Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2013 :  18:03:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας παιδια!neonkleos σε καταλαβαινω απολυτα!την περασα αυτη τη φοβια σχετικα προσφατα.ενα θα σου πω εδω δεν παθαμε τιποτα οταν δεν ειχαμε τους ειδικους πανω απο το κεφαλι μας και τωρα που θα τους εχεις διπλα σου και θα τους πεις οτι χρειαστεις :-) καλη σου επιτυχια και περιμενουμε τα νεα σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/07/2013 :  09:17:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
neonkleos
ειπαμε.ολα καλα μην μασας, θα δεις !

fullstop
με τις καλυτερες ευχες για την γυναικα σου. περαστικα θαναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2013 :  20:54:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους. Επέστρεψα απο το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπασκετ βετεράνων που εγινε στη Θεσσαλονίκη και καταγράφω τις εντυπώσεις μου.
1. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, και με την βοήθεια των εκατοντάδων εθελοντών είχε επιτυχία. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη και άρεσε σε όλους τους συμμετέχοντες(περίπου 200 ομάδες, 4.000 άτομα μαζι με τους δημοσιογράφους και τα συγγενικά πρόσωπα). Πολλοί απο αυτούς, μετά την λήξη των αγώνων κάνουν τουρισμό σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική κλπ περιοχές. Στον τομέα της οργάνωσης το μόνο αρνητικό ήταν η ελλειψη θεατών, πιθανόν λόγω μη προβολής απο την κλειστη ΕΡΤ3.
2. Συμμετείχα στην κατηγορία 50+ με την ομάδα της Αθήνας, παρότι θα μπορούσα να παίξω στην 55+. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η 50+ είχε 30 ομάδες ενω η 55+ 16 ομάδες, αλλά δεν είχαμε αθλητές να συμπληρώσουμε. Σαν ομάδα δεν καταφέραμε να διακριθούμε για τους εξης λόγους: α. κάναμε μόνο 2 προπονήσεις 2-3 ημέρες πριν τους αγώνες. β. Η επιλογή των αθλητών δεν ήταν η καλύτερη(ούτε εγω θέλω να εξαιρεθώ απο αυτή την διαπίστωση). Παρότι καλέσθηκαν να συμμετάσχουν πολλοί καλοί της ηλικίας παίκτες, οι περισσότεροι αρνήθηκαν, δηλώνοντας ή απροπόνητοι ή τραυματίες, ακόμη και αδυναμία καταβολής των εξόδων που συνεπαγόταν η συμμετοχή (μεταφορά, ξενοδοχείο, γεύματα κλπ). Νομίζω όμως(και εύχομαι να κάνω λάθος) ότι αρκετοί απο αυτούς αρνήθηκαν γιατι φοβήθηκαν μην εκτεθούν και χάσουν το καλό όνομα που είχαν φτιάξει την εποχή της δόξας τους. γ. Οι άλλοι λαοί είναι πιο sportsmen απο τους εμάς, και ο αθλητισμός είναι εθισμός μέχρι τα γεράματα. Υπήρχαν κατηγορίες ακόμη και 70+ και 75+ στις οποίες βέβαια δεν υπήρχαν Ελληνικές ομάδες. δ. Οι άλλοι λαοί είναι πολύ πιο προγραμματισμένοι απο εμάς. Ενδεικτικά αναφέρω Ιταλούς και Σουηδούς που επέλεξαν αθλητές και ξεκίνησαν προπονήσεις 2-3 μήνες πριν τους αγώνες.
3. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες, σε επίπεδο κρατών, ακόμη και δήμων, που νοιάζονται για την πνευματική, ψυχική και σωματική υγεία των πολιτών τους, εχουν καταλάβει οτι το φτηνότερο φάρμακο για όλες τις ηλικίες είναι ο αθλητισμός (ακόμη και το περπάτημα που αναφέρει ο fullstop). Διαθέτουν λοιπόν τα πάντα προκειμένου να κάνουν καθημερινή συνήθεια την άθληση. Στην διοργάνωση λοιπόν ήρθαν σχεδόν όλες οι ομάδες με την αρωγή και την αιγίδα του υπουργείου των σπόρ ή του δήμου τους. Εμείς πήγαμε με ατομικά έξοδα. Δεν είναι όμως αυτό (εξάλλου ο Αντωνάκης μπορεί να μην πήρε έγκριση απο την τρόικα για εμάς, όπως δήλωσε ότι πήρε για τον ΦΠΑ στην εστίαση), αλλά θα μπορούσαν να βοηθήσουν προβάλλοντας την διοργάνωση αν πίστευαν στον αθλητισμό. Επίσης, σε επίπεδο δήμων ζητάμε καμμιά ώρα να προπονηθούμε στα δημοτικά γυμναστήρια, και μας απαντάνε οι αρμόδιοι (Δήμαρχοι-Αντιδήμαρχοι): " Μας ζητάτε να δώσουμε ώρα σε γέρους και να αφαιρέσουμε απο την νεολαία?" Τελικά, αν μας δώσουν θα ειναι μετα τις 10.30-11.00 μμ. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε σε αυτή τη χώρα, που σκοτώνει τα άλογα όταν γεράσουν και έχει υποθηκεύσει με δανεικά τις ζωές των παιδιών μας.
4. Οσο για μένα, παρότι προετοιμάστηκα ατομικά, μετά απο ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα (5 αγώνες σε 6 ημέρες), γύρισα πάρα πολύ κουρασμένος, με ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και κάποιες έκτακτες για 3 ημέρες.
Χαιρετισμούς σε όλους. Καλό καλοκαίρι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2013 :  09:17:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikosS
δεν ειδα να κανεις καμμια αναφορα στην συμμετοχη σου αυτη καθ εαυτη.
εννοω οτι και μονο που βρηκες το κουραγιο και το σθενος να πας και να αναμετρηθεις , λεει πολλα. πολλα περισσοτερα απο αυτα που ο ιδιος νομιζεις. οπως και ναχει ομως, το να βαζεις τον πηχυ ψηλα, δεν ειναι κακο.
τωρα, recovering και ηρεμια.

fullstop
ελπιζω να πηγε καλα το θεμα που αντιμετωπισες με την γυναικα σου

καλημερα σε ολους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2013 :  12:02:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status,
Είμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση μου, αν και δεν είναι εκεί το θέμα. Το μπασκετ είναι ομαδικό άθλημα, και μετράει περισσότερο η ομαδικότητα. Οι αντίπαλοί μας ήταν θηρία (ύψους 2.10-2.15 μ.), και εγώ με 1.95 ήμουν ο ψηλότερος της ομάδας μας. Παρόλη την διαφορά ύψους όμως, αντιπαρέβαλα ταχύτητα, δύναμη και ψυχή και κατάφερα να σταθώ επάξια απέναντί τους. Το αποτέλεσμα όμως είναι οτι η ομάδα μας δεν κατάφερε να διακριθεί, και γιαυτό δεν έκανα καμμία αναφορά στην απόδοσή μου. Περιμένοντας τα νέα σας, σας χαιρετώ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2013 :  22:49:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΟΙ.
ΝΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.EIMΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ! ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΛΑΒΕΡΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ABLASON.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!
ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ABLAISON ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΩ!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2013 :  10:04:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikosS
Μου αρεσει ρε μπαγασα που εισαι ανταγωνιστικος εστω και εαν παιζεις σε ομαδικο αθλημα. σε φανταζομαι να ειχες ασχοληθει με το tennis τι θα γινοταν ! μαρεσει ομως γιατι ετσι ειμαι και εγω. νασαι καλα και παντα να συμμετεχεις σε τετοια τουρνουα. μονο καλο κανουν.

xristos31
κατ αρχας να ευχηθω καλες και "ευρυθμες" διακοπες στο χωριο. εχω φαινεται χασει επεισοδιο , διοτι ηξερα οτι εργαζοσουν στον Κωσταν...... αλλαξε κατι ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

neonkleos
Newbie Forum Runner

Greece
10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2013 :  13:31:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ όλους. Όπως είχα αναφέρει έκανα το Ablation στις 16/7 με τον Κο Εφραιμίδη και την ομάδα του, στον Ευαγγελισμό.Η διαδικασία είναι 2 ημέρες. Την πρώτη απλά για εξετάσεις και την δεύτερη η κατάλυση. Η διαδικασία της μαζι με την προετοιμασία, σύνδεση με τα μηχανήματα κ.λ.π. κράτησε περίπου 4 1/2 ώρες. από τις 08.30 μέχρει 13.00-13.30.. Μου έγινε μια ελαφριά μέθη για να είμαι σε επαφή με το περιβάλον και μια τοπική στην περιοχή εισόδου της φλέβας. Η όλη διαδικασία για μένα ήταν πολύ απλή και ανώδυνη εκτός λίγο με την πλάτη μου που με πόνεσε το πρώτο διάστημα ,αλλά μου έγινε μια ένεση (που δεν ρώτησα τι ήταν) με προτροπή του Κου Εφραιμίδη για να μην ταλαιπορούμε και να είμαι ήσυχος. (χρειάζεται απόλυτη ακινησία).
Και το χειρότερό μου ήταν μια συχνουρία που με έπιασε που ήταν πολύ δυσάρεστη αλλά άσχετη βέβαια με την όλη ιστορία. Η συμπεριφορά του κου Εφραιμίδη ( και αναφέρομαι σε αυτόν περισσότερο διότι αυτόν έβλεπα από πάνω μου συνέχεια και μου μηλούσε και ρώταγε πως ήμουν και τι ενοιωθα) ΑΛΛΑ και όλης της συνεργαζόμενης ομάδας άριστη. Δεν έχω λόγια.Βγήκα με Κ.Μ. (ήρεμη)που την προκάλεσε ο ίδιος χωρίς να το καταλάβω λέγοντάς μου ότι θα σταματήσει μόνη της. Έμεινα στο κρεβάτι ξάπλα (μπορούσα να γυρίζω δεξια η αριστερά) αλλα να μην λυγίζω το πόδι μου μέχρει τις 9 το βράδυ σφιχτοδεμένος .Μετά σηκώθηκα και περπατησα για λίγο. Στο διάστημα της ξάπλας πήρα μια μικρή φιάλη ορό angoron, και κατά τις 8 το βράδυ η Κ.Μ. σταμάτησε.
Την επομένη είμουν πολύ καλλίτερα και έφυγα κατά τις 13.00 για το σπίτι-δουλειά μου μου (αεροπλάνο και Σαντορίνη).
Η αγωγη μου για 8 εβδομαδες είναι 3 rythmonorm x150 + 2 pradaxa x110 +1 nexioux40.
24ωρο holter ρυθμού σε 1, 3, 6, 9, 12 μήνες για έλεγχο και πιθανως νέες οδηγίες ανάλογα με την εικόνα μου.
Για 2 μήμες τουλάχιστον που είπε ότι θα έχω κάποια επεισοδια Κ.Μ.μέχρει να επουλωθούν τα σημεία επαφής. Μέχρει σήμερα δεν είχα κάτι τέτοιο αλλά έχω κάποιες έκτακτες.Αισθάνομαι σαν να είμαι ποιό δυνατός, ψυχολογικά σίγουρα. και ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα να πάω πολύ πολύ καλλίτερα για να ξαναγίνει η ζωή μου και πάλι ποιοτικά καλλίτερη. Όπως και το ίδιο εύχομαι για όλον τον κόσμο που έχει το προβλημά μας εντός αλλά και εκτος του forum.
Sorry για τον χρόνο σας, αλλά σκέφτηκα ότι για κάποιους μπορεί να φανούν χρησιμα.

ΝεονΚλεος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2013 :  15:41:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
neonkleos
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ!
Ο Κ.ΕΦΡΕΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΥΤΙΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑ!!!!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2013 :  20:00:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατ αρχας να ευχηθω στον Νεοκλεος καλη αναρωση και χωρις προβληματα .
Νικο φιλε μην γκρινιαζεις για την πλακα σου πηγες και το κυριοτερο ηταν να το ευχαριστηθεις . Τωρα κοιτα να ηρεμησεις για να μην εχουμε τιποτα επιπλοκες .
Χρησταρα χαρηκα που σε ακουσα και ελπιζω οταν ερθεις στην Αθηνα να μαζευτουμε και να τα πουμε .
Στατους ευχαριστω πολυ ευτυχως παρ οτι περασαμε σοβαρο προβλημα με την υγεια της γυναικας μου ευχομαι και ελπιζω οτι δεν θα εχουμε δυσαρεστη συνεχεια γιατι το προλαβαμε στην αρχη οποτε και τον αφαιρεσαμε .
Εγω ειμαι πολυ καλα . Τοσο καλα που δεν το πιστευω .Εχω ξεχασει αρρυθμιες και κολπικη μαρμαρυγη για τουλαχιστον 18 μηνες .
Εργαζομαι σαν τρελλος βγαινω τα βραδυα εχω διαθεση για παρεα και νιωθω αισιοδοξος .
Η αγωγη μου ειναι 2 x 300 rythmonorm .
Ευχομαι καλο βραδυ και υγεια σε ολους
Κανονιστε συναντηση

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/07/2013 :  09:07:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
neonkleos
απο καρδιας (για την ωρα σε φλεβοκομβο) σου ευχομαι τα καλυτερα.

xristos31
θα ειμαστε σε επαφη για το θεμα που ειπαμε.

fullstop
ειναι πολυ σημαντικο το οτι το προλαβατε στο ξεκινημα. ολα καλα φιλε και σε ο,τι αφορα την συναντηση , ειμαι φυσικα μεσα αρκει ναναι απο Σεπτεμβρη.

καλημερα σε ολους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/07/2013 :  21:34:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!
ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΣΗΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimis1989
Newbie Forum Runner

1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2013 :  10:14:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σας παιδιά και καλο σας βρήκα! Με λένε Δημήτρη, και θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερωτηση. Στο στρατό πριν απο 3 χρόνια περίπου ανακάλυψα οτι έχω σύνδρομο προδιέγερσης WPW. Υποβλήθηκα λοιπόν στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, σε μια σειρά ιατρικών- καρδιολογικών εξετάσεων. Εκανα λοιπόν και μιά εξέταση που ονομάζεται 'ηφε'. Μπαινουν με καμερα και απο την βασική αρτυρία στην καρδιά και βλέπουν τα πάντα! Η διάγνωση ήταν να το αφήσουμε όπως έχει και να μην το κάνουμε καυτηριασμό (ablation) γιατί ο παραπανίσιος νευρώνας ήταν πολύ κοντά στον κόμβο της καρδιάς και υπήρχε κίνδυνος να πυραχτεί και ο κόμβος και να χρειάζομαι βηματοδότη μετά, όχι και ότι το καλύτερο για 24 χρονών δηλαδή. Η ερώτηση μου είναι εαν ξέρει κανεις αν αναπτύχθηκε καθόλου η τεχνολογία της διαδικασίας αυτης ωστε να κάνει κανείς καυτηριασμό με μεγάλη ακρίβεια και να μην υπάρχει κίνδυνος. Κάτι είχα ακούσει κάτι για ablation με layser. Το ευτύχημα είναι οτι δεν είναι σε μεγάλο βαθμό και έτσι δεν με ταλαιπωρεί πολύ, προς το παρόν τουλάχιστον. Καλή σας μέρα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2013 :  20:48:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δημητρη Καλησπερα .
Ευχομαι να μην σε ενοχλησει καθολου και να αποφυγεις το ablation .
Η τεχνολογια βεβαιως συνεχεια δημιουργει νεες προυποθεσεις και δυνατοτητες οπως ablation ρομποτικα . Αυτο θα σε απασχολησει αργοτερα προς το παρον κρατα αμυνα . Δηλαδη να αποφευγεις το στρεςς το πολυ φαγητο την παχυσαρκια την εντονη ασκηση και τροφες που δημιουργουν υπερδιεργεση οπως καφε τσαι σοκολατα κοκακολα και αλκοολ .
Περαστικα να εχεις να το παρακολουθεις και οτι σου πει ο αρυθμιολογος

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haidy
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2013 :  14:33:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
kalhsperaa,τι κανετε?ευχομαι να ειστε ολοι καλα!!!!εγω χθες μετα απο χρονια ειχα επεισοδιο ταχυκαρδιας.....την ωρα που κοιμομουν μπρουμυτα αισθανθηκα δυσφορια κ ξυπνησα κ με επιασε εκεινο ,,,,,,,,,,ταχυπαλμια εντονοτατη,ζαλαδα....εκανα αυτες τις αισθησεις που σφιγκομαστε,πηγα να παω στο νοσοκομειο αλλα μεχρι να ερθει η μαμα μου να κρατησει τα παιδια μου ειχε περασει,,,βεβαια δεν κοιμηθηκα,,,τον γιατρο θα τον παρω το απογευμα,,,,σκεφτομαιοτι θα μου πει οτι δεν ειναι τιποτα κ,τ,λ,,,,φοβαμαι ομως πολυ,,,,,,,,,,,,,
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000