Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  18:57:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σε ολα τα παιδια!
Θελω να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια και ευχομαι να γινεται ολοι σας καλα γιατι ξερω τι περνατε.
Οι ερωτησεις ειναι πολλες θα προσπαθησω να της απαντησω οσο καλυτερα μπορω!Κατα αρχην ειμαι 43 ετων το 31 το εβαλα γιατι απο τοτε ξεκιναει ο γολγοθας μου.Μελπο για να καταλαβεις οταν εκανα το πρωτο ablation στον Γεωργακοπουλο(πτερυγισμου το οποιο ειχε επιτυχια και θεωρειται απο τα ευκολα ablation)ημουν 1 μηνα σε αρυθμια με 135-140 σφυξεις και θα μου πεις γιατι δεν πηγες ποιο νωρις ειχα και αλλα προβληματα δυστηχως οικογενειακα που επρεπε να λυσω!
Οσο αναφορα απο που προκυπτουν απο οτι εχω καταλαβει δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι οι γιατροι απλα εικασιες κανουν,μου εχουν πει να προσεχω καποιοα πραγματα και οσο μπορω το κανω(φαγητο ποτο αθληση).
Δυστηχως δεν αθλουμε σχεδον καθολου δεν πινω καθολου και φαγητο οσο μπορω προσεχω.Το προβλημα μου μου ειπαν οτι ειναι συνθετο γιατι εχω και μαρμαρυγη και κολπικη ταχυκαρδια και αυτο μπερδευει τα πργματα δυκολο να θεραπευτουν και τα δυο!
Δυστυχως mam2be το μεγαλυτερο προβλημα ολον τον παιδιων εδω μεσα ειναι οτι οταν εχεις αρυθμιες δεν εχεις ποιοτητα ζωης και κανενας μα κανενας Εφραιμιδης δεν μπορει να σου πει με σιγουρια την εξελιξει του ablation θα σου πουν πιστευω οτι θα πας καλα αυτο!
Στο ηλεκτρικό κύκλωμα της καρδιάς δεν εχει βρεθει ιαση για ολους.
statusquo ευχομαι να εισαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και σε ευχαριστω για την πληροφορια θα τον επισκεφτω και θα σου πω τι μου ειπε.
Ποσο ετων εισαι;
Αυτα εχομαι να σας καλυψα καπως αλλιως παλι εδω ειμαι για ολους!
Α το πρωτο ablation πτερυγισμου το εκανα στο υγειας και τα αλλα 2 στο ντυναν!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  19:20:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
xristos31
ειμαι 52 ετων (αλλά πιστεψε με δεν φαινομαι καθολου για τοσο !!)
επιπροσθετα, και σε οτι αφορα τον κ.Δηλαβερη , δεν χρειαζεται καποιο ραντεβου. θα πας ετσι και θα του μιλησεις , εχοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ μαζι σου(εννοω σχετιζοντα με τα ablation κλπ).
ειμαι σιγουρος οτι θα σε καθοδηγησει σωστα. μπορει η περιπτωση σου να ειναι ισως πιο πολυπλοκη απ οτι αλλων εδω μεσα, αλλα Θεος υπαρχει για ολους. μην χανεις το κουραγιο σου.
θα περιμενω τα νεα σου απο την επισκεψη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  22:14:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
xristo31,

σ Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει λύση στις αρρυθμίες οριστική. Αυτό που με τρελαίνει όμως είναι που λες ότι δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο στη καρδιά, τότε πως γίνεται να έχεις μια σοβαρή αρρυθμία που σου χαλάει τη ποιότητα ζωής χωρίς να έχεις απολύτως τίποτα..Έχεις κάνει τρίπλεξ καρδιάς? Αν ναι πόσο είναι ο αριστερός σου κόλπος, γιατί συνήθως ένας μεγάλος αριστερός κόλπος πυροδοτεί τέτοιου είδους αρρυθμίες. Έχεις πρόπτωση μητροειδούς>?

Συγγνώμη που ρωτάω αν θες μου απαντάς, απλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη..Αν πάντως δεν έχεις κάποιο μεγάλο πρόβλημα και επειδή είσαι αρκετά νέος κατά τη γνώμη μου αξίζει να το ψάξεις καλά το θέμα κατάλυση γιατί είναι κρίμα να τυρρανιέσαι έτσι. Οπλίσου με δύναμη και εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να ακούσουμε ότι είσαι τελειώς καλά!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2012 :  23:08:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
mam2be

Το βασικο μου προβλημα στην αρχη ηταν η κολπικη μαρμαρυγη οπου ηταν σε αρεα διαστηματα μετα ηρθε και πτερυγισμος ο οποιος οπως σου ειπα καποια στιγμη το 2009 εγινε μονιμος.
Να σκεφτεις οτι καποιοα στιγμη ειχα και τα δυο μαζι το εδειξε το καρδιογραφημα(δεν θυμαμαι ακριβως πως μου το ειχε πει πτερυγομαρμαριγη δεν ειμαι παντως σιγουρος για την ονομασια).Οσο και να σου φαινεται παραξενο και με το δικιο σου η καρδια μου εκτος απο μια μικρη χαλαρωση βαλβιδας η οποια δεν παιζει ρολο στο θεμα μου ειναι μαι χαρα!Ενας γιατρος μου ειπε τωρα τελευταια οτι μπορει και απο καποιο κρυωμα να εχω παθει την ζημια η και απο καποιο βαρος οπου αυτο δεν μπορει να φανει πουθενα και με καμια εξεταση!Εχω κανει τριπλεξ ουτο σι αλλος μετα το απλαιισον σου κανουν τριπλεξ και πριν διαοισοφαγιο.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια να στε ολοι καλα!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/08/2012 :  17:02:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Xristo,

Χαλάρωση της βαλβίδας είναι αυτό που λέμε πρόπτωση μιτροειδούς, τελικά δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο λογικά όμως δε νομίζω και γω ότι παίζει καθώς το έχει ο μισός πληθυσμός της γης σχεδόν και ιδιαίτερα οι γυναίκες.

Τέσπα από κάποιο κρύωμα πάντως μπορεί να γίνει η πρόπτωση καθώς μικρόβιο που κάθεται στις βαλβίδες δημιουργεί ασβέστωση και πάχυνση. Τώρα δε ξέρω αν εννοούν μήπως έπαθε κάτι το μυοκάρδιο από μικρόβιο. Βάρη σε πρόπτωση απαγορεύονται η αλήθεια είναι..όμως ποιος δε σηκώνει έστω λίγο βάρος?? Μου κάνει εντύπωση πάντως σε μη οργανική καρδιοπάθεια να μην πετυχαίνουν τα ablation που κάνεις. Ψάξτο λίγο παραπάνω! Αν ο αριστερός σου κόλπος είναι μικρός, αν η συσταλτικότητα της αριστερής κοιλίας είναι καλή και το άνοιγμα της μιτροειδούς σωστό τότε το πιθανότερο είναι να βρίσκεται το πρόβλημα στις πνευμονικές φλέβες όπου η κατάλυση έχει μεγάλη επιτυχία. Εκτός και αν έχεις πρόβλημα με επιπλέον δεμάτια στις ίνες purkinje όπου χαλάνε το ηλεκτρικό κύκλωμα στη καρδιά και δημιουργούν αρρυθμίες κάτι που θα το δεις κάνοντας το τεστ κοπώσεως. Εκτός και αν έχεις διαφραγματοκήλη οποία ανάλογα με το βαθμό της δημιουργεί και αυτή προβλήματα και αρρυθμίες, δε γνωρίζω όμως αν δημιουργεί και κολπική μαρμαρυγή (όπως το λέει και η λέξη κολπική το πρόβλημα δημιουργείται στους κόλπους για κάποιο λόγο χάνουν το φυσιολογικό ρυθμό λειτουργίας τους και αρχίζουν να κινούνται άρρυθμα).

Επίσης για να μη σου λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του αυτά φαίνονται με εξέταση καθώς αν έχεις κάνει π.χ. ένα τριπλεξ το 2005 και η πρόπτωση είναι μικρή και πάθεις κάποιο μικρόβιο ή σηκώσεις βάρος και σου αρχίσουν ξαφνικά αρρυθμίες αυτό σημαίνει οτι η πρόπτωση μεγάλωσε, και φυσικά φαίνεται αν ξανακάνεις το τριπλεξ η διαφορά. Επίσης να ξέρεις ότι η μικρή πρόπτωση μπορεί να μην είναι τίποτα όμως δημιουργεί άσχημα συμπτώματα σε άλλους λίγο σε άλλους περισσότερο κυρίως έκτακτες και ταχυκαρδίες όμως αν η πρόπτωση είναι μεγάλου βαθμού αυτό είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να ευθύνεται και για ανακοπή καρδιάς ιδιαίτερα σε αθλητές.

Αυτά, σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Υ.Γ. Να πας σε πολλούς ηλεκτροφυσιολόγους καλούς να πάρεις γνώμες πριν μπεις ξανά στη διαδικασία της κατάλυσης να είσαι πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα αυτή τη φορά να τους βάλεις να σου τα αναλύσουν και να το ψάξεις καλά και από τη μερίά σου να κρατήσεις σημειώσεις με ότι σου είπε ο καθένας να το ψάξεις και εσύ καλά και να δεις ποιος σε καλύπτει καλύτερα!! Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας εξωτερικό να το κάνεις αν διαβάσεις και στο φορουμ εδώ προτείνουν κάποιους πολύ καλούς ηλεκτροφυσιολόγους

Edited by - mam2be on 28/08/2012 17:09:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haidy
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/08/2012 :  18:00:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας,,τι εξετασεις κανετε μετα το αμλεσιον?//////////
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/08/2012 :  20:20:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σε ολους!
mam2be το προβλημα μου ειναι στις πνευμονικες φλεβες ισως δεν στο εδωσα να το καταλαβεις.Σε καποιους οργανισμους οταν τις καυτηριαζουν μετα απο λιγο καιρο ξαναγινονται και η ενωση αυτον δημιουργει την μαρμαρυγη αυτο συμβαινει σε μενα.Συμβαινει συνηθως στους νεους ανθπωπους.
Σκεψου κιολας οτι η 2 διαδικασια του ablation οπως αναφερα ποιο πανω διακοπηκε πριν την ωρα της(δηλ εμειναν πνευμονικες φλεβες που μαλλον επρεπε να καυτηριαστουν)
Και οσο αναφορα την επιτυχια τις καταλυσης των πνευμονικων φλεβων σε καποιοες περιπτωσεις ειναι επιτυχης σε καποιοες οχι.
Το εχω ψαξει το θεμα οχι ισως τοσο επιστημονικα οσο εσυ αλλα πιστευω οτι ο κ.Θεωδωρακης ειναι ενας απο τους καλυτερους ηλεκτροφυσιολόγους στην Ελλαδα και με τεραστια εμπειρια.
Σε ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σου και για το κουραγιο που μου δινεις!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/08/2012 :  21:11:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χριστοε καλησπερα . μηπως πρεπει να σκεφθεις να πας στον Παπονε η στην Γαλλια ;

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/08/2012 :  23:57:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα fullstop
το σκεφτομαι για την γαλλια οχι για παπονε!
την αλλη τριτη εχω ραντεβου στον θωδωρακη και μετα παω Διλαβερη και βλεπουμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

G.M.
Newbie Forum Runner

Greece
28 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2012 :  08:58:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ABLATION ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΠΤΕΡΙΓΙΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ABLATION ΣΤΟΝ ΠΤΕΡΙΓΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ.
ΤΟΝ ΠΤΕΡΙΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2012 :  09:04:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
GM
καλημερα. δυσαρεστο ειναι να μαθαινεις πως η εξελιξη μετα απο ablation δεν ειναι και τοσο επιτυχης. υπομονη και ψυχραιμια χρειαζεται. που και ποιος σου εκανε το ablation ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2012 :  15:25:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
G.M. Κάνε ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Ο κολπικός πτερυγισμός είναι διαφορετικός από την κολπική μαρμαρυγή εκεί η καρδιά κτυπά άρρυθμα ενώ στον πτερυγισμό κτυπά ρυθμικά και γρήγορα. Η μαρμαρυγή ξεκινά πολλές φορές με πτερυγισμό και πριν έρθει η ανάταξη πάλι εμφανίζεται ο πτερυγισμός. Πρέπει να έχεις καταπονηθεί πολύ έχοντάς τον τόσες μέρες. Απο τι υποφέρεις στην καρδιά Τι ενοχλήσεις έχεις όταν βρίσκεσαι σε κρίση δεν ξέρω τι γίνεται στους ομοιοπαθείς γιατί δεν έχει περιγραφεί στο φόρουμ σε μένα είναι σαν να υπάρχει ένα σφίξιμο, καυτός πόνος ένα βάρος πολύ ενοχλητικό, δύσκολα σηκώνομαι από το κρεβάτι και ελευθερώνομαι μόνο στην ανάταξη....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2012 :  15:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο GM ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ABLATION ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜ;ΡΥΓΗ.ΠΡΙΝ ΕΒΑ Η ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
ΔΕΝ ΑΠΙΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ABLATIONΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kapetanios1
Newbie Forum Runner

8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2012 :  16:14:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αναφορά προς ναυτιλλομενους

Δεκαπέντε μήνες μετά το ablation και η μέχρι τώρα πορεία έχει ως εξής:
Πρώτο τρίμηνο δύο ή τρία επεισόδια διάρκειας 24 'εως 36 ωρώω, η ανάταξη έγινε μόνη της χωρίς ιατρική υποστήριξη (κατ'οικον). Η πορεία ήταν ακριβώς όπως ο γιατρός προδιέγραψε. Στην συνέχεια χωρίς κανένα επεισόδιο και πίστεψα ότι πήρα οριστικό διαζύγιο από την κολπική μαρμαρυγή (οι γιατροί λένε ότι την παντρευεσαι).
Προκάλεσα την κολπική μαρμαρυγή με απότομη σωματική κόπωση κι αυτή ανταποκρίθηκε για διαστημα 60 ωρών.Τώρα πέντε μήνες μετά με ξέχασε και εγώ άλλο που δεν θέλω .
Μετα το τελευταίο επεισόδιο ο γιατρός με συνέστησε να συνεχίσω την φαρμακευτική αγωγή για ένα εξάμηνο ακόμη.
Οταν πριν από 12 χρόνια περίπου είχα το πρώτο επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγης, ο αριστερός κόλπος ήταν 36 mm και πριν το ablation διευρυνθηκε στα 42 mm, με ανώτερο επιτρεπόμενο όριο τα 40 mm. Δέκα μήνες μετά το ablation μειώθηκε στα 38 mm (εντος φυσιολογικών ορίων)
Τον επόμενο μήνα θα έχω νέες οδηγίες και αφού περάσει κάποιος ικανοποιητικός χρόνος, θα επανέλθω!

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους

1) Επιτρέπεται η σωματική ασκηση μετά από σταδιακή προθέρμανση, λαμβάνοντας υπ' όψιν την ηλικία μετά από σχετική ιατρική οδηγια
2) Απαγορεύεται η γαστρική φόρτιση (να τρως τόσο όσο εαν κάτσεις ξανά σε άλλο τραπέζι, να μπορείς να ξαναφάς)
3) Να κουβαλάς όσο τον δυνατόν λιγότερο περιττο λίπος.
4) Να απογεύγεις την έντονη συναισθηματική φόρτιση (στρες κ.τ.λ.)
5) Να μην στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν γίνονται 'οπως επίσης και για πράγματα που γίνονται ή ξαναγίνονται.

G.M.:
Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην διστάζεις καθόλου να κάνεις ότι ο γιατρός λέει εφόσον τον εμπιστεύεσαι, εξάλλου δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έκανε δεύτερο και τρίτο ablation. Ο δρόμος για σένα ειναι γνωστός. Καλή επιτυχία και περαστικά!

mam2be:
Συγχαρητήρια. Εχεις κάνει σοβαρή διατριβή στην καρδιολογία και την ηλεκτροφυσιολογια. Να μας ενημερώνεις κάθε φορά που κάτι καινούργιο προκύπτει.

Υγεια σε όλους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2012 :  17:57:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
melpo,

O κολπικός πτερυγισμός είναι συνήθως αρρυθμία που προκαλείται σε άτομα με κάποια ανωμαλία στη καρδιακή λειτουργία ενώ η ταχυκαρδία είναι ρυθμική και συνήθως προκαλείται από μια διακοπή κατά τη συνήθη ηλεκτρικά ερεθίσματα που ελέγχουν το ρυθμό δράσης της καρδιάς μας.

kapetanie,

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω ότι χρειαστείς το μαιλ μου είναι iaria333@hotmail.com
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000