Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  16:10:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑς ΜΟΥ (4-5) ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗς ΛΕΩ ΜΑΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ!!ΑΥΤΗ ΓΕΛΟΥΣΕ ΔΕ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΛΥ- ΕΤΡΕΞΕΣ ΠΟΛΥ... ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ) ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ............ ΔΕ ΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΗ ΔΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΑ ΤΩΡΑ.........ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ.....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ..(ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ)ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  17:10:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μαγια και εγω στην ιδια φαση ειμαι,αλλα θα σου πω τι μου ειπαν οι καμια δεκαρια διαφορετικοι γιατροι που πηγα, οτι δεν ειναι καμια κακια αρρυθμια, αν θελω να κανω ablation να το κανω μονο για να μη ζαλιστω και πεσω και μου δυσκολευει τη ζωη αν πχ ταξιδευω ή ειμαι σε κανενα βουνο ,εγκεφαλικο δεν παθαινεις απ αυτη την αρρυθμια !!!!!!! και τι σε νοιαζει που εχεις το δεματιο και θες να το βρεις ??οπου και αν ειναι ας ειναι..σου ειπαν οι γιατροι οτι κινδυνευεις απ αυτο ??? ενας τελευταιος γιατρος που ρωτησα (φιλος) μου ειπε και τι εγινε αν εχεις ταχυκαρδια αυτοι που σου παν να σου καψουν την καρδια καθονται να τους κανεις το ιδιο ??? και επισης παλι αλλος καρδιολογος (γνωστος-φιλος) εχει το ιδιο προβλημα και πινει χαπια και ενω κανει ablation στον κοσμο ο ιδιος δεν εχει κανει...!!!!!! εβαλα σε παρενθεση το φιλος και γνωστος γιατι νομιζω οτι καποιοι το χουν δει βιομηχανια και το πλασαρουν παντου πχ ωνασειο απ το πρωτο λεπτο σου λενε ablation...δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι παιζουν και τα φραγκα στη μεση αν κανω λαθος διορθωστε με...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  17:17:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
και επισης ποσο συχνα το παθαινεις ??
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  19:44:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
δεν υπαρχει καλη μου ελενηπ. με ακριβεια μια σταθερα για να σου απαντησω ακριβως.οταν ημουν εφηβη με επιανε μια στις 2 εβδομαδες με επεισοδια των 30-40 δευτ.σε αλλη φαση πιο πιεστικη πχ στο παν/μιο σε εξεταστικη με λιγο καπνισμα καθε εβδομαδα μια φορα Στην εγκυμοσυνη τα ειδα ολα συνεχεια και 10λεπτα τεταρτα θυμαμαι ειδικα στην πρωτη ελεγα στον γυναικολογο μου ειναι σιγουρα καλα το μωρο αλλο αγχος και αυτο δε με ενοιαζε για μενα τοσο και αυτος μου λεγε το μωρο ειναι οκ εσυ τι θα κανεις? γι αυτο και 2 καισαρικες και οχι φυσιολογικος τοκετος.τωρα πλεον με πιανουν καθε μερα αλλα πολυ μικρη διαρκεια εκτος και αν ειμαι καπου και δε μπορεσω να κανω τις αναπνοες οποτε δε σταματαει ευκολα!!!αλλες περιδοι στην ζωη μου πολυ και αλλες λιγο!!!!μια διαφορα ακομη ειναι οτι καποτε μεχρι τα 28 μου ας πουμε δεν ειχα κρισεις την ωρα της ασκησης η πανω σε ενταση (παντα οι αρρυθμιες βγαιναν στην ωρα της χαλαρωσης) κατι που τωρα εχει αρχισει και αντιστρεφετε!!αν εχεις το ιδιο θεμα θα θελα να τα πουμε και τηλεφωνικως να σου στειλω σε προσωπικο μηνυμα το τηλ μου ?αν δεν εχεις προβλημα φυσικα..........αν παλι δε μπορεις θα τα λεμε στο φορουμ σ ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!

Edited by - magia34 on 24/02/2014 19:46:33
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2014 :  21:14:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εχω το ιδιο θεμα απλα δεν με πιανει τοσο συχνα..να ξερεις οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο το αγχος η αδρεναλινη τις πυροδοτει,επισης εισαι τυχερη που της σταματας μονη σου εγω δεν τα καταφερνω και καταληγω στο νοσοκομειο, αν θες στειλε μου το τηλ σου δεν εχω προβλημα απλα δεν ειμαι ειδικος εννοειται οτι πρεπει να πας σε καρδιολογο και θα σου λεγα σε πολλους και σ αυτους που κανουν ablation και σ αυτους που δεν κανουν...επισης τη στιγμη που ζεις μ αυτες τοσα χρονια και εχεις γεννησει και δυο παιδια εισαι θηριο θα λεγα...!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  00:03:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Καλόκαρδη Ελένη, γράφεις ότι το ablation έχει σχέση με "φράγκα", σε πληροφορώ τα εξής. Αν το κάνεις σε διάσημα κέντρα του εξωτερικού (Μπορντώ κλπ) το κόστος είναι πάρα πολύ υψηλό, σε ιδιωτικά Ελληνικά νοσοκομεία είναι αρκετά υψηλό, ενω σε δημόσια νοσοκομεία καλύπτεσαι απόλυτα απο τον ασφαλιστικό σου οργανισμό (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ). Το Μπορντώ δίνει 80% πιθανότητα επιτυχούς επέμβασης στην Κ.Μ., και ο Ευαγγελισμός 75%. Οσο για τις αντιρρήσεις σου για την επέμβαση, σου καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία. Μετά απο 20 σχεδόν χρόνια με Κ.Μ., έφτασα να έχω 3 επεισόδια την εβδομάδα, παρότι είχα φτάσει να παίρνω τις ανώτατες συνιστόμενες δόσεις φαρμάκων. Πρίν απο 33 μήνες έκανα ablation στον Ευαγγελισμό, και απο τότε δεν έχω ξανακάνει Κολπική Μαρμαρυγή. Παρότι οι γιατροί πιστεύουν ότι με πιθανότητες 95%, έχω πλήρως ξεπεράσει την Κ.Μ., θα ήμουν ευγνώμων ακόμη και αν αύριο ξανάπεφτα στην Κ.Μ., για τα 3 αυτά χρόνια που ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Οταν έχεις 20 χρόνια με αρρυθμίες, δηλαδή ζωή χαμηλής ποιότητας(γεμάτη πρέπει και μή, χωρίς θέλω), καταλαβαίνεις γιατί ονομάζω τα καλύτερά μου αυτά τα χρόνια.
Καλόκαρδη Μάγια, ξέχνα την "ομοιοπαθή" "τρελλή". Η ομάδα του Ευαγγελισμού (Εφραιμίδης-Λέτσας), είναι εξαιρετικοί επιστήμονες και καλά παιδιά. Πάρε τις απαντήσεις που ψάχνεις, και με ψυχραιμία και κουράγιο αποφάσισε για το μέλλον σου (οποια απόφαση και αν πάρεις). Είσαι εξάλλου νέος άνθρωπος και έχεις μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου.
Αγάντα......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  01:15:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
νικο συμφωνω!!!δε θα εβγαινα γαλλια ξερω οτι οευαγγελισμος ειναι εξπερ sto ablation.με τον λετσα ειχα μιλησει και μου πε παρε το χρονο σου και υστερα να το δουμε μετα το θυλασμο!!η κουβεντα μας ηταν συντομη και δεν ελυσα ολα μου τα ερωτηματα!!ετσι ξεμεινα και αφησα τον χρονο να κυλησει!!! δεν ειναι και ευκολο με 2 μωρα παιδια!!υστερα μενω επαρχια δεν ειμαι αθηνα και πρεπει να το δρομολογησω.Εσυ απο οτι καταλαβαινω εφτασες στα ορια σου ειχες ζορι μεγαλο και με μια ζωη γεματη μη και πρεπει!!!εγω ζω φυσιολογικα απλα με ενοχλει καπως!! δεν εχει αλλαξει η ποιοτητα της ζωης μου η καθημερινοτητα!!!κανω τα παντα τρωω τα παντα δεν υποστηριζομαι φαρμακευτικα παρολο που μου χει ζητηθει και βαδιζω ετσι!! δεν εχω καποιο αλλο θεμα με πιεση τριγλυκεριδια κτλ!!στα κιλα μου ειμαι φυσιολογικα προς αδυνατη !!δε λεω ναι βλεπω μικροδιαφορες με τα χρονια αλλα ζω νορμαλ ΑΚΟΜΗ..................ΔΕ ΛΕΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ......τι να πω εχει και λιγο ρισκο η κατασταση οποτε η ζυγαρια νομιζω γερνει στο να περιμενω....σας ευχαριστω παντως που μου απορριψατε το εγκαφαλικο να στε καλα ηρεμησα λιγο......δυστυχως προσφατα εχασα φιλη 32 χρονων (το παρασμενο σαββατο) με ανευρισμα και τα χρειαστηκα!!!καλο βραδυ σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by - magia34 on 25/02/2014 01:30:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  09:57:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημερα σας niko s εσυ μιλάς για κολπικη μαρμαρυγη όμως, ενω η magia για υπερκοιλιακη ταχυκαρδια εχει διαφορα..δε θελω να την αποτρεψω να κανει ablation απλα να παρει πολλες γνωμες και να αποφασισει μονη της !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  11:07:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλόκαρδη Μάγια, κίνδυνο για εγκεφαλικό διατρέχουν όσοι παθαίνουν κολπική μαρμαρυγή. Δουλεύει τόσο άναρχα η καρδιά, που υπάρχει πιθανότητα να μείνει στάσιμο αίμα στον κόλπο και να πήξει με κίνδυνο να πάθεις εγκεφαλικό αν αυτό το αίμα προωθηθεί στον κεφάλι. Αυτός είναι και ο λόγος που όσοι έχουν είτε μόνιμη είτε παροξυσμική Κ.Μ. παίρνουν αντιπηκτικά φάρμακα. Απο τη στιγμή που ο γιατρός σου δεν σου έχει μιλήσει για πιθανότητα εγκεφαλικού και για την ανάγκη να παίρνεις αντιπηκτικά, κάτι παραπάνω ξέρει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι άν υπήρχε οποιαδήποτε πιθανότητα εγκεφαλικού δεν θα στο έλεγε, ή θα άφηνε την λήψη αντιπηκτικών στην διακριτική σου ευχέρεια. Παρόλα αυτά, έχεις την υποχρέωση τόσο απέναντι στη Μάγια, όσο και στην οικογένειά σου να ξέρεις τα πάντα για το πρόβλημά σου, και να μην ταράζεσαι αλλά ούτε να εφησυχάζεις απ΄ ότι σου λέει ο καθένας. Σε προτρέπω λοιπόν να ξαναμιλήσεις άμεσα για το θέμα τόσο με τον γιατρό σου, όσο και με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού.
Αγάντα......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  14:18:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. .
ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΓΙΑΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ .
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΙΝΤΡΟΜ. ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΣΤΕΝΩΣΕΙΣ 98%..ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΡΑΠΛΟ BY PASS ΚΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΩΣΗ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ Η ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥΣ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  14:36:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
perastika sou fullstop!!!!siderenios twra i kardia sou paei me xilia e?oyte stenwseis oyte empodia!!!kali anarrwsi!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  19:50:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας!10 μηνες μετα το ablation για υπερκοιλιακη ταχυκαρδια δικαιολογειται μινι επεισοδιο 10 δευτερολεπτων περιπου?δλδ ειναι στα πλαισια του οτι ακομα οι εστιες δεν εχουν φτιαξει?να σημειωσω οτι εχω ενα μεγαλο χρονικο διαστημα που περνω αντιβιωση λογω εντερικου θεματος και ειναι βαρια και ειδικα για το στομαχι μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/02/2014 :  23:57:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ωχχχ ρε κατερινα παλι ???
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/02/2014 :  12:10:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους,

Fullstop χάρηκα πολύ με τα καλά σου νέα, εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα (συμφωνώ απόλυτα πως η μαρμαρυγή όταν αντιμετωπίζεται με τη σωστή αγωγή είναι ''αστεία'' μπροστά σε άλλες παθήσεις). Να συνεχίσεις να προσέχεις πολύ τη διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά!!

Magia34 καλώς ήρθες!! Είμαστε σχεδόν συνομίληκες και εγώ μπήκα στο φόρουμ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη στην οποία αντιμετώπισα αρρυθμίες (ριπές και εκτακτες συστολές)αλλά κυρίως στη περίοδο του θηλασμού - τα είδα και γω όλα-. Βέβαια ο καθένας κρίνει με τις εμπειρίες του καθώς στο Holter φάνηκαν κάποιες ριπές υπερκοιλιακής και 80 έκτακτες συστολές εγώ όμως τα ένιωθα έντονα αυτά. Τώρα έχω καθημερινά έκτακτες (όχι σε τέτοιο βαθμό βέβαια) που όσο πάει και μειώνονται. Έχω βέβαια παρατηρήσει ότι κατά περιόδους έρχονται και φεύγουν...μετά από κάποιο διάστημα βέβαια το αποδέχεσαι. Εγώ μικρή δε το είχα καταλάβει ότι έχω αρρυθμίες ένιωθα φτερουγίσματα και θυμάμαι μια μέρα είχα το ένα μετά το άλλο και το έβλεπα παιχνίδι έλεγα να έρχεται ξανά φτερούγισμα...Όταν γύρω στα 22 με έπιασαν οι ταχυπαλμίες κατάλαβα ότι έχω αρρυθμίες. Όμως η περίπτωσή μου δεν είναι σοβαρή - όπως άλλων εδώ- και δε θέλω να λέω πως πάσχω από αρρυθμίες. Έξι μήνες μετά το θηλασμό οι έκτακτες και οι αρρυθμίες μειώθηκαν αισθητά και από τότε που σταμάτησα το βράδυ να τρώω δεν έχω καθόλου ταχυπαλμίες.
Εγώ τις ταχυπαλμίες τις αντιμετωπίζω με τις αναπνοές, ο καρδιολογος μου είχε πει να παίρνω βαθιά ανάσα και να τη κρατάω και μετά να βγάζω απότομα τον αέρα ή να σφίγγομαι πολύ και γενικά με έχει βοηθήσει. Αυτό που λες ότι οι αρρυθμίες αρχίζουν μετά τα 45 είναι αλήθεια καθώς τότε έρχεται και η εμμηνόπαυση συνήθως στις γυναίκες και έχω ακούσει πως τότε αρχίζουν τα προβλήματα..Εν τω μετάξυ η κολπική μαρμαρυγή όταν την έχει τουλάχιστον ένας από τους δύο γονείς σου είναι κατά 85% κληρονομούμενη και εμφανίζεται μετά την εμμηνόπαυση ή μετά τα 50 στους άντρες(έτσι έχω διαβάσει).
Magia νομίζω πως στη περίπτωσή σου αν σου κάψουν μέσω ablation την εστία που σου δημιουργεί αρρυθμίες έχεις πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με κατάλυση στην κολπική μαρμαρυγή. Πρέπει κατά τη γνώμη μου να το κοιτάξεις και μη φοβάσαι αν πας στο σωστό ηλεκτροφυσιολόγο θα πάνε όλα καλά!!! Αν είχες επεισόδια μια φορά το μήνα θα σου έλεγα να το αντιμετωπίσεις με φάρμακο - κατά τη κρίση- αλλά μια δυο φορές τη μέρα είναι πολύ κατά τη γνώμη μου.
Εμένα στην εγκυμοσύνη με είχε πιάσει μια παράξενη αρρυθμία- μάλλον μεγάλη ριπή - που κράτησε 30 δευτερόλεπτα περίπου.
Τις αρρυθμίες τις φοβάμαι σε περίπτωση δεύτερης εγκυμοσύνης - αλλά το θαύμα- που έρχεται αξίζει πολύ περίσσοτερο από το να υποφέρεις λίγο με αυτές...αλήθεια η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι συνήθως πιο εύκολη από τη πρώτη?? Γενικά στην εγκυμοσύνη όλοι έχουν αρρυθμίες πόσο μάλλον εμείς που έχουμε προδιάθεση...όμως είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου και αξίζουν όλες οι θυσίες!!!τι πιο όμορφο από το να γίνεσαι το μέσο να έρθει μια νέα ζωή στο κόσμο!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/02/2014 :  12:25:30  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ελενη ναι καποια στιγμη χθες ενω εστρωνα το κρεβατι μου καταλαβα αυτη την αισθηση στο στηθος και τους παλμους ανεβασμενους.με επιασε ενας πανικος και αυτοματα ξαπλωσα με το που ξαπλωσα ολα καλα!τωρα δεν ξερω καποια στιγμη ειχα ακουσει οτι θελει καποιο χρονικο διαστημα για να φτιαξει το ολο θεμα μετα το ablation.τον μαιο ειναι το ραντεβου μου με τον γιατρο η επανεξεταση μετα απο ενα χρονο δλδ.η αληθεια ειναι οτι πιεστηκα τον τελευταιο καιρο με ενα αλλο θεμα παιρνω αντιβιωσεις 2 διαφορετικες μαλιστα,πριν λιγες μερες εκανα και μια επεμβασουλα οπου χρειαστηκε επισκληριδιο ναρκωση τωρα να ρθαν και ολα αυτα και να δεσαν με το χθεσινο?ολα πιθανα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000