Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2012 :  21:33:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καθως διαβαζα μερικα ποστ ασθενων που εκαναν ablationστο εξωτερικο ειδα και κατι πολυ ενδιαφερων . Αντρας 69 ετων ανεφερε πως ο γιατρος τον προετρεψε να κανει ablation oμως επειδη του παραπονιοταν για μαρμαρυγη που ενιωθε οτι προερχοταν απο το στομαχι του εδωσε νεξιουμ . Ο γαστεντερολογος του του διπλασιασε την δωση και του ειπε οτι σε πολλους ασθενεις βασικη αιτια για την μαρμαρυγη προερχεται απο το στομαχι . Αυτος ο ασθενης κατοπιν αυτης της θεραπειαε και ενα περιπου χρονο μεχρι που εγραψε αυτο το ποστ δεν ειχε κανενα επςισοδιο μαρμαρυγης . Μαλιστα ανεφερε οτι γαστρεντερολογοι το γνωριζουν παροτι δεν το παραδεχονται οι καρδιολογοι . Αναφερε μαλιστα οτι τα οξεα ερεθιζουν τον οισοφαγο και μεσω του ισοφαγου ερεθιζονται τα νευρα στην καρδια ( πιθανον τα γαγγλια του παρασυμπαθιτικου) οπως ανεφερε και ο status . Αυτα τα αναφερω γιατι σε καποιον απο εμας φανουν ενδιαφεροντα να το ψαξουν . Εγω θα μιλησω με ενα φιλο γαστρεντερολογο και θα επανελθω .
καλο βραδυ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2012 :  10:57:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop

αντε ρε φιλε, ρωτα τον γαστρεντερολογο σου το εαν και σε τι βαθμο επηρρεαζει το στομαχι-οισοφαγος την κολπικη μαρμαρυγη , μπας και λυσουμε εναν απο τους πολλους γριφους αυτης της παθησης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

africa_twin
Newbie Forum Runner



3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2012 :  19:48:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γειά σας και από μένα..
Σας διαβάζω αρκετό διάστημα καθώς και εγώ υποφέρω από κολπική μαρμαρυγή και αρρυθμίες και μάλιστα τώρα τελευταία πάει να μου την γυρίσει από παροξυσμική σε μόνιμη.
Αυτό που ανέφερε ο full stop για την σχέση στομάχου με κολπική μαρμαρυγή μου φάνηκε αρκετα ενδιαφέρον και σκέπτομαι να πάω και εγώ σε γαστρεντερολογο.Μάλιστα όταν ΄περνάω την φάση της μαρμαρυγής έχω συνεχώς την τάση για ρέψιμο και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει το ίδιο και με σας .

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2012 :  21:16:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΕΨΙΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΠΡΙΝ ΠΑΘΩ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ . ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΟΛΙΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ . Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ :
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Η ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ . Η ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΥΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ.ΠΩΣ ΕΡΕΘΙΖΡΤΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ABLATION ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ . ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ . ΜΟΥ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΧΙΟΥΜ Η ΤΟ ΖΑΝΤΑΚ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΧΙΟΥΜ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΙΝΤΡΟΜ . ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΖΑΝΤΑΚ . ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ABLATION Η ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Blondie
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2012 :  21:35:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας.
Τις 2 φορές που είχα επεισόδιο ταχυκαρδιάς η πρώτη φορά ήταν αμέσως μετα απο φαγητό.
Η δεύτερη φορά έπαιρνα χάπια κ εντούτοις πάλι είχα επεισόδιο αλλα δεν ήταν μετα απο φαγητό.

Ακριβώς όπως τα είπε ο fullstop έτσι μου τα εξήγησε κ ο ηλεκτροφυσιολογος γιατρός μου.

Προσωπικά γιατρευτηκα πλήρως απο ταχυκαρδιες κ είμαι χωρίς καθόλου χάπια απο τον καιρό που έκανα το ablation. Θεραπευτικά κ ναι πέτυχε σε μένα! Εύχομαι και σε ολους εσάς!

Μην ξεχνάμε πως η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική κ σαν την δικια μου περίπτωση είμαι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε ολόκληρη την ευρωπη,... Τόσο σπάνιο το δεματιο, σπανιότερο απο το Wolf Parkinson White που ούτε όνομα ακόμη δεν έχει!!! Λέτε να του δώσουμε το όνομα μου?

Το πρόβλημα μου ειναι το πόδι μου που ταλαιπωρήθηκε το αγγειο στην αρτηρία στην μια πλευρά, λόγω των 2 συνεχόμενων ablation, έπαθα ανευρισμα αρτηριας, γιατρευτηκε πλήρως το αγγειο μετα αλλα νιώθω τεράστια αδυναμία, δυσκολία, σε ολόκληρο το πόδι...δεν λυγιζει τόσο όσο πριν, μαγκωσε!
Τώρα θα πάω και σε νευρολογο απο βδομάδας....

Ότι θέλετε, ότι μπορώ θα χαρώ να σας βοηθήσω!
Υγεία να έχουμε όλοι μας χωρίς ταχυκαρδιες!!!

Blondie
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ollandos
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2012 :  21:58:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους
...σχετικά με το θέμα επίδρασης του στομάχου με την καρδιά, να σας πω - σε ότι έχει να κάνει με την δική μου περίπτωση-, ότι από τότε που το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής μου αποτελείται από "αλκαλικές" τροφές και ελάχιστα από "όξινες" έχουν σταματήσει σχεδόν ακόμη και οι έκτακτες που είχα (πιθανόν σε αυτό να συνέβαλε και η ελλάτωση κατά το ήμισυ του lopressor που έπαιρνα (τώρα πια παίρνω μισό χάπι την ημέρα και ΤΙΠΟΤΑ άλλο). Έχοντας κάνει ablation πριν ένα χρόνο και χωρίς μαρμαρυγή για έξι μήνες, όποτε είχα καούρες στον οισοφάγο με έπιαναν σχεδόν πάντα έκτακτες. Από την προσωπική μου εμπειρία λοιπόν θεωρώ ότι η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντικός παράγοντας....
Να αναφέρω επίσης ότι έχω κόψει τελείως καφέδες, τσιγάρα, αλκοόλ (δεν με χαλάει καθόλου)....αλλά παίζω 2 ώρες μπάσκετ σε πολύ έντονους ρυθμούς μέρα παρά μέρα, και γενικώς ζω μια κανονικότατη καθημερινότητα.
--σχετικά με όξινες και αλκαλικές τροφές ανατρέξτε
στο διαδύκτιο
και κάτι σχετικά με το ablation: εάν ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ηλεκτροφυσιολόγος σας κρίνει κατάλληλο γιαυτό (δεν είναι όλοι) πιστεύω ότι αξίζει να το κάνετε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/03/2012 :  05:09:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βlondie απ οτι διαβασα οι περισοτερες αρρυθμιες θεραπευονται με ablation με παρα πολλα ποσοστα . Η κορη ενος φιλου μιυ ειχε δεματιο το οποιο κατελυσαν δυο φορες με ξρυοπηξια και εκτοτε εχουν περασει 5 χρονια και το παιδι δεν εχει κανενα προβλημα . Η κολπικη μαρμαρυγη ειναι μια αλλη ιστορια . Πολυ συνθετη και ακομα ειναι στο ψαξιμο . Ακομα και ενα πετυχιμενο ablation μπορει να υποτροπιασει ευκολα και για αγνωστους λογους . Εχουν βρει ας πουμε οτι συνηθως προερχεται απο τις πνευμινικες φλεβες παρ ολα αυτα υπαρχουν πολλα σημεια που ενεργοποιουνται . Θελω να πω ναι μεν τα διαφορα κεντρα δινουν υψηλα ποσοστα αλλα απ οτι διαβασα σε long term ιαση δεν ξεπερναει το 20% - 30%.
.Η περιπτωση της κρυοπηξιας ειναι πιο ασφαλης διοτι δεν καει σε βαθος την σαρκα . Υποτροπιαζει ομως πιο ευκολα και διορθωνεται με δευτερο ablation .Με την περιπτωση του υψισυχνου ρευματος υπαρχουν καλυτερα αποτελεσματα αλλα σοβαρες επιπλοκες αν κατι δεν παει καλα με χειροτερη την οισοφαγικη fistoulaοπως την λενε που προκαλει θανατο σπανια βεβαια . . Και αλλες βεβαια περιπτωσεις λιγοτερο σοβαρες οπως αιματωματα ,και αλλα οπως η περιπτωση της blondie . Βεβαια σε καθε ablation υπαρχουν κινδυνοι . Υπαρχουν διαφορες σχολες και καθε χρινο ερευνητες ηλεκτροφυσιολογοι κανουν σοβαρες ανακαλυψεις για την κολπικη μαρμαρυγη και την θεραπεια της . Πιστευω οτι σε μερικα χρονια θα μπορεσουν να δωσιυν μια οριστικη λυση . Το ablation για μενα αλλα συμφωνα με μια μεγαλη μεριδα γιατρων πρεπει να γινεται οταν η φαρμακευτικη αγωγη αρχιζει να υποχωρει . Αλλοι λενε οτι πρεπει να γινει αμεσα. Επισης μην ξεχβαμε οτι υπαρχουν ασθενεθς με κολπικη μαρμαρυγη που θεραπευτικαν ξαφνικα μετα απο πολλα χρονια ετσι ξαφνικα ( περιπτωση δικου μου ανθρωπου ). Εγω το εχω ψαξει και το ψαχνω ακομα . Οσο ομως το ψαχνω τοσο αναποφασιστις γινομαι.

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/03/2012 :  11:15:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλη σας ημερα

σε ο,τι αφορα την αποτελεσματικοτητα η οχι του ablation , θα καταθεσω για ααλη μια φορα την προσωπικη μου εμπειρια. εχουν περασει παρα κατι 5 μηνες αφοτου το εκανα στο Ιπποκρατειο. μεχρι σημερα δεν εχω επεισοδια κολπικης μαρμαρυγης παρα μονον καποιες εκτακτες και που και που καποιες ριπες οταν εχω φαει κατι σχετικα βαρυ.
επιγραμματικα θεωρω πως εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει. μαλιστα εχω περισσοτερο απο 1 μηνα να παρω οποιοδηποτε αντιαρρυθμικο (επαιρνα Multaq) παιρνω μονον Sintrom το οποιο στο 6μηνο μετα απο μετρηση INR και ενα αλλο Holter , υπαρχει περιπτωση να παιρνω προληπτικα μονον Salospir. η αληθεια ειναι πως ολα αυτα μου φαινονται απιστευτα μπροστα σε οσα εχω περασει με την κολπικη μαρμαρυγη απο το 1998 !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/03/2012 :  12:40:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status μακαρι φιλε μου να καθαρισες μια και καλη . Σου το ευχομαι μεσα απ την καρδια μου . Τ
Καταλαβαινιυμε ολοι τοσα χρονια με μαρμαρυγη τα προβληματα σου γιατι τα ζουμε και εμεις .

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/03/2012 :  19:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
φιλε fullstop

βρες σε συνεργασια με τον ηλεκτροφυσιολογο σου , το εαν εχεις το απαιτουμενο προφιλ που θα σου επιτρεψει να κανεις το ablation . αντε μπας και ησυχασεις !!

εχω παρει μπροστα μου την εκθεση του ablation που εκανα στις 4/11/11 και μεταξυ αλλων αναφερει : κυκληρης απομονωση πνευμονικων φλεβων με καθετηρα lasso και ηλεκτροανατομικη χαρτογραφηση carto . χορηγηση RF ablation με καθετηρα ψυχομενου ακρου. χορηγηση υψισυχνου ρευματος και σε θεσεις γαγγλιων του παρασυμπαθητικου.

τι να πω βρε παιδια , το εγραψα αυτο μπας και βοηθησει καποιον απο τους υποψηφιους για ablation.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/03/2012 :  20:16:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status καλα κανεις και σε ευχαριστουμε πολυ . Διαβαζα σημερα στο.stopafibμια κουβεντα με ηλεκτροφυσιολογους του Cleveland που ειναι φημισμενο κεντρο στην αμερικη και σε ερωτηση καποιου ασθενη ηλικιας 58 ετων ( οπως και εγω ) αν πρεπει να παει σε ablation για παροξυσμικη μαρμαρυγη του απαντησε οσο φαρμακευτικα εισαι σε ικανοποιητικη κατασταση να πορευσαι με φαρμακευτικη αγωγη . Οταν η αγωγη δεν εχει πλεον θεραπεια βρες αλλα αντιαρυθμικα και μονο οταν πλεον δεν εχεις αλλη επιλογη κανεις ablation . Ανεφερε οτι τα φαρμακα ναι.μεν μπορει μακροχρονια να εχουν επιπλοκες αλλα στατιατιστικα ειναι πολυ μικρες πιθανοτητες 2%-3%. Μονο το multak Ειπε οτι χρειαζεται προελεγχος αλλα και κατα την διαρκεια της θεραπειας . Επισης ανεφερε οτι ολοι σχεδον οι ασθενεθς κατω των 70 πληρουν τις προυποθεσεις για ablation . Τωρα οσο ειμαι σε φλεβοκομβο εστω και φαρμακευτικα θα περιμενω . Αλλωστε τωρσ νιωθω πολυ καλα δεν εχω καν αρυθμιες δταθερο σφιγμο 58-65 πολυ καλη πιεση χωρις b blocker μονο νε ρυθμονορμ πρωι βραδυ και σιντρομ. Συνεχιζω να προχωραω να εργαζομαι και ειμαι ηρεμος . ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .

ΚΑΛΗ ΣΤΝΕΧΕΙΑ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/03/2012 :  10:33:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop

αυτο ειχα και εγω κατα νου !!

να συναντηθουμε ολοι οι "πασχοντες" να γνωριστουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις live !
συντονισμο θελει και καλη προθεση

εγω ειμαι μεσα !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Blondie
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/03/2012 :  10:51:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συντονιστειτε κ κοπιαστε ομαδικά Κύπρο!!!

Blondie
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/03/2012 :  10:56:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fullstop, νομίζω ότι είναι καλύτερα να γράφονται οι προσωπικές εμπειρίες του καθενός, και όχι αυτά που ακούσαμε ή διαβάσαμε. Εχει γραφτει απο πολλούς ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και αυτό είναι πολύ σωστό. Π.Χ. σχετικά με το Clevelant που γράφεις, έκανα το ablation στα 54 μου στον Ευαγγελισμό (Εφραιμίδης) στις 17-5-2011, πήρα μόνο για 1(ένα) μήνα σιντρόμ και κανένα άλλο φάρμακο. Μετά απο 10+ μήνες δεν ξαναείχα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, παρά μόνο λίγες έκτακτες. Αθλούμαι, δεν κάνω δίαιτα, πίνω καφέ (1-2 την ημέρα) και κρασί (όχι μόνο 1-2 ποτηράκια όταν έχω καλή παρέα), χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Ο Εφραιμίδης δεν μου έβαλε κανένα περιορισμό (μέχρι και βάρη μου επέτρεψε να κάνω). Συμπερασματικά λοιπόν, αυτά που διάβασες για το Clevelant, δεν είναι κανόνας, αλλά άποψη. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά το ablation άξιζε τον κόπο, ακόμη και στα 54. Μέσα απο αυτή τη διαδικασία βγήκα δυνατότερος (ρώτα τον mcdemis που πάει για 3o ablation) και με πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής. Οσο για τον Εφραιμίδη, δεν θα κάνω το προφίλ του, γιατί κινδυνεύω να θεωρηθώ διαφημιστής του. Εύχομαι η κολπική να γίνει σε όλους μακρινή ανάμνηση.
ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ollandos
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/03/2012 :  12:06:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΝΙΚΟS συντάσσομαι απόλυτα μαζί σου. Είμαι και γω στην ίδια κατάσταση με σένα - ίδιος γιατρός - έχοντας απλώς περιορίσει κάποια πράγματα (καφέδες, ποτά)ίσως όμως και από καθαρά ψυχολογικούς σκοπούς.
Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική καιο ρόλος του γιατρού ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000