Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κυνήγι
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 71

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2014 :  00:01:43  Εμφάνιση Προφίλ
..τώρα ήρθε το γάλα γαιδάρας, στην κατοχή της ...αναπτυξης.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2014 :  09:20:11  Εμφάνιση Προφίλ
Πάντα απαντώ: Τρώω.

Το ερωτημά μου έχει να κάνει με το αν δεν τρως μέλι επειδή είναι ζωικό προϊόν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2014 :  10:24:32  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Fidelio

Εσύ γκαργκαντουα είσαι ...ιδοκτήτης των παιδιών σου;

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff



Όχι δεν είμαι ιδιοκτήτης γιατί δεν τ΄ αγόρασα ούτε τα παζάρεψα. Διατηρώ όμως την ευθύνη της επιμέλειας, συντήρησης και μόρφωσής τους όσο αυτά την επιθυμούν.
Είμαι όμως ιδιοκτήτης ενός πανέμορφου bishon havanese το οποίο αγαπώ πολύ. Ο προηγούμενος σκύλος που είχαμε ήταν κόπρος αλλά απεβίωσε μετά από 14 χρόνια συμβίωσης, λόγω καρκίνου στη γλώσσα. Και ναι, αν και δεν μου ήταν εύκολο έφυγε με ευθανασία για να μην ταλαιπωρείτε περισσότερο.
Και για να μην υπάρχουν προβληματισμοί, ναι στην ευθανασία με προϋποθέσεις, ναι στο κάψιμο νεκρών χωρίς προϋποθέσεις.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 20/10/2014 10:25:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2014 :  13:48:23  Εμφάνιση Προφίλ
Η έννοια της ιδιοκτησίας είναι λοιπον σχετική και ο καθένας την εκλαμβάνει όπως νομίζει. Εγώ θεωρώ τα σκυλιά ως μέλη της οικογένειας, όπως και εκείνα νιώθουν οτι είναι μέλη της ....αγέλης τους.

Ιδιοκτήτες λοιπόν σκυλιών και παιδιών είναι εκείνοι που τα βλέπουν ως αντικείμενα και συνήθως τα αφήνουν στην ....μοιρα τους παρόλο που ζουν μαζί τους.



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skiritis
Advanced Forum-Runner

401 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2014 :  10:59:10  Εμφάνιση Προφίλ
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων κατέληξε ένας 65χρονος κυνηγός όταν δέχτηκε επίθεση από ένα αγριογούρουνο. Ο κυνηγός

πήγε με την παρέα του στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα.

Όλα κυλούσαν ομαλά και οι κυνηγοί είχαν στήσει καρτέρι στο θήραμα τους όμως εκείνο με μεγάλη ταχύτητα επιτέθηκε στον 65χρονο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr.

Ο κυνηγός, με τραύματα στα πλευρά και τα πόδια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2014 :  11:07:34  Εμφάνιση Προφίλ
Να σφαχτεί ο χοίρος προς παραδειγματισμό των υπολοίπων!! Όταν βλέπουν κυνηγούς να έχουν στάση θηράματος όχι θηρευτή!!!

Ακούς εκεί, να χτυπήσει τον κακόμοιρο κυνηγό που είναι και οικογενειάρχης. Αλλά ο χοίρος δεν μας ενδιαφέρει τι είναι όταν τον χτυπάμε!! Έγκυος είναι μικρό είναι, χεστήκαμε. Αρκεί να ικανοποιηθεί ο δείκτης επί της σκανδάλης και τα μάτια από το αίμα της επιτυχίας μετά.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  13:29:59  Εμφάνιση Προφίλ
Επίπεδο οι κυνηγοί!...........

http://www.zoosos.gr/article/6271/poso-hairodai-oi-kunegoi-otan-skotonodai-lukoi

Πόσο χαίρονται οι κυνηγοί όταν σκοτώνονται λύκοι;

Μια είδηση που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (Κ.Ο.Μ.Α.Θ.) στις 9 Δεκεμβρίου σχετικά με τον θάνατο ενός λύκου πιθανότατα από τροχαίο στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας και αναδημοσιεύτηκε από σχετικές ιστοσελίδες στάθηκε η αφορμή ώστε αναγνώστες (προφανώς κυνηγοί) στο facebook να γράψουν σχολιάζοντας το γεγονός όχι μόνο το πόσο χαίρονται, αλλά ουσιαστικά να προτρέπουν τους ομοϊδεάτες τους να σκοτώνουν αυτά τα άγρια ζώα, τα οποία θυμίζουμε είναι και υπό προστασία και υπό εξαφάνιση.

Οι διάλογοι είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο νοιάζονται για τα άγρια ζώα οι κυνηγοί οι οποίοι εν ολίγοις αυτοπροβάλλονται ως οικολόγοι και ικανοί διαχειριστές του φυσικού περιβάλλοντος.

Τα σχόλια των αναγνωστών στη σελίδα στο facebook KynoClub (τα σχόλια δημοσιεύονται αυτούσια)



Τα σχόλια των αναγνωστών στο προφίλ Κυνηγετικη Ομοσπονδια Μακεδονιας Θρακης (τα σχόλια δημοσιεύονται αυτούσια)



Η είδηση

Σύμφωνα με την Κ.Ο.Μ.Α.Θ. για το νεκρό ζώο ενημερώθηκε το Δασαρχείο Κοζάνης από την Θηροφυλακή μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ώστε να γίνει αποκοπή της κεφαλής του και να διαγνωστεί αν το ζώο πέθανε π.χ. από τη λύσσα, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα ή από άλλη αιτία.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι το μίσος των κυνηγών για τις αλεπούδες, τους λύκους και τα άλλα άγρια είδη ζώων οφείλεται στο γεγονός ότι τα θεωρούν επιζήμια για τα θηράματα τους.

Δηλαδή σκοτώνουν τα ζώα που κυνηγούν για να τραφούν επειδή οι ίδιοι θέλουν να σκοτώνουν για πλάκα περισσότερα άγρια ζώα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  14:09:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Εδώ χαίρονται όταν πεθαίνουν άνθρωποι απο ζώα, και γράφουν πάντα τέτοια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  14:14:27  Εμφάνιση Προφίλ
Εμενα μου φαινεται ΠΟΛΥ πιο ΣΟΒΑΡΗ η παρακατω ειδηση απο το να ασχολουμαι με τα σχολια για ενα ΠΕΘΑΜΕΝΟ λυκο....



Οι ορδές των φτερωτών “πειρατών”
του ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΥΓΕΡΗ
Κυνηγετικά Νέα

http://www.e-artemis.gr/472632/news/last-news/ordes-ton-fteroton-piraton/










Σε μάστιγα για την υπόλοιπη πανίδα εξελίσσεται ο ολοένα αυξανόμενος πληθυσμός των γλάρων, που άφησαν, πια, τις βραχονησίδες και αναζητούν την λεία τους όλο και βαθύτερα στους κάμπους της ενδοχώρας.

Από όλα τα φτερωτά πλάσματα της δικής μας πανίδας, ο γλάρος είναι το πιο “ανθρωπόφιλο” μετά τα περιστέρια… Οι ταξιδιώτες των φέριμποτ διασκεδάζουν με το ακροβατικό πέταγμά τους, όταν οι γλάροι ακολουθούν τα σκάφη, “εκλιπαρώντας” λιχουδιές από τους επιβάτες.

Οι περιπατητές της προκυμαίας τους θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της βόλτας τους, και χαριεντίζονται μαζί τους.

Η εισβολή στην ενδοχώρα
Οι ζωγράφοι όλο και κάποιον γλάρο θα απεικονίσουν όταν φτιάχνουν ακρογιαλιές και καΐκια στον καμβά τους, το ίδιο και οι ποιητές ή οι στιχουργοί όταν “πλάθουν” τα θαλασσινά τραγούδια τους…
Οι ορνιθολόγοι, όμως, δεν είναι… τόσο “ρομαντικοί” απέναντι στον γλάρο: ξέρουν πως πρόκειται για ένα αδυσώπητο άρπαγα, έναν “ληστή” της υδρόβιας και της στεριανής πανίδας, έναν “πειρατή” του πελάγους και της ξηράς με ακόρεστη όρεξη, χωρίς κανένα έλεος για τα θύματά του! Κάποτε, δεν ήταν τόσο πολυάριθμος όσο σήμερα. Η τρομακτική αύξηση του πληθυσμού του συνέβη μετά τη δεκαετία του 1980, με την ταυτόχρονη αύξηση των οργανικών σκουπιδιών και των χωματερών.
Και η “εισβολή” τους όλο και πιο μέσα στην ενδοχώρα, μακριά από τις ακτές, έγινε αθόρυβα… Πρώτοι παρατήρησαν την αύξηση του πληθυσμού των γλάρων οι αγρότες. Όταν στον ορίζοντα φαινόταν το χαρακτηριστικό σύννεφο της σκόνης που προκαλούσε το τρακτέρ που όργωνε, οι γλάροι το αντιλαμβάνονταν και μαζεύονταν από χιλιόμετρα μακριά…

Κατά σμήνη…
Παλιότερα, οι κουρούνες ήταν αυτές που έπαιρναν το μερίδιο του λέοντος, από τα σκουλήκια και τα σκαθάρια που αποκαλύπτονταν με το όργωμα . Σιγά – σιγά, όμως, ακόμα και στην κορυφή της Στερεάς να οργωνόταν ένα χωράφι, οι γλάροι… κατέφθαναν κατά σμήνη!
Στην αρχή ήταν μυστήριο από που εμφανίζονταν, καθώς η θάλασσα μπορεί να απείχε δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Γρήγορα, όμως, αποκαλύφθηκε και η προέλευσή τους: οι χωματερές και οι ανοιχτοί σκουπιδότοποι (της νεοελληνικής ανευθυνότητας στη διαχείριση των απορριμμάτων), είχαν μετατραπεί σε… φυσικά “εκτροφεία” γλάρων, προσφέροντας τους γιγάντιες ποσότητες οργανικής ύλης.
Ο γλάρος είναι ο πιο ευκαιριακός θηρευτής του τόπου μας. Και είναι χειρότερος από τις κουρούνες, γιατί κινείται σε πολύ μεγαλύτερα κοπάδια και κατακλύζει σαν “σύννεφο” κάθε περιοχή που εισβάλλει.

Η “κυνηγετική” τους συμπεριφορά
Αντίθετα, οι κουρούνες κινούνται σε πιο περιορισμένες ομάδες: έρχονται σιγά – σιγά και κατά κύματα, αλλά είναι πολύ επιφυλακτικές στη βοσκή και κάθε κίνδυνος τις κινητοποιεί άμεσα. Δεν εισβάλλουν σαν “σύννεφο”, αλλά σε χαλαρές ομάδες που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα…
Οι γλάροι, όμως, εισβάλλουν… σαν ορδή Μογγόλων! Όταν πέσουν σε μια λίμνη, όλα τα βατράχια και οι γυρίνοι – σε όλα τα στάδια εκκόλαψης – θα εξαφανιστούν. Τα νερόφιδα θα εκλείψουν, τα ψαράκια του γλυκού νερού επίσης ….
Όταν κινούνται πίσω από τρακτέρ, δεν θα γλιτώσει ούτε ένα σκουληκάκι από αυτά που θα φανερώσει η σκαμένη γη.
Πάνε σε μια βραχονησίδα για να γεννήσουν, και την μετατρέπουν σε… κρανίου τόπο χωρίς ζωή. Εξαφανίζουν από σαλιγκάρια μέχρι αυγά, από σκορπιούς και φίδια μέχρι οτιδήποτε αποπειραθεί να γεννήσει στον ίδιο τόπο.
Θα φάνε από τις σαλιάρες που αργολιάζονται στα βραχάκια, εκεί που γλύφει το κύμα, μέχρι το γόνο από τα κεφαλόπουλα που σεργιανίζουν στα ρηχά.
Θα σκοτώσουν τα αγριοκούνελα ,τα περδικόπουλα , τα ποντίκια, τα… πάντα!
Όσο ωριμάζουν αναπτύσσουν μια πολύπλοκη κοινωνική και κυνηγετική συμπεριφορά… Είναι εξαιρετικά ευφυή πουλιά και χρησιμοποιούν τεχνικές ψαρέματος, ακόμα και… με δόλωμα!

Η πίεση στα άλλα πουλιά
Η πιο κρυφή πλευρά τους είναι αυτή της αρπακτικότητας εις βάρος άλλων πουλιών, των άλλων ειδών γλάρων συμπεριλαμβανομένων…
Οι ασημόγλαροι βρίσκονται σήμερα παντού, ακόμα και σε πάρκα και σε πλατείες, και όπως απέδειξαν πρόσφατα στην πλατεία του Βατικανού, δεν έχουν …το θεό τους: όπως έγραψαν, ήδη, τα “Κυνηγετικά Νέα”, έφαγαν μέχρι και τα λευκά… καθαγιασμένα περιστέρια του Πάπα!
Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι πως οι γλάροι στερούν από άγρια ζωή τις βραχονησίδες, κυρίως την περίοδο της αναπαραγωγής τους που δημιουργούν μεγάλες αποικίες. Πιέζουν με την αρπακτικότητά τους κάθε είδος άγριας ζωής, αποδεικνύοντας πως η περίφημη άποψη “της μη ανθρώπινης παρέμβασης”, αποδείχτηκε βλακώδης και τραγική!
Επί εποχής Σηφουνάκη στο υπουργείο Αιγαίου, επιβλήθηκε η διακοπή της βόσκησης των μικρών βραχονησίδων, η διακοπή αλιείας, η απαγόρευση κυνηγιού, μέχρι και η απαγόρευση επίσκεψης για να μην υπάρχει … όχληση!

Στρεβλή “οικολογία”…
Όλα αυτά τα απίστευτα σε μια χώρα με πρόβλημα στην πρωτογενή παραγωγή, οδηγούν στην τελική εξαθλίωση τους ελάχιστους βοσκούς και ψαράδες του Αιγαίου, στο όνομα μιας στρεβλής αντίληψης για το περιβάλλον και την προστασία του…
Σήμερα δεκάδες βραχονησίδες στερούνται πληθυσμών αγριοκούνελου, αγριοπερίστερου και πέρδικας, γιατί απλά αφέθηκαν να αποτελούν τον αποκλειστικό βιότοπο του γλάρου! Αν κανείς αποτολμήσει μια περιήγηση με βάρκα γύρω από πολλά νησιά και βραχονήσια της χώρας την εποχή της αναπαραγωγής, θα δει χιλιάδες γλαρόπουλα να περιμένουν στην άκρη της παραλίας και στα βραχάκια!
Μιλάμε για πραγματική μάστιγα χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς κανένα μέτρο ελέγχου…

“Καρτέρια” και στα μεταναστευτικά πουλιά!
Στα τέλη Μαρτίου ο Ασημόγλαρος αρχίζει να γεννά τρία καλά καμουφλαρισμένα αυγά. Οι νεοσσοί εκκολάπτονται τέλη Απριλίου και τα μικρά αρχίζουν να πετούν νωρίς τον Ιούνιο…
Στο Σαρωνικό σημειώνονται τεράστιες συγκεντρώσεις χιλιάδων ζευγαριών, αλλά βέβαια φωλιάζει παντού στην Ελλάδα, σε όλα τα νησιωτικά συμπλέγματα και κοντά στις ηπειρωτικές ακτές.
Το χειμώνα φτάνουν στη χώρα μας και άλλα πουλιά, κυρίως από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας…
Είναι απόλυτα σίγουρο πως ο πληθυσμός του έχει γνωρίσει εκρηκτική αύξηση, όπως έχει συμβεί παντού στη Μεσόγειο και στην Ευρώπη με τα συγγενικά του είδη..
Αιτία αυτής της αύξησης είναι η προσαρμοστικότητα του είδους και οι παμφάγες συνήθειές του.
Σήμερα, μια από τις σημαντικότερες πηγές τροφής για τον Ασημόγλαρο είναι τα σκουπίδια που βρίσκονται εκτεθειμένα στις χωματερές. Υπολογίζεται ότι, οι σκουπιδότοποι της πρωτεύουσας συντηρούν περισσότερα… από 20.000 ζευγάρια Ασημόγλαρου!

Η αύξηση του Ασημόγλαρου είναι απειλή για άλλα είδη. Ο Ασημόγλαρος όχι μόνο ανταγωνίζεται σπανιότερα θαλασσοπούλια, αλλά έχει εξελιχθεί και σε σοβαρό θηρευτή φωλιών, νεοσσών αλλά και ενήλικων όπως του Μύχου και του Υδροβάτη.

Υπάρχουν, μάλιστα, αποικίες Ασημόγλαρων, όπως αυτές της Γαυδοπούλας και των Αντίπαξων, που τρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με μεταναστευτικά πουλιά!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  14:23:53  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Deorum

Εδώ χαίρονται όταν πεθαίνουν άνθρωποι απο ζώα, και γράφουν πάντα τέτοια.

Δεν χαίρονται για αυτό. Χαίρονται που τη γλυτώνουν χιλιάδες μελλοντικά θύματα του κυνηγού.

Αν υπήρχε πάντως στοιχειωδώς σοβαρό κράτος, θα έπρεπε να περνάει από εξετάσεις όλους τους κυνηγούς, και να μη δίνει άδεια σε άτομα σαν τους παραπάνω. Ή σαν έναν άλλο στη παραπάνω σελίδα που έγραψε στο θέμα νεκρή αρκούδα σε τροχαίο, "ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ". Ας μη κοιτάξω να βρω άλλα 'διαμάντια' για το επίπεδο οπλοφόρων.

Όποιος δεν σέβεται με το λόγο του προστατευόμενα είδη, πως είναι δυνατό να τον αφήνει η πολιτεία να κυκλοφορεί με όπλο, και πως είναι βέβαιη η πολιτεία ότι τα προστατευόμενα είδη είναι ασφαλή από τέτοια άτομα?

Ξανακοιτώντας τις δυο σελίδες του φμπ, βλέπω ότι κανείς κυνηγός δεν έκραξε τους συναδέλφους του για αυτά που έγραψαν, πλην ενός μη κυνηγού, ούτε οι διαχειριστές ως επικεφαλείς κυνηγετικής ομοσπονδίας και σωματείου είπαν τίποτα.

Πλήρης "επιβεβαίωση" δηλαδή όσων λένε ότι οι κυνηγοί αγαπούν και φροντίζουν το περιβάλλον, ρυθμίζουν τη φύση, κάνουν σπορ, και πάει λέγοντας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  14:24:03  Εμφάνιση Προφίλ
Καποτε ειχα γραψει οτι θα μπουν στην πολη σιγα σιγα και θα μας φανε γιατι ειναι πολλααα.....

Απολαυστε το κωμικοτραγικο που καταγραφηκε....χαχα


https://www.youtube.com/watch?v=TKwxGCNOLes&feature=player_embedded
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  14:28:28  Εμφάνιση Προφίλ
Α τους ατιμους τους γλαροσυμμοριτες!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  16:14:55  Εμφάνιση Προφίλ
Apneafrog
Ποια αντιμετώπιση για τους γλάρους
σκέφτονται οι αρμόδιοι;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  17:55:38  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by GERMANOS

Apneafrog
Ποια αντιμετώπιση για τους γλάρους
σκέφτονται οι αρμόδιοι;



Από όσο γνωρίζω παραμένει το παρακάτω....

"....Επί εποχής Σηφουνάκη στο υπουργείο Αιγαίου, επιβλήθηκε η διακοπή της βόσκησης των μικρών βραχονησίδων, η διακοπή αλιείας, η απαγόρευση κυνηγιού, μέχρι και η απαγόρευση επίσκεψης για να μην υπάρχει … όχληση.....(στους γλάρους φυσικά) "





Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/12/2014 :  19:35:15  Εμφάνιση Προφίλ
Μέ άλλα λόγια, το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζεται να είναι απαγορευμένο το κυνήγι στις βραχονησίδες, και όχι οι γλάροι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 71 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000