Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

Nenia
Newbie Forum Runner

Germany


2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2012 :  12:42:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αγαπητή melpo1 σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Θεός μας έδωσε δύναμη και κουράγιο. Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση είναι ο κος Γιάννης Παπαγιάννης εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας πριν από 3 χρόνια ήταν στο "Μητέρα".

αγαπητέ statusquo να είμαστε όλοι καλά και να μην το βάζουμε κάτω ότι και αν μας συμβεί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2012 :  22:35:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Memletakos Καλησπέρα...Εύχομαι σιδερένιος κι να είναι πλέον μια ανάμνηση
η ταχυκαρδία σου..Συνήθως στις δικές μας περιπτώσεις(υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας )οι γιατροί δίνουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην επέμβαση άρα πιστεύω θα πάνω όλα καλά!!Εγώ ένα χρόνο και μετά το ablation δεν έχω καμία ενόχληση..Που και που βέβαια χάνει κάποιον χτύπο η καρδιά αλλά από ταχυκαρδία τίποτα!!

Nenia εύχομαι ο γιος σου να είναι πάντα σιδερένιος και ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου...

Παιδιά καλό καλοκαίρι να έχουμε, με υγεία πάντα και όπως λέει και ο statusquo...Πάντα σε φλεβόκομβο!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/08/2012 :  11:26:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Polyxeni

Εύχομαι και σε σένα να δεις ένα καλό και απροβληματιστο καλοκαιρι

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/08/2012 :  17:43:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haidy
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2012 :  00:48:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σας...ειμαι 39 χρ και μολις γεννησα τον γιο μου πριν 6 χρονια,2 βδομαδες μετα ειχα ενα επεισοδιο ξαφνικα σκοτινιασαν ολα κ μετα η καρδια μου επεζε ταμπουρλο,φωναξαμε γιατρο,εδειξε 22ο παλμουσ κ με εστειλε νοσοκομειοκαι μετα πηγα στο αεροποριας οπου εκανα κ το αμπλεσιον,εγινε καθετηριασμος κ καυτηριασμος..κομβικη ταχυκαρδια εξεπανεισοδου εδειξε !
απο τοτε ειχα τον πρωτο χρονο ξανα 2 επειδοδια στον υπνο μου πολυ ηπια!εχω βαλει χολτερ κ εδειξε φλεβοκομβικο ρυθμο με αραιες εκτατες,ο γιατρος ειπε οτι δενειναι τιποτα κ να συνεχισω σαν να μην εγινε τιποτα,πριν απο 2 βδομαδες εκανα τεστ κοπωσεως κ βγηκε πολυ καλο....η αληθεια ειναι ομως οτι δεν πολυπροσεχω σε θεμα διατροφης,,,,με την εγκυμοσυνη του δευτερου παιδιου πηρα κιλα κ αντι να τα χασω πηρα κ αλλα...χαπια δεν παιρνω,μονο μαγνησιο αν θελω λεει...να σαςρωτησω αλκοολ σας αφηνει ο γιατρος?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2012 :  16:35:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Haldy το αλκοολ ειναι μαζι με καφεινη τεινη και οτιδηποτε δημιουργει υπερενταση αν οχι σπαγορευμενα σπανια προσλαβανοντα για τους εχοντες κολπικη μαρμαρυγη τωρα για το βαρος ολοι οι γιατροι μας λενε να το μειωσουμε γιατι επιβαρυνει με περισσοτερο εργο την καρδια. Για την.παθηση σου δεν γνωριζω να χαιρεσαι το παιδακι σου και προσοχη

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haidy
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/08/2012 :  16:38:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ναι,θα πρεπει να προσεχω λιγακι γενικα,,,θα πρεπειλιγο να γθασω στο αρχικο μου βαροσ....ο γιατρος μοθ,μου ειχε πει ουσιαστικα να κανω ο,τι θελω σαν να μην εχω κανει ποτε την επεμβαση,,αλλα να πω την αληθεια,,,μου εχει αφησει αρκετα ψυχολογικα,,,,,,,,,,,,,,,,,
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2012 :  16:14:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
να πω καλο χειμωνα στην παρεα , χωρις προβληματα αρρυθμιων
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2012 :  18:52:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους και καλο φθινοπωρο!
Εχω πολλη καιρο να σας γραψω και ευχομαι να εισαστε ολοι καλα!
Η δικια μου περιπτωσει την εχω αναρτησει ποιο παλια(17 σελιδα) μετα και το δευτερο ablation μαρμαρυγης στις 14 νοεμβριου του 12 τα πραγματα δεν πανε καλα!Αφου εβαλα και το χολτερ και εδειξε μαρμαρυγη και κολπικη ταχυκαρδια που φτανει μεχρι 150 σφυγμους!
Η πρωτη μου κινηση ηταν να κλεισω ενα ραντεβου για να δουμε τι γινεται.Εκεινο που θελω να σας πω και ειναι πολλη σημαντικο γιατι επαιξε πιστευω καθοριστικο ρολο τελικα στην περιπτωση μου ειναι οτι την ωρα του δευτερου ablation και μετα απο 2 ωρες επεμβασεις ενιωσα οτι ολοι ετρεχαν γυρω μου τους ακουγα αλλα εγω δεν μπορουσα να τους μιλησω αυτο εγινε για λιγα δευτερα και συνηλθα μετα.
Εκει κιολας η διαδκασια σταματησε.Οταν τον ρωτησα μετα τι εγινε γιατι ενιωσα ετσι μου ειπε δεν ηταν τιποτα ενω εγω ηξερα τι ειχα ενιωσα ισως δεν ηθελε να με τρομαξει λεγοντας μου τι μπορει να συνεβει!
Αυτο το αναφερω γιατι μολις τον επισκευτηκα για να του δειξω το χολτερ και να τον ρωτησω γιατι δεν πηγε καλα μου ειπε τελικα οτι η διαδικασια διακοπηκε λογω αυτου του γεγονοτος που ηταν κατι νευρολογικο και δεν μπορουσαν να βαλουν σε κινδυνο τη ζωη μου!
Τελικα οταν τον ρωτησα απο εδω και περα τι γινετε μου ειπε ελα παλι τον σεπτεμβριο να δουμε πως πας!
Λεω αυτη την εβδομαδα να παω να δω τι θα μου πει παντως θελω να παω και σε καποιον αλλον!Στον εφραιμηδη που πηγα που ειπε οτι ειναι πολλη δυσκολη η περιπτωση σου και με οτι αλλο συνεπαγεται αυτο εξερετος γιατρος και με πολλη μεγαλη εμπειρια!
Απο σας θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε καποια στοιχεια για τον γιατρο Διλαβερη εχω ακουσει καλα λογια!
Σας ευχαριστω για το χρονο σας αν θελετε να με ρωτησατε κατι που εχω ξεχαση να γραψω ευχαριστως να σας απαντησω και οτι νεοτερο εχω θα σας ενημερωνω!Φιλκα χρηστος!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2012 :  19:57:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χριστο καλησπερα.
Πραγματικα λυπαμαι που δεν μπορεσες να το ξεπερασεις με το δευτερο ablation .
Ειναι μια απογοητευση για σενα αλλα καιγια ολους μας . Αυτο που εχει σηνασια ειναι οτι ζεις παρ ολη την μαρμαρυγηκαι μπορεις να ζησεις παρα πολλα χρονια ακομα γιατι η κολπικη μαρμαρυγη δεν ειναι θανατηφορος ασθενεια αν την γνωριζρις και την.αντιμετωπιζεις καταλληλα ; . Ξερω παρα πολλους και συνεχεια γνωριζω και αλλους που παιρνουν αντιπηκτικη αγωγη . .
Ξερω οτι η ποιοτητα της ζωης υποβαθμιζεται ομως μπορουμε ακομα να χαιρομαστε τθς χαρες της ζωης εστω και με μικρους συμβιβασμους. Μην απογοητευεσαι παρ οτι εισαι νεος ακομα και εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα .
Ο γιατρος καλα εκανε και σταματησε την επεμβαση για να προστατευση την υγεια σου αν και κανεις δεν ξερει εκτος απ αυτον τι εγινε. Το ablation ειναι μια αμφιλεγομενη ακομα θεραπεια που μπορει να παει καλα για ενα η δυο χρονια και μετα βα υποτροπιαση . Διαβασα σε αμερικανικα post υποτροπιασμους και μετα απο 4 χρονια αλλα και περιπτωσεις πολλες που πηγαν καλα . Το εχω ξαναπει εχω φιλο ταξιτζη 170 κιλα που δουλευει σαν σκυλι εχει μονιμη μαρμαρυγη παιρνει ανκορον και δεν το καταλαιβει καθολου .
Λοιπον κουραγιο και τα φαρμακα βοηθανε
Καλη συνεχεια σε ολους με υγεια και ηθικον ακμαιοτατο


fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2012 :  23:10:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
φιλε μου fullstop σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Το εχω υποψιν μου οτι με τα φαρμακα δεν καταλαβαινεις την μαρμαρυγη το ειχα συζητησει με ενα γιατρο πριν κανω κανενα ablation ο οποιος μου ειχε πει να μην το κανω λογω μικρον ποσοστον επυτυχιας κατα τη γνωμη του!Βεβαια ολοι ξερουμε οτι το αγκορον ειναι ενα απο τα αποτελεσματικοτερα οπλα που εχουν οι γιατροι παντου αγκορον αλλα δυστηχως ειναι το χειροτερο φαρμακο για τον οργανισμο προς γκρεμος και πισω ρεμα!
Παντως παιδια πρεπει να το παλεψουμε αν και δεν σας κρυβω οτι εχω κουραστει παρα πολλη πολλλοι γιατροι πολλες γνωμες τι να πεις! Θα παλεψω οσο μπορω και θελω να κανετε και ολοι εσεις το ιδιο που λεει και ο fullstop και πιστευω πολλη αλλοι!
Αντε πολλη μιλησα σημερα!fullstop θελω στοιχεια του Διλαβερη αν εχεις τηλεφωνα και τετοια και αν θελεις μιλαμε και με σκαιπ αν εχεις και οποιος αλλος θελει ειμαι στη διαθεση του!ονομα σκαιπ xristosole1

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2012 :  23:49:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρηστο κουράγιο και ψυχραιμία! Ολοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάστασή μας.π.χ. μέσα στον Αύγουστο είχα 7 επεισόδια κολπικού πτερυγισμού και κολπικής μαρμαρυγής.
Η επέμβαση αυτή είναι πολύ δύσκολη.Καρδιά είναι και μάλιστα εκείνη την ώρα πάλεται και ο ιατρός πρέπει να πετυχαίνει με ακρίβεια χιλιοστού. Λοιπόν δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αναφέρεις οτι το πρόβλημά σου είναι σύνθετο.Δηλαδή από που προκύπτει η κολπική μαρμαρυγή και ο κολπικός πτερυγισμός; Οπλίσου με ΔΥΝΑΜΗ και όλα θα πάνε καλά εσύ εξ΄άλλου μας συμβούλευες για την θετική σκέψη.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  12:53:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα,

Χρήστο λυπάμαι που δε πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενες..Αν επιτρέπεται είσαι 31 ετών??Ποιό είναι το πρόβλημα που έχει η καρδιά σου και εμφανίζεις κολπική μαρμαρυγή?Γιατί λες ότι είναι σύνθετο?Αθλείσαι? Εγώ δεν έχω μαρμαρυγή έχω όμως πολλές έκτακτες μέσα στην ημέρα που είναι πολύ ενοχλητικό και το μόνο που έχω είναι μια μικρή πρόπτωση μητροειδούς και μικρή ανεπάρκεια στη τριγλώχινα.

Έχω βέβαια και μια μικρή διαφραγματοκήλη που προκαλεί αρρυθμίες, και έχω και υπογλυκαιμία που είναι και αυτός παράγοντας που συμβάλλει σε αρρυθμίες. Επίσης έχω και ορθοστατική υπόταση κάτι που προκαλεί ταχυκαρδίες και συγκοπτικά επεισόδια και σ αυτό μπορεί να συμβάλει η υπογλυκαιμία που έχω καθώς όλα αυτά συνδέονται και παίζει μεγάλο ρόλο στη καρδιά από ότι έχω διαβάσει.. Όμως γνωρίζω άτομα που έχουν πρόπτωση τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα στη καρδιά και άλλα που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και υποφέρουν πολύ περισσότερο από εμένα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως κάποιος να έχει κολπική μαρμαρυγή και να μη το καταλαβαίνει...Εδώ μια έκτακτη να σου συμβεί και σου χαλάει η διάθεση..Τελικά το θέμα αρρυθμίες είναι στον οργανισμό??Μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αποτρέψουμε?Διατροφή, άσκηση κτλ. ή δεν γίνεται τίποτα?Και αν η κατάλυση όπως λέτε είναι τόσο επικύνδινη αξίζει το ρίσκο?

Απο την άλλη μεριά όταν είσαι μικρός και πρέπει να δουλέψεις για να βγάλεις το ψωμί σου δεν έχεις περιθώρια να σκέφτεσαι όλη μέρα τις αρρυθμίες και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Εγώ έχω κατά περιόδους πάρα πολλές έκτακτες και όταν κάνω τριπλεξ η κατάστασή μου είναι στάσιμη όμως δεν είναι θέμα ότι δε τις αντέχω αν ας πούμε τις παραβλέψω εντελώς δεν παθαίνω κάτι, αλλά φοβάμαι...Σου χαλάνε τη διάθεση και φοβάμαι ότι μπορεί κάποια στιγμή να με οδηγήσουν σε κάποια πολύ πιο επικύνδινη αρρυθμία!!Μερικές φορές σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα οτιδήποτε άλλο παρά αυτό το πράγμα!Εν τω μεταξύ εγώ από το φόβο μου κάνω και πολύ καλή διατροφή. Εννοείται ότι έχω κόψει μαχαίρι εδώ και πάρα πολύ καιρό καφέ, τσάι, κόκα κόλα και τώρα τελευταία δε τρώω ούτε και παγωτά ή λιπαρά. Προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου παρόλα αυτά έκτακτες έχω. Βέβαια δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δε κοιμάμαι (κοιμάμαι σπαστά καθώς έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών το οποίο είναι και αρκετά βαρύ όταν ήταν 2 μηνών ήταν 7,5 κιλά) και μπορεί να μου έχουν έρθει από αυτό. Οι έκτακτες διάβασα ότι είναι θέμα κυκλοφοριακού επίσης και κάνει καλό να πίνεις πολλά νερά, τώρα θα ψάξω με εξετάσεις αίματος τους ηλεκτρολύτες κάλιο μαγνήσιο ασβέστιο το σάκχαρο και τα επίπεδα digoxin στο αίμα καθώς παίζουν και αυτά ρόλο.

Οι αρρυθμιολόγοι π.χ. ο Εφραιμίδης που όλοι λένε τόσο καλά λόγια μέσα στο φόρουμ δε θα μπορούσε ας πούμε να προβλέψει για το καθένα πως θα πάει σε περίπτωση ablation? Ή είναι καθαρά θέμα οργανισμού? Μήπως στο ηλεκτρικό κύκλωμα της καρδιάς δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι σωστές λύσεις για να επέμβει κανείς? Είναι πάντως φοβερό το θέμα ΑΡΡΥΘΜΙΑ, εγώ γνωρίζω άτομο στο οικογενειακό περιβάλλον που έχει κολπική μαρμαρυγή με ποιότητα ζωής πολύ πολύ χειρότερη από άτομο που έχει στεφανιαία νόσο (ασθένεια πιο σοβαρή για τη ζωή από τη μαρμαρυγή).

Τέλος πάντων,εύχομαι σε όλους μας να βρούμε μια λύση.

Edited by - mam2be on 27/08/2012 13:25:33
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  16:26:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Xristo31
περιττο να σου πω οτι λυπαμαι για την εκβαση και του 2ου ablation. (που τα εκανες , εννος σε ποια κλινικη ?).
σε ο,τι αφορα τον κ.Δηλαβερη που αναφερεις, τον γνωριζω αρκετα καλα δεδομενου πως ηταν αυτος (με την ομαδα του) που μου εκαναν ablation στις 4/11/11 στο Ιπποκρατειο.
ανθρωπος με χαμηλο προφίλ , λεει λιγα αλλά στην περίπτωση μου κάνει πολλά.
το λεω αυτο διοτι, είτε απο ικανότητα είτε απο τύχη, μεχρι σημερα δεν εχω επεισοδια αρρυθμιας , οντας 6 περιπου μηνες χωρις αντιαρρυθμικα.
μην το ματιασω !!
το τηλεφωνο του το εχω, αλλά δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να στο δώσω. θα ελεγα να πας στην καρδιολογικη του Ιπποκρατειου κατα τις 8 το πρωι και να τον ζητησεις, λεγοντας του πως ερχεσαι εκ μερους του κ. Παπαδημητριου που εκανε ablation τον περασμενο Νοεμβριο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  18:36:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Msm2be καλησπερα και καλησπερα σε ολους .
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Β BLOCKER ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΚΟΡΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ 75-80 ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ . ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ .
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ . ΕΓΩ ΠΡΙΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ . ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΟΞΥΣΜΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΜΟΥ.ΜΕ ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ 1.5 MLGR ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟΝΟΡΝ ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ .
ΘΕΛΕΙ.ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
ΚΣΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000