Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 "Rodopi Ultra Trail"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 28

NorthTrail
Forum-Runner

89 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  06:33:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί έχω ξενερώσει για άλλη μια φορά και δεν θέλω να πάω ούτε στο ROUT, ούτε στον Olympus Marathon, ούτε στο VFUT, ούτε πουθενά...????
Πείτε μου γιατί...???!!!!

Υ.Γ. Δεν θα δεχτώ απαντήσεις του τύπου: " Εμείς είμαστε αθλητές, δεν μας νοιάζουν οι αντιπαραθέσεις.." Αθλητές είμαστε, βεβαίως, αλλά είμαστε και σκεπτόμενοι άνθρωποι....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Run Forest Run
Advanced Forum-Runner



359 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  09:03:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by NorthTrail

Γιατί έχω ξενερώσει για άλλη μια φορά και δεν θέλω να πάω ούτε στο ROUT, ούτε στον Olympus Marathon, ούτε στο VFUT, ούτε πουθενά...????
Πείτε μου γιατί...???!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Γιατί όλη η κατάσταση έχει καταντήσει αηδία, γιατί ο Λάζαρος εφαρμόζει πια πολιτική καμένης γης στο στενό κύκλο των Ελλήνων δρομέων αδιαφορώντας για το αύριο, γιατί ο εγωισμός δεν τον άφησε να πιάσει την ευκαιρία που του δόθηκε και κάνοντας ένα βήμα πίσω να δρέψει μια μεγάλη ηθική νίκη, γιατί μετά μια πολύ ωραία προπόνηση στον Όλυμπο το Πάσχα με παρέα και τον Λάζαρο έχω αλλάξει το πρόγραμμα μου με στόχο ανάβαση και κατάβαση self support στον βουνό τον Ιούνη και τώρα είμαι στο τσακ να το ξαναλλαξω.
Υ.Γ. Φίλε ακόμη η παρτίδα σώζεται..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

THANOS_KTM
Elite Forum-Runner

Greece


1765 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  10:16:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Aαα ρε Λάζαρε....γιατί το χάλασες?????
Κρίμα

ΛΟΑΣΔΑ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  11:28:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά αφού είναι στο αίμα του να δημιουργεί έχθρα με όλους, ταπεινή μου γνώμη είναι να μη του κάνετε ούτε αυτή τη χάρη...

Κρατήστε το δελτίο τύπου του για 2-3 μέρες ακόμα προς χάριν της κοινής λογικής (διότι μη λέμε και πράγματα που δε στέκουν! Μια στοιχειώδη γνώση αυτών των θεμάτων να έχεις γνωρίζεις ότι η "άδεια" για να αναδημοσιεύσεις "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ" ακούγεται ως ανέκδοτο!!!). Σύμφωνα με τον 2121/1993 (§5) το δελτίο τύπου αλλά και κάθε μορφής είδηση ΔΕΝ μπορεί να αποτελεί προστατευόμενο "έργο" ...Η είδηση γενικά δεν μπορεί να είναι «ιδιοκτησία» κανενός, λέει ο νόμος. Είναι κοινό κτήμα της κοινωνίας της πληροφορίας και η ελεύθερη μετάδοση της προστατεύεται από το άρθρο 5α του Συντάγματος. Ο νόμος μάλιστα επιτρέπει γενικά την αναπαραγωγή χωρίς άδεια του δημιουργού και χωρίς αμοιβή κάθε νόμιμα δημοσιευμένου κειμένου στο μέτρο που δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό: η αναπαραγωγή και η διάδοση στο κοινό, για λόγους περιγραφής επίκαιρων γεγονότων με μέσα μαζικής επικοινωνίας έργων, που βλέπονται ή ακούγονται κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου γεγονότος. (άρθρο 25). Η ίδια η είδηση, τα απλά γεγονότα και στοιχεία βρίσκονται εκτός της προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων έργου ούτως ή άλλως.

Όσο λοιπόν για την απαίτηση ΜΗ αναγραφής ειδήσεων που να αφορούν μια ανοιχτή διοργάνωση που λαμβάνει χώρα σε ένα δημόσιο κοινόχρηστο χώρο ...ούτε ο Πατακός δε θα μπορούσε να τη στηρίξει κάπου, και εάν είχα χρόνο (και άξιζε το κόπο) θα εφτιαχνα εγώ μια σελίδα ειδικά για αυτό και θα προκαλούσα τον "υπεύθυνο" της όποιας διοργάνωσης προβάλει τέτοιες απαιτήσεις να μου απαγόρευε δικαστικά να αναφέρω σχετικές ειδήσεις. Δόξα το Θεό είμαι τυχερός να έχω πολλούς δικηγόρους στην οικογένεια και τη ξεροκεφαλιά θα τη πλήρωνε μόνο αυτός...

Από την άλλη όπως είπα ίσως δεν αξίζει καν να ασχοληθείς ...οπότε μπορείτε να του κάνετε τη χάρη και να τον "ξεχάσετε" τελείως μετά από λίγες μέρες...

Σ.Τ.

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.

Edited by - sam on 27/04/2009 11:51:46
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS
Great Master of Literature



1704 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  11:57:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
+1.......... sam δεν παιζεσαι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rockonskin
Elite Forum-Runner

Nepal


1717 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  13:34:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by NorthTrail

Γιατί έχω ξενερώσει για άλλη μια φορά και δεν θέλω να πάω ούτε στο ROUT, ούτε στον Olympus Marathon, ούτε στο VFUT, ούτε πουθενά...????
Πείτε μου γιατί...???!!!!




κριμα για την ολη τροπη που παιρνει το θεμα...πραγματικα κριμα




Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimis7
Senior Forum-Runner

Greece


807 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/04/2009 :  14:55:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχώς πλέον το πράγμα έχει παρατραβήξει και κάποιος βλέπει παντού φαντάσματα!!! Κρίμα, διότι είχα βάλει στόχο να συμμετάσχω σε αγώνες που διοργανώνει αλλά πλέον δεν το κρίνω απαραίτητο. Άλλωστε τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό υπάρχουν αξιολογότατοι αγώνες βουνού οπότε θα στρέψω την προσοχή μου προς τα εκεί!

Όσο ζω μαθαίνω,πιστεύω, ελπίζω και τρέχω!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

transalpine
Newbie Forum Runner

Greece
8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  00:11:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ναι φυσικα! Εκτος απο το olympus marathon και vft (rout) βλεπε Ρηγος,εχει αλλους 10 αγωνες στην ελλαδα με την δυσκολια των παραπανω, καιτην αναγνωρισιμοτητα τους. πχ απο τον UTMB.αν θελεις τετοιους αγωνες μαλλον θα πρεπει να περιοριστεις στο εξωτερικο φιλε μου ,οπου θα σου βγουν και πιο φτηνοι, γιατι ο Ρηγος ο παλιανθρωπος ,ο παραδοπιστος,ο πλεονεκτης,ο φιλοχρηματος,τους χρεωνει ..... τοσα επι ....τοσα ατομα και δεν του φτανουν του αχρειου, του ελεεινου.Ελεος ρε σεις νισαφι! να τα παρει και ο φτωχουλης του θεου στο εξωτερικο, γιατι αν τα παρει ο δικος μας ειναι αδυνατο να το ανεχτουμε.μην τυχον σηκωσει κεφαλι κανενας στην γειτονια και ξεχωρισει, να τον φαμε! κεφαλι που ξεχωριζει κοβεται!Ελληνα ,Νεοελληνα που λεει και ο πανουσης.Ποιος εχει δικιο δεν με νοιαζει.Και να τα παιρνει χοντρα σκασιλα μου.Με νοιαζει ομως που ειναι ανεντιμο να τον βαρατε ολοι.Φανταζομαι χαρα που θα κανετε να τον δειτε κατω!
Ακου 200 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ φιλοι του!!ΡΕ μπας και παιρνετε ληγμενα χαπια??? Ποσοι ειναι δηλαδη στην ελλαδα που μπορουν να τρεξουν 123 χλμ??Και οσον αφορα το υφος του .Τι εγινε ? ενοχληθηκαν τα αριστοκρατικα αυτια σας?εσας οταν σας βαρανε απο παντου πως το αντιμετωπιζετε?Αλλα ξεχασα ! Απο τα πνευματικα υψη που εχετε ανελιχθει αυτα τα βλεπετε ως μικροπρεπειες .Κοιταξτε τωρα που θα δημοσιευθουν αυτες οι αραδες να πεσετε να φατε και εμενα , γιατι ποιος ειμαι εγω ο νεος?(ΔΕΝ ΕΧΩ 1453 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ)ο ασχετος, ο εγκαθετος του ρηγου, ο ρηγος με ψευδωνυμο, το φαντασμα του ρηγου,ο τρελος που παραληρει. Ορμηξτε ολοι μαζι ομως να προλαβετε, γιατι δεν θα μεινει κοκκαλακι.Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rockonskin
Elite Forum-Runner

Nepal


1717 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  03:09:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσωπικα εχω αποσυνδεσει τον Rout σαν αγωνα απο τα τελευταια γεγονοτα που αφορουν το Λαζαρο το Ρηγο.
Ως αγωνα ο καθενας κανει τις επιλογες κ θετει τις προτεραιοτητες του ειτε αυτες βασιζονται σε καθαρα αθλητικα , ειτε οργανωτικα, ειτε ακομα και φιλικα κριτηρια και αποφασιζει...
Συνεχιζω να πιστευω οτι ο αγωνας αυτος θα ειναι ανταξιος των προσδοκιων ολων οσων θα αποφασισουν να παρουν μερος σε αυτον...οχι ως 'φανατισμενων' και 'τρελων για το Ρηγο' οπαδων, αλλα ως αθλητων που απλα αποφασιζουν οτι απο τους 2 δυο αγωνες ο Rout ειναι σε θεση να τους ικανοποιησει περισσοτερο (ο Ρηγος κ η εμπειρια του φυσικα κ ειναι μεσα σε αυτο). Απλα τα πραγματα (για πολλους!). Τωρα η εμμονη μερικων να βλεπουν ταλιμπαν και φανατικους του οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο αγωνα τι να λεμε...τα χουμε ηδη πει.

Για τις επιλογες που εχει κανει ο Λ.Ρηγος τις τελευταιες μερες οσων αφορα το θεμα με το Rnews που εχει προκυψει, προσωπικα (αν με ρωτουσε κανεις) με βρισκει αντιθετο. Δεν εχω καταλαβει ακριβως την ουσια και το λογο που γινονται ολα αυτα. Ισως και να μην υπαρχει ουσια τελικα, αλλα στα ελαφρυντικα που του αποδιδω για ολα αυτα ειναι και η πιεση απο το κλιμα που εχει δημιουργηθει τους τελευταιους μηνες γυρω απο το ονομα του με αποκορυφωμα και τις 'περιπετειες του Κοτσυφα'!! Δεν ειναι λιγο αυτο που εγινε...

Ας ελπισουμε να μη συνεχιστει αυτη η αντιπαραθεση...το παρον thread ας παραμεινει για οτι αφορα κυριως τον αγωνα. (Αμην!)



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NorthTrail
Forum-Runner

89 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  06:49:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε rockonskin, κατά την προσωπική μου γνώμη είναι επικίνδυνο να διαχωρίζουμε τα γεγονότα από τα πρόσωπα. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε για παράδειγμα να δικαιολογήσουμε και την χούντα γιατί μέσα στην όλη σαπίλα της, έκανε και 2-3 καλά..Θα μπορούσες να απομονώσεις δηλαδή τις όποιες "καλές" ενέργειες μιας δικτατορίας από την ίδια την φύση της....??

Φυσικά με αυτό δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να αποδώσω χουντικές πρακτικές στο Λάζαρο, απλά θέλω να σου τονίσω την επικίνδυνότητα του διαχωρισμού προσώπων και γεγονότων. Τα γεγονότα γεννιούνται από τα πρόσωπα όχι το αντίθετο.

Με αυτή τη λογική λοιπόν, πες μου πως θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε σ'εναν αγώνα, όταν ο ίδιος ο διοργανωτής του έχει εμπλακεί σε τόσο έντονες αντιπαραθέσεις και σε τόσα μέτωπα...? Σίγουρα και αυτός έχει δίκιο σε πολλά πράγματα..Έχει όμως μόνο δίκιο? Δεν έχει σφάλει πουθενά..? Μήπως τα σφάλματα του επισκιάζουν τις όποιες θετικές του ενέργειες?

Λύπάμαι αλλά δεν μπορώ όλα αυτά να τα παραβλέψω και να πάω απλά να τρέξω στον αγώνα...Τότε η διαφορά μου δεν θα ήταν καμμία απολύτως από τα ζώα που ζουν και τρέχουν ελεύθερα μεν στα βουνά αλλά δίχως λογική και σκέψη, παρά μόνο με ένστικτο. Καλώς ή κακώς η λογική και κριτική σκέψη, είναι αυτή που μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα...


Edited by - NorthTrail on 29/04/2009 06:50:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  09:04:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τρανσ αλπίνε πριν εξασκηθείς στη γραφή και στη συνταγολογία για τα ληγμένα χάπια ...εξασκήσου και λίγο στην ανάγνωση...

Για τους 200+ ενωμένους, φανατικούς, τρελαμένους φίλους του Ρήγου που θα τρέξουν στον rout ..ΑΥΤΟΣ μιλάει

(...αχ θέε μου)

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

minstrel
Forum-Runner

Greece


60 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  10:15:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
η λογικη ορισμενων εξ υμων ειναι οτι οποιος προσπαθει να προστατευτει απο καθε ειδους επιθεσεις ειναι προκλητικος? μονο και μονο επειδη καταθετει ευθαρσως την αποψη του και δεν ειναι κατι περισσοτερο απο προκλητικη η συμπεριφορα των διαφορων "πουλιων" και "κυνηγων" που μιλουν με τοσο απαξιωτικο τροπο για ανθρωπους που με "επαγγελματισμο" καθιερωσαν σοβαρους αγωνες στην Ελλαδα και εκτοξευουν απειλες για τους αθλητες που σκοπευουν να συμμετασχουν σ'αυτους? Μηπως ειναι καιρος να σταματησει η κακοστημενη αυτη φαρσα και ν'ασχοληθουμε με αυτο που υποτιθεται οτι μας ενωνει

θα ηθελα να μαθω να ζω εν τελει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NorthTrail
Forum-Runner

89 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  11:41:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by minstrel

η λογικη ορισμενων εξ υμων ειναι οτι οποιος προσπαθει να προστατευτει απο καθε ειδους επιθεσεις ειναι προκλητικος?


Νομίζω πως αυτός που έχει πραγματικά δίκιο και η αλήθεια του πατάει σε στέρεες βάσεις, δεν έχει ανάγκη από κανενός είδους υπεράσπιση και προστασία. Τραβάει σιωπηλά την πορεία του και αργά ή γρήγορα διακιώνεται..Νομίζω πως ο Λάζαρος έχασε πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα και ενώ κατάφερε να μας ενώσει σ'εναν σκοπό, είναι αυτός που τελικά κατάφερε και να μας χωρίσει...
Πιστεύεις ειλικρινά μετά από όλα αυτά πως το κίνητρο του για τη δημιουργία του ROUT ήταν η αγάπη για τα βουνά και τους αγώνες...? Μήπως ο εγωϊσμός του τύπου " θα σας δείξω εγώ που με διώξατε" έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο....? Φαντάζεσαι να είχε αντιδράσει ακριβώς έτσι ο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης όταν ο Λάζαρος αποφάσισε να διοργανώσει Μαραθώνιο στον Όλυμπο ενώ υπήρχε ήδη ένας και μάλιστα πολλά χρόνια πριν...? Η "πατρότητα της ιδέας" για έναν μαραθώνιο στον Όλυμπο, σε ποιόν ανήκει...?

Κι εμείς ως δρομείς τι κάνουμε? Ακολουθούμε προβατοποιημένοι τους οποιους σκοπούς του διρογανωτή...? Αν είμαστε τόσο αντικειμενικοί γιατί δεν εγγραφόμαστε στον αγώνα του Δήμου Παρανεστίου που είναι ακριβώς η ίδια διαδρομή...?

Ερωτήματα πάνω στα ερωτήματα...Και όλα αυτά τα σκεφτομαι εγώ που από τους πρώτους έτρεξα να υπερασπιστώ τον Λάζαρο..

Τέλος πάντων..επειδή πραγματικά έχουν ειπωθεί τα πάντα για το ζήτημα, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του και ας κάνει οτι θέλει...Δεν νομίζω να ποστάρω άλλο γι'αυτό το θέμα γιατί ψιλοσιχάθηκα..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nemesis
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  12:14:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας δεχτώ πως διαχωρίζουμε τα πρόσωπα από τα γεγονότα,
αν και το συγκεκριμένο γεγονός μέχρι στιγμής φαίνεται να πρόκειται για «one man show»,
το οποίο ατομο μάλιστα διεκδικεί και τα «πνευματικά δικαιώματα» της ιδέας!

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν μόνο στο ίδιο το γεγονός:

Όταν το γεγονός, όπως συμπεραίνουμε, έχει προκύψει κυρίως για την κοντρα και την αντιπαραθεση.
Όταν το γεγονός ανακοινώνει την ύπαρξη του με αντιπαράθεση…
Όταν το γεγονός καλλιεργεί την αντιπαράθεση…
Όταν το γεγονός διαφημίζεται και παραμένει γνωστό (αρα υπαρχει...τουλαχιστον στα χαρτια) κυρίως από την αντιπαράθεση…
Όταν το γεγονός καλει τους αθλητές να εμπλακούν στην αντιπαράθεση παίρνοντας το μέρος του…
Όταν το γεγονός δημοσιοποιεί λίστα προεγραφοντων αθλητών εκθέτοντας τους στην αντιπαράθεση και ουσιαστικά χρησιμοποιώντας τους σε αυτήν…

Όταν ισχύουν τα παραπάνω,
το ίδιο το γεγονός είναι άμοιρο ευθυνών και έχει άφεση αμαρτιών?
είναι άσχετο αν θα στηριχτεί με τη συμμετοχή των αθλητών?

Συγνώμη,
αλλά αν και μου φαίνεται ωραία η ιδέα ενός τέτοιου αγώνα και θα ήθελα να συμμετάσχω δεν μπορώ να το κάνω.
Τουλαχιστον έχω την ελάχιστη αξιοπρέπεια να επιλέγω πως δεν θα στηρίξω γεγονότα
που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και προσβάλουν με την πολιτικη τους την αγαπη μου για τον αθλητισμο.


Επειδή όμως τα γεγονότα προκύπτουν από τα πρόσωπα, ας κάνω μερικά ακόμα ερωτήματα για τα προσωπα:
Είναι σύμπτωση όταν κάποιο πρόσωπο επαναλαμβανόμενα δημιουργεί αντιπαραθέσεις με όποιους κι αν συνεργάζεται και τολμήσουν να του αρνηθούν κάτι?
Θεωρείται κάποιος ότι υπερασπίζεται τον εαυτό του όταν ο ίδιος έχει ξεκινήσει-δημοσιοποιήσει την αντιπαράθεση και επιδιωκει να τη συνεχιζει (στην κάθε περίπτωση), χρησιμοποιώντας μαλιστα κυριως καταγγελίες και προσβλητικούς αφορισμούς?

.
.
.
για κανέναν π... δεν θυσιάζομαι
(σαλόκιν σόμισα)

Edited by - Nemesis on 29/04/2009 12:22:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

transalpine
Newbie Forum Runner

Greece
8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2009 :  13:14:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα ξεκινησω ευχαριστωντας τον τιμητη των παντων 666 - συγνωμη- 656 δημοσ.Senior Forum-Runner ΣΑΜ που με εβαλε στη θεση μου και εμενα (εχει και δικηγορους στην οικογενεια ). Μ΄αρεσουν οι παρατηρησεις ,διορθωνομαι,που ελεγε και ενας πολυ μικρος τιποτενιος μιτσος.Απορω γιατι ασχολεισαι με τον ρηγο και τους υποστηρικτες του?Μην τρεχεις στους αγωνες που διοργανωνει εσυ και οι συμφωνουντες με εσενα και αφου ειστε τοσοι πολλοι ,στο τελος θα τρεξουμε μονοι μας στο rout εγω κι ο ρηγος . εξ αλλου απο τα δυσθεωρητα υψη που εχεις φτασει τι rout αηδιες? για νομικες διαλεξεις καθ΄εδρας σε βλεπω ,μηνυσεις ,εγκλησεις,ασφαλιστικα μετρα .....υποκλινομαι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 28 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000