Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2019 :  15:45:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Moglis
Μπαρουτοκαπνισμένος από ΚΜ Πατρινός εδώ.
jpapadimitri@yahoo.gr.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2019 :  18:39:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους,
έβαλα το holter που πρέπει να βάζω κάθε εξάμηνο και (πέρα από το ότι είμαι και νιώθω καλά) το βρίσκουν και ο Εφραιμίδης αλλά κι ο καρδιολόγος που με παρακολουθεί στη Θεσσαλονίκη, άριστο. Έχουν περάσει δύο χρόνια μετά την κατάλυση.

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους,


Ανδρέας.

Edited by - AndreasV on 04/11/2019 18:40:14
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Alexandra Diamond
Newbie Forum Runner

Greece
1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2019 :  21:58:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου απ’ τη Β’ Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» της οποίας Συντονιστής Διευθυντής είναι ο κος. Αντώνης Σιδέρης, καθώς θεωρώ πολύ σημαντικό και απαραίτητο να μαθαίνεται η δουλειά μιας Κρατικής Κλινικής στον τομέα αυτό.

Νοσηλεύτηκα αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων και στη συνέχεια μεταφέρθηκα στην Κλινική αφού πρώτα έγινε κατάλυση της αρρυθμίας με υψίσυχνο ρεύμα στο εργαστήριο ηλεκτροφυσιολογίας απ’ τον κο. Κωνσταντίνο Λέτσα, Επιμελητής Α’ της Β΄ Καρδιολογικής.

Ο κος Α. Σιδέρης, υπεύθυνος της Μονάδας Εμφραγμάτων, μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια ως γιατρός, επιστήμονας και ως άνθρωπος. Εκτίμησα και θαύμασα ιδιαιτέρως τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε στους ασθενείς.

Ο κος Κ. Λέτσας και η ομάδα του εργαστηρίου ηλεκτροφυσιολογίας με εντυπωσίασαν πάρα πολύ και ο θαυμασμός μου και η εκτίμησή μου είναι πολύ μεγάλη. Απ’ ότι ξέρω, το εργαστήριο ηλεκτροφυσιολογίας της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή από πλευράς όγκου περιστατικών και απ’ ότι ακούγεται είναι και το καλύτερο από πλευράς ποιότητας δουλειάς.

Μόλις μπήκα στο εργαστήριο νόμιζα ότι ήμουν σε άλλο πλανήτη, από πλευράς τεχνολογίας, ποιότητας επιστημόνων, συντονισμού ομάδας, κλίματος ομάδας, και δεν ήμουν το πρώτο περιστατικό της ημέρας αλλά το τελευταίο και ούτε ξέρω πόσα περιστατικά θα είχαν αντιμετωπίσει εκείνη την ημέρα. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η προσοχή και σημασία που δίνουν στον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Η πνευματική, σωματική και ψυχική καταπόνησή των γιατρών αυτών πρέπει να είναι πολύ μεγάλη και αυτό πιστεύω αξίζει το θαυμασμό, την εκτίμηση, την υπομονή και τη συνεργασία μας. Ένοιωσα πολύ δυσάρεστα όταν άκουσα κάποιους ασθενείς (και συγγενείς ασθενών), που περίμεναν τη σειρά τους στο σαλονάκι για να μπουν στο εργαστήριο, να φωνάζουν ενοχλημένοι ‘μα καλά πόσες ώρες θα περιμένουμε νηστικοί!;’, ενώ μέσα στο εργαστήριο οι γιατροί έπρεπε να είναι άκρως συγκεντρωμένοι και εξάλλου πως γίνεται να υπολογιστούν οι χρόνοι σε τέτοια δουλειά;

Όσον αφορά την ίδια την επέμβαση, όπως και άλλοι διαβάζω να λένε, ο φόβος είναι δυσανάλογα μεγαλύτερος απ’ τον πόνο. Μου δόθηκε να καταλάβω ότι το πιο σημαντικό είναι η συνεργασία μας. Το να μείνουμε ακίνητοι και να ακολουθήσουμε ακριβώς τις αναπνοές που μας λένε εκείνη την ώρα είναι άκρως σημαντικό για την πορεία της επέμβασης. Επίσης το να μπούμε με χαμόγελο και ψυχραιμία επίσης βοηθάμε το έργο τους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Μεγάλη ευγνωμοσύνη και σεβασμός στο έργο αυτών των ανθρώπων που μας αλλάζουν τη ζωή.

Παραθέτω παρακάτω τους συνδέσμους για τη Β’ Καρδιολογική Κλινική, το Εργαστήριο και τον κο. Κ. Λέτσα.

https://www.cardiacarrhythmias.gr/index.php/epikoinwnia-b-kardiologikh-klinikh-ergasthrio-hlektrofusiologias

http://www.evaggelismos-hosp.gr/index.php/2016-08-29-13-40-56/org-dieuthunsh-iatrikhs-yphresias/org-g-pathologikos-tomeas/kardiologiko

https://letsas.business.site/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panos80s
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2019 :  20:26:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σας,

Πριν απο λιγο πηρα τα αποτελεσματα του Holter 24ωρου.

Βασικος ρυθμος φλεβοκομβικος
37 μονηρεις εκτακτες συστολες απο τις οποιες 5 υπερκοιλιακες και 32 κοιλιακες. Δεν παρατηρηθηκαν ισχαιμικες αλλοιωσεις. Μ.Ο. παλμων : 71 (παιρνω ομως 1 tenormin 25mg την ημερα, ειμαι 1.88 υψος 100 κιλα)
Να συμπληρωσω πως τις περισσοτερες εκτακτες τις παθαινω οταν ειμαι ξαπλωμενος και λιγο πριν τις παθω παθαινω ενα αισθημα παλμων. Παθαινω και ορθιος αλλα λιγο λιγοτερες. Ο καρδιολογος δεν συνεστησε περαιτερω καρδιολογικο ελεγχο γιατι οπως ειπε ειναι καθαρα καλοηθεις αρρυθμιες πιθανοτατα προερχομενες απο αγχος.. Παρολα αυτα για σιγουρια σκεφτομαι για μαγνητικη καρδιας η αξονικη στεφανιογραφια. Ποια ειναι η γνωμη σας?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Free
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/01/2020 :  17:42:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Panos 80s μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, το πολύ άγχος είναι κακός σύμβουλος. Αν οπωσδήποτε θες να το ψάξεις κι άλλο πήγαινε τα Holter σου και σε έναν δεύτερο καρδιολόγο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panos80s
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/01/2020 :  20:48:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξερω εχω εξαντλησει την υπομονη μου ,μου εχει γινει εμμονη ιδεα ολο αυτο οτι εχω κατι π.χ. μυοκαρδιοπαθειες, η κατι αλλο που δεν το βρισκουν οι κλασικες εξετασεις. Οι εκτακτες εχουνν γινει ενοχλητικες σε σημειο να με ξυπνανε και απο τον υπνο και σε μερικες περιπτωσεις να μην μπορω να κοιμηθω καν (Μπορει να βαρεσω και 50 εκτακτες μεσα σε ενα 8ωρο υπνου).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2020 :  10:38:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα.
Οι έκτακτες αποτελούν δυστυχώς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι φυσιολογικό νάχει ένας άνθρωπος έκτακτες. Μην τρελένεσαι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Zeppelin
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2020 :  12:58:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα παιδια,
ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποιος ablation στο Ωνασειο τελευταια, και τι εντυπωσεις εχετε.

Εχω παει αυτες τις μερες και στο στον Εφραιμιδη, και στο Ωνασειο στον Πούλο Γεωργιο, για να συζητησουμε για την περιπτωση ablation μου!
Σε λιγες γραμμες , εχω αρκετες εκτακτες , και καποια επεισοδια NSVT, και φαρμακευτικα δεν γινεται τιποτα, οποτε ψαχνομαι για ablation. Στο ραντεβου με τον κο Εφραιμιδη τα ειπαμε πολυ γρηγορα, μολις ειδε τελευταιο Holter μου με 2800 εκτακτες, μου ειπε οτι ειναι λιγες, και επεμεινα εγω οτι δεν παλευονται αλλο και μου κλεισε ραντεβου για ablation τελικα τον Μαρτιο... Δεν ειδε και πολυ τις υπολοιπες εξετασεις μου η αληθεια, και γενικα η συναντηση κυλισε πολυ γρηγορα... Του ειπα και για το NSVT , δεν εδωσε καποια βαση σ αυτο.
Αντιθετα στο Ωνασειο, με εβαλαν κατευθειαν για καρδιογραφημα, με κρατησαν αρκετα, πιασανε εννοειται εκτακτες μου, και μετα ελεγξε ολα τα χαρτια μου λεπτομερως, και εφαγε μεγαλο σκαλωμα με το που ειδε το NSVT και μου ειπε οτι ειναι πολυ επικινδυνο, και θα με βαλει σιγουρα για ablation μεσα στο Φλεβαρη.
Βεβαια του ειπα οτι εχω κανει ηδη ηλεκτροφυσιολογικη μελετη, οτι πλεον απεφανθησαν οτι και το NSVT μου δεν ειναι επικινδυνο, και οι εκτακτες ερχονται απο εστια επικαρδιακα αναμεσα σε στεφανιαιες φλεβες σε δυσκολο σημειο. Μου ειπε οτι θα προσπαθησει να τα βρει και να βρει προσβαση σε ολα και να τα καυτηριασει. Αλλα πρωτα απ ολα την Νsvt εστια, που ειναι στους θηλοειδεις μυες της μιτροειδους βαλβιδος μου (την οποια ηδη εχω επιδιορθωσει σε εγχειρηση ανοιχτης καρδιας), και μετα την εστια των εκτακτων που θεωρει ακινδυνες και αν δεν καταφερει να εχει προσβαση θα τις αφησει απειραχτες.

Τωρα ειμαι σε φαση ποιον να διαλεξω , και γι αυτο ρωτω αν γνωριζει καποιος για τον του Ωνασειου, για τον κο Εφραμιδη εχω ακουσει τα καλυτερα! Αλλα ηδη με τον τροπο που με εξετασε και την βαση που εδωσε ο κος Πουλος, τεινει να με κερδισει...



To be a Rock and not to Roll...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nina94
Newbie Forum Runner

1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2020 :  15:46:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζετε κάποιον καλό αρρυθμιολογο στη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγος μου έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε καθώς δεν έχει καταφέρει να καταγραφεί το επεισόδιο την ώρα που συμβαίνει! Μας είπαν στο Τζάνειο στο οποίο μεταφέρθηκε την προηγούμενη φορά πως πρέπει να δούμε αρρυθμιολογο και να του εμφυτεύσει κάποιο μηχάνημα για να μπορέσουμε να καταγράψουμε το επεισόδιο την ώρα που συμβαίνει!
Είμαστε από Θεσσαλονίκη γιαυτο και αναζητούμε αρρυθμιολογο εκεί!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2020 :  14:12:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.

Αντιμετωπίζω από μικρός (6 ετών το βρήκαμε) πρόβλημα παροξυσμικών υπερκοιλιακών ταχυκαρδιών (PSVT) τις οποίες προσπαθώ και ανατάσσω τελικά μόνος μου με κινήσεις valsava. Τώρα, στα 25 μου αποφάσισα να επισκεφθώ τον κ.Εφραιμίδη για να δω τι μπορεί να γίνει. Όλα αυτά τα χρόνια, οι κρίσεις ήταν αραιές (5-6 τον χρόνο) και δεν κρατούσαν πάνω από 10-30 λεπτά, για αυτό και το άφησα και επιπλέον έλεγαν ότι πρέπει να ενηλικιωθώ. Τα τελευταία 2-3 χρόνια όμως, με τελευταίο περιστατικό πριν 2 εβδομάδες, μερικές φορές οι κρίσεις κρατούν περισσότερο και εξελίσσονται σε αρρυθμία που δεν γνωρίζω τι τύπου είναι, καθώς δεν έχω προλάβει να πάω σε νοσοκομείο να την καταγράψω (πριν 2 εβδομάδες κατάφερα να φτάσω στο Τζάννειο με αυτήν την αρρυθμία, αλλά μέχρι να μπω είχε σταματήσει). Ο κ.Εφραιμίδης μου προγραμμάτισε ablation μέσα στο Μάρτιο για να δώσει οριστική λύση όπως μου είπε, αναφέροντας μου ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το ραντεβού ήταν αρκετά σύντομο, όπως λέει και ο συμφορουμίτης zeppelin. Εγώ από την άλλη έχω μια φοβία για το χειρουργείο δεδομένου του ότι έχω κάτι το οποίο με ενοχλεί παροδικά και φοβάμαι για τα χειρότερα (όταν τον ρώτησα για επιπλοκές μου ανέφερε ότι το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό 0.5% και σε αυτό περιλαμβάνονται τα πάντα).Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...Λέω να πάω και σε άλλους καρδιολόγους να το κοιτάξω και φαρμακευτικά, αλλά και πάλι δεν ξέρω...Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει ποτέ ούτε ηλεκτροφυσιολογική μελέτη. Τι προτείνετε εσείς παιδιά; Να το προχωρήσω χωρίς να τρέχω δεξιά και αριστερά ή να το ψάξω περαιτέρω;

Ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια!!

Edited by - kaktos7 on 12/02/2020 14:24:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2020 :  23:53:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα φιλε μου
Γνωμη μ ειναι οτι πηγες σε εναν απο τους καλυτερους στη χωρα μας.. Αν σου ειπε οτι με το ablation θα περασει το μαρτυριο σου κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο... Καντο με κλειστα εγω θα ελεγα ματια... Πριν απο 3...4 μηνες μπηκα και εγω για ηλεκτροφυσιολογική μελετη με τον κ. ΛΕΤΣΑ εξαιρετικός γιατρος μονο καλα εχω να πω καναμε τη μελετη αλλα δυστηχως δε βρηκαμε εστίες να καψουμε... Περιττό να σου πω οτι πριν μπω στο εργαστήριο μηνες πριν ημουν μεστη τρελα και τον φοβο μπορεις να διαβασεις εμπειρίες μας ππυ έχουμε αρκετοι γραψει παραπανω και πραγματικα να παρεις μεγαλο θαρρος
Οτι θες να ρωτησεις ειμαστε εδώ και ευχομαι να σου λυσουνε το προβλημα σου!!! ❤️
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2020 :  09:56:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
g.Milo Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και την ενθάρρυνση, θα προχωρήσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Απλώς ξέρεις τώρα, όπως είπες και εσύ έχεις περάσει από αυτή τη φάση, το ραντεβού είναι κλεισμένο για Μάρτιο και έχω μπει στη διαδικασία και ψάχνομαι και διαβάζω διάφορα στο ίντερνετ γενικά για επιπλοκές κλπ και για αυτό υπάρχει η μεγαλύτερη φοβία μου. Λυπάμαι που προχώρησες στη διαδικασία και δεν βρήκατε εστίες τελικά...Εύχομαι ύστερα από αυτή τη διαδικασία που μπήκες, τουλάχιστον με τον ηλεκτροφυσιολογικό έλεγχο να αποκτήσατε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει και να βελτιώθηκε τουλάχιστον έτσι η καθημερινότητα σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2020 :  11:37:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ετσι ειναι σε νιωθω απολυτα εδω σου μιλαει η νουμερο ενα φοβιτσιαρα σε οτι αφορα νοσοκομεια αρρωστιες κ ολα τα σχετικα.. Ενα θα σου πω μεσα αποντη καρδια μου οτι δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο το εχεις μεσα στο μυαλο σου η ολη διαδικασια χωρις να ξερω την αίσθηση του ablation αλλα φανταζομαι οτι ειναι ενα εξτρα καψιμο στο θωρακα αυτο... Οταν με το καλο τελειωσεις θα ηρεμησεις κ θα λες αυτο ητανε? Παρολαυτα οτι κ να σου λεω εγω τωρα εσυ θα διαβαζεις οτι βρισκεις γιατι ετσι ειναι το αγνωστο και σιγουρα θα εισαι τρομοκρατημένος φανταζομαι.. Ολα θα πανε καλα θα περασει κ αυτο κ ελπιζω με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2020 :  12:08:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Εύχομαι και για εσένα ότι καλύτερο. Θα γράψω νέα μου και για τα υπόλοιπα παιδιά όταν με το καλό ολοκληρώσω την όλη διαδικασία. Ελπίζω όλα όντως να πάνε καλά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/03/2020 :  21:57:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!ΕΙΜΑΙ 36 ΧΡΟΝΩΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΖΑΛΗ ΤΡΕΛΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΣΥΓΧΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.. ΤΟ ΟΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ!ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΧΛΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΟΚ ΠΑΝΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΕΙΔΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΑ)ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΥΠΕΡΚΟΙΛΙΑΚΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 230 ΠΑΛΜΟΙ!ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΤΑΞΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ...ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΠΓΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΠΗΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ABLATIΟΝ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΩ Η ΑΝΑΣΑΝΩ ΒΑΘΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!

ME

Edited by - ELENA4 on 03/03/2020 20:34:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000