Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

lepa77
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2011 :  10:13:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σε όλους.
Είμαι 34 χρονών και έχω κι εγώ κολπική μαρμαρυγή. Τα συμπτώματα άρχισαν εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και τους τελευταίους μήνες που εντάθηκαν παίρνω ρυθμονόρμ. Έχω περίπου 4-5 επεισόδεια το μήνα (ίσως και παραπάνω) αλλά κρατάνε κάποιες ώρες. Επίσης με πιάνουν συνεχόμενες μέρες και μετά σταματούν τελείως. Να φανταστείτε δεν ξέρω καν αν τα χάπια κάνουν τίποτα αφού με πιάνουν ακόμη και μετά από την προγραμματισμένη χορήγηση χωρίς να επηρεάζονται.
Με παρακολουθεί ο κ. Γκατζούλης από το Ιπποκράτειο. Αν ξέρει κανείς κάτι γι αυτόν ας με ενημερώσει. Ο τύπος μου είπε πως η απόφαση είναι δική μου σχετικά με το ablation καθότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μειωμένες. Μου είπε μάλιστα ότι δεν εξαλείφεται παρά μόνο περιορίζεται. Μου εξήγησε τις πιθανότητες να πάθω κάτι σοβαρό κατά τη διάρκεια της επέμβασης αλλα και πάλι η απόφαση είναι δική μου.
Σκέφτομαι πολλά πράγματα όπως ότι θα παίρνω χάπια μια ζωή, ότι στα 55-60 που μπορεί να έχω ζάχαρο ενδεχομένως να κινδυνεύσω με εγκεφαλικό, ότι αν χρειαστεί να κάνω την επέμβαση σε προχωρημένη ηλικία ο οργανισμός μου δεν θα είναι τόσο δυνατός και πολλά άλλα και κλίνω προς το να την κάνω.
Γονείς και αδερφή δείχνουν πολύ διστακτικοί, ιδιάιτερα όσον αφορά τις ανεπιθύμητες εκβάσεις της επέμβασης, και μου λένε να δοκιμάσω και κάποια άλλα χάπια που μου πρότεινε (όπως πχ το tambocor ή ένα άλλο)τα οποία όμως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και πρέπει να τα βρω στο εξωτερικό.
Απλά γράφω για να πάρω γνώμες και στήριξη από ομοιοπαθούντες.......
Σςα ευχαριστώ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/07/2011 :  11:22:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλήμερα lepa77...Εγώ δε γνωρίζω να σου πω για την κολπική μαρμαρυγή, τα άλλα παιδιά του forum γνωρίζουν καλύτερα να σου πουν.
Εγ΄θέλω μόνο να σε ρωτήσω εαν ο γιατρός που σε παρακολουθεί κάνει ablation; Εάν όχι,έχεις μιλήσει με κάποιον γιατρό που κάνει ablation να σου εξηγήσει τη διαδικασία, τις πιθανότητες επιτυχίας- επιπλοκών και γενικά να σου λύσει τις απορίες σου;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2011 :  07:59:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ έχω μιλήσει με πολλούς που κάνουν το αμπλέησον και με πολλούς που δεν χειρουργούν. Όσοι λοιπόν κάνουν την επέμβαση την συνιστούν φανατικά και ανεπιφύλακτα, όσοι δεν την κάνουν δεν την πιστεύουν και σε παροτρύνουν να μη την κάνεις για λόγους ασφαλείας. όλοι όμως λεν οτι η τελική απόφαση είναι δική σου... Συμπέρασμα μηδέν...
α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mcdemis
Forum-Runner

Greece


92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2011 :  15:55:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν lepa όπως πολυ σωστά τα είπε παραπάνω ο kibaris οι γνώμες ποικιλουν μεταξύ των γιατρών που ασχολούνται άμεσα με το θέμα (ηλεκτροφυσιολογοι-καρδιολογοι) και τους υπόλοιπους καρδιολογους. Εγω θα σου πω μόνο ότι η κατασταση μου ήταν παρόμοια με τη δική σου πριν το πρώτο ablation και τώρα μετα και απο το δεύτερο είμαι πολυ καλύτερα συνεχίζοντας βέβαια φαρμακευτική αγωγή (ρυθμονορμ κ λοπρεσορ) η οποία είναι αποτελεσματική σε πολυ μεγάλο βαθμό κ σε αυτό έχουν βοηθήσει σίγουρα κ τα ablation.Όπως λες κ εσυ έτσι κ εγω πριν τα ablation στα επεισόδια που έκανα όσα ρυθμονορμ και να έπαιρνα ήταν αναποτελεσματικα τώρα τουλάχιστον αν και δεν μου αρέσει να παίρνω φάρμακα ένα ρυθμονορμ πρωι κ ένα βράδυ είναι αρκετό για να είμαι αρκετές ημέρες χωρίς ενοχλήσεις και αν κάποια στιγμή παει να να με ενοχλήσει με ένα δεύτερο ρυθμονορμ κατα 95% σταματάνε όλα.Επιπλέον να σου πω ότι πρόσφατα ανακάλυψα ότι καποιες φορες κάνω ακόμα μαρμαρυγη και όχι έκτακτες συστολες όπως νόμιζα σε χαμηλούς παλμους βέβαια (70 εώς 90) και όχι 190 και 200 που έκανα και για αυτο δεν είναι τόσο ασχημα τα επεισόδια (εχοχλητικα όμως ) αφού με ένα δεύτερο ρυθμονορμ συνηθως σταματάνε. Ο γιατρός μου συνέστησε ότι αξίζει και μια τρίτη προσπάθεια και έτσι νομίζω και εγω μιας και θέλω να απαλλαγω τελείως απο τα φάρμακα. Όπως όλες οι επεμβάσεις έχουν έναν κίνδυνο απο την πιο απλή εώς την πιο σοβαρή έτσι και το ablation έχει κάποιο κίνδυνο. Εάν όμως πας σε καποιον έμπειρο γιατρο τότε οι πιθανότητες του κινδύνου μειώνονται κατα πολυ.Επειδή διάβασα ότι έχεις αρκετά επεισόδια κάθε μήνα νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσεις κρίνοντας βέβαια και απο την δική μου κατάσταση που έχω βελτιωθεί κατα πολυ έστω και με συνεχιζόμενη αγωγή.Τέλος φυσικά αν το επιτρέπει και η οικονομική σου κατάσταση θα σου συνεστηνα ανεπιφύλακτα και την λύση του εξωτερικού.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lepa77
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2011 :  10:04:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Κατ' αρχην να σας πω τα εξής :
Ο γιατρός μου όπως σας είπα λέγεται Γκατζούλης. Είναι στο Ιπποκράτειο και μου τον σύστησαν 3 άνθρωποι άσχετοι μεταξύ τους (μεταξύ των οποίων και γιατροί). Αν τον ξέρει καποιος ας κάνει τον κόπο να μου γράψει. Αυτός μου είπε πως έχει κάνει πάνω από 1000 ablation αλλά πως για περιπτώσεις σαν τη δική μου δεν πιέζει τους ασθενείς του να το κάνουν και το αφήνει στη δική τους κρίση. Ο λόγος που δεν πιέζει έιναι ότι, όπως μου έιπε, το να απαλλαγώ τελείως είναι πολύ δύσκολο. Απλά θα μειωθούν τα επεισόδια. Οπότε είναι και θέμα του καθενός κατά πόσο αντέχει (ψυχολογικά κυρίως) τη δοκιμασία αυτή.
Όσον αφορά τους ενδεχόμενους κινδύνους της επέμβασης μου είπε πως υπάρχει ένα 2-3% να πάθω εγκεφαλικό ή να υπάρξει υγρό στην καρδιά (αν θυμάμαι καλά).
Αυτά που με προβληματίζουν και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι τα εξής :
1. Από τη μια δεν θέλω να παίρνω φάρμακα μια ζωή και επειδή είμαι γενικώς υπέρ των δραστικών λύσεων σκέφτομαι να κάνω το ablation. Από την άλλη από ότι κατάλαβα και από 2-3 περιπτώσεις σαν του mcdemis, ακόμα και να μειωθούν τα επεισόδια η φαρμακευτική αγωγή θα συνεχιστεί. Φυσικά τα επεισόδια θα είναι μειωμένα αλλά και πάλι όμως θα παίρνω φάρμακα.
2. Έχω την εντύπωση πως κάνοντας το ablation μπαίνεις στην πρίζα. Δλδ έχεις μια μείωση των επεισοδίων αλλά δεν είναι αρκετή και κάνεις και 2ο και 3ο κλπ. Δεν ξέρω αν είναι έτσι αλλά αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει.
3. Τα άλλα χάπια που μου πρότεινε είναι το tambocor και το multaqu τα οποία δεν υπάρχουν στην ελλάδα και θα πρέπει να τα αναζητήσω στο εξωτερικό. Η οικογένειά μου είναι υπέρ του να δοκιμάσω αυτά τα φάρμακα αλλά ο γιατρός μου είπε πως θα πρέπει να τους δώσω τουλάχιστον 2-4 μήνες στο καθένα. Υπόψην όταν ξεκίνησα τα ρυθμονόρμ, εκτός από τις πρώτες μέρες, είχα πλήρη εξάλειψη του φαινομένου το οποίο επανήλθε μετά από 4 μήνες.
4. Μου έχει δοθεί η εντύπωση πως τα χάπια δεν μου κάνουν και πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση πως τα επεισόδια πυροδοτούνται από το μεγάλο άγχος μου και κάθε φορά που ζορίζομαι, λόγω δουλειάς, σαν να έχουμε ραντεβού με τα επεισόδια μετά από 1-2 βδομάδες, κρατάνε 4-5 μέρες και μετά σταματάνε. Και δενν έχω καθόλου επεισόδια πέρα από αυτό το διάστημα. Δλδ δεν έχει τύχει ΠΟΤΕ να κάνω μόνο μια μέρα επεισόδια και μετά πάλι μετά από μια βδομάδα άλλη μια μέρα. ΠΑΝΤΑ κρατάνε 4-5 μέρες και μετά μαχαίρι. Βέβαια όπως είπα τα ρυθμονόρμ μου σταμάτησαν τα επεισόδια για 4 μήνες αλλά επειδή πολλές φορές μου εμφανίζονται ακόμα και μετά από τη δόση (σαν να μην τα έχω πάρει καν) μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Για παράδειγμα τώρα το καλοκαίρι (και ενώ όπως είπα τα επεισόδια είναι 4-5 μηνιαίως σε συνεχόμενες μέρες) από την αρχή του Ιουλίου που είχα τα τελευταία μέχρι και σήμερα, που στη δουλειά και στις διακοπές όλα ήταν πολύ χαλαρά και δεν είχα άγχος, δεν είχα κανένα επεισόδιο.
Συγγνώμη για την πολυλογία αλλά όλα αυτά δεν μπορείς να τα συζητήσεις με το γιατρό καθώς δεν τον ενδιαφέρουν οι ψυχολογικές σου ανησυχίες.........ιδιαίτερα όταν περιμένουν 15 πελάτες μετά από σένα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mcdemis
Forum-Runner

Greece


92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2011 :  12:06:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Lepa έχω ακουστά αλλά δεν γνωρίζω πολλά για τον γιατρό που γράφεις (αν χρειαστεί μπορώ να σου πώ και κάποιους άλλους).Γενικά οι γιατροί λένε "μόλις κάνουμε το πρώτο "ablation" κλείνουμε ραντεβού για το δεύτερο", βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το πρόβλημα διορθώνεται με το πρώτο (ablation) κιόλας εξαρτάται από πολλά πράγματα αν π.χ. έχεις δεμάτιο ή δεμάτια και καυτηριαστεί(ούν) τότε είσαι τυχερός και έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες ίασης, εάν πάλι δεν έχεις δεμάτιο ο γιατρός θα πρέπει να προχωρήσει σε κατάλυση πνευμονικών φλεβών όπου εκεί πάει ψάχνοντας σε διάφορα σημεία όπου μπορεί κάποιο από αυτά να υποτροπιάσει και να χρειασθεί δεύτερη φορά ή και τρίτη (π.χ. εγώ).Γενικά αν βλέπεις ότι τα αντιαρρυθμικά δεν πιάνουν μην πειραματίζεσαι για πολύ καιρό και παιδεύεσαι γιατί θα περάσει ο καιρός και θα ταλαιπωρείσαι, για αυτό πάρτο απόφαση βρές έναν σίγουρα έμπειρο γιατρό και προχώρα στο ablation.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mcdemis
Forum-Runner

Greece


92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2011 :  19:45:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι μία ομιλία του κ.Κωτούλα για το ενδοσκοπικό ablation έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως εξίσου είναι εξοργιστικό αυτό που αναφέρει στο τέλος της ομιλίας του για το Μέγα Ελληνικό Κράτος!!!!
http://webtv.hcs.gr/video/5551
Έχω μιλήσει ήδη με έναν κύριο ο οποίος το έκανε τον 2ο/2011 και χαρακτηριστικά μου είπε ότι εκτός ότι δεν ξαναπήρε ποτέ αντιαρρυθμικά πίνει 3 καφέδες την ημέρα και δεν έχει καμία ενόχληση.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

christos71
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2011 :  14:04:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας την Παρασκευή 30/9/11 θα κάνω στο Ερρίκος Ντιναν "ablation" από το Κο Ανδρικόπουλο. Πριν 6 μήνες είχα το πρώτο επεισόδιο και έχω κάνει 3 μέχρι στιγμής. Θα το κάνω τώρα που είναι νωρίς γιατί τα ποσοστά είναι επιτυχίας είναι μεγαλύτερο τώρα. Ποία η γνώμη σας για το Κο Ανδρικόπουλο?
Επίσης αυτό που ήθελα να σας ενημερώσω είναι ότι το ΙΚΑ στα πλαίσια μείωσης του κόστους γενικά έκοψε από την επέμβαση ablation την ψηφιακή τρισδιάστατη χαρτογράφηση των αρτηριών & καρδιάς (προφανώς έχει κάποια ονομασία αλλά εγώ δεν την ξέρω τα παιδία που έχουν κάνει την επέμβαση θα το ξέρουν) με αποτέλεσμα αν ο γιατρός δεν έχει αυτό το «εργαλείο» να έχουμε λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας αυτό θα ισχύ από 1/1/11 μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν τα δύο μεγάλα κέντρα (Ερρίκος Ντιναν & Ευαγγελισμός) να πέσουν τους αρμοδίους να το αλλάξουν αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια . Το κόστος είναι 3000€ περίπου αν δεν το καλύπτει το ΙΚΑ ακόμα και στο Ευαγγελισμό ισχύ το ίδιο. Για αυτό όποιος το σκέπτεται σοβαρά να το κάνει ας ρωτήσει το Γιατρό του τι γίνεται με αυτό το θέμα. Στο Ερρίκος Ντιναν μου είπαν 1000€ για το νοσοκομείο από 1/1/11 + 3000€.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

christos71
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2011 :  18:24:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εκ παραδρομής η σωστή ημερομηνία είναι από 1 Οκτωβρίου 2011
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2011 :  13:16:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σιδερένιος, καλή ανάρρωση! Γράψε μας νέα σου...
α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2011 :  21:36:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλή αναρρώση!!!Σιδερένιος...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/10/2011 :  19:42:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...no news, ,,,good news...? ...Εύχομαι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

christos71
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2011 :  00:28:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ένα μήνα ακριβός από το ablation και όλα είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα στην επέμβαση το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω μετά την επέμβαση 90 παλμούς αν και κατά την διάρκεια τις επέμβασης είχα μόνο 60. Την τελευταία εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν, στα 75-80 αλλά είναι φυσιολογικό λόγο το ότι σταμάτησα τα αντιριθμικά φάρμακα.
Το μόνο που παίρνω για 2 μήνες είναι το καινούργιο αντιπηκτικό prataxa. Η δικιά μου περίπτωση για το ablation ήταν η τυπική για κολπική μαρμαρυγή δηλαδή σε δύο πνευμονικές αρτηρίες είχα καθαρή παθογένεια δηλαδή δεν υπήρχε καλή μόνωση μεταξύ του αριστερού κόλπου και των αρτηριών. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί τα ποσοστά είναι πολύ καλύτερα για να μην έχω πρόβλημα για αρκετά χρόνια όπως μου είπαν οι γιατροί.
Είμαι πολύ καλύτερα και σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά η ποιότητα ζωής μου είναι πολύ καλύτερη γιατί δεν ζω με των φόβο πότε θα είναι το άλλο επεισόδιο. Έχω μπει σε φυσιολογικό ρυθμό ζωής όπως ήμουν πριν τα επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής. Δεν ξέρω γιατί είναι πολύ λίγος ο χρόνος αν έχω απαλλαγή οριστικά από την κολπικής μαρμαρυγής αλλά αυτή την στιγμή το χαίρομε έχοντας πόλη καλή ψυχολογία.
Οι γιατροί μου έδωσαν σαν ποσοστό 85% πριν την επέμβαση (νέος με υγιής καρδία και χωρίς άλλα προβλήματα υγείας, με λίγα επεισόδια γιατί και αυτό έχει το ρόλο του) μετά τη επέμβαση αυτό που μου είπαν ήταν ότι όλα δείχνουν ότι είμαι στα περιστατικά που μάλλον θα πάνε πολύ καλά.
Για όσους το σκέφτονται για το ablation εγώ προσωπικά αν χρειαζόταν θα το ξανάκανα η απόβαση είναι προσωπική βέβαια, δεν είναι κάτι τι τρομερό μια μέρα ταλαιπωρία για να γλιτώσεις δεκάδες επισκέψεις στα έκτατα τον νοσοκομείων.
Όσο για την κάλυψη όλο του μέρος του ablation από τα ασφαλιστικά ταμεία δεν ξέρω τι τελικά θα γίνει αλλά πολύ φοβάμαι ότι τελικά όπως παντού τώρα ποία θα πληρώνουμε εμείς , εμένα πάντως στο Ερρίκος Ντυνάν μου στοίχισε 1300 €.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2011 :  21:16:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Christo εύχομαι όλοψυχα να είσαι σιδερένιος και να μην ξαναέχεις ποτέ καποιο επεισόδιο..
Και εγω εαν χρειαζοταν ποτέ να το ξανακάνω θα το ξανακανα..Η ποιότητα της ζωής μετα το ablation αξίζει....
Σιδερένιος και πάλι!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2011 :  22:07:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σας. και εγω στην παρεα με το ιδιομορφο αυτο χαρακτηριστικο ! την παρασκευη 4/11 εκανα ablation στο Ιπποκρατειο μετα απο συνεχη επεισοδια κολπικης μαρμαρυγης απο το 1998.
σημερα,5 ημερες μετα εχω καποιες ενοχλησεις αρρυθμιας διαφορετικου τυπου απ οτι ειχα μεχρι το ablation. κατι σαν να μπουκωνω και καποιες ζαλαδες. ο γιατρος που εκανε την επεμβαση , μου ειπε πως ειναι αναμενομενο και πως μετα απο 1 μηνα να παω για holter. εγω παντως σημερα ειμαι περιπου χεσμ.... απο τον φοβο μου μηπως εχει παρει αλλη μορφη αυτο το πραγμα που το λεν αρρυθμια....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000