης γιατί να μπω στο δειλημα της αναμονής 3 μηνών για την επέμβαση η να δώσω 700 ευρώ στην "ομάδα" για άμεση αντιμετώπιση στο ίδιο ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο? Γιατί τίθεται τέτοιο δίλλημα ? Και δεν μιλάω για έναν γιατρό η ένα νοσοκομείο. Είναι γενικό το κακό. Και πάντα να ξέρεις μιλάω με αποδείξεις. Δεν θα θίξω και να κατονομάσω επουδενί κανέναν, διότι ο καθένας πράττει με γνώμωνα την συνείδηση του, τις αρχές του και τις ανάγκες του. Μου φτάνει που είμαι καλά και εύχομαι οι υπόλοιποι να είναι εξίσου.
Συγγνώμη για την μακρηγορία μου, αλλά θίχτηκε ένα θέμα που δεν είναι της παρούσης. Σημασία είναι με τον ένα η τον άλλο τρόπο ο καθένας να βρει την γιατρειά του και την ηρεμία του.
Σου ευχομαι τα καλύτερα και σε όλους εδώ μέσα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2017 :  11:31:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Φίλε Lefteris9, δεν έχω διαφορετική γνώμη απο εσένα. Συμφωνώ μαζί σου και στην πρώτη και στην δεύτερη αναρτηση. Απλά έχω διαφορετική προσέγγιση στο εξής. Το δημόσιο σύστημα υγείας, είναι δεκάδες νοσοκομεία, δεκάδες κλινικές σε κάθε νοσοκομείο, πολλά ιατρικά κέντρα και το κυριότερο χιλιάδες γιατροί και προσωπικό. Οταν λοιπόν γράφεις οτι εχεις προσωπική πείρα πως δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν στην δημόσια υγεία, νομίζω οτι καταλαβαίνεις ότι αδικείς πολλούς απο τους παραπάνω και μπαίνεις στο τρυπάκι "ελα μωρέ όλοι ίδιοι είναι". Από την άλλη πώς είναι δυνατόν να έχεις προσωπική πείρα για όλους τους άνω? Αυτό λοιπόν που θέλω τελικά να επισημάνω, είναι ότι "όλοι στο ίδιο τσουβάλι" δεν είναι μόνο άδικο, αλλά όπως έχει καταγράψει η ιστορία και επικίνδυνο.
Εύχομαι ολόψυχα και σε σένα και σε όλα τα παιδιά που έχουν κάνει ablation, να έχουν την τύχη μου (γιατί και τύχη χρειάζεται) δηλ. 6 χρόνια χωρίς Κ.Μ, χωρίς φάρμακα, ζώντας έντονα για την ηλικία μου και με την βεβαιότητα ότι και αν γυρίσει, θα την αντιμετωπίσω ξανά.
Αυτά...... Αγάντα.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/03/2017 :  10:21:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους,
εμένα η προσωπική μου εμπειρία από γιατρό του ιδιωτικού τομέα δεν ήταν η καλύτερη όσον αφορά την υποστήριξη μετά την επέμβαση. Μένω εκτός Αθηνών και μετά τον πρώτο ραντεβού για έλεγχο στους δύο μήνες μου πρότεινε ο γιατρός να του στείλω το holter για τον έλεγχο στους τέσσερις μήνες. Το έστειλα και αφού κατάφερα να μιλήσω με την γραμματέα δύο εβδομάδες μετά η γραμματέας μου απάντησε ότι είδε την εξέταση ο γιατρός και δεν είπε τίποτα, και άρχισε να μου προτείνει, η ίδια, διάφορες λύσεις. Να σημειώσω ότι ο γιατρός ζήτησε και πήρε το "δώρο" του και έκανα αναβάθμιση θέσης που και αυτή κόστισε. Άσχετα από το αν η επέμβαση μου αποδειχθεί επιτυχημένη ή όχι δεν θα πρότεινα σε κανέναν να κάνει την επέμβαση με ένα γιατρό που έχει αυτή την συμπεριφορά.

Ανδρέας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2017 :  14:33:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γειά σας, και εγώ με κ.μ. μόνιμη πλέον, τι να κάνουμε... Νομίζω όλοι εδώ ψιλοείμαστε και αθλούμενοι, οπότε μπορώ να ρωτήσω. Μετράει κανείς σας το heart rate όταν αθλείται και με ποιό h/r monitor? Ξέρω οτι η αρρυθμία τρελαίνει τα όργανα μέτρησης, εκτός αν είναι ειδικά για την αρρυθμία. Εγώ κάνω ποδήλατο, έχω ένα h/r monitor sigma rox.6 και νομίζω δείχνει άλλα των άλλων...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2017 :  08:40:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Εύχομαι η απουσία αναρτήσεων να σημαίνει ότι όλα πάνε καλά.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, χωρίς αρρυθμίες.

Αγάντα....(άκλιτο επιφώνημα από λατινική λέξη που σημαίνει ακινητοποίηση σκάφους και γενικότερα επαγγελματικό εργατικό παράγγελμα για μεταφορές αντικειμένων, αποσκευών κ.λ.π. Χρησιμοποιείται όμως και σαν προτροπή να βάλει κάποιος τα δυνατά του, να αντέξει σε κάποια κατάσταση ή να κάνει κουράγιο.)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2017 :  20:01:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπήκα τυχαία στο νήμα και υποψιάζομαι ότι δεν πρέπει να υπάρχει πιο σπαμαρισμένο θέμα στο φορουμ.

...Όταν εάν ιδιώτης γιατρός αναφέρεται το όνομα του διαρκώς (ενώ κάποιοι υπόλοιποι να λεμε την αλήθεια κρατάν τα προσχήματα) και σε επαναλαμβανόμενα ποστς σε κάθε ευκαιρία απο χρήστες που δεν γράφουν πουθενά αλλού, μου δίνεται φυσικά η αίσθηση πως μπαίνει ο ίδιος με δέκα νικς ... (Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ, για να προλάβω "αντιδράσεις" και ξέρω αρκετά καλά τα νομικά του διαδικτύου)

Τέσπα αφου μπαίνετε και κάποιοι (τουλάχιστον) περισσότερο "ειδικοί" (για να το πω έτσι) δεν μας λέτε και μας τους πιο άσχετοις και κάποια περισσότερο χρήσιμα πράγματα ....π.χ. πως αντιλαμβάνεσαι κάποιος τη ΚΜ, τον κολπικό πτερυγισμό, τις υπερκοιλιακές/κοιλιακές ταχυκαρδίες και τι είναι οι ηλεκτρικές ανατάξεις ....για να μη ψάχνουμε 127 σελίδες πίσω και μπας και βρούμε κάτι?

Και ας πάει και αλλού στη τελική ο πελάτης για περαιτέρω διάγνωση ...Να σωθεί όμως αναγνωρίζοντας έγκαιρα τα συμπτώματα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tata
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2017 :  12:31:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους..Θέλω λίγο την άποψή σας,ιδιαίτερα από εκείνους που έχουν ήδη υποβληθεί σε ablation..Πρόκειται για την αδερφή μου, 39 χρονών,οπαδός της "καθιστικής" ζωής και υπέρβαρη.Της έχει παρουσιαστεί αρρυθμία από το 2006 στην εγκυμοσύνη του 2ου παιδιού της και από τότε λαμβάνει συστηματικά φαρμακευτική αγωγή..Τη συγκεκριμένη περίοδο πίνει sotalol 3φορές την ημέρα.
Την περασμένη Παρασκευή "πέρασε" ένα τρομακτικό τρίωρο επεισόδιο με 280παλμούς.Εννοείται στο Νοσοκομείο μετά από προσπάθειες τη ρύθμισαν.Ο γιατρός του Νοσοκομείου ,της πρότεινε αυτή τη μέθοδο ablation. Ο γιατρός που την παρακολουθεί όμως της είπε να συνεχίσει την αγωγή που ήδη κάνει ,ενισχυμένη με 3 επιπλέον φάρμακα.Ήταν κατηγορηματικός πως η μέθοδος αυτή έχει μειωμένα ποσοστά επιτυχίας(κάτω από 50%) και πως θα πρέπει να συνεχίζει να το παλεύει έτσι..Ισχύει κάτι τέτοιο:
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/09/2017 :  20:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους.

tata: έκανα τον Οκτώβριο του 2016 ablation και δεν πέτυχε. Μάλλον φέτος τον Οκτώβριο θα δοκιμάσω μια δεύτερη φορά. Είμαι 45 χρονών, κανονικού βάρους, μη καπνιστής πλέον, αλκοόλ με μέτρο, άσκηση και καθισιό σε ισορροπία.
Τώρα για την αδελφή σου και για οποιονδήποτε άλλο πρέπει μόνος/η να ψάξει τα υπέρ και τα κάτα της κάθε επέμβασης. Ας πάρει μια γνώμη και από έναν δεύτερο καρδιολόγο. Ο δικός μου γιατρός όταν έφτασα να παίρνω sotalol, μετά από flecharythm και rythmonorm και τα επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής να είναι συχνά, μου πρότεινε να ξεκινήσω επαφές με ηλεκτροφυσιολόγους για να κάνω την επέμβαση. Κι αυτός πιστεύει ότι τα ποσοστά επιτυχίας της συγκεκριμένης επέμβασης είναι περίπου 55%, για να έχει κάποιος ένα "μεγάλο" χρονικό διάστημα χωρίς επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής και χωρίς φάρμακα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000