Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

G.M.
Newbie Forum Runner

Greece
28 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/02/2013 :  16:31:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ABLATION ΛΟΓΩ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ. Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ.
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΡΙΑ ΑΒLATION ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΟΨΥΣΜΙΚΗ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΟΛΠΙΚΟ ΠΤΕΡΥΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ABLATION ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΠΟΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/02/2013 :  18:55:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!ναι θα παω. τον προηγουμενο μηνα πηγα αθηνα και μιλησα με τον γιατρο τον θεοδωρακη οπου και αυτος μου ειπε να το κανω!φυσικα με τον μικρο αλλα κινδυνο του βηματοδοτη μια στο εκατομμυριο απλα σαν γιατρος και καλα εκανε μου το ειπε!θα παω γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο που αισθανομε την ωρα που το περναω και με πανικοβαλει τρελλα!φοβαμαι να παω ταξιδι φοβαμαι να παω να μεινω σε καποιον αλλο μη τυχον με πιασει και τρεχουμε. τις περισσοτερες δεν το λεω καν στους δικους μου γιατι ανγχωνονται και με κανουν και μενα χειροτερα αφου νομιζαν πως απο τα 17 μου δεν το ξαναπαθα..και τωρα που πηρα την αποφαση τους το ειπα οτι με εχει πιασει περισσοτερες απο οσο νομιζουν!εχω και νοσο crohn και δεν ηθελα και γι αυτο το λογο να μη τους το πω θα σκεφτοντουσαν ειχε ενα προβλημα ηταν αναγκη??αν σας κουρασα να με συμπαθατε ειναι που ξερω πως με καταλαβαινετε.status guo μεθη σου καναν? εγω ακουσα τοπικη αναισθησια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/02/2013 :  08:58:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina
καλημερα. δεν μου εκαναν τοπικη αναισθησια. ενα ηρεμιστικο μου εδωσαν πριν ξεκινησουμε και κατα την διαρκεια της επεμβασης μου εβαλαν ορο.καθ ολη την διαρκεια της διαδικασιας ομως, ειχα απολυτη αισθηση των πραγματων. κρατησε περιπου 3 1/2 ωρες.
και η δικη μου παροτρυνση , ειναι να το κανεις.
καλημερα σε ολους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/02/2013 :  18:27:52  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα status quo ναι θα παω σιγουρα μεσα στον μηνα θελω να παω γιατι το εχω στο μυαλο μου και με ανγχωνει.εμενα τοπικη μου ειπε θα μου κανει..αυτοι ξερουν.σε ευχαριστω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

neonkleos
Newbie Forum Runner

Greece
10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2013 :  15:06:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ από την Κρήτη!
Διαβάζω αρκετο καιρο το blog αυτό. Από την πρώτη καταχώρηση μέχρει και την χθεσινή διότι μέσα από τις γραμμές αυτές νοιώθω κατανόηση και ελπίδα για κάτι καλλίτερο.
Υποφέρω και εγώ απο Κ.Μ. εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Αρχικα είχα 3 επισόδια αλλά με απόσταση μεγάλη μεταξύ τους (πολλα χρόνια) έτσι το ξεχνούσα και κυρίως δεν με απασχολούσε αλλα ούτε και αγωνιούσα.Μου περνούσε με ξεκούραση και ίσως 1 rythmonorm x150. Από το 2006 όμως είχα συχνότερα επισόδια κάθε 2 χρονια η 1 χρόνο.παραλληλα σε αυτό το τελαιυταίο διάστημα είχα και συχνές έκτακτες, που και αυτές με κουράζαν πλέον περισσότερο ψυχολογικά.
Δυστυχώς όμως τον Μάρτιο του 2012 έπαθα ένα επισόδιο όπου πήγα και για πρώτη φορα στον νοσοκομείο και με ανεταξαν με angoron ορό μέσα σε 2 ώρες. Τον Οκτώβριο του 2012 άλλο επισόδιο, πάλι νοσοκομείο και ανάταξή με Angoron, σε 18 ώρες.. Τον Νοέμβριο /12 πάλι τα ίδια με ποιό έντονη αρυθμία ,προσπάθησα στο σπίτι με rythmonorm, αλλα τίποτα, ¨Αρα πάλι νοσοκομείο και ανάταξη με το ίδιο φάρμακο σε 55 ώρες. Από τότε ειμαι σε αγωγή με rytmonorm 3χ150 πρ. μεσ. βραδυ. και ένα salospire των 100 το μεσημέρι μετά το φαγητό. επείσης Nexioum των 10 σε ζελέ. Παρά του ότι ήμουν σε αγωγή μέχρει και τώρα εχώ πάθει περί τις 15 επισόδια. (κάθε 3-4 μέρα).
Όλες ανατάχθησαν σπίτι με το rytmonorm 2x150 μαζι + 1x150 σε 3ώρες, και ίσως και ακόμα 1χ150 σε 3 ώρες.Σύνολον δηλαδή 4 χ150. Μετά την ανάταξη βέβαι πάλι στη ρουτίνα την Φ.αγωγής..Μαυρες γιορτές δηλαδή.Το περίεργο είναι ότι στο διάστημα αυτό της αγωγής μου δεν έχω σχεδόν καθόλου έκτακτες. Μόνο τα επισόδια Κ.Μ.
Έχω βεβαιωμένα ιδιοπαθής παροξυσμική Κ.Μ. με πρόπτοση. χωρί κάτι άλλο το ιδιαίτερο. .Ο καρδιολόγος μου προ 2 εδομαδων μου συνέστησε το ablation, δηλ. να δω 1-2 ηλεκτροφυσιολόγους να μου πουν τα σχετικά για να έχω μια άποψη στο θέμα, ποιός γιατρος μου ταιριαζει καλλιτερα σαν μιά πιθανή λυση.Παραλληλα μου προτεινε να κοψω τα φάρμακα σαν καθημερινη αγωγή μιάς και δεν βοηθουν στον να αποφεύγω τα επισόδια για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός μου.Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο να τα κόψω και απλα τα μείωσα από 3 σε 2 χάπια πρ. και βραδυ.
Είμαι χωρίς Κ.Μ. από 24/1. Σκοπεύω να τα κόψω σιγά σιγά να το τσεκάρω και αυτό.Πάντως την ερχόμενη ευδομάδα ανεβαίνω Αθήνα και έχω κανονίσει 2 ραντεβου σε Ευαγγελισμο και Ωνάσειο να δώ τι θα με συμβουλέψουν.Παντως με εμένα αισθάνομαι ότι έχει κάποια σχέση και με το στομάχι μου. έχω φουσκώματα ακόμα και με λίγο φαγητό που με την σειρά τους μου δημηουργούν κάποιο πλάκωμα στο στήθος σαν στρεσ θα έλεγα και ανακουφίζομαι μόλις ρευτώ. (μετα συγχωρήσεως που λένε .)
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και χίλια συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.Θα ενημερώσω τι νεότερα από τους 2 ιατρούς -ραντεβού.
Και πάλι ευχαριστώ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2013 :  15:23:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
neonkleos καλησπερα!δεν γνωριζω για το δικο σου θεμα αλλη περιπτωση η δικια σου απλα ετυχε να ειμαι μεσα και σε πετυχα!παντος και εγω σε περιπου 1 με 2 βδομαδες πεζει να παω για το ablation στον κυριο θεοδωρακη!ολα καλα να μας πανε!τωρα σιγουρα θα σε διαφωτισουν αλλα ατομα που εχουν εμπειρια επι του θεματος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2013 :  10:47:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα σε ολους
Νεοκλεος το ρυθμονορμ παιζει ρολο και ο σωματοτυπος...
Το ιδιο μου ειχε πει και εμενα ο καρδιολογος να το σταματησω γιατι δεν με πιανει επερνα 3×150 mlg την ημερα . Με αυτην δοση ειχα μπει 4 φορες σε 8 μηνες . Ομως αποφασισαμε και πηρα 2×300 την ημερα και σημερα κλεινω ενα χρονο χωρις μαρμαρυγη αλλα και χωρις εκτακτες. .Βεβαια με βοηθησε πολυ αντικαταθληπτικη και ενα λεξοτανιλ καθε βραδυ 1.5 μλγ.
Το στομαχι ειναι σημαντικο το τι τρως και η χαμηλη ποσοτητα και ποτε υπνος μετα το φαγητο εκει την κανει την μαρμαρυγη .
Ελπιζω να μπορεις να εισαι ιδανικος υποψηφιος για ablation και αν το κανεις να εχεις καλη επιτυχια

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2013 :  11:36:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
neonkleos
καλημερα και κακώς !! ηλθες στην παρέα μας.
στα πλαισια του να καταθεσω και την δικη μου αποψη , εχω να σημειωσω οτι πραγματι , το στομαχι με καποιο τροπο συσχετιζεται με την Κ.Μ μαλιστα στην περιπτωση του δικου μου ablation στο Ιπποκρατειο , εκτος απο τα συνηθη, μου εκαψαν και τα γαγγλια του παρασυμπαθητικου τα οποια συνδενται με Κ.Μ και μαλλον αυτος ειναι ο λογος που μεταξυ αλλων φαρμακων σου εδωσε και Nexium.
δεν ειμαι γιατρος, απλα καταθετω την δικη μου εμπειρια με την προσδοκια να φωτισει την περιπτωσή σου.
καλημερα σε ολους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

neonkleos
Newbie Forum Runner

Greece
10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2013 :  22:07:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τις συμβουλές σας.Αυτο που με ρίχνει πολύ είναι ο φόβος που δυστυχώς έχω αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, παρά όλο που προσπαθώ να το ελέγχω και η αβεβαιότητα του αύριο σε σχέση με την δουλειά μου και την ζωή μου γενικότερα. Ελπίζω και ονειρεύομαι καλλίτερες μέρες. Οπως παλαιότερα δηλαδή που το θεωρούσαμε δεδομένη την καθημερινότητά μας. Υγεία σε όλους μας...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2013 :  14:00:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σε ολους!το κοστος του ablation ποιο ειναι?ικα η ασφαλεια μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2013 :  16:12:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω την παρεα. Christos31, γιατι δεν γραφεις? Μηπως δεν σου άρεσε το Χρηστάρα-ψυχάρα? (σελ. 58). Αν δεν σου άρεσε το αποσύρω. Πέρα απο τα αστεία, γράψε μας για την πορεία σου.
Katerina82, μπορώ να σου γράψω αυτό που ξέρω. Στον Ευαγγελισμό-Εφραιμίδη, σε καλύπτει η ασφάλειά σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2013 :  19:42:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
νικο ειδη εχω παει και με εχει δει ο θεοδωρακης.απλα απο το στρες της στιγμης δεν το ρωτησα!φυσικα μπροστα στην υγεια μας τα λεφτα δεν ειναι και τοσο σημαντικα ε?αλλα να ξερω πανω-κατω!σε ευχαριστω παντως!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2013 :  09:39:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina82
εφοσον εισαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ , υπαρχει καλυψη σχετικων εξοδων.
Nikos
νασαι καλα και γερός φίλε.
xristos31
δεν πιστευω να το εχεις βαλει κάτω !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2013 :  19:01:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ευχαριστω statusquo!!!αντε να περασουν οι μερες να παω αθηνα να το κανω γιατι γνωριζετε σιγουρα οι περισσοτεροι αυτο το ανγχος για κατι που δεν γνωριζεις..αν και απο εδω μεσα διαβασα και θετικα αλλα και αρνητικα θα προσπαθησω να κρατησω τα θετικα φυσικα..Α και κατι ακομα...στην ουσια σε ενα σημειο σε τρυπανε??δλδ γινετε η τομη?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2013 :  09:19:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina
δυο μικρες τρυπουλες, μια σε καθε ποδι.
δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο , οχι πανικος. δωσε στα πραγματα την πραγματικη τους διασταση !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000