Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/08/2013 :  09:01:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Dimis1989
δυστυχως δεν γνωριζω πολλα για το συνδρομο WPW. θεωρω ομως πως θα πρεπει το καθε τι που το αφορα , να το συζητας με τον αρρυθμιολογο σου.

Ηaidy
μηπως επεσες στο κρεββατι, σχετικα φαγωμενη ? οπως λεει και ο Fullstop εχει μεγαλη σημασια το βραδινο σου να ειναι ελαφρυ και σχετικα νωρις.

Fullstop
ελπιζω η σεζον να πηγαινει καλα. ευχομαι τα καλυτερα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/08/2013 :  22:07:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status δοξα τον θεο καλα παμε χωρις βεβαια να λειπουν τα προβληματα της τελευταιας στιγμης . Ευτυχως που μας δροσιζουν τα μελτεμια .
Αυριο ισως φυγω καμμια δεκαρια μερες για ξεκουραση .
Ευχομαι ολοι να ειστε καλα και καλες διακοπες !!!

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haidy
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2013 :  01:08:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
eixa faei περιπου 1 μιση ωρα ,ειχα πιει κ μια μπυρα,,,,αισθανομουν πολλα υγρα στο στομαχι πριν πεσω,,,,
ο γιατρος μου ειπε να περνω ενα τενορμιν των 25 το πρωι,,αλλα μου ριχνει πολυ την πιεση,,6 με 9 εχω...
μου ειπε οτι αν το ξαναπαθω μαλλον θα παω παλι για ηλεκτροφυσιολογικο ελεγχο..........μου εκοψε τα γονατα,,,φοβαμαι,,απο σεπτεμβρη θα παω να τον ξαναδω
επισης μου ειπε οτι αν το ξαναπαθω βοηθαει πολυ να βαλω δακτυλο να προκαλεσω εμετο.....................
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/08/2013 :  10:45:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα σε ολους .
Μετα απο ενα 15 ημερο ξεκουρασης και λιγα κιλα παραπανω επανηλθα στην ΒΑΣΗ μου .
Ευχομαι ολοι να ειστε καλα .
Χαιρετισμους σε ολους και καλο χειμωνα

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2013 :  10:02:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημερα και απο εμενα.

επιστροφη απο 15νθημερη αδεια και ολα δοξα τω Θεω καλα.
το αυτο ευχομαι και δια υμας (που ελεγαν οι παλαιοτεροι)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/08/2013 :  10:51:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους,

Haidy νομίζω ότι δε πρέπει να αγχώνεσαι και τόσο. Αν είχες φάει και μάλιστα είχες πίει και μπύρα έστω και αν είχε περάσει μιάμιση ώρα δικαιολογείται το επεισόδιο ταχυπαλμίας σε άτομα που έχουν ευαισθησία στις αρρυθμίες. Γενικά να αποφεύγεις να τρως πολύ, κατά τη διάρκεια όλης της μέρα να τρως μικρά γεύματα και ειδικά τη νύχτα. Εγώ αν φάω βαριά τη νύχτα και πιώ κιόλας είναι σα να λέω θέλω απόψε να πάθω ταχυπαλμία. Από τότε που σταμάτησα να τρώω μετά τις 6-7 το βράδυ και πέφτω με άδειο στομάχι για ύπνο δε με πιάνει ποτέ ταχυπαλμία το βράδυ. Μια φορά που είχα βγει για φαγητό και ήπια κρασί είχα φτάσει 160 παλμούς (Δε τους μέτρησα εννοείται το είδα με ένα μηχάνημα ηλεκτρονικό που μετρά παλμούς και πίεση). Γενικά επίσης να ξέρεις ότι αφού έχεις ευαισθησία πρέπει να αποφεύγεις γενικά το αλκοόλ ή να πίνεις πολύ μικρή ποσότητα και καλύτερα ποτέ βράδυ. Όσον αφορά το φάρμακο που σου έδωσε αφού δεν έχεις καθημερινά επεισόδια γιατί να το πάρεις? Εμένα μου έχουν πει μόνο αν έχω κρίση ταχυπαλμίας ή έξαρση εκτακτοσυστολικής αρρυθμίας (που με πιάνει καμιά φορά να έχω πάρα πολλές έκτακτες) να παίρνω ένα inderal και συνήθως μου ρίχνει πάντα τους παλμούς και βοηθάει, αλλά μόνο σε κρίση. Τώρα για αυτό που σου είπε με το δάχτυλο (τι να πω ...μου φαίνεται πολύ παράξενο για ιατρό να πει κάτι τέτοιο καθώς ο έμετος που προκαλείται μπορεί να ερεθίσει πολύ τον οισοφάγο σου και να δημιουργήσει προβλήματα μακροπρόθεσμα) εγώ δε το έκανα. Αν τύχει και το πάθεις απο φαγητό ξανά (που ελπίζω να μη γίνει και είναι στο χέρι σου αν δε τρως) καλύτερα να πάρεις αντιόξινο σε συνδυασμό με αντιαρρυθμικό ή Pariet που αδειάζει γρήγορα το στομάχι.
Πάντως μην αγχώνεσαι νομίζω ότι ήταν κάτι τύχαιο λόγω φαγητού κυρίως (πολλοί άνθρωποι με ευαισθησία το παθαίνουν) και όχι κάτι παθολογικό. Παρακολούθησέ το πριν πάρεις τόσο δραστικά μέτρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haidy
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/08/2013 :  00:07:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.....προσπαθω να μην τρωω το βραδυ πολυ απο εκεινην την μερα....τα χαπια τα σταματησα γιατι μου εριχναν πολυ την πιεση και δεν ημουν καλα.για το στομαχι παιρνω zurcacol το πρωι και cilroton μεσημερι-βραδυ .τωρα τον σεπτεμβρη θα κανω θεραπεια για ελικοβακτηριδιο του πυλωρου γιατι μου εχει προκαλεσει μια ελαφρια γαστριτιδα...
ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να πινω αλκοολ με μετρο,οπως κ κοκα κολα η καφε ολα σε λογικο μετρο...βεβαια φοβαμαι και καφε ετσι και αλλιως πινω εναν την ημερα,,,αλκοολ αν βγουμε θα πιουμε καμια μπυριτσα η κρασακι...τωρα ξεκιναν κ τα σχολεια κ πανε κ οι εξοδοι...εχω ξεκινησει κ διαιτουλα..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/08/2013 :  12:40:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω την παρέα. Καλό χειμώνα σε όλους. Μετά απο 5 αγώνες σε 6 ημέρες, μου πήρε περίπου 1 μήνα να επανέλθω απο την τεράστια καταπόνηση. Μπορεί να είχε καρδιακό ρίσκο αυτή η κούραση, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Νομίζω ότι κινδυνεύω πολύ περισσότερο με αυτά που βιώνω στην χώρα μου, παρά απο οποιαδήποτε κούραση. Και μου έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση που συνδέετε τις αρρυθμίες σας με οτιδήποτε άλλο εκτος απο την ταινία τρόμου που βιώνουμε καθημερινά, τα τελευταία χρόνια. Μερικές φορές αναρωτιέμαι ότ: ή ζω σε άλλη χώρα, ή μήπως κάνω λάθος που δεν πιστεύω αυτούς που μας κατέστρεψαν και τώρα υπόσχονται σωτηρία? Είμαι βιοτέχνης, αξιοποιώ μετά απο επεξεργασία Ελληνικό πρωτογενές προϊον, με αποτέλεσμα να πάρει μια τεράστια προστιθέμενη αξία, και ο κλάδος μου αφανίζεται με ευθύνη αυτών που μας "σώζουν" σήμερα. Πλησιάζω την τρίτη ηλικία και βλέπω να έρχονται γηρατειά που δεν μου αξίζουν. Βλέπω τα παιδιά μας χωρίς μέλλον σε αυτήν την πατρίδα. Ποιοί δανείζονταν τόσα χρόνια στο όνομά τους? Είμαι 35 χρόνια φορολογούμενος, και δεν μπορώ πλέον να δεχτώ τα χρήματα μου να πηγαίνουν στα "πάρτυ" τους (μιλώ για τους υπόδικους), στους εκλογικούς τους πελάτες και στούς κομματικούς τους στρατούς.
Δηλώνω συνυπευθυνότητα μέσα απο την ανοχή που τόσα χρόνια έδειξα, (σε καμμία περίπτωση όμως συνενοχή) και ζητώ συγνώμη απο τα νέα παιδιά.
Οσο για το forum, ποτέ δεν έδωσα ιατρική συμβουλή, γιατί πιστεύω ότι αρμόδιοι για αυτήν την τεράστια ευθύνη είναι μόνο οι γιατροί, αντίθετα περιέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα την εμπειρία μου με σκοπό να βοηθήσω όσους μπήκαν στο τρυπάκι της μαρμαρυγής. Τέλος θεωρώντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστο ευθύνης για την δική μου μαρμαρυγή έχουν αυτοί που θα μας σώσουν, τους καταγγέλω, και δηλώνω οτι θα αποφύγω να ξαναγράψω στο forum, (εκτός αν χρειαστεί να απαντήσω), γιατι νοιώθω απελπιστικά μόνος στην καταγγελία που κάνω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/08/2013 :  09:41:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikosS

σε καμμια περιπτωση δεν θα πρεπει να αιθανεσαι μονος σε ο,τι πολυ γλαφυρα περιγραψες. οπως επισης θεωρω οτι αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο, εχουμε βιωσει στο πετσι μας (και ξερεις πολλα για αυτον τον τομεα) την αναλγησια και το ποσο ευκολα λαμβανονται αποφασεις και νομοθετουν ανθρωποι διχως ενα ενσημο ,που σημαινει οτι απεχουν απο αυτο που λεμε, πραγματικη οικονομια.
οντας ανθρωπος του ευρυτερου χωρου, θα προσετεθα σε αυτα που μας γραφεις οτι ,εξορθολογισμος των πραγματων θα επρεπε να γινει. οχι ομως επι δικαιων. θα επρεπε να στραφουν κατα αδικων μονον.
ειδικα αυτο το τελευταιο, αναδεικνυει την αχετοσυνη τους στην διαχειριση καταστασεων.
τελος σε ο,τι αφορα το forum, θα ελεγα πως σωστα οσοι μπαινουμε εδω, καταγραφουμε αυτα που σχετιζονται με αυτο που μας βρηκε. εξαλλου για αυτον τον λογο δημιουργηθηκε.
απο την αλλη θεωρω οτι ο καθενας μας μπορει να εκτιμησει το ποσο πολυ η λιγο, η περιγραφομενη απο εσενα κατασταση, μας εχει αγγιξει.
σημασια παντως εχει, οτι βγηκες νικητης μεσα απο μια διαδικασια αν μη τι αλλο οχι ευκολη (και αναφερομαι στο basket) και θα πρεπει να εισαι ευγμωμων για αυτο καθως και για την συνολικη σου πορεια μετα το ablation.

φιλικα
Δημητρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/09/2013 :  20:40:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα .
Δυστυχως η Ελληνική πολιτεία ανέκαθεν δυσκόλευε την ζωή μας . Ομως ολοι μας ειμαστε αυτοί που σνεχθήκαμε τετοιες συμπεριφορές και ολοι γνωρίζαμε . Σε σημειο που τήν λαμογιά την θεωρουσαμε φυσιολογική . Δέν γραφω περισότερα μη συγχιστώ και ανεβάσω σφυγμούς μετά απο 19 μήνες αποχής απο μαρμαρυγή και αρυθμίες .
Ζητω το αντικαταθληπτικό που με εχει ηρεμήσει και αισιόδοξος και δεν βάζω μαύρες σκεψεις στήν ψυχή μου .

Νικο φιλε μπές στην σειρά μαζι μας γιατί κανένας δέν γλυτώνει την λαίλαπα . Ολοι μαζι αυτή την φορά μήπως και φτιαξουμε κράτος . ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΞΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ .
Στατους ετσι φιλε παμε δυνατά και καλό φθινοπωρο .

Χαιρετισμους σε ολους

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/09/2013 :  22:21:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλοι του φόρουμ γεια σας
΄Εχω καιρό να γράψω αλλά τα νέα μου είναι κάπως ευχάριστα γιατί προσέχοντας την διατροφή μου και παίρνοντας σταθερα ρυθμονορμ των 3ΟΟ πρωι βράδυ έχω λιγότερες μαρμαρυγές.
Χαίρομαι που ακούω καλά νέα και από σας.΄Ομως Νίκο εδώ μας τα χαλάς. Γιατί νιώθεις μόνος; Πιστεύεις οτι υπάρχει κάποιος που είναι ευχαριστημένος από αυτήν την κατάσταση Εχεις δίκιο οταν λες οτι πολλές μαρμαρυγές οφείλονται από αυτήν Ολη η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάθλιψη και όσο περνά ο καιρός όλο και θα χειροτερεύουν τα πράγματα. Μπορεί στο φόρουμ να μην γίνεται λόγος εκτός από σένα και κάποτε θυμάσαι είχα απαντήσει πάνω σε αυτό αλλά όλοι μας υποφέρουμε με την μόνη διαφορά που ο Ελληνας είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αυτό τροφοδοτεί τα σχέδια των κυβερνώντων και των διεθνών γερακιών και αρπακτικών. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν υπήρχε τέτοια κατάσταση θάχαν βγει στους δρόμους εκατομμύρια άνθρωποι έδώ όμως ο Ελληνας κλεισμένος στον ατομισμό του θα φέρει το αποτέλεσμα για χειρότερα μέτρα και θα ζήσουμε δυστυχώς χειρότερες καταστασεις γιατι οι απαιτήσεις των κατακτητών πούχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε γερμανικό προτεκτοράτο δεν ξέρω που μπορεί να φτάσουν... Αυτοί πουχουν συνειδοποιήσει την κατάσταση οπως εσύ πουχεις την παλληκαριά να μιλάς έξω από τα δόντια και σαν και σένα είναι λίγοι, είναι η μόνη ελπίδα για να υπάρξει ενα πολύ μικρό φως στο βάθος του τούνελ.
Οσο περίεργο και αν φαίνεται οι τρεις κατάρες που βαραίνουν την σημερινή ανθρωπότητα είναι η διεθνείς του χρήματος, η γερμανοποίηση της Ευρώπης, και η ισλαμική ειρηνική κατάκτηση των χριστιανικών χωρών.
Καλό χειμώνα, χαιρετισμούς σε όλους και καλή υγεία


\
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/09/2013 :  21:36:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Mελπο καλησπερα . Χαιρομαι που πας καλα.
Ας προσπαθησουμε να ηρεμησουμε και τουλαχιστον εδω να μιλαμε για ευχαριστα . Αλλωστα τα ασχημα μας βομβαρδιζουν συνεχεια .

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2013 :  23:34:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fulstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2013 :  23:41:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fulstop καλησπέρα
συγνώμη για την έκρηξη αλλά να καμιά φορά πρέπει να δείχνουμε οτι δεν είμαστε από άλλον πλανήτη ούτε να σκύβουμε πάντα το κεφάλι και να μας παρασύρει η λαίλαπα. ΄Οσο για τα ευχάριστα ναι δόξα τω Θεώ δεν το περίμενα οτι θα πήγαινα καλύτερα γιατί πέρυσι τον αυγουστο είχα 9 κρίσεις και αυτόν μία ίσως και η απασχόληση με τον εγγονό μου παρήγαγε ενδορφίνες Σας χαιρετώ όλους με αγάπη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/09/2013 :  06:39:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Melpo καλημερα
Αυτη την θεραπεια κανω και εγω . 2 ×300 και εχω σωθει . Για την καρδια μονο αυτο ποτα κλπ κομμενα και βαδην καθημερινο .
Καλη συνεχεια

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000