Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/05/2013 :  16:56:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατερίνα,

Εγώ δεν έχω τόσο έντονα το πρόβλημα με τις ταχυπαλμίες όπως εσύ. Όμως αυτό που λες ρε συ με τη θέση είναι αλήθεια και δε το καταλαβαίνω είναι φοβερό. Μερικές φορές αν κάθομαι στο πλάι και στηρίζομαι στο χέρι της καρδιά παθαίνω αρκετές έκτακτες και μια φορά με είχε πιάσει και μια περίεργη αρρυθμία (δε ξέρω τι ήταν σαν ακανόνιστοι χτύποι όχι γρήγοροι) και μόλις αλλάζω θέση σταματά ακαριαία.

Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι σίγουρα κάτι πιέζουμε εκείνη την ώρα που βρίσκει κάποια εστία στο ηλεκτρικό εκεί κύκλωμα και πυροδοτεί την αρρυθμία. Συνεπώς αν ''καούν'' αυτές οι εστίες λύνεται και το πρόβλημα σωστά/??

Δυστυχώς όμως ρε γμτ διαπιστώνω ότι δεν τις καίνε και τόσο αποτελεσματικά αυτές τις εστίες...ή δεν έχουν βρει ακόμα τρόπο να μπλοκάρουν το κύκλωμα που προκαλεί τις αρρυθμίες...
Τέσπα εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα για όλους..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

athanasios
Newbie Forum Runner

Greece
30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/05/2013 :  23:49:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για αναταξη οταν μου συνεβαινε πριν κανω το αμπλεισιον ,στο νοσοκομειο χρισιμοποιησαν ενα φαρμακο που λεγοταν κορβετ και γινοταν σε μιση ωρα η αναταξη.Εμενα το ανγκορον δεν με επιανε με τιποτα .Καποτε στο νοσοκομειο καθισα 3 ημερες μου βαζαν αγκορον στο ορο και δεν γινοταν τιποτα μονο με κορβετ αναταχθηκα σε λιγη ωρα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/05/2013 :  15:39:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
mam2be γεια σου!η δικη μου περιπτωση ειναι να εχω δεματιο το οποιο πριν ενα μηνα μου καψαν.μου ειπαν πηγε καλα.οκ ξερω πως δεν μπορουν να ειναι και εντελως σιγουροι γιατροι ειναι οχι θεοι..απλα μετα το ablation παρατηρησα οτι κανω ποιο πολλες εκτακτες οχι τρελλα πραγματα αλλα κανω,και εκτος αυτου εμενα αυτη η ταχυπαλμια με επιασε 2-3 βραδια ενω κοιμομουν οχι να στηριζομαι στο ενα χερι κτλ.αφου την πρωτη φορα νομιζα ηταν μερος του ονειρου που εβλεπα αλλα οταν μετα απο 2 βραδια καταλαβα οτι εκανα ταχυπαλμια οχι σαν αυτη πριν το ablation αλλα εκανα. και μου κανει εντυπωσει που ενω κοιμαμαι καταλαβα οτι μπορει να κανω μετα απο 3-4 ωρες υπνου..δλδ σε κατασταση απολυτης ηρεμιας και οταν την καταλαβα απλα αλλαξα σταση και σταματησε...δεν ξερω η εχω γινει ποιο ευαισθητη και παρατηρω τον εαυατο μου με λεπτομερεια και αντιλαμβανομε αντιδρασεις του οργανισμου μου ποιο ευκολα, γιατι η αληθεια ειναι μετα την επεμβαση ολο και παρατηρεις με το παραμικρο την λειτουργεια της καρδιας ποιο πολυ..σχεδον ψυχωτικο αλλα οκ ειναι και θεμα χαρακτηρα αυτο!η κατι αλλο τρεχει.οπως και να χει σε ουτε ενα μηνα θα παω παρεα με το χολτερ να δω τι θα μου πει...τωρα αυτο με τις εστιες ετσι ειναι οπως το ειπες...απλα ατομα που εχουν κανει την επεμβαση ενω τους (φτιαξαν) αυτο για το οποιο πηγαν μετα κατι αλλο τους παρουσιαστηκε.αυτο ειναι που με τρομαζει λιγο αλλα οκ δε μασαμε!!!παω και βλεπουμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/05/2013 :  22:04:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Katerina καλησπερα .
Απ οτιωεχω διαβασει συνηθως χρειαζεται λιγος καιρος ουτως ωστε η καρδια να προσαρμοστει και να επουλωθουν οι ουλες . Σε πολλους αυτο διαρκει και 5 -6 μηνες . Βεβαια εγω τωρα σου λεω για κολπικη μαρμαρυγη και οχι για αρυθμια γιατι δεν το εχω παρακολουθησει φανταζομαι ομως οτι περιπου ειναι αυτες οι παρενεργειες .

Στατους φιλε ετσι σε θελω δυνατο και αισιοδοξο .

Χρησταρα χαρηκα που βρηκες δουλεια και φανταζομαι οτι αυτο θα σε ηρεμησει .
Μαμ καλησπερα και σε σενα
Ενα εχω να πω καποτε επαιρνα και λομπιβον και ρυθμονορμ και δεν μπορουσα να ρυθμιστω γιατι μου επεφτε πολυ η πιεση η καρδια δουλευε περισοτερο και ειχα μαρμαρυγη . Τωρα με σκετο ρυθμονορμ ουτε μια αρυθμια

Καλο βραδυ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/05/2013 :  20:38:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
athanasie γεια σου
Εύχομαι να έχης επιτυχία με την κατάλυση. Επειδή ανάφερες το convert
μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν μπαίνει ενδοφλέβια ή αλλιώς διότι έχω ακούσει οτι υπάρχει περίπτωση να μπει και προσωρινος βηματοδότης.

Status εύχομαι και ελπίζω να έχεις αναταχθεί.

Χαιρετισμούς σε όλους.

Edited by - melpo1 on 19/05/2013 21:02:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

athanasios
Newbie Forum Runner

Greece
30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/05/2013 :  23:22:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
το convert εμενα μου το βαλανε μεσω ορου αν θυμαμαι καλα γιατι περασανε κανα δυο χρονια απο τοτε,γιατι με το ανγκορον δεν γινοτανε τιποτα.Μεσα σε 3/4 της ωρας θυμαμαι αναταχθηκα.Μου ειχε κανει εντυπωση γι αυτο και το θυμαμαι.Μαλιστα πετυχα σαβατοκυριακο στο νοσοκομειο και υπηρχαν μαλλον μαθητευομενοι νεαροι γιατροι.Την δευτερα ηρθε ο καθηγητης και τους ειπε να μου βαλουν το convert και αναταχθηκα
Το 2008 εκανα αμπλεσιον ,μειωθηκε η ενταση των παλμων οταν μου συνεβαινε η παροξυσμικη κολπικη μαρμαρυγη αρκετα αλλα το προβλημα δεν εξελειφθηκε πληρως.Τωρα εχω παροξυσμικη με επεισοδια κατω των 30 δευτερολεπτων και εκτακτες συστολες κολπικες και κοιλιακες και δεν ξερω αν πρεπει να κανω αλλο η οχι.Γιατι η κατασταση αυτη επηρεαζει αρκετα την ζωη μου.Εκεινο που μου εκανε εντυπωση απο ενα αλλο καρδιολογο που πηγα τελευταια ειναι οτι να ψαξω με σπινθηρογραφημα την πιθανοτητα ισχαιμιας γιατι μου ειπε οτι αυτη η κατασταση πολλες φορες δημιουργει εκτακτες συστολες .Αν ξερει κατι κανεις γι αυτο ας μου απαντησει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

athanasios
Newbie Forum Runner

Greece
30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/05/2013 :  23:27:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
melpo1 λαθος εγραψα αυτο εγινε κανα 2 μηνες πριν το αμπλεσιον που εκανα τον δεκεμβριο του 2008 ,νομιζω οκτωβριο του 2008
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

athanasios
Newbie Forum Runner

Greece
30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/05/2013 :  23:32:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
παντως κανα δυο φορες που ηπια ποτο και με πιασανε ταχυπαλμιες ο γιατρος μου ειπε να παρω digoxin και οι παλμοι μετα απο λιγη ωρα πεσανε στο φυσιολογικο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  09:38:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλή σας ημέρα

μετά απο 13 ημέρες συνεχούς κολπικής μαρμαρυγής, σήμερα το πρωί ανατάχθηκα χωρίς αντιαρρυθμικά (μόνο sintrom & lopresor)έπαιρνα.

πήγα σήμερα το πρωί στον κ. Δηλαβέρη και μου συνέστησε επι 2μηνο να συνεχίσω sintrom και να ξεκινήσω 1 ρυθμονόρμ x 3 φορές την ημέρα για συντήρηση.

δόξα τώ Θεώ όλα καλά. σας εύχομαι τα καλύτερα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  15:10:30  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop πολυ πιθανο να ειναι και αυτο που εγραψες!σε ουτε ενα μηνα θα εχω και την γνωμη του γιατρου για το θεμα να δω τι θα μου πει και αυτος...δλδ η μαρμαρυγη δεν κανει αρρυθμιες?τι αισθανεσαι εκεινη την ωρα?εμενα η ταχυκαρδια που παθαινα αν δεν πηγενα για αδενοσινη και σταματουσε απο μονη δεν κρατουσε για πολυ, ενω εχω διαβασει εδω μεσα οτι η μαρμαρυγη κραταει εως και μερες και νομιζα ειναι κατι σαν ταχυπαλμια και σκεφτηκα πως καθονται τοσες μερες?απλα εγω το σκεφτηκα ετσι γιατι με την δικια μου περιπτωση δεν μπορεις να κατσεις ωρα οχι μερες...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  21:57:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status Καλησπερα φιλε .
Πολυ χαιρομαι που αναταχθηκες εστω και αργα . Βοηθησε πολυ το λοπρεσορ που σου εριξε τους παλμους . Ελπιζω η συνεχεια να ειναι ελπιδοφορα και ηρεμη .
Κατερινα καμμια σχεση η μαρμαρυγη με την ταχυκαρδια . Οταν εχεις ταχυκαρδια εχεις πολλους σφιγμους αλλα οχι αρυθμους . Αντιθετα η μαρμαρυγη εχει πολλους αρυθμους σφιγμους . Αυτο που εγω νιωθω οταν εχω μαρμαρυγη ειναι αισθηση παλμων λιποθυμια και ενα αισθημα σαν να δουλευουν 3 μπουζι αντι για τεσσερα σε μια μηχανη .
Η μαρμαρυγη δεν ανατασεται ευκολα παντα αντιθετα με την ταχυκαρδια που με ενα Β blocker σου κατεβαζει αμεσως τους παλμους .
Εγω νομιζω οτι θα πας καλα συνηθως τα δεματια μετα το ablation λειτουργουν καλα

Καλο ωραδυ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  22:08:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Athanasie Φιλε το χειροτερο πραγμα στην μαρμαρυγη ειναι το ποτο πρωτα και μετα ολα τα αλλα . Στην αμερικη λεγεται sunday sickness γιατι πολλοι παθαινουν μαρμαρυγη μετα την καταναλωση ποτου .
Αντε να πιεις ενα ποτηρακι κρασι μια φορα τον μηνα . Προσεξε πολυ τους παραγοντες που πυροδοτουν την μαρμαρυγη οπως ποτο καφεινη τεινη ανηφορες βαρη και στομαχι .
Καλο βραδυ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/05/2013 :  14:11:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop να σαι καλα!καταλαβα την διαφορα τωρα.και γω ελπιζω να παει καλα..θα δειξει ο χρονος!οτι θεμα να εχει ο καθενας μας ευχομαι το καλυτερο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/05/2013 :  10:40:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημέρα σε όλους

σιωπή για σχετικά πολύ καιρό στο forum και θεώρησα να κάνω restart !
εγώ , όλα καλά μέχρι στιγμής παίρνοντας 3 ρυθμονόρμ την ημέρα για συντήρηση και 1/2 sintrom.

εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και στον NikosS καλή επιτυχία στο τουρνουά basket.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/05/2013 :  22:38:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status καλησπερα φιλε !!!
Χαιρομαι που πας καλα εστω και φαρμακευτικα και να ξερεις δεν ειμαστε μονοι .Εκατομμυρια ανθρωποι ζουν ως τα βαθεια γεραματα με ρυθμονορμ και cintrom .
Εγω εκλεισα πλεων 17 μηνες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ σε σχεση βεβαια με ριν που καθε λιγο και λιγακι εμπαινα νοσοκομειο.
Ενα μιλρο προβλημα ειχα με το στομαχι μου παροτι εφαγα νωρις κατα της 7.30 απογευμα το βραδυ 11.30 επαθα εισροφηση αλλα η καρδια αντεξε .
Ο Νικος εμαθα παιρνει μερος στο τουρνουα μινι του Ιωνικου χαχα .
Εγω προτιμω το ταβλι !!!!

Καλοοοοο Βραδυυυυ




fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000