Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2013 :  14:07:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Katerina82, στις περισσότερες περιπτωσεις γίνεται τριπούλα μόνο στο ένα πόδι, προκειμένου να βρεθεί η αρτηρία και να μπούν τα καλώδια. Μόνο σε περίπτωση αστοχίας ή δυσκολίας να μπούν όλα τα καλώδια απο το ένα πόδι, ανοίγεται και το άλλο. Πάντως αυτό δεν πρέπει να φοβίζει καθόλου, καθώς η τρύπα κλείνει μετά την επέμβαση χωρίς ράμματα, αλλά μόνο με την άσκηση πίεσης (βάζουν βάρος επάνω στην τομή για κάποιες ώρες). Η τριπούλα γίνεται ψηλά στο εσωτερικό του ποδιού, και η διαδικασία εισόδου είναι η ίδια με αυτούς που κάνουν στεφανιογραφία(δεκάδες ή εκατοντάδες καθημερινά). Μαθηματικά, οι επιπλοκές απο την είσοδο (μελάνιασμα ή ευαισθησία), είναι ελάχιστες, και αντιμετωπίσιμες.
Status & Fullstop πάρτε τηλέφωνο τον Χρηστάρα-ψυχάρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2013 :  15:02:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
μαλιστα..εγω απλα πιστευα στο ενα.οπως στη στεφανιογραφια..αλλα οκ εκει θα κολλησω τωρα τι μια τι δυο απο τη στιγμη που πηρα την αποφαση μια τρυπουλα παραπανω ας ειναι...σε ευχαριστω πολυ statusquo!!αυτο θα κανω θα δωσω την διασταση που πρεπει στο ολο θεμα.γιατι οπως λεει και ενα καλο τραγουδι που μου ρχεται τωρα ειναι το (ετσι τρελαινεσαι και πας χαμενος)κλεινω με μουσικη διαθεση ετσι για να διωξουμε την αρνητικη ενεργεια χαχαχα..!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/02/2013 :  16:06:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ευχαριστω nikosS ωραια αυτο καλυτερο ειναι....τουλαχιστον κατι γλυτωνεις αν βρουν στοχο..που μακαρι να βρουν!εκανα τις εξετασεις μου αυτες που ζητησε ο γιατρος και εκει που πιστευα θα παω μαλλον την εβδομαδα που ρχεται τελικα μου ειπαν οτι ο γιατρος εχει φυγει εκτος και θα με παρουν τηλ τελος με αρχες του μηνα!τι να κανουμε ας ειναι σιγουρα ειναι το τελευταιο που πρεπει να σκεφτομαι..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

valantis
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2013 :  14:39:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νεο μελος εδώ και έχω στο πρόγραμμα να κάνω ablation μετά απο σύσταση στον Ευαγγελισμό και με επεισόδια αρρυθμίας που με έχουν οδηγήσει αρκετές φορές στο νοσοκομείο...Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν είναι επώδυνο σαν επέμβαση αν και παρά τις εξετάσεις που έχω κάνει - όπως ηλεκτροφυσιολογικός 'ελεγχος - εξακολουθώ να έχω τις φοβίες μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2013 :  17:23:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σου valanti και εγω ειμαι σε αναμονη για το ablation!και εγω εχω μια αγωνια αλλα προσπαθω να ηρεμω..λεω ας αφησω το στρες για εκεινες της μερες γιατι οσο να ναι ενα πανικο θα τον περασω πιστευω μακαρι να ειμαι χαλαρη φυσικα...εμενα αυτο που μου ειπαν τα παιδια απο εδω ειναι η διαδικασια της στεφανιογραφιας.και μολις φτασουν στο σημειο που βρισκεται το θεμα εκει και καινε το σημειο...παντως σε νιωθω αυτο ειναι το μονο σιγουρο..τωρα δεν εχω εμπειρια να σου πω κατι ακομα.καλη μας επιτυχια!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

valantis
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2013 :  17:34:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχω κανονίσει για την επόμενη εβδομάδα την επέμβαση αλλά μάλλον θα το πάω λίγο αργότερα, ανάλογα τι θα πεί και ο γιατρός...Καλη μας επιτυχία Κατερίνα!! Περιμένω να μάθω νεα σου για το θέμα!

Edited by - valantis on 19/02/2013 17:37:31
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2013 :  09:45:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
valandi
κακώς ήλθες και εσύ στην παρέα μας !
οπως και ναχει , μην εχεις φοβους, δεδομενου πως τελικα δεν προκειται για κατι τοσο δα σπουδαιο. περισσοτερο εγω ανησυχουσα για την αναμονη παρα για την επεμβαση. η αναμονη σκοτωνει και οχι η επεμβαση. φαντασου μονο την ζωη σου μετα απο αυτη ! καλο κουραγιο λοιπον και ολα καλα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2013 :  15:03:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια ...Κατερινα και Valantis σας ευχομαστε καλη επιτυχια ....Αλλωστε θα υπαρχει επιτυχια αφου οι αρυθμιες γινονται καλα περιπου 99%.

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2013 :  18:29:14  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
σας ευχαριστουμε πολυ παιδια!!!αχ αυτο το 99% περιμενουμε να νιωσουμε και μεις!! valandi εννοειτε και θα σου πω και γω την εμπειρια μου!και statusguo και μεις που ειμαστε σε αυτην εδω την αναμονη ειναι ασε... εμενα σημερα με απασχολει και κατι ακομα και λεω ε δεν υπαρχει..βασικα δεν ξερω με ακριβεια που γινετε η τομη, σαφως στη μοιριαια αρτηρια. αλλα εχω 2-3 μερες που εχω ενα αποστημα εκει καπου...ξερετε που μακαρι να μην ξερετε απο αυτα που μαζευουν και πονανε..αυτο μου ειχε ξαναβγει και ειχε φυγει..στο αριστερο ποδι ειναι..και λεω εαν χρειαζετε να γινει εκει....οκ κατι μου ειπατε οτι παιζει να γινει και απο το αλλο ποδι.αλλα εχει να κανει να συμβαινουν την στιγμη που δεν θες με τπτ..αυριο θα παω στον δερματολογο να με δει και να του πω αν γινετε εκει η τομη για το ablation και αν γινετε να το καταπολεμησουμε καπως συντομα γιατι αν παρω παραταση γι αυτο θα με χαλασει πολυ.ειμαι που ειμαι στον παγο μερες τωρα να τυχει και αυτο..αυτα!πολλα ειπα και φανταζομαι ακουγομαι σαν υστερικη..αλλα συμπαθατε με αυτη η αγωνια τα κανει ολα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

savvasl
Newbie Forum Runner

2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2013 :  00:37:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
--------------------------------------------------------------------------------

χαιρετω ολα τα παιδια
Το ονομα ειναι Σαββας και πασχω απο αρρυθμιες εδω και πολλα χρονια.
Εχω κανει απειρες εξετασεις σε μια ντουζινα καρδιολογους και μετα απο μια μαγνητικη καρδιας στην Θεσσαλονικη εχασα τον κοσμο απο τα ποδια μου .Ειμαι βεβαια πολυ φοβιτσιαρης αλλα τοσο καιρο που ειχα τις αρρυθμιες καταλαβαινα οτικατι δεν παει καλα στον οργανισμο μου.
Η διαγνωση ειναι οτι πρεπει να κανω ηλεκτροφυσιολογικη μελετη για τις κοιλιακες αρρυθμιες και να αποκλεισουμε την υποθεση που λεγεται
δυσπλασια δεξιας κοιλιας γιατι μετα παμε για απεινιδωτη.Τωρα με εχουν φαει οι βολτες Αθηνα-Θεσσαλονικη για να συναντησω εναν εμπειρο
ιατρο.Θα ηθελα πληροφοριες για τον κ.Εφραιμιδη στην Αθηνα και για τον κ.Βασιλικο στην Θεσσαλονικη.Εχω φοβηθει τοσο πολυ για την ζωη μου
γιατι πριν λιγο καιρο η θεωρια ηταν οτι ολα ηταν απο το αγχος.
Ταυτοχρονα ημουν αθλητης ποδηλασιας και καταδυσεων για πολλα χρονια.
Τις αρρυθμιες τις ειχα εδω και18χρονια περιπου.Ερχονταν και φευγαν.
Τωρα τελευταια εδω και7μηνες εγκατασταθηκαν μονιμα και οι εξετασεις
γινονταν σχεδον καθε μερα(holter,testκοποσεως,υπερηχα,2αξονικες στεφανιογραφειες,επισκεψεις στο νοσοκομειο,)ταλαιπορεια σκετη παιδια.
Ελπιζω να βρεθει καποια λυση γρηγορα γιατι κουραστηκα με τους ιατρους
και τις διαγνωσεις τους.Βεβαια φταιω και εγω σε μεγαλο βαθμο.Τελος παντων αρκετα σας κουρασα.Σας ευχαριστω για την υπομονη σας αλλα και εσεις εχετε περασει απο δυσκολες καταστασεις και καταλαβαινετε απο το προβλημα της αρρυθμιας.

--------------------------------------------------------------------------------
Edited by - savvasl on 22/02/2013 00:20:32

Θέμα


Νέο Θέμα Απάντηση στο θέμα
Αποστολή θέματος σε φίλο
Εκτυπώσιμη μορφή Μετάβαση σε: Επιλέξτε Forum Τα πάντα για το τρέξιμο Επικαιρότητα Οι Αγώνες μας Συναντήσεις - Προπονήσεις Διαδρομές Στάδια Προσωπικές Διαδρομές Προπόνηση & Απόδοση Διατροφή Υγεία & Τραυματισμοί Εξοπλισμός Ερωτήματα & Προβληματισμοί Everything about Running - English Section News - Races – Trainings – Questions Ευρύτερος Αθλητισμός Υπόλοιπα Αθλήματα Το φόρουμ του Στίβου Διάφορα Πολιτισμός Γενική συζήτηση Μικρές Αγγελίες Σχετικά με το Forum -------------------- Αρχική σελίδα Ενεργά θέματα Συχνές ερωτήσεις Πληροφορίες μέλους Σελίδα αναζήτησης
Γρήγορη Απάντηση
Μύνημα:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON

Εισαγωγή Υπογραφής







Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2013 :  16:38:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γυναικεια ερωτηση...αλλα μηπως ξερει γενικα να μου πει καποιος αν υπαρχει προβλημα αν καποια τυχαινει να ειναι αδιαθετη κατα την διαδικασια ablation?αν ξερει καποιος αν θελει ας μου πει για να τους πω αν γινετε να με βαλουν καποια αλλη ημερομηνια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2013 :  19:43:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά από πολύ καιρό απουσίας...καλησπέρα σε όλους!
Katerina82 καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος που είχες για να μην σε πιάσει η ταχυκαρδία οπουδήποτε ...Από τα πολλά που απολαμβάνω μετά το ablation είναι ότι έχω απαλλαγεί από αυτό το άγχος...
Θα το βιώσεις και εσύ μετά την επέμβαση ...
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το εάν θα είσαι αδιάθετη !!Σου εύχομαι καλή επιτυχία και αναμένω την περιγραφή της εμπειρίας σου!!
Valanti καλη επιτυχία και σε σένα!!
Σάββα τα είπαμε και μέσω email, ελπίζω κι εσύ να αποφασίσεις το καλύτερο για εσένα....

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2013 :  21:26:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σου πολυξενη!!!ελπιζω να εισαι καλα γενικοτερα και οχι μονο απο θεμα ταχυκαρδιας.το ξερω οτι καταλαβαινεις απολυτα την αγωνια μου-μας...υπομονη κανω μεχρι να με καλεσουν και μετα με χαρας να πω και γω την εμπειρια μου!τωρα ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην και οσο μπορω να μην σκεφτομαι ασχημα.τωρα με το θεμα περιοδου και γω αυτο πιστευω οτι δεν θα ειναι και τοσο εμποδιο!ευχαριστω πολυ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/02/2013 :  16:44:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπον ο καιρος γινεται καλυτερος ας κανονισουμε καμμια συνταντηση ....ακουω προτασεις

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

karel
Newbie Forum Runner

13 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2013 :  20:23:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σε όλους παρακολουθώ τακτικά τη συζήτηση όχι κάθε μέρα όπως παλιά και ο λόγος ειναι ότι θέλω να δουλέψω λίγο το ψυχολογικό κομμάτι σχετικά με την κολπικη μαρμρυγη δηλαδή να μην ασχλουμαι καθημερινά με το θέμα και να το ξεχναω λίγο αλλα επειδή διάβασα μια ερώτηση απο την Katerina 82 σχετικά με το αν πρεπει να χειρουργηθει αδιαθετη εγώ απο τη μεριά μου και χωρίς να είμαι γιατρός λέω ΌΧΙ γιατί λόγω της φύσης της επέμβασης υπάρχει αυξημένος κίνδυνος δημιουργίας θρομβου κατα τη δειαρκεια της και γι αυτο πρεπει ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να ενημερωθεί ο γιατρός .τώρα στα δικά μου πέρυσι 7/11/2011 εκανα το πρώτο ablation στο ντιναν με το Θεοδωράκη και το αποτέλεσμα ήταν ότι πριν την επέμβαση η μαρμαρυγη ήταν τσουνάμι που δεν τη σταματούσε τίποτα μετα το αμπλεισον τα φάρμακα με πιάνουν και εχω λιγότερα επεισόδια και γενικά πιο ήπια.έτσι έφτασα στο δεύτερο ablation 15/1/2013 στο ωνασσειο πάλι με το Θεοδωράκη (είδα και τον Μανώλη στον Ευαγγελισμό αλλα δεν μου άρεσε και πολύ) η δεύτερη φορά ήταν αρκετά πιο σύντομη και διασκεδαστική θα έλεγα και απο την ημέρα αυτή δεν εχω επεισόδιο και το σημαντικότερο δεν εχω ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΈΚΤΑΚΤΗ.αφού να σκεφτείς ότι στο τελευταίο χολτερ πριν 3 μήνες είχα 2846 έκτακτες και αυτή η μέρα ήταν μια απο τις μέσες μέρες .τρώω ότι θέλω, πινω 2-3 καφέδες τη μέρα,τρώω μαύρη σοκολάτα όση θέλω πινω αλκοόλ και δεν παίρνω καθόλου φάρμακα μόνο σιντρομ για ένα μήνα ακομα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000