Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2013 :  09:38:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fullstop

ετσι ρε φίλε. μια νότα αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε.
οσο για τον καφέ, είμαι μέσα σίγουρα.

καλημέρα Νίκο και εσύ Χρηστο κράτα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kapetanios1
Newbie Forum Runner

8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2013 :  09:54:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους! Συμπλήρωσα ήδη 6 μήνες μετά το ablation (βλέπε σελ.73). Αισθάνομαι θαυμάσια χωρίς να έχω κανένα επεισόδιο και χωρίς να παίρνω οποιαδήποτε αντιαρρυθμική αγωγή. Αυτά προς ενημέρωση για τους φίλους και φιλές του forum. Θα επανέλθω το Μάιο του 2014 όταν θα έχω συμπληρώσει 1 χρόνο. Ωστόσο όμως πολύ συχνά θα ενημερώνομαι για όσα γράφονται. Εύχομαι σε όλους υγεία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2013 :  21:44:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΤΑΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΝΕΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ,ΝΑ ΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΠΟΛΛΗ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2013 :  21:49:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΡΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2013 :  17:19:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας.στο mega στο ολα για την υγεια μου εχει για τις αρρυθμιες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2013 :  10:26:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρηστο τα θερμα μου συλληπητήρια για τον χαμο της αγαπημένης σου μανούλας .

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2013 :  13:23:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χθες στην εκπομπη για την κολπικη μαρμαρυγη οταν ρωτηθηκε ο ηλεκτροφυσιολογος για το ποσοστο επιτυχιας ειναι οτι ειναι 65%-80% αλλα μονο για ενα η δυο χρονια .

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/11/2013 :  10:24:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρήστο
Τα θερμά μου συλλυπητήρια για το χαμό της μητέρας σου. Νάσαι πάντα γερός να την θυμάσαι.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/11/2013 :  17:05:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους , σήμερα έκλεισα 20 ημέρες από το ablation . Για να πω την αλήθεια κάποιες ώρες της μέρας έχω αρκετές έκτακτες ( γύρω στις 15-20 το λεπτό ) κυρίως μετά τα γεύματα όταν συνήθως το πνευμονογαστρικό νεύρο υπερλειτουργεί . Πάντως είναι αρκετά ενοχλητικό , ελπίζω μόνον ότι μπορεί να είναι αντίδραση από τα καψίματα και στο μέλλον θα ηρεμήσουν , πάντως από κολπική ούτε ίχνος .
Λυπάμαι ειλικρινά που τόσο μεγάλος αριθμός φίλων ταλαιπωρείται από Κ.Μ. μάλιστα μερικοί και πολύ νέοι , αλλά θέλω να πω στο FORUM κάτι που εμένα μου είχε δώσει αρκετή ανακούφιση όταν στην αρχή ( στα 35 μου και με πολύ καλή υγεία ) άρχισα να έχω τα πρώτα επεισόδια . Φίλος λοιπόν καρδιολόγος αλλά όχι αρρυθμιολόγος μου λέει , τι στενοχωριέσαι ρε βλάκα , οι Αμερικάνοι δεν ασχολούνται με τη θεραπεία της Κ. διότι οι μελέτες δείχνουν ότι όταν έχεις και προστατεύεσαι με blood thinner, κινδυνεύεις από θρόμβωση ακριβώς όσο και όλοι οι άλλοι , εγώ, συνέχισε, αν είχα θα την άφηνα ακόμα και να εξελιχθεί σε μόνιμη ( όπου αυτορρυθμίζεται η συχνότητα ) και με thinner δεν θα ξαναασχολιόμουν . Δηλαδή αυτό που διάβασα και από φίλο στο blog και μου άρεσε ΄΄ η Κ.Μ. είναι η αρρυθμία της μακροζωίας ΄΄
Θέλω να πω ότι αν κάποιος μπει στο club μας ( που εύχομαι όχι ) ας έχει κατά νου ότι οι υπερκοιλιακές αρρυθμίες είναι ‘συναχάκι’ και να το πάρει ελαφρά , όχι όπως εγώ για παράδειγμα που έκανα και μια ψιλοκατάθλιψη στην αρχή, και τα δύο πρώτα χρόνια μου τσάκισε την καθημερινότητα , έπαψα την άθληση ( έπαιζα μπάσκετ στο εργασιακό ) και καθόμουν στον καναπέ όλη την ημέρα με βαριά καρδιά .
Τώρα όσο για την χαρτογράφηση , πριν φύγω για Γαλλία ήξερα μέσες άκρες από περιγραφές από τον Γιώργο και Kapetanio για το γιλέκο , έτσι κι εμένα , αφού ήλθε μία κοπέλα ( όταν την ρώτησα μου είπε ήταν ηλεκτρονικός ) με τη βοήθεια νοσοκόμας μου φόρεσε το γιλέκο ( η γυναίκα μου με έβγαλε φωτογραφία και μού είπε ότι έμοιαζα με ζέβρα ) το οποίο ήταν μαύρο με άσπρα νούμερα και στη συνέχεια στο υπόγειο όπου για δύο ώρες περίπου με έβαλαν σε έναν κύλινδρο σαν αυτόν της μαγνητικής ( της Siemens της άτιμης ) όπου όμως κάτι κινείτο γύρω , γύρω με μεταβλητή και μεγάλη ταχύτητα .
Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα κάνουν χαρτογράφηση , όμως όταν πριν δύο χρόνια επισκέφτηκα μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο ο Ηλεκτροφυσιολόγος με τον οποίο είχα ραντεβού μου είπε ότι ‘ και στη Ελλάδα γίνεται κάποιου είδους χαρτογράφηση τύπου ηλεκτροφυσιολογικής μελέτης ‘

Χρήστο , συλλυπητήρια και από εμένα , για τηλέφωνο ελεύθερα όλες τις ώρες

Νικο , Giovanni, full stop η γνώμη μου είναι ότι τα ποσοστά επιτυχίας καθορίζονται σε βάθος χρόνου από την δύναμη ανάπλασης κάθε οργανισμού , γι αυτό νέα και υγιή άτομα συνήθως σε βάθος 5 ετίας μειώνουν στο 50% τα αρχικά ποσοστά επιτυχίας διότι ο οργανισμός τους επιδιορθώνει πιο εύκολα τα καμένα σημεία , νομίζω στο site afib.com είχα διαβάσει ότι στους πάνω από τα 70 ασθενείς η επιτυχία φτάνει το 90% διότι αυτοί τι να αναπλάσουν .
Giovanni , μου κάνει εντύπωση που το σοταλόλ ( κι εγώ αυτό παίρνω τώρα ) δεν σου καταπολεμά την ταχυπαλμία , έχεις δοκιμάσει άλλους b-blockers ? Τι εννοείς λέγοντας κολπική ταχυκαρδία ? μήπως κολπικό πτερυγισμό ?

Kapetanie εύχομαι ότι καλύτερο

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MZ58
Newbie Forum Runner

Greece


3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/11/2013 :  10:06:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα σε ολους.Πιστευω οτι ειμαι ο πατερας στην κολπικη μαρμ.στο Forum.Απο το 1989 μεχρι σημερα κατεγραψα χιλιαδες επισοδεια.Ειμαι 55 ετων και το δευτερο ablation ειναι γεγονος στον Ευαγγελισμο πριν 20 μερες.Περιμενω.........
Το νεο σε ολη την ιστορια ειναι οτι το περιφημο ''γιλεκο'θα ειναι στον Ευαγγελισμο τον Απριλιο του 2014.Υπομονη και δυναμη.


Edited by - MZ58 on 26/11/2013 10:08:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/11/2013 :  16:11:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
MZ περαστικα σου . Ελπιζουμε ολα να πανε καλα . Μετα απο ποσο καιρο εκανε υποτροπη απο το πρωτο ablation ?. Ειναι σημαντικο σε αυτο το φορουμ να τα λεμε αυτα για να εχουμε μια στατιστικη .
ΑΡΗ καλησπερα . Αυτο που αναφερεις το ακουω πρωτη φορα ( δηλαδη για την αναπλαση των εστιων μετα το ablation )

Ισως και να εχει βαση ομως αν κατι τετοιο συμβαινει περιπλεκει ακομα περισοτερο τα πραγματα και μειωνει ακομα περισοτερο την γκαμα των ασθενων που μπορει να θεραπευσει . Εγω πιστευω επειδη το θεμα ειναι ηλεκτρικο και πολυπλευρο αλλα σκομη δεν εχουμε εντοπιση την πραγματικη αιτια της ΚΜ οτι μπορει αυτο να ειναι μια εκδοχη ομως το βασικοτερο ειναι οτι σκομη βαδιζουμε στα τυφλα . Δηλ μπορουμε να δουμε τις εστιες την ωρα της ασθενειας αλλα δεν ξερουμε το γιατι . ( μιλαω για περιπτωσεις σσθενων οπως εγω που απο πλευρας καρδιακης υγειας ειναι καλα ) .
Το ποσοστο που ανεφερες δηλ 50% για τους νεους σε ηλικια και 90% σε μεγαλυτερες ηλικιες ειναι πολυ αισιοδοξο .
Η βιβλιογραφια μας δεινει πολυ χαμηλοτερα ποσοστα μετα την παροδο ωρισμενων χρονικων διαστηματων . Εγω υπολογισα οτι ειναι περιπου 25% μετα την παροδο διετιας σε ολους .
Επισης θελω να πω οτι τις περισοτερες φορες μετα το ablation με λιγες εξαιρεσεις λιγοι παραμενουν χωρις φαρμακευτικη αγωγή.
Αυτη η επεμβαση γινεται εδω και 15 χρονια . Εξελλισεται συνεχεια η τεχνολογια και η τεχνογνωσια . Ελπιζουμε οτι καποτε θα βρεθει η οριστικη λυση .
Η ΚΜ δεν εχει καμμια σχεση με αλλες αρυθμίες . Το βασικο προβλημα παραμενει παντοτε ο φοβος δημιουργιας θρομβων .
Επειδη ο πατερας μου επαθε εγκεφαλικο σε ηλικια 64 ετων απο ΚΜ και εζησα απο πολυ κοντα για 14 χρονια μεχρι που εφυγε απο καρκινο παρακαλω και οχι απο το εγκεφαλικο η ζωη του με την αντιπηκτικη αγωγή και φαρμακα ηταν θαυμασια . Ειχε δεμονιμη κολπικη μαρμαρυγη την οποιαν δεν αισθανοταν καθολου . Θυμαμαι οτι επερνε digoxin και εναν b blocker. TO ατυχημα ηταν οτι δεν γνωριζαμε για την παθηδη του και γιαυτο επαθε εγκεφαλικο . Απο την στιγμη που πηρε την θεραπεια του το προβλημα λυθηκε .
Για να ανακεφαλαιωσω .
Το ablation για μενα παντα ειναι μια επεμβαση που πρεπει να γινει αφου εχουμε εξαντλησει τις δυνατότητες των φαρμακων .
Τα φαρμακα ειναι για ΟΛΟΥΣ .
Το ablation εχει προυποθεσεις . Δηλ πρεπει να εισαι ιδανικος υποψηφιος για την επέμβαση αλλα παρ ολα συτα οι υποτροπες στους ιδανικους υποψηφιους ειναι πολλες αλλα ταυτοχρονα δημιουργει και πολλες αλλες παραπλευρες επιπτωσεις λογω της επεμβασης .
Το ablation γινεται για να εχει επιτυχια προς το παρον μονο σε ασθενεις με παροξυσμικη μαρμαρυγη και κόλπο μικροτερο των 45-46 χιλ. Αρα αποκλειουμε την πλειοψηφια των ασθενων με ΚΜ .
Τι κανουν λοιπον ολοι αυτοι οι ασθενεις ? Απλα ζουν και μαλιστα πολλα και καλα χρονια με φαρμακα . Οπως προοδευει και η θεραπεια της καταλυσης ετσι προοδευει και η θεραπεια με φαρμακα . Ηδη εχουμε καινουργια αντιπηκτικα με λιγοτερες παρενεργειες και χωρις συνεχη ελεγχο .
Γιατι τα λεω ολα αυτα .
Τα λεω γιατι πρεπει ΟΛΟΙ μας και αυτοι που ζουμε με φαρμακα και αυτοι που κανανε ablation και υποτροπιασαν και αυτοι που δεν εκαναν ablation γιατι δεν ηταν canditates patients να καταλαβουμε οτι με την ΚΜ δεν πεθαινουμε αρκει να ξερουμε την παθηδη μας . Και εκει που πρεπει να εστιασουμε ειναι στην πληροφορηση ολων των πτυχων και ολων των συνανθρωπων μας γιατι η ΚΜ σκοτωνει μονο αν δεν ξερεις και αν δεν σκοτωσει φερνει την δυστυχια σε ολη την οικογενεια .
Πρωτα λοιπον η προληψη και η γνωση . Μακαρι να βρεθει μια θεραπεια που να λυσει το προβλημα πριστικα σε ΟΛΟΥΣ .
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ABLATION ΕΙΤΕ ΟΧΙ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MZ58
Newbie Forum Runner

Greece


3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/11/2013 :  17:16:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop.Η κολπ.μαρμ.εκανε υποτροπη απο το πρωτο ablation μετα 15 ημερες και απο το δευτερο μετα απο μια ημερα.Ειναι πολλα τα χρονια που εχω αυτο το προβλημα.Για να γραψω τις εμπειριες μου -φαρμ.αγωγη κλπ χρειαζομαι μια μερα να γραφω συνεχως.Παντως τα ρυθμονορμ με κρατησανε με... επισοδεια φυσικα πανω απο 12 χρονια.Η αναπλαση των εστιων μετα το ablation συμβαινει και σε μενα και επισης κατα την διαρκεια του ablation τα δεματια κολουσαν ξανα μεταξυ τους.Περιεργη και δυσκολη περιπτωση.Το ποσοστο επιτυχιας θα το ελεγα αλλιως.50% για τους μεγαλυτερους και 90% για τους νεους.

Edited by - MZ58 on 26/11/2013 17:17:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2013 :  09:26:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
MZ58 & Fullstop
καλημερα.
Εγω προσωπικά εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η στατιστική στην περίπτωση της ΚΜ εχει λιγα πραγματα να πει. Και αυτο διοτι -οπως ο Χρηστος γραφει- η καθε περιπτωση ειναι μοναδική. Συνεπως εχουμε να κανουμε με κατι που ξεπερνα την ιδια την στατιστική δεδομενης της πολυπλοκοτητας της καθε μιας περιπτωσης ξεχωριστα.
Θα κρατησω επισης και το οτι απο Απριλη, οι εδω ηλεκτροφυσιολογοι προσθετουν αλλο ενα οπλο στην φαρετρα τους (γιλεκο).
Εγω για παραδειγμα , εχοντας κανει ablation τον Νοεμβριο του 2011, μετρω απο τοτε 2-3 επεισοδια. Σε διαφορετικη περιπτωση, υποθετω πως θα ειχα κανει πολλαπλασια. Αρα σιγουρα με εχει ωφελησει (τουλαχιστον σε επιπεδο αριθμων).
Αυτο που τελος θα προσθεσω ειναι το γεγονος οτι απο τον Φλεβαρη του 2011 μεχρι και τον Νοεμβρη που εκανα το ablation (9 περιπου μηνες), ειχα μονιμη ΚΜ και ω του θαυματος, την ημερα που μπηκα στο Ιπποκρατειο αναταχθηκα χωρις καμμια παρεμβαση γιατρων !! Ισως γιατι ημουν σχεδον χεσμενος απο φοβο....
Οπως και ναχει, ευχομαι σε ολους μας το καλυτερο αφενος και αφετερου, ας γινουμε πιο προσεκτικοι παρατηρητες του εαυτού μας, μπας και προσδιορισουμε το ποια πραγματα η συνηθειες μας φερνουν πιο κοντα στα οποια επεισοδια ΚΜ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2013 :  19:15:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητοι φίλοι καλησπερα .
ΜΖ58 και Φίλε Στατους συμφωνω κατ αρχας οτι η καθε περίπτωση ειναι διαφορετικη .
Απο εκει ξεκινάει λοιπον και η πολυπλοκοτηρα της θεραπείας . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ABLATION Η ΟΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ .
Απλα διαφωνω με τα μεχρι τωρα ποσοστα επιτυχίας . Αν λαβουμε υπ οψιν και την παρατήρηση του φιλου ΜΖ οτι δηλαδη οσο ταζύτερα επουλώνετσι ο ιστος τοσο ταχύτερα θα εχουμε υποτροπή τοτε πραγματικά δεν αντιλαμβανομαι την θεραπευτική θεση του ablation στο μέλλον.
Σ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑBLATION ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ (ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ )
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ABLATION ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ .
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ABLATION ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ . ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ .
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ . ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΗΛ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ . Ο
ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ABLATION ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ .
ΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ .
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΤΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ . ΝΙΚΟ ΣΕ ΞΕΜΑΤΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ...Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ .



fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/11/2013 :  09:04:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fullstop
καλημέρα,
στην σχολή και στην εισαγωγή του μαθήματος της στατιστικής, μας είπαν :
υπάρχουν 3 είδη ψεμάτων :
1/ το κοινο ψεμα
2/ η ψευδορκια
3/ και η στατιστική ....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000