Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 "Rodopi Ultra Trail"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 28

Agiofws
Forum-Runner

176 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 18/02/2009 :  23:48:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του Agiofws.  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
(*) Η διοργάνωση του ΟΜ ενημερώνει τους αθλητές της για την ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο χώρο των ελληνικών ορεινών αγώνων, με τη δημιουργία ενός νέου Ultra Trail γεγονότος, που σχετίζεται έμμεσα με τον ΟΜ

Έχουμε τη χαρά να αναγγείλουμε σήμερα στο κοινό των αγώνων βουνού τη δημιουργία ενός νέου αγώνα ορεινού τρεξίματος, του "Rodopi Ultra Trail" που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το ερχόμενο φθινόπωρο, στα δάση της οροσειράς της Ροδόπης. Πρόκειται για αγώνα ορεινού τρεξίματος υπεραντοχής (ultra trail running) ατομικού και ομαδικού χαρακτήρα και αποτελεί τη μετεξέλιξη του αγώνα που έγινε γνωστός το διάστημα 2007-2008 ως Virgin Forest Trail.

Ο νέος αγώνας δημιουργήθηκε από την ανάγκη της συνέχισης και εξέλιξης της αρχικής ιδέας, χωρίς παρεμβάσεις εξωραϊστικού χαρακτήρα από παράγοντες μη σχετικούς με το άθλημα, και με σκοπό την απόδοσή του στο αθλητικό κοινό του ελληνικού mountain/trail running, ως ενός μεγάλου γεγονότος με ξεκάθαρα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Φιλοδοξία της διοργάνωσης είναι να παγιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού κοινού ως ένας αξιόπιστος αγώνας, που θα συγκεντρώνει κάθε φθινόπωρο Έλληνες και ξένους αθλητές ορεινών αγώνων, σε μια ακριτική περιοχή της χώρας με εμβληματικό όνομα, απόλυτα συνυφασμένη με την υπόθεση της διάσωσης των δασών και της άγριας ζωής.

Η πρώτη διοργάνωση του "Rodopi Ultra Trail" (RO.U.T.) θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2009 και απευθύνεται σε αθλητές κάθε δυναμικότητας, μέσα από ένα νέο πρωτότυπο πλέγμα τεσσάρων διαφορετικών αγώνων σε ένα γεγονός. Αναλυτικά, προγραμματίζονται οι εξής αγώνες:

1. ROUT- Solo (Ρουτ-σόλο) > Ατομικός αγώνας 120km, +5000m για πολύ έμπειρους αθλητές μέτριας τουλάχιστον δυναμικότητας, με χρονικό όριο τερματισμού τις 24 ώρες. Σκληρός αγώνας, που απαιτεί μεγάλα αποθέματα φυσικών και ψυχικών δυνάμεων. Οι αθλητές αγωνίζονται κατά τα πρότυπα των αγώνων ultra trail διαθέτοντας μεγάλο βαθμό αυτονομίας στην τροφοδοσία τους. Ενισχυμένος υποχρεωτικός εξοπλισμός μεταφέρεται από τους αθλητές.

2. ROUT- Team (Ρουτ-τιμ) > Ομαδικός αγώνας, αποκλειστικά για ομάδες που αποτελούνται από δύο έμπειρους αθλητές στοιχειώδους δυναμικότητας, που αγωνίζονται μαζί μέχρι το τέλος, στη διαδρομή των 120km, +5000m, με διευρυμένο χρονικό όριο τις 30 ώρες. Η ομάδα κινείται αναπόσπαστη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τυχόν εγκατάλειψη του ενός μέλους της, σημαίνει αυτόματα και την απόσυρση της ομάδας από τον αγώνα. Ενισχυμένος υποχρεωτικός εξοπλισμός μεταφέρεται από τους αθλητές.

3. ROUT- Relay (Ρουτ-ριλέι) > Αγώνας σκυταλοδρομίας τριών αθλητών, με μέτρια τουλάχιστον εμπειρία και στοιχειώδους δυναμικότητας. Ο κάθε ένας αθλητής καλύπτει το ισοδύναμο του ενός τρίτου της συνολικής διαδρομής των 120km, +5000m, με χρονικό όριο τις 24 ώρες (τα επιμέρους όρια αποκλεισμού θα είναι τα ίδια με εκείνα του ROUT-Solo). Η κάθε ομάδα έχει την ευθύνη μετακίνησής της στα δύο σημεία των αλλαγών με δικό της μεταφορικό μέσο (εύκολη η μετακίνηση με συμβατικό αυτοκίνητο). Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία τέταρτου προσώπου που θα υποστηρίζει την ομάδα. Ελάχιστος υποχρεωτικός εξοπλισμός μεταφέρεται από τους αθλητές.

4. Rodopi Experience (Ροδόπη Εξπίριενς) > Ατομικός αγώνας 21km, +1000m για αθλητές με στοιχειώδη εμπειρία, χωρίς να είναι προαπαιτούμενη ωστόσο. Μονοπάτια καλύπτουν τη μισή διαδρομή του αγώνα ενώ η άσφαλτος καλύπτει το 15% μόνο, στο ξεκίνημα της διαδρομής. Οι αθλητές δεν θα έχουν εξωτερική υποστήριξη τροφοδοσίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! Χρονικό όριο τερματισμού οι 4 ώρες. Αναγκαίος ο φακός κεφαλής και σακίδιο με υδροδοχείο.

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες θα έχουν ταυτόχρονη εκκίνηση λίγο πριν το ξημέρωμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και των τεσσάρων αγώνων να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της εκκίνησης ενός ultra trail.

Μια σημαντική τροποποίηση σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα (VFT) είναι η σημαντική μείωση της εξωτερικής υποστήριξης των αθλητών, σε έξι (6) μόλις σταθμούς τροφοδοσίας στα 120 χιλιόμετρα (1 σταθμός ανά 20km αντί της προηγούμενης αναλογίας 1 Σταθμός ανά 9km). Αυτή η αλλαγή θα καλλιεργήσει τη στρατηγική και την ετοιμότητα των αθλητών, αυξάνοντας σημαντικά και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

O αριθμός των αθλητών που θα γίνουν δεκτοί σε κάθε έναν από τους παραπάνω αγώνες θα καθοριστεί με βάση την ανταπόκριση που θα υπάρξει στην περίοδο των προεγγραφών, η οποία ξεκινά από τη δημοσίευση αυτής της αναγγελίας και διαρκεί μέχρι της 31 Μαρτίου. Τονίζεται ότι στον "ROUT-Solo" θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών και τα κριτήρια θα είναι αυστηρά, δεδομένης της σοβαρότητας του εγχειρήματος.

Η διαδρομή του νέου αγώνα είναι περίπου 120 χιλιόμετρα, από τα οποία το 80% είναι τμήμα της διαδρομής του πρώην VFT, όπως αυτό πραγματοποιήθηκε το 2008. Η ανίχνευση και ένταξη του υπόλοιπου 20% της διαδρομής είναι ένα σημαντικό έργο που θα ολοκληρωθεί τους προσεχείς μήνες.

Το κόστος συμμετοχής των αθλητών στον κάθε αγώνα, όπως επίσης τα έπαθλα και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τις απολαβές των αθλητών θα καθοριστούν με την επίσημη προκήρυξη του "Rodopi Ultra Trail".

Η νέα διοργάνωση είναι η απάντηση στο αίτημα για έναν αγώνα αντάξιο των δυνατοτήτων της ανερχόμενης Ελληνικής κοινότητας των trail runners και της μοναδικότητας των δασών της οροσειράς της Ροδόπης. Ανάλογο με το μέτρο της φύσης της Ροδόπης θα είναι και το γεγονός, θέτοντας σε μείζονα δοκιμασία τις φυσικές και ψυχικές αντοχές των αθλητών που θα ανταποκριθούν στην πρόκληση. Η δημιουργία τεσσάρων αγώνων επιλέχθηκε για να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής αθλητών κάθε επιπέδου στο γεγονός και να αναδειχτεί ο πλούτος συναρπαστικών εφαρμογών στους ορεινούς αγώνες.

Παράλληλα με τις αθλητικές προθέσεις του γεγονότος, η διοργάνωση σκοπεύει να στείλει στην κοινή γνώμη το μήνυμα της προστασίας της μοναδικής φύσης της Ροδόπης, μέσα από την άμεση ανακήρυξη του «Εθνικού Πάρκου Ροδόπης», ενός σχεδίου που αν και ουσιαστικά έχει αποφασιστεί από την πολιτεία, μέχρι και σήμερα παραμένει ανενεργό. Η ανακήρυξη της περιοχής σε «Εθνικό Πάρκο» θα συμβάλλει στη διατήρηση μιας από τις τελευταίες απάτητες γωνιές της ελληνικής επικράτειας, που κινδυνεύει από την αλόγιστη διάνοιξη δρόμων, την ανεξέλεγκτη υλοτομία και το παράνομο κυνήγι. Η δημιουργία ήπιων ανθρώπινων δραστηριοτήτων όπως οι αγώνες ορεινού τρεξίματος, που σέβονται το περιβάλλον και το η εκ νέου χρήση παλιών μονοπατιών για λόγους αναψυχής, αποτελούν μια καλή απάντηση στα μεγαλεπήβολα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης που προωθούνται στην περιοχή και στόχο έχουν την «αξιοποίηση» των περίφημων Κοινοτικών Κονδυλίων!

Η νέα διοργάνωση θα προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου της με τη συμμετοχή αρκετών ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια υπηρέτησαν με συνέπεια το ορεινό τρέξιμο από οργανωτικές ή αγωνιστικές θέσεις. Στο νέο οργανωτικό σχήμα που ακόμα βρίσκεται σε διαμόρφωση, έχουν θέση πολίτες της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, ασχέτως καταγωγής αλλά και αθλητές από όλη την Ελλάδα, που αισθάνονται ότι τους εκφράζει μια πιο ενεργητική συμμετοχή τόσο στα δρώμενα του αθλήματος που υπηρετούν, όσο και στην προστασία μιας από τις τελευταίες απάτητες γωνιές της ελληνικής επικράτειας.

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ: Για τον καλύτερο προγραμματισμό της διοργάνωσης, καλούνται όσοι αθλητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε έναν από τους τέσσερις αγώνες της διοργάνωσης, να στέλνουν από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου email στη διεύθυνση info@vft.gr ή μέσω της «Επικοινωνίας» της ιστοσελίδας ή και μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 2310-567410 (εργάσιμες μέρες 10:00-14:00), αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους ή τα ονοματεπώνυμα των μελών της ομάδας τους, εφόσον πρόκειται για τις ανάλογες κατηγορίες. Τα ονόματα θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα με σειρά λήψης σε τέσσερις ξεχωριστούς καταλόγους, δημιουργώντας ταυτόχρονα και προτεραιότητα εγγραφής. Μετά τη δημοσίευση της Προκήρυξης στις 31 Μαρτίου, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής οριστικών αιτήσεων, οπότε κάθε αθλητής θα πρέπει να υποβάλει πλήρη αίτηση, διατηρώντας μέχρις ενός σημείου και την προτεραιότητα λόγω προεγγραφής.

Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη νέα διοργάνωση, θα δημοσιεύονται σταδιακά στη γνωστή από τα δύο προηγούμενα χρόνια ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στις διευθύνσεις www.vft.gr , www.rout.gr και www.rodopiultratrail.com



Εκ μέρους της Προσωρινής Οργανωτικής Επιτροπής

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς



Λάζαρος Ρήγος

18.02.09




Για πάμε παρακάτω να δούμε τι θα γίνει .... 123 φύγαμε....



http://agiofws.com

spyros1976
Senior Forum-Runner

889 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  08:42:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαπιστώνω οτι συνεχίζεται η επίθεση στο Δήμο Παρανεστίου ακόμη και στην ανακοίνωση του αγώνα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

alkal
Newbie Forum Runner

Greece
42 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  09:25:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτο δεν ειναι τιποτα σε σχεση με το αμοκ του χιαστουλη (και των συν αυτω) κατα των διοργανωτων του Athens Mountain Cap
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andreas01gr
Newbie Forum Runner

Greece


28 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  09:46:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα Λάζαρε,

Καλή επιτύχια. Με χαρά και αρκετή προσπάθεια θα τα βγάλω πέρα και στο νέο σου αγώνα.

Είμαι μέσα από τώρα, 120χλμ +5000 σε 24 ώρες με 6 σταθμούς, τι μου λες τώρα, θα έιμαι και εγώ εκεί.

Θα σας βρω και εκεί ουάου Rout - Solo μέσα στη Ροδόπη.

Καλή Επιτυχίιιιιιιιιιιιιιιιιια


Θα είμαι και εγώ εκεί

άντριους τρεχάλιους μονοπάτιους παρανέστιους τέλειους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andreas01gr
Newbie Forum Runner

Greece


28 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  09:47:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λάζαρε,

Μην ξεχνάς άστους να γκρινιάζουν


άντριους τρεχάλιους μονοπάτιους παρανέστιους τέλειους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

polyenios
Forum-Runner

Greece
193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  11:12:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Και γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει?!

Το αποτέλεσμα είναι ότι στην όμορφη Ροδόπη θα έχουμε αγώνες να διαλέξουμε - να ταιριάξουμε με το ημερολόγιό μας! Άρα περισσότερες επιλογές για τους αθλητές.

Τώρα ποια διοργάνωση θα είναι καλύτερη ή θα συγκεντρώσει περισσότερους... θα το δείξει το μέλλον. Η ομάδα του ΟΜ πάντως έχει την εμπειρία τέτοιων διοργανώσεων χωρίς 2η κουβέντα... Και η εμπειρία είναι τα 1/2 για μία τέτοια διοργάνωση. Το άλλο μισό είναι η ομάδα αθλητών που θα μαζέψεις και η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

polyenios, polyfotos, polyelaios, poluxronos, poluxromos, polu....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

DMP
Forum-Runner

Greece


209 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  11:52:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άντε να ποστάρουν κι οι υπόλοιποι groupies (κάνα δυο έχουν μείνει) να δέσει το γλυκό.

____________
Nessun Dorma
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stibens
Senior Forum-Runner

Greece


928 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  12:53:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit stibens Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Το ROUT- Team αν έχεις καλή παρέα θα είναι τέλειο,αλλά και το ROUT- Relay μπορεί να βγει ωραίο με μια παρέα,ακόμη δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα τρία θα συμμετέχω πάντως,έχουμε καιρό,το τελευταίο κομμάτι πριν τον τερματισμό πάντως επειδή έχω κάνει μεγάλο μέρος του είναι φανταστικό,έχω εμπιστοσύνη στους διοργανωτές και πιστεύω ότι θα ζήσουμε και πάλι μια πολύ ωραία εμπειρία.

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rockonskin
Elite Forum-Runner

Nepal


1717 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  13:04:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
+1



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Evita
Elite Forum-Runner

Botswana


1076 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  13:24:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Evita Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Το πε και το κάνε το θηρίο ο Λάζαρος

Έχει "μπαλάκια" τελικά αυτό το παιδί και στην αρχή το χα παρεξηγήσει

Ίδιο μέρος, παρόμια ημερομηνία ,βγαίνει ανοικτά στην κόντρα και μονό γι' αυτό μπράβο του.

Έχει το know how, έχει τους περισσότερους (οι προεγγραφές είναι σαν ψήφος εμπιστοσύνης) και καλυτέρους (σίγουρα) αθλητές μαζί του αλλά δεν θα έχει την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας (εξου και οι λιγότεροι σταθμοί).

Το σχίσμα είναι γεγονός, μένει να δούμε που θα κάτσει η μπίλια, μαύρο ή κόκκινο


Edited by - Evita on 20/02/2009 12:30:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spyros1976
Senior Forum-Runner

889 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  13:26:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σίγουρα το rout team και rout relay είναι κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και πιστεύω ένα επιπλέον κίνητρο για αρκετούς σχετικά με το ποιο από τους 2 αγώνες θα διαλέξουν. Το οτι μειώθηκαν οι σταθμοί τροφοδοσίας δε νομίζω οτι είναι κάτι ευχάριστο. Ειδικά στο Rodopi Experience θα έπρεπε να υπάρχει έστω και ένας σταθμός, νομίζω οτι απαξιώνεται ο αγώνας. Σχετικά με την αυξανόμενη δυσκολία των αγώνων έχει γίνει στο παρελθόν μεγάλη κουβέντα η οποία με καλύπτει με το παραπάνω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ttsog
Senior Forum-Runner

Greece


835 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  14:33:20  Εμφάνιση Προφίλ  Visit ttsog Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όντως έξυπνη κίνηση το ομαδικό και η "σκυταλοδρομία" αν και εκεί ο τελευταίος ο ταλαίπωρος λογικά θα τρέξει νύχτα , δίνει άλλον αέρα και ενδιαφέρον στον αγώνα. Εκεί που δεν υπήρχε περίπτωση φέτος να λάβω μέρος, τώρα με το ομαδικό αρχίζω να το σκέφτομαι... Μεγάλο αβαντάζ ψυχολογικό, ειδικά για την νύχτα, συν του ότι έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Πιστεύω θα είναι καλή εμπειρία, όσα και αν καταφέρει κάποιος να καλύψει από αυτά τα 120χλμ.

Αρνητικό, πάρα πολύ αρνητικό η μείωση των σταθμών τροφοδοσίας σε 6 μόνο. Για 120 χλμ μιλάμε για έναν σταθμό ανα 20χλμ! Αν υποθέσουμε ότι είναι ισοκατανεμημένοι (χρονικά) και για να την βγάλεις καθαρή πρέπει να πίνεις τουλάχιστον 500ml την ώρα τότε μιλάμε ότι θα πρέπει να ξεκινάς από κάθε σταθμό με τουλάχιστον 2-2,5lt υγρά. Εννοώ για κάποιον που θα κάνει πάνω από 24 ώρες. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί αυτό και νομίζω ότι είναι κάτι που θα γίνει. Βέβαια η μείωση αυτή έχει να κάνει και με πρακτικούς λόγους, όπως ανέφερε και πιο πάνω η σοφή Εβίτα!

"Πιο δύσκολο είναι να το σκεφτείς, παρά να το κάνεις..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mtbiker
Senior Forum-Runner

Greece
578 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  15:15:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by spyros1976

Σίγουρα το rout team και rout relay είναι κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα

Όχι και τόσο πρωτοποριακό.Εκείνους τους φοβερούς αγώνες περιπέτειας
με τα ζευγάρια τους ξεχάσατε?Ο Λάζαρος τους έτρεχε και τα θυμάται
πολύ καλά...

Pain is temporary.
Trophies last forever !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

billias66
Advanced Forum-Runner



379 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  15:39:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μου θυμίζει κάποιους αγώνες εξωτερικού που έχω διαβάσει. Ωραία!

"'Οτι απ'τα δυό κι αν σκέφτεσαι, μπορείς ή δεν μπορείς, έχεις δίκιο!"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rockonskin
Elite Forum-Runner

Nepal


1717 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  15:55:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
οτι και να λεμε, οσα παραπονα και διαφωνιες και αν διατυπωνονται το σιγουρο ειναι οτι απλα τα πραγματα γινονται συνεχως και καλυτερα!

Μπορει ο αγωνας οντως να πηγαινει καταμετωπον επιθεση και κοντρα στο VFT, αλλα οπως και να χει δεδομενου των εξελιξεων ο Ρηγος ειναι δικαιολογημενος για την κινηση του αυτη. Απλα, ας κερδισει ο καλυτερος!



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1857 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2009 :  16:04:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΠΕΧΩ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ "ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ"
ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΩΙΣΜΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Μη σπαταλάτε την περιφρόνηση σας. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που τη χρειάζεται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 28 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000