Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2013 :  15:55:44  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σας!!!karel καταρχην χαιρομαι για την καλη πορεια που εχεις..και σε ευχαριστω για την απαντηση σχετικα με την περιοδο..λοιπον αυτο θα κανω μεσα στην εβδομαδα που ερχεται θα μιλησω με τον γιατρο να μου πει πιο σιγουρα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2013 :  16:59:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΡΕΛ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ranouita
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2013 :  10:46:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σας!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να καταθέσω κ εγώ την εμπερία μου. Είμαι 31, και πριν από ένα χρόνο ανακάλυψα πως έχω συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό. Η διάγνωση έγινε στο Πανεπιστημιακό στην Πάτρα κ έγινε εμφύτευση βηματοδότη στο Ωνάσειο. Αφού υπέστην ένα τεράστιο σοκ όλα έβαιναν καλώς εκτός από κάποιες κρίσεις άγχους που περνάω. Στον 6μηνιαιο έλεγχο που έκανα όμως πριν κάποιες μέρες ο γιατρός μου είπε πως ο βηματοδότης έχει καταγράψει πάνω από 100 επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής. Διάρκειας 30δευτερολέπτων με το μέγιστο 1 λεπτό περίπου, με 145 περίπου σφύξεις. Μου είπε να κάνω εξέταση θυροειδή (περιμένω να βγουν) και αν είναι οκ θα πρέπει να πάρω ρυθμονορμ κ αντιπηκτική. Από εκείνη τη στιγμή έχω τρομάξει πολύ, δεν κοιμάμαι τα βράδια, έχω ένα περίεργο λαχάνιασμα στην καρδιά που και που, κ φοβάμαι πως έχω κάτι που δεν μου έχουν βρει. Κατά τ'αλλα έχω κάνει πολλούς υπερήχους που όλοι δείχνουν πως η καρδιά μου είναι μια χαρά. Μάλιστα ο καρδιολόγς μου εδώ στην Πάτρα μου είπε πως ο κόλπος δεν είναι διατεταμένος (αν το λέω σωστά) όπως συνήθως είναι σε όσους έχουν κολπική μαρμαρυγή.Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού στην Αθήνα κ θα το ψάξω και στο Ιπποκράτειο. Είμαι φοβερά τρομοκρατημένη κ έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως φταίει κ ο βηματοδότης για την μαρμαρυγή. Μου είπαν καλή είναι κ η κα Συμεωνίδου στο Αττικό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2013 :  13:56:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αγαπητή ranouita,
Διαβάζον
τας την περίπτωσή σου συγκινήθηκα και εύχομαι όλα να σου πανε κατ΄ευχήν όπως και στα παιδια που ετοιμάζονται για κατάλυση τους εύχομαι καλή επιτυχία και να ακούμε από όλους καλά νέα. Μαρμαρυγές τόσο σύντομες από ό,τι ξέρω δεν υπάρχουν. Μήπως είναι ριπές. Μην τρομάζεις όμως διότι αυτό δεν σου κάνει καλό επιδεινώνει την κατάσταση. Ο φόβος είναι το κύριο αίτιο αρρυθμίας. Τον βηματοδοτη επιβαλλόταν να τον βάλεις. Θυμάμαι όταν νοσηλευόμουν στον ερυθρό μία κυρία δίπλα μου είχε βηματοδότη από νέα και ήταν 80 χρονών. Μου είχε κάνει εντύπωση η δύναμή της. Η Συμεωνίδου είναι πολύ καλή. Την γνώρισα όταν νοσηλευόμουν στο Αττικό και έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές εκεί και την έβλεπα επί το έργον. Είναι ειδική στους βηματοδότες και στις αρρυθμίες. Να δεις οτι όταν προσέξεις και συντονιστείς σωστά ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Περιμένουμε τα καλά νέα σου!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PANTELIS53
Newbie Forum Runner

2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2013 :  15:54:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
dfhvj
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PANTELIS53
Newbie Forum Runner

2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2013 :  16:30:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΠ ΤΟ 1997 ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΡΥΘΜΙΑΣ(ΠΑΡΟΞΥΣΜΙΚΗ ΚΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ)ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΣ ΔΡΟΜΟΣ:ΩΝΑΣΕΙΟ-ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΓΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΥΚΝΩΝΑΝ.ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟΝΟΡΜ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ!ΟΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΑΤΑ 90% ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΤΟ 2012 ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΤΣΙΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ.ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΟ ABLATION,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΠΙ 4,5ΩΡΕΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ(Η/Υ) ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6977434854.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  16:19:07  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
μπραβο σε σενα και στους γιατρους pantelis53.η εμπειρια του ablation πως ηταν για σενα..ειναι προσεχως να το κανω οποιος το εχει κανει τον ρωταω χαχαχα.. να δω περιπου με τι εχω να κανω αν και στον καθενα διαφερει απο τι καταλαβα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mcdemis
Forum-Runner

Greece


92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  21:42:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Panteli καλησπέρα, εκτός οτι έχουμε κανει ablation στον ίδιο γιατρό και σε εμένα η πρώτη εμφάνιση παροξυσμικης κολπικης μαρμαρυγης ήταν το ίδιο έτος 08/1997. Δυο ερωτησεις, μετά το ablation σου έδωσε φαρμακευτική αγωγη? πνευμονικες φλέβες σου απομόνωσε?
Λοιπόν κύριοι και κυρίες σήμερα επικοινώνησα με κάποιον κύριο ο οποίος πριν 15 μέρες έκανε ablation στο Bordeaux, ο κύριος αυτός είχε υποβληθεί σε 3 ablation εδώ στην Αθήνα σε ονομα που εχει αναφερθει πολλακις σε αυτο το θεμα και πλέον ήταν ένα στάδιο πριν τη μόνιμη κολπικη Μαρμαρυγή.Μακαρι να μπορούσε να γράψει την εμπειρία του και να σας περιγράψει πως ήταν η διαδικασία εκεί. Περιβαλλον ζεστό, ανωδυνη διαδικασία κλπ. Δεν φτανουν ουτε τρεις σελιδες.Ενα μόνο θα σας πω, καμία σχέση με εδώ!!! μόνο η διαδικασία της χαρτογραφησης ειναι πλέον εκεί σε επίπεδο επιστημονικής φαντασίας και γίνεται μόνο εκεί!!! Το κόστος ειναι μεγάλο, αλλα για κάποιον ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο πριν εγκατασταθεί μόνιμα η Μαρμαρυγή αλλα και σε αρχικό στάδιο ειναι η καλύτερη δυνατή λύση...θα μου πείτε βέβαια τέτοια χρόνια τέτοια λόγια και θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλα δυστυχώς ειναι αλήθεια...οι άνθρωποι εκεί Dr Heissenger και το team κάνουν θαύματα.Ο εδώ γιατρός του έλεγε πάμε για τέταρτο ablation και σε 2 ώρες θα σε έχω τελειώσει με 90% επιτυχια και ο Heissenger εκεί τον είχε 7 ώρες διαβεβαιωνοντας τον στο τέλος οτι η καρδιά του ήταν χάος απο εστίες καθώς οτι πλέον δεν ασχολείσαι με το θέμα Μαρμαρυγή. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα για εξωτερικό αλλα όσοι την έχετε μην το σκέφτεστε καθόλου και τολμηστε το.Δυστυχως όσο και να παρηγοριομαστε μεταξύ μας απο την εμπειρία μου πλέον στην Ελλάδα ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας οφείλεται στην τύχη, ενω εκεί τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.
Οποιος σας διαβεβαιώσει οτι κανει στην Ελλάδα οτι κάνουν και εκεί ή δεν ξέρει τι κάνουν εκεί ή θέλει να σας πιάσει ¨πελάτη¨. Μην περιμένετε φυσικά οι Γάλλοι να διαρρέουν τις γνώσεις τους και τις πρωτοποριακές τους μεθόδους για τη γνώση των υπολοίπων όταν μπορούν να έχουν το υπεροπλο στα χέρια τους, δυστυχώς όσο και να ακούγεται κάπως, αυτή ειναι η αλήθεια, οι άνθρωποι ερευνούν, εφαρμόζουν, θεραπευουν με τεράστια εμπειρία πλέον στο θέμα.
Αυτή η πολύ γενική άποψη επι του θέματος επαναλαμβάνω προέρχεται απο έναν άνθρωπο με ιστορικό τριων ablation στην Αθήνα ο οποίος εχει ταλαιπωρηθεί πολύ απο την Μαρμαρυγή.


ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  13:55:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητοί Pantelis και Mcdemis, επιτρέψτε μου να καταθέσω τις αντιρρήσεις μου για τις τελευταίες σας δημοσιεύσεις. Κανένας δεν είναι μάγος και θεός του ablation. Ολοι έχουν τα ποσοστά επιτυχίας και αποτυχίας στην επέμβαση(ακόμη και το Bordeaux έχει αστοχίες). Πρίν απο 22 μήνες έκανα ablation (το 1ο) στον Ευαγγελισμό, και μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα επεισόδιο. Οι πιθανότητες είναι πλέον με το μέρος μου, αλλά δεν θεοποίησα τον Εφραιμίδη. Το σπουδαιότερο είναι να εμπιστευτείς τον γιατρό που θα σου κάνει το ablation, να το πιστεψεις, και να έχεις λίγη τύχη στο πλευρό σου. Εξάλλου, νομίζω ότι τα αποτυχημένα ablation του Mcdemis, έγιναν στον γιατρό που αποκαλεί Θεόσταλτο ο Pantelis.
Χαιρετισμούς στα παιδια του Οστρια, Μέλπω-μάνα, fullstop-γκουρού, status-manager, Χρηστάρα-ψυχάρα του forum.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mcdemis
Forum-Runner

Greece


92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  18:29:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νίκο σεβαστή η άποψή σου αν και δεν μπορω να καταλαβω ακριβως ποια ειναι η ένστασή σου. Τιθεται θεμα θεοποιησης ή διαφήμισης? τι ειναι αυτά ρε παιδια? εγω ποτε δεν διαφημισα κανενα γιατρο κατα αποκλειστικοτητα ουτε θεοποιησα κανεναν ίσα ίσα που όποτε με ρωτούσε κάποιος απο εδώ μέσα ή με pm πάντα σύστηνα συγκεκριμένα τέσσερα ονόματα σαν επιλογες στην Αθηνα μεταξυ αυτων και ο κ.Εφραιμιδης στον οποιο θα κανω και εγω το τριτο ablation.Οσων αφορα το Bordeaux φιλε Νικο τα περιστατικα ειναι πραγματικά και επετρεψέ μου αφού το θέτεις έτσι, ναι θεωρώ οτι ο Heissenger και το Jais μάγους του ablation, όποιος θέλει κανει την έρευνα του και θα το διαπιστώσει δεν μπαίνω στην διαδικασία να προσπαθήσω να πείσω ντει και καλα κανέναν για αυτό, θεωρείς πως δεν ειναι έτσι ? καλά κανεις φίλε μου, οι γιατροί στη Αθήνα ειναι παρά πολύ καλοί αναμφισβήτητα και με παρά πολύ μεγάλη εμπειρία, δυο φορές τους εμπιστεύτηκα και θα το κάνω και τρίτη.
Ποιος είπε φιλε Νικο οτι το ablation σε εμένα απέτυχε? εγώ απο τον Ιούνιο του 2009 έχω ξεχάσει τι παει να πει Μαρμαρυγή, -γιοκ-, και αυτό ειναι μια αναμφισβήτητη επιτυχία που οφείλεται στον γιατρο που το έκανα, δυστυχώς κατα αραιά χρονικά διαστήματα με ταλαιπωρούν κάποιες έκτακτες για αυτό θεωρώ πως η επιτυχία του ablatιοn δεν ήταν απόλυτη, και για αυτό το λόγο και επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για έξω θα κάνω τρίτο ablation στον Εφραιμιδη αυτή τη φορά, χωρίς να σημαίνει οτι ο Κατσίβας δεν ειναι ένας απο τους καλύτερους γιατρους ( ο οποίος τα ablation τα έκανε στο εργαστήριο του Ντυναν και τώρα γίνονται στον Ευθρο Σταυρο και αυτό ειναι το πρόβλημα μου). Τέλος όταν κάποιος βρει λύση στο πρόβλημά του σε κάποιον γιατρο τότε φυσικό ειναι να τον θεωρεί καλύτερο και "Θεό" οπότε ο Pantelis δικαιολογημένα εξέφρασε την άποψή του για τον κ.Κατσιβα.
Εσύ εγινες καλά στον Εφραιμιδη? και αυτός "θεός" καμία αντίρρηση, δεν κρατάμε σκορ εδώ Νίκο, επιλογές προσπαθούμε να δώσουμε, αν και δεν μπορώ να συμμετέχω συχνά στην συζήτηση όταν μπορώ και έχω να γράψω κάτι το γράφω προσδοκώντας στην ενημέρωση και οχι στην "κατευθυνόμενη" βούληση.
Οταν όμως υπάρχει κάτι κάπου που γίνεται με εξαιρετικό τροπο τότε δικαιολογείται και μια έμφαση παραπάνω.
Υπάρχει η επιλογή εγχώριας θεραπείας και εξωτερικού, όπως και να το κάνουμε όταν όλοι οι γιατροί σε συνέδρια επικαλούνται και έχουν σημείο αναφοράς πάντα τον Heissenger και αυτό λέει κάτι απο μόνο του όσων αφορά την απο έξω θεραπεία...
Δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω όπως έχω ξαναπεί στη συζήτηση και δεν διαβάζω όλα τα post ξεχωριστά για αυτό οτι γράφω μπορεί να εχει ξαναγρφτει απο κάποιο άλλο μέλος, σε αυτή τη περίπτωση συγχωρεστε μου την άγνοια....όπως σχεδόν καθημερινά συμβαινει, δεχομαι pm για ανταλλαγη τηλεφωνων είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε για να ανταλλαξουμε απόψεις τηλεφωνικά για πιο εύκολη και ουσιαστική επικοινωνία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  19:10:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπημένο φόρουμ δυστυχώς πολλά είναι τα βάσανά μας. ΄Εχουμε υποφέρει όλοι. Ιδίως όταν έρχεται η κρίση για σκεφτήτε νοιώθουμε ανησυχία και περιμένουμε πως και πως την ώρα της ανάταξης. ΄Οταν δεν έρχεται εγώ καταλήγω σε νοσοκομείο(για μένα η ΚΟΛΑΣΗ) τώρα με την κρίση τα πράγματα χειροτέρευσαν και δυστυχώς τώρα κόλλησα από κει τον υιό της γρίππης. Μια άλλη φορά για να ξεμπερδεύουν μαζί μου μου έβαλαν διπλή δόση ανγκορόν και με έπιασε υπερθυρεοειδισμός. Τρομερή εμπειρία. Ξέρω οτι όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε για αυτή μας την πάθηση πολλές ιστορίες. Τυχεροί βέβαια όσοι έχουν θεραπευτεί πλήρως. Ο καρδιολόγος μου είπε οτι αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν καρδιές με γερούς ιστούς. Υπάρχουν άνθρωποι με στένωση που δεν έχουν μαρμαρυγή, άνθρωποι με 55 εκ. κόλπου και δεν έχουν μαρμαρυγή. Νικο έτσι σε θέλω δυνατό και ακμαίο αυτά πούχεις περάσει σε κάνουν να δείχνεις την αμεση συμπαράσταση. Δημοσθένη εύχομαι όλα να πάνε καλά. Αγαπημένη παρέα που είχα την τυχη να σας γνωρίσω σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PanosLts
Newbie Forum Runner

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  19:28:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σας και από εμένα, είμαι νέος στο forum. Στο τέλος του Ιανουαρίου έκανα και εγω ablation στο Ωνασειο γιατί είχα υπελκοιλιακη ταχυκαρδία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξερει κάποιος να πει μετά την επέμβαση έχει νιώσει κανείς κάποιες μικρές και πολύ σύντομες ταχυκαρδίες?? Μέσα στο χειρουργείο δυστυχώς είχα μια επιπλοκή, έπαθα κολπική μαρμαρυγή αλλά ευτυχώς την αντιμετωπίσαμε επιτυχώς !!!Ο μόνος πόνος που έχω ακόμα είναι στην πλάτη μου από τα ηλεκτροσόκ για τους λόγους της μαρμαρυγής!!
Εύχομαι όλοι να γίνουμε γρήγορα καλά!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  20:55:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Mcdemis, γενάρχη του forum, συμφωνώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις δικαιολογείται μια έμφαση παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε θεοί ούτε θεόσταλτοι γιατροί υπάρχουν. Δέχομαι ότι υπάρχουν καλά εκπαιδευμένοι, έμπειροι, ευσυνείδητοι, εξειδικευμένοι, ταλαντούχοι, και τελικά σωστοί επαγγελματίες. Με εκτίμηση.
Υ.Γ. Χρηστάρα - ψυχάρα που είσαι? Έχω καιρό να διαβάσω νέα σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/03/2013 :  13:42:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σε ολους , παλαιους και νεοεισερχομενους.

ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Θεος ειναι ο Ενας. ολοι εμεις οι υπολοιποι πραττουμε και υποβαλλομεθα σε δοκιμασιες μετα απο δικη του θεληση και επιθυμια.
γιατροι υπαρχουν καλοι και λιγοτερο καλοι (εξαρταται απο το εαν μας εχουν γιατρεψειή οχι).
οπως πολλοι εδω μεσα και ιδιαιτερα ο Χρηστος συνηθιζει να λεει: καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη. δεν υπαρχει lot number στην μαρμαρυγη, ουτε manual. σαφως και υπαρχει μια συγκεκριμενη διαδικασια που ακολουθειται, αλλα μεχρι εκει. απο εκει και μετα ή "πιανει" ή "δεν πιανει" πραγμα που επιβεβαιωνει οτι η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη.
οταν θα υπαρξει πιο σαφης χαρτογραφηση της περιοχης, τοτε θα μπορουν πιο ευκολα απο οτι σημερα, να κανουν πιο αποτελεσματικα την δουλεια τους οι ηλεκτροφυσιολογοι (και τοτε θα γινουν οι περισσοτεροι, καλοι).

NikosS-Xristos-Fullstop & οι 2 κοπελλιες , πολλούς χαιρετισμούς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/03/2013 :  19:38:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους . Χαιρομαο που ζωντανεψε το φορουμ .
Για να μην ξεχνιωμαστε σημερα 13 μηνες χωρις ουτε μια αρρυθμια ....φτου φτου μην το ματιαξω .....
Οσον αφορα τα θεματα που εθεσε ο mcdemis συμφωνω απολυτα οτι στο bordeaux ειναι μακραν πιο εξειδικευμενο κεντρο με δεδομενο οτι εκει κανουν σε ενα μηνα τοσες επεμβασεις οσες ολα τα νοσοκομεια εδω τον χρονο ....Ακριβως γιατι ειναι ιδιωτικο και οικονομανε εχουν προμηθευτει τα τελειοτερα των μηχανηματων γιατι το ablation ειναι και γιατρος και μηχανημα ....Τωρα αυτο που λεει ο mcdemis οτι κρατουν μυστικα αυτο δεν συμβαινει και αν συνβαινει τοτε δεν υπαρχει ιατρικη συνειδηση καθοτι με βασει οδηγιες του παγκοσμιου οργανισμου υγειας δεν επιτρεπεται στην ιαση α εχεις μυστικα .... Οι ελληνες γιατροι ειναι καλοι οπως ολοι οι γιατροι σε ολο τον κοσμο με επιτυχιες και αποτυχιες...
Το χειροτερο ειναι οτι για την κολπικη μαρμυριγη χρειαζεται να ειναι καποιος ιδανικος υποψηφιος .... Αυτο λοιπον σημαινει οτι δεν μπορουν ολοι οσοι εχουν κολπικη μαρμαρυγη να κανουν η να εχουν επιτυχημενη επεμβαση . Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια για ολους και γιαυτο και το bordeaux δινει επιτυχια 80%-85%.Αυτο λοιπον ειναι παλι σχετικο στην πορεια του χρονου υπαρχουν υποτροπες που ριχνουν δραματικα το ποσοστο επιτυχιας ..Μην ξεχνατε οτι η ιατρικη ειναι business...Εγω που διαβαζω φορουμ αμερικανικα η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μεγαλο ποσοστο επιπλοκων στο ablation .Παιζουν λοιπον ρολο 1/το να εισαι ιδανικος υποψηφιος εστω και με αποκλιση 2/τυχη 3/ καλος γιατρος 4/ καλη ψυχολογια και σωστη αμυνα στο να ελαχιστοποιησεις τις επιπλοκες.....
Μην ξεχναμε οτι σε ποσοστο που διαβασα απο τους εχοντες κολπικη μαρμαρυγη κανει ablation μονο το 20% και με αυξουμενη ταση ....
Ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι στην ουσια περα απο τις πνευμονικες φλεβες και των γαγγλιων του παρασυμπαθητικου και μια μονο μικρη ελαχιστη εστια ακαυτηριαστη μπορει να επαναφερει το προβλημα ....Διαβασαμε οτι θα βοηθησει πλεον και το ablation στα νεφρα για την μειωση της υπερτασης αλλα και μια νεα τεχνικη που μπορει να βρει τις εστιες και να τις εξουδετερωνει σε 5 λεπτα ....ελπιζουμε σε καλυτερες μερες αλλα στο φιναλε ρε παιδια αφου ξερουμε τι εχουμε δεν παθαινουμε τιποτα ....δυστυχως ο πατερας μου επαθε εγγεφαλικο γιατι δεν το ξεραμε αλλα παρ ολα αυτα 14 χρονια παραλυτος και με μονιμη μαρμαρυγη δεν πεθσνε απ αυτο αλλα απο καρκινο ...λοιπον ψυχραιμια και ηρεμια ....νιωιω ευγνωμων που μπορεσα να ηρεμισω με αντικαταθληπτικα και βλεπω τα πραγματα αισιοδοξα ....Ειμαστε ολοιβκαλα για ξερουμε τι εχουμε και το αντιμετωπιζουμε .
Καλο βραδυ σε ολους εγω τσικνισα ηδη ....καλη τσικνοπεμπτη

..

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000