Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κυνήγι
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 71

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  20:31:51  Εμφάνιση Προφίλ
Όχι ρε γαμ...το! Και τόσα χρόνια τρώω κρέας κόντρα στη φύση και το γαστρεντερικό μου σύστημα! Και χρησιμοποιώ και λάθος του κυνόδοντές μου! Το μόνο παρήγορο είναι ότι το ίδιο συνέβη και σε μερικά δισεκατομμύρια άλλους ανθρώπους μέχρι τώρα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  21:13:49  Εμφάνιση Προφίλ
Το κρεας το μαγειρευε στη φωτια αν δεν κανω λαθος ο erectus εκατονταδες χιλιαδες χρονια πριν και ειναι φυσικο ο οργανισμος μας να μην μπορει να το φαει ωμο.
Το post του deorum στην αρχη της προηγουμενης σελιδας με βρισκει απολυτα συμφωνο σε αυτο το θεμα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

choice
Newbie Forum Runner



35 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  22:49:33  Εμφάνιση Προφίλ
Ενδιαφέρον,πολύ μεγάλο μάλιστα,παρουσιάζουν οι γνώμες κάποιων εδω μέσα.Σας ενοχλεί ο προκλητικός γραπτός λόγος του fidelio τόσο πολύ που τα επιχειρήματά σας,σε πλήθος και ανάλυση είναι περισσότερα για να αποδείξετε οτι είναι λάθος ο fidelio,σε σχέση με τις βάρβαρες,ανούσιες και ανόητες πράξεις αυτών που θανατώνουν τα ζώα.Χάνετε το δάσος βλέποντας το δέντρο.Το πρόβλημα δεν είναι ο λόγος του fidelio αλλά οι πράξεις των rambo.
Οσον αφορά το επιχείρημα του οτι έτσι πράττουν δις ανθρώπων δεν χρειάζεται ανάλυση.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  23:02:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Λοιπόν για να αποχωρήσω από το θέμα, να πω τις απόψεις μου λίγο πιο ολοκληρωμένα.

Δεν είμαι κατά της χορτοφαγίας. Όποιος ακολουθεί αυτό τον δρόμο, σέβομαι την επιλογή του, τους λόγους που το κάνει, και θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά του να το κάνει φυσικά, και φυσικά σέβομαι τον ίδιο. Ίσως τον θαυμάζω κιόλας.
Το τι έκαναν οι πρόγονοί μας για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, είναι μια βάση δεδομένη, όμως δεν είναι και απαραίτητα 100% σωστό. Σιγά σιγά πρέπει να εξελισσόμαστε, έτσι δεν είναι?
Και τις γυναίκες βαράγαμε/βιάζαμε παλιά, όμως τώρα είναι απαράδεκτο. Και η θανατική ποινή, με εκδίκηση ήταν εντελώς φυσική, τώρα είναι απαράδεκτο. Και γενικότερα, γινόμαστε όλο και πιο "πολιτισμένοι" και απομακρυνόμαστε από τα ένστικτά μας, τα πάθη μας, κτλ κτλ. Για καλό γίνονται αυτά, συμφωνώ.
Ίσως το επόμενο βήμα είναι να περιορίσουμε την κρεατοφαγία, αφού ίσως δεν θα μας χρειάζεται, και θα μπορούμε με λιγότερο "πόνο" στην φύση, να φέρουμε το φαγητό μας. ΊΣΩΣ, δεν συμφωνώ, όμως δέχομαι την σκέψη. Ο καθένας με πειθαρχεία σε διάφορα σημεία (γυμναστική, μελέτη, κτλ κτλ) γίνεται καλύτερος άνθρωπος, ίσως ένα από αυτά είναι και η χορτοφαγία. ΊΣΩΣ, διαφωνώ, αλλά δέχομαι την σκέψη ξαναλέω. Χαλιναγωγούμε τα πάθη μας, εκπαιδευόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Βέβαια γιατί αυτό σημαίνει όχι στο αυγό και στο γάλα, δεν θα το καταλάβω μάλλον ποτέ, αλλά οκ.

Αυτό όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, με το να μην σέβεται ο χορτοφάγος εμένα, να με μισεί, και (σχεδόν) να εύχεται να πεθάνω, να μου τύχει κάτι κακό, με την ελπίδα ότι θα επιβιώσει μια αγελάδα παραπάνω αύριο. Υστερία μιλάμε. Αυτό είναι απαράδεκτο (επιεικής έκφραση). Πως να σεβαστώ κάποιον που εύχεται να πεθάνω, και μάλιστα θα είναι και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Γιατί και εγώ καμιά φορά σκέφτομαι να πεθάνει ο τζιχαντιστής που έκοψε τα κεφάλια των άλλων, αλλά ευχάριστο γεγονός δυσκολεύομαι να το πω. Εγώ βέβαια δεν είμαι κηνυγός (είμαι κατά του κηνυγιού... αλλά όχι κατά του ψαρέματος και ας μην ψαρεύω), αλλά το σουβλάκι που έφαγα προχτές, κάποιος σφαγέας το έφερε στο πιάτο μου, δεν ήρθε με παρθενογέννεση, μέρος της ίδιας αλυσίδας είμαι και εγώ, και το υπόλοιπο 98% των φίλων μου. Δεν με εξαπάτησαν, και μου πλασάραν την μπριζόλα για ραπανάκι, ήξερα από που προέρχεται, δεν έχω ελαφρυντικό. Στην ουσία εγώ το προκάλλεσα, γιατί κατ'επεκταση τα 5 ευρώ που έδωσα, με μερικά από αυτά πλήρωσα τον σφαγέα για αυτήν την δουλειά, και άρα όπλισα το χέρι του.
Τέτοιες απόψεις δεν είναι ανεκτές, γιατί αποτελούν ευθεία απειλή προς εμένα και τους οικείους μου.

Τώρα για τις "επιστημονικές" ανακρίβειες που ακούγονται, είπα μερικά, όποιος θέλει υπάρχει και το google, να διασταυρώσει 2-3 πράγματα, αν υπάρχουν εξιδικευμένα ένζυμα που διασπάνε το κρέας, εξιδικευμένα που διασπάνε τα φυτά, πως λειτουργεί το πάγκρεας, τι μεταβολίζει κτλ κτλ. Αυτά δεν μεταβολίζονται κατά τύχη, και δεν μεταβολίζονται κατά την έννοια που απλά καταπίνεις και αφοδεύεις το χαρτί (που είπες και χαρτί μπορώ να φάω - ωραία εξυπνάδα και εγώ μικρός είχα καταπίει ένα κομματάκι lego τι είμαι robot? Το θέμα είναι το μεταβολίζεις, σου άφησε θρεπτικά συστατικά στο σώμα σου, με χαρτί για 2-3 βδομάδες θα ζήσεις ή θα πεθάνεις και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι χωρίς καθόλου φαγητό γιατί θα έχεις στουμπώσει και φράξει το έντερο). Τώρα βέβαια στο ίντερνετ, αν πηγαίνεις επιλεκτικά (cherry picking) θα βρείς μόνο ότι θες να βρείς. Ο Elvis ζει, στο φεγγάρι δεν πήγαμε, και διάφορα άλλα. Αλλά έτσι δεν πας μπροστά, απλά φανατίζεσαι.



Edited by - Deorum on 24/09/2014 23:05:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  23:16:38  Εμφάνιση Προφίλ
Στέκει όντως ότι δεν έχει ο οργανισμός μας την δυνατότητα να μεταβολίσει το ωμό κρέας; Γιατί από ότι φαίνεται με το ωμό ψάρι δεν έχει κανένα θέμα...

Κατά τα άλλα ο deorum με καλύπτει 101%.

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

choice
Newbie Forum Runner



35 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  23:17:57  Εμφάνιση Προφίλ
Deorum,στο τελευταίο,είσαι λάθος κατά πολύ..Μελετάω περισσότερο την "άλλη" πλευρά παρά την "δική" μου και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο fidelio.Δεν είμαστε φτιαγμένοι γι αυτού του είδους την διατροφή είτε το δέχεστε είτε όχι.Αλλά όπως και να χει αυτή η όψη του νομίσματος,για την άλλη όψη είναι τουλάχιστον λυπηρό να λέμε οτι ο σκοπός ύπαρξης κάποιων ζώων είναι για να έρχονται στο πιάτο μας...........
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  23:24:40  Εμφάνιση Προφίλ
Εκ του αποτελέσματος φίλε choice θα έλεγα ότι μάλλον κάνεις λάθος. Αν δεν είμασταν φτιαγμένοι για τέτοιου είδους διατροφή θα έπρεπε να τα είχαμε τινάξει γενεές τώρα, ειδικά σε περιοχές που κόσμος έχει σχεδόν αποκλειστικά κρεατοφαγική διατροφή.

Ωστόσο το να λες "είσαι λάθος, είτε το δέχεσαι είτε όχι", δεν νομίζω ότι μπορεί να πείσει επιτυχώς... Γιατί να το δεχτώ, επειδή το λες με τόση σιγουριά, ή τόσο απόλυτα; Εκτός από τις μελέτες που περιμένω να μου παραθέσεις ότι δεν μπορούμε να μεταβολίσουμε το κρέας, περιμένω και την εξήγησή σου πως γίνεται να μπορώ να επιζήσω αποκλειστικά με κρεατοφαγική διατροφή χωρίς να αρρωστήσω, αφού η φύση δεν με έχει φτιάξει έτσι....

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...

Edited by - Koukouvagia on 24/09/2014 23:25:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2014 :  23:58:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Deorum
Δεν είμαι κατά της ....(..)... Για καλό γίνονται αυτά, συμφωνώ.


Μέχρι εδώ το πας καλά. Πολύ καλά μάλιστα. Η στάση του ανθρώπου και δη του ανδρός απέναντι στην γυναικα αφορα την έννοια του σεξισμου. Δηλαδή μιλάμε για μια νοοτροπία κατα την οποία η γυναίκα είναι κατώτερη από τον άνδρα. Χονδρικά.

Ομοιως λοιπον η στάση και η νοοτροπία που θέλει τα υπόλοιπα ζώα σε αυτο τον πλανήτη κατώτερα από τον άνθρωπο απαντά στο φαινόμενο του ΣΠΙΣΙΣΜΟΥ. Ενημερωτικά την λέξη αυτήν την χρησιμοποιήσε για πρώτη φορά ο Κάρολος Δαρβίνος. Και ναι είναι το νέο στοιχημα που έρχεται ο άνθρωπος να κερδίσει, τόσο για τον ίδιο, τόσο για τα ίδια τα ζώα, όσο και για τον πλανήτη που ζει. (ακόμα βέβαια παλεύει για τον σεξισμό, τον ρατσισμό και την ομοφοβία.. Το ξέρεις οτι κάποτε η ομοφυλοφιλία θεωρείτω ψυχική ασθένεια; Ηταν κατεγραμένη συμπεριφορά , διαταραχή , μέσα στο DSM !!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ακόμα κάποιοι εξακολοθούν να την θεωρούν; )

Πάμε παρακάτω:

quote:
Ίσως το επόμενο βήμα είναι να περιορίσουμε την κρεατοφαγία, αφού ίσως δεν θα μας χρειάζεται, και θα μπορούμε με λιγότερο "πόνο" στην φύση, να φέρουμε το φαγητό μας. ΊΣΩΣ, δεν συμφωνώ, όμως δέχομαι την σκέψη. Ο καθένας με πειθαρχεία σε διάφορα σημεία (γυμναστική, μελέτη, κτλ κτλ) γίνεται καλύτερος άνθρωπος, ίσως ένα από αυτά είναι και η χορτοφαγία. ΊΣΩΣ, διαφωνώ, αλλά δέχομαι την σκέψη ξαναλέω. Χαλιναγωγούμε τα πάθη μας, εκπαιδευόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.


Πρώτα από όλα η χορτοφαγία δεν είναι μια στερεότυπη λέξη. Βγάλτη από το σκεπτικό το οποίο αναπτύσεις. Η στάση απέναντι στα ζώα ειναι μια στάση ΜΗ ΒΙΑΣ , αυτό σημαίνει φυσικά οτι σταματάς να τα τρως.

Δεν υπάρχει λιγοτερος πόνος. Υπάρχει πονος και τα ζώα βιώνουν ακριβώς το ίδιο πράμα. ΠΟΝΟ, πως το λένε. ΠΟ-ΝΟ!!

Η ΜΗ ΒΙΑ απέναντι στα ζώα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Είναι κατι το οποίο κερδίσαμε με την νοησή μας. Φυγαμε απο τις σπηλιές deorum πάει η εποχή της πτωματοφαγίας, την σκαπουλάραμε ,επιβιώσαμε ...ΕΝΤΑΞΕΙ!!

quote:
Βέβαια γιατί αυτό σημαίνει όχι στο αυγό και στο γάλα, δεν θα το καταλάβω μάλλον ποτέ, αλλά οκ.



Εχεις υπόψην σου πως παραγεται το γάλα και τα αυγά; Απλά ρωτάω. Γνωρίζεις ποια είναι η διαδικασία ; Ψάξτο λίγο και θα δεις. Τα έχουμε γράψει τόσες φορές αλλά δεν τα διαβαζετε. Ισως θα πρέπει να το ψάξεις μονος σου αυτήν την φορα για να το εμπεδώσεις...


quote:
Αυτό όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, με το να μην σέβεται ο χορτοφάγος εμένα, να με μισεί, και (σχεδόν) να εύχεται να πεθάνω, να μου τύχει κάτι κακό, με την ελπίδα ότι θα επιβιώσει μια αγελάδα παραπάνω αύριο.....(....)


Εδώ διαστρεβλώνεις τα πράγματα όσο δεν πάει. Ποιος στα είπε αυτά , που διάβασες αυτές τις ανοησίες που γράφεις και ποιος σε απειλεί;

Προσωπικά εξέφρασα (και ξέρω πολύ καλά τι κάνω εχω ειδικό λόγο) την προτιμήσή μου όταν βγαίνουν ομάδες ανθρώπων με μπερέτες στα βουνά. Θέλω να γλυτώσουν τα ζώα , δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι "κύριοι" οταν εν γνωση τους πέρνουν μέρος σε αυτο το εγκλημα. Το ξερεις οτι στην παρνηθα , ειδικά πριν την κάψουν εντελώς, πηγαιναν τα καθικια για διασκέδαση σκοτωνοντας ελάφια; Θα λυπηθώ εγώ αυτους τους αρχι΄μάλακες επειδη είναι τόσο ηλίθιοι που πυροβολούν ο ένας τον άλλον; ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΧΕΣΤΗΚΑ, ένας λιγότερος , ένα ελάφι περισσότερο...τέλος.

quote:
Τώρα για τις "επιστημονικές" ανακρίβειες που ακούγονται.....(...)

Ανακρίβεια είναι να λες πως έχουμε κυνόδοντες και παχύ έντερο για να τρώμε κρεας. Πως να το κάνουμε τώρα, θα αλλάξουμε και την ανατομική;

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  00:03:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Koukouvagia

Εκ του αποτελέσματος φίλε choice θα έλεγα ότι μάλλον κάνεις λάθος. Αν δεν είμασταν φτιαγμένοι για τέτοιου είδους διατροφή θα έπρεπε να τα είχαμε τινάξει γενεές τώρα, ειδικά σε περιοχές που κόσμος έχει σχεδόν αποκλειστικά κρεατοφαγική διατροφή.



Τι νομίζεις οτι γίνεται σήμερα. Ο κόσμος πεθαίνει απο ασθένειες που συνδέονται με την διτροφή αυτή.

Τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν τα ξαναγράφω, εδω η λέξη κλειδί. China Study. Ρίξτε μια ματιά ρε γαμώτο...

http://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Study

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  06:58:48  Εμφάνιση Προφίλ
Cherry picking... Ξέρεις τι σημαίνει; Θα σου συνιστούσα να το κοιτάξεις και εσύ...

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  08:40:43  Εμφάνιση Προφίλ
Ζήτησες μελέτη που να συνδέει την διατροφή που περιλαμβάνει κατανάλωση ζωικών προιόντων με θνησιμότητα.

Σου παρέθεσα μια , η οποία αποτελεί εργασία δεκαετιών και ήταν μάλιστα μέσα στα πλαίσια της εντιμετώπισης από τους αμερικανούς του προβλήματος που έχουν κυρίως στις δαπάνες του τομέα της υγείας.

Τα ίδια ισχύουν και για την ευρώπη. Αν κοιτάξεις έναν πινακα που γίνεται συσχέτηση τρόπου διατροφής και εκδήλωση των ασθενειών όπως διαβήτης, εγκεφαλικά, καρδιοπάθειες, καρκίνους κτλ .

Εσύ τι περιμένεις δηλαδή να σου παραθέσω ακριβώς, θανάτους στον τόπο άπό κατανάλωση πιτας-γύρου; Τέτοια μελέτη θες να σου δείξω; Κάτσε να γκουγκλάρω , κατσε να κάνω τσικι πικινγκ κάπου θα πέσω σε κάποιο περιστατικό.



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 25/09/2014 08:41:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  09:11:09  Εμφάνιση Προφίλ
Καλά, το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι και το ευαγγέλιο...
Ένα απλό γκουγκλάρισμα (έβαλα the china study fake) βρίσκει δεκάδες ιστοσελίδες ειδικών και μη που διαφωνούν με το βιβλίο και καταδεικνύουν πολλά τρωτά του και ειδικά παραποίηση των συμπερασμάτων της αρχικής "έρευνας". Cherry picking στα καλύτερά του!
Εάν δεν τρώγαμε κρέας, είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα είχαμε ένα σωρό ασθένειες που θα αποδίδονταν ακριβώς στο ότι δεν τρώμε κρέας. Εξελικτικά δε βλέπω που έχει βλάψει η κατανάλωση κρέατος τον άνθρωπο, μια χαρά τη βγάζουμε, αν τηρούμε το μέτρο φυσικά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  09:30:05  Εμφάνιση Προφίλ
Με καλύπτουν επαρκέστατα ο Dorum, o Gypaetos και ο συντρέχτης Koukouvagia.
Απλά να προσθέσω ότι correlations does not imply causation.

Επίσης έχει περάσει από το μυαλό μου να γίνω meatarian: Να τρώω αποκλειστικά ζωικά προιόντα, κρέας, ψάρια, αυγά, γάλα, μουρουνέλαιο, λίπη. Υδατάνθρακες πώς θα βρίσκω; (αν αποκλείσω εντελώς κάθε μη ζωικό από τη διατροφή μου)

Είναι οκ να είναι κάποιος vegeterian ή vegan (να μου θυμίσετε τις διαφορές, pls?), έχει περάσει και αυτό από το μυαλό μου. Απλά, δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να προσηλυτίσετε τους άλλους.

Όσο για το ωμό κρέας, τρωω συχνά και δεν βλέπω να έχω πάθει τίποτα.

Όταν μια λέαινα καταβροχθίζει ένα ιμπάλα, με ποιον είμαστε;
Ποιος είναι σπισιστής εκεί;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  10:01:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Rigelian

Με καλύπτουν επαρκέστατα ο Dorum, o Gypaetos και ο συντρέχτης Koukouvagia.
Απλά να προσθέσω ότι correlations does not imply causation.

Επίσης έχει περάσει από το μυαλό μου να γίνω meatarian: Να τρώω αποκλειστικά ζωικά προιόντα, κρέας, ψάρια, αυγά, γάλα, μουρουνέλαιο, λίπη. Υδατάνθρακες πώς θα βρίσκω; (αν αποκλείσω εντελώς κάθε μη ζωικό από τη διατροφή μου)

Είναι οκ να είναι κάποιος vegeterian ή vegan (να μου θυμίσετε τις διαφορές, pls?), έχει περάσει και αυτό από το μυαλό μου. Απλά, δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να προσηλυτίσετε τους άλλους.

Όσο για το ωμό κρέας, τρωω συχνά και δεν βλέπω να έχω πάθει τίποτα.

Όταν μια λέαινα καταβροχθίζει ένα ιμπάλα, με ποιον είμαστε;
Ποιος είναι σπισιστής εκεί;





Αμιγως χορτοφαγικη διατροφη μπορεις να κανεις, αλλα αμιγως κρεατοφαγικη δεν γινεται.
Πρωτον θα αποκλεισεις τελειως τους υδατανθρακες, εκτος βεβαια απο το γαλα και το γιαουρτι που εχουν.
Δευτερον θα τρως μονο οξινες τροφες και θα αποκλεισεις τελειως τις αλκαλικες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2014 :  10:11:40  Εμφάνιση Προφίλ
Gypaete έβαλες στην μηχανή αναζήτησης china study FAKE και μιλάς για τσικι-πινγκινγ. Τσ τσ τσ...τσικι-πινγκινγκ...τσίκι...πινγκινγκ... :D


"Όταν μια λέαινα καταβροχθίζει ένα ιμπάλα, με ποιον είμαστε;"

ΜΕ ΑΥΤΟΝ!





People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 71 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000