Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

aris148
Newbie Forum Runner

Greece
4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/02/2014 :  19:44:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νίκο , αφού μιλάς μαζί του μετέφερε του την έγνοια μας και τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση ( από όλο το forum υποθέτω )
Άρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/02/2014 :  01:07:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ari εχεις κανει και ablation?λαι ηταν παιχνιδι ???
περαστικα στον στρατο !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/02/2014 :  11:40:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
τελεια!!!!μπραβο foullstop γρηγορη ανναρωση και σε περιμενουμε στην παρεα μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/02/2014 :  23:56:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eleni έκανα ablation στις 04/11/13 στην Γαλλία (Μπορντό) στον Pr. Zaiss . To ablation μαζί με την χαρτογράφηση που είναι και το πιο σημαντικό κράτησε περίπου 5 ώρες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2014 :  10:06:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αρτει αφιχθεις χθες το βραδυ απο Βουδαπεστη , ναμαι πάλι !

aris, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλά το by pass δεν το εκανα εγω (αχρειαστο ναναι) αλλά ο fullstop.

NikosS, τις καλυτερες ευχες στον Στρατο για γρηγορη αναρωση.
Fullstop, οπως εχω ξαναγραψει, δεν σε φοβαμαι διοτι εκ φυσεως εισαι οδοστρωτηρας ! θα το ξεπερασεις για πλακα.

keep on rocking
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2014 :  16:44:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Status έχεις δίκιο . Τα μπέρδεψα λίγο . Λες εκτός από το θέμα για τις αρρυθμίες να πρέπει να ανοίξουμε και κανένα για Αλτσχάιμερ ? . Πλάκα κάνω .

Και πάλι σιδερένιος ο Στράτος .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2014 :  00:21:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια και απο μενα ψαρακας στην παρεα!!!οι αρρυθμιες ηταν παντα το φορτε μου απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου νai με συνειδηση δηλαδη απο πολυ πολυ μικρη!!!εχω μαθει να ζω μ αυτες τισ σταματαω παντα με βαλσαβα την ποια ανακαλυψα ενστικτωδως απο μικρη χωρισ να τη γνωριζω σα μεθοδο!!το μεγαλο ζορι ηταν στις εγκυμοσυνες ειδικα στην πρωτη τα ειδα ολα!!!ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ Σ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ειδικα οταν ημουν παιδι και εκανα στιβο δε καταλαβαινε τιποτα η καρδια μου!!!ειμαι 34 και απο οσο εχω ψαχτειτα δυσκολα ερχονται καπου στα 45 δηλαδη εκει που το προβλημα σου χαλαει την καθημερινοτητα σου!!τωρα απλα εχω καθημερινες κρισεις 1-2 φορες την ημερα αλλα διαρκουν μεχρι3οδευτ.Τι να κανω να δρομολογησω την κατασταση πριν με προλαβει "η να την προλαβω εγω?εννοω το ablation!!μια ομοιοπαθης που εκανε μου ειπε πως τολμαω και το ρισκαρω ετσι?εχεις και δυο παιδια!!!μεχρι εγκεφαλικο μπορεις να παθεις μ ειπε κατι που ο καρδιολογοσ μου δε μου τονισε απο οσο θυμαμαι!!!anyway......θορυβηθηκα......προετοιμαζω τον ευατο μου για το επομενο ρανεβου στον ευαγγελισμο!!!!!!!!!!!!!!!!?ε?καλα θα κανω?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2014 :  18:17:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
‘Όχι Μάγια ,δεν θα κάνεις καλά . Ούτε κι αν όλοι σου πούμε ότι πρέπει να δρομολογήσεις κάτι σημαίνει ότι θα είναι σωστή απόφαση . Όλοι εδώ έχουν δρομολογήσει παρέμβαση αφενός διότι απέτυχαν άλλες μέθοδοι και αφετέρου ( και κυρίως ) διότι αυτή ήταν η συμβουλή του γιατρού τους η οποία βασίστηκε σε επιστημονικά δεδομένα . Το να κάνεις λοιπόν γκάλοπ για το ποια απόφαση πρέπει να πάρεις δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή .
Κακώς λοιπόν ήλθες στην παρέα μας .
Εξάλλου δεν αναφέρεις τι ακριβώς έχεις και το σπουδαιότερο πώς έχει διαγνωσθεί . Έχεις κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις , έχεις δοκιμάσει φαρμακευτική αγωγή ? ή κάτι νοιώθεις όταν είσαι στο φόρτε σου όπως λες κι εσύ . Οι αρρυθμίες δεν είναι παιχνίδι , ούτε νομίζω ότι πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε επιδερμικά με ουσίες που ανακαλύπτουμε και μάλιστα ενστικτωδώς .
Άρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2014 :  19:39:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Φίλε Αρη, πολύ σκληρή η απάντησή σου στη Μάγια. Θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το άγχος και την αγωνία ενός νέου ανθρώπου με 2 παιδιά. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε, είναι προτιμότερο να συμπαραστεκόμαστε απο το "κακώς ήρθες στην παρέα μας".
Φίλη Μάγια, απο αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι ο καρδιολόγος σου σου μίλησε για ablation. Εγω θα σε συμβούλευα να πας στον Ευαγγελισμό, να μιλήσεις με τον αρμόδιο γιατρό για την επέμβαση, τις πιθανότητες επιτυχίας, τούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της επέμβασης, αλλά και για τους κινδύνους που θα έχεις χωρίς την επέμβαση, και μετά με ψυχραιμία και ΜΟΝΗ σου θα αποφασίσεις. Οσο για την "ομοιοπαθή" που αναφέρεις ξέχνα την(απαράδεκτη). Μάθε τα πάντα για το πρόβλημά σου (να θυμάσαι πάντα ότι ο καθένας μας είναι ιδιαίτερη περίπτωση), και αποφάσισε με ψυχραιμία, γνώση και κουράγιο, ΕΣΥ για την Μάγια.
Αγάντα.......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2014 :  16:15:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
νικο σ ευχαριστω πολύ για την υποστηριξη!!!ομολογω ότι πραγματικα επλησσομαι αρνητικα από το επιπεδο και την αντιληψη καποιων αλλων ανθρωπων!!!!εστω και από τις λιγες γραμμες μιας απαντησης μπορεις να καταλάβεις πολλα για το πως αντιμετωπιζουν καποιον που απλα ζηταει πληροφοριες για ένα τοσο σοβαρο θεμα!!!ευχομαι ο εν λογω αρης45 να μην ασχολειται στην προσωπικη του ζωη με καποιο ανθρωποκεντρικο επαγγελμα γιατι ειναι100% ακαταλληλος και όχι μονο αυτό αλλα..........κριμα και στο κοσμακη που συνδιαλεγετε μαζι του.επειτα δεν ηξερα ότι κατεχει και την πνευματικη ιδιοκτησια του φορουμ ώστε να μπορεινα πεταει εξω οποιον δε του ταιριαζει.....ο κος ξερολας forum administrator!!!!!!!!!!!!και τελος δεν είμαι ηληθια να χανω χρονο για να μπαινω σε site ασχετα και να ασχολουμαι με θεματα που δε με αφορουν!!!ξυπνησα μια μερα και ειπα δε μπαινω να διαβασω για τις αρρυθμίες!!!!αυριο εχει ο θεος θα γραφτω σε ένα φορουμ για το ζαχαρο την επομενη για τον καρκινο του μαστου και κοκ!!!!!!!!!!!!το ανετο της γραφης μου(οι αρρυθμιες ηταν παντα το φορτε μου) δεν σου επιτρεπει κυριε αρη45 να βγαζεις λαθος συμπερασματα!!και ουτε γνωρίζεις τιποτα για την ζωη μου ουτε για το πρόβλημα μου ουτε για το μορφωτικο μου επιπεδο για να νομιζεις ότι ψυχανεμίζομαι τα πραγματα και λειτουργω εντικτωδως!!!!καταλαβες!!!!!!!!!!!!!!!η τελευταια μου επισκεψη ηταν στον ευαγγελισμο τελη απριλιου αλλα θυλαζα και μου παν ότι πρωτα πρεπει να τελειωσω μ αυτην τη διαδικασια και μετα να γινει οτι είναι. Με παρακολουθεί από τα 12 καιρδιολογος εχω κατά καιρους υποστηριχθεί με αγωγες αλλα πολλες φορες δεν βοηθουσαν.μαλιστα καποιος γιατρος μου χε δωσει χαπια όταν ημουν 14....και μου εφερναν υπνηλία στο σχολειο μου κοψε και την γυμναστικη.....ηρθα και εγινα φυτο... και οταν επισκεφτηκα με τους γονεις έναν άλλο εκοψα τελειως τα χαπια και αρχισα στιβο αποστασεις σε επιπεδο πρωταθλητισμου!!!!!Αυτό που εχω είναι εκ γενετης συνδρομο(wolf parkisson white)και εμαθα να το ελεγχω με τις αναπνοες μονη μου!!!!oi αποψεις των καρδιολογων διίστανται..... δεν συμφωνει ο ενας ότι είναι αυτό......!!εχω καταγεγραμενο καρδιγραφημα στην εγκυμοσυνη 236 σφυξεις και διαρκεια περιπου 5 min. στην εγκυμοσυνη δε δινεις χαπια όμως........το ablation είναι η λυση μου χουν πει απλα ακομη μπορω να κραταω την αναπνοη μου στις κρισεις και αυτές να σταματουν γιατι είναι μικρης διαρκειας και λιγοτερης εντασης!να μην μακρυγορω αποφασισα να ξαναδω ton letsa ston eyaggelismo na kanoyme hlektrofisiologikh meleth βαρεθηκα το χολτερ και τρεις και λιγο να τελειώνουμε!!!!νικο μου σ ευχαριστω για την συμβουλη ειπες το πιο σωστο Μάθε τα πάντα για το πρόβλημά σου (να θυμάσαι πάντα ότι ο καθένας μας είναι ιδιαίτερη περίπτωση),!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχως που απαντησες ετσι και εσωσες την παρτιδα...(του φορουμ)!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2014 :  18:40:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΣΤΟΠ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.
ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2014 :  18:59:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
πεστα βρε χρυσοστομε xristo 31!!!!!!!!!!εννοείτε ότι όταν κατι σε βαραινει και χεις να το μοιραστεις αυτόματα αυτό γινετε πιο ευκολο!!!ευχομαι από καρδιας και τι καρδιας ταχυτατατης ολοι εδώ να βρουμε λυση πρωτα στα θεματα μας και κατ επεκταση ιαση!!!!!!!!!!!ειμαστε πολλοι τελικα με θεματα καρδιας..........αλλα οκ ολοι διαφορετικοι αλλα τοσο ιδιοι!!!πρωτα απ όλα ανθρωποι

Edited by - magia34 on 23/02/2014 19:05:05
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2014 :  23:50:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Νίκο , με παρεξήγησες . Δεν εννοούσα ότι η Μάγια ( προσωπικά ) δεν είναι ευπρόσδεκτη στην παρέα , κάθε άλλο . Με αυτό που είπα θέλησα να εκφράσω την λύπη μου που κάποιος καινούργιος μπαίνει στο φόρουμ και άρα είναι δυνητικά προβληματικός . ''Κακώς ήλθες στην παρέα μας '' είναι το μότο που χαιρετίζω όλους τους καινούργιους , κάθε νέα Μάγια . Τι να τους πω δηλαδή ΄΄ χαίρομαι ιδιαίτερα που και κάποιος άλλος έχει το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα ? ΄΄ . Όχι , και μάλιστα θα χαρώ πολύ να λύσουν όλοι τα προβλήματα με αρρυθμίες και να καταργηθεί το site αυτό και όλα τα παρόμοια , τότε θα είμαι ευχαριστημένος , όταν το ενδιαφέρον για τέτοιες συζητήσεις θα είναι μηδενικό . Επίσης , διαφαίνεται νομίζω η απέχθεια μου για παρεμβατικές μεθόδους . Προσωπικά , από τα 35 μου μετά και από 14 χρόνια μάχης με φάρμακα , κατέφυγα στο Ablation διότι τα επεισόδια Π.Κ.Μ. πύκνωσαν σε σημείο που αν δεν το έκανα θα έχανα τη δουλειά μου . Βλέπεις λοιπόν ότι η επιλογή της μεθόδου που θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα πολλές φορές δεν είναι μόνον τα ιατρικά δεδομένα . Οι υπόλοιποι που έχουν την πολυτέλεια πάντως να περιμένουν νομίζω ότι μόνον να κερδίσουν έχουν από την τελειοποίηση της μεθόδου και των εργαλείων ( καθετήρες , χαρτογράφηση κ.λ.π. )

Μάγια , εγώ επιμένω , αν μπορείς να φύγεις ( και μάλιστα τρέχοντας ) από την συγκεκριμένη συζήτηση κάνε το χωρίς δεύτερη σκέψη . Αν πάλι όντως έχεις ΤΩΡΑ όμως πρόβλημα , και όχι πιθανόν στο μέλλον , δώσε μας πληροφορίες ( Ηλεκτροφυσιολογική Μελέτη , Holder , Hκδ/ματα , γνωματεύσεις , φάρμακα κ.λ.π. ) ώστε να καταλάβουμε αν κάποιος έχει κάτι παρόμοιο για να σου αναφέρει δικές του εμπειρίες , και τελικά όλη αυτή τη γνώση να τη διαχειριστείς ( πάντα σε συνεργασία με το γιατρό σου ) .
Άρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  13:39:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
magia καλησπερα δυσκολα θα σου πουν με σιγουρια οι γιατροι αν εχεις wpw οι γιατροι σου ειπαν να κανεις ablation ???
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  15:52:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fysika oi giatroi mou pan gia to ablation elenip!! pws tha gnwriza alliws!!!!!o enas o kardiologos mou pou me parakolouthei xronia mou pe pws prepei na ginei ablation kai malista syntoma giati h kardia douleyei se poly megales times palmwn !!!den exw kanei hlektrofys.meleti poy ennoeite pws prepei na ginei omws einai pepeismenos pws de tha to apofygw!!!!o allos moy eipe oti efoson akomi einai elegxomeno diladi kriseis mikres poy stamatoyn me velsava ekousia mi ,mpaineis sti diadikasia !!pantos kai oi 2 symfwnoyn oti tha ginei......farmaka egw den pairnw!!!!oxi giati den moy dinoun alla giati den thelw na parw!!!opws kai na xei prepei na mathw to poy briskete ayto to ektopo kentro pou to prokalei!!!!!!!!!!!!!!!!!epishs ligo prin me piasei kapoies fores katalabainw kapioes ektaktes systoles alla oxi panta an eimai se hremia giati an eimai exw kai perpataw erxontai oi palmoi kai me aifnidiazoun!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000