Συγγραφέας |
Θέμα |
ANASTASIOS
Master Forum-Runner
Greece
6139 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/01/2011 : 22:08:30
|
[quote]Originally posted by gargadua
Τα πόστ ήταν πολύ χρήσιμα. Σήμερα έκανα το 1ο μου χειμερινό μπάνιο. Ομορφο!! Μπήκα σιγά σιγά και έμεινα περίπου 5 λεπτά μέσα στο νερό. Την άλλη φορά, περισσότερο.
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!"
Καλώς ήρθες.Αντε και πιό δυνατά.Εμείς αφου είμασταν έτοιμοι να μπούμε σήμερα,βλέπουμε τα βοτσαλάκια μπροστα μπροστα γεμάτα αχινούς.Μιλάμε όμως για ΠΟΛΛΟΥΣ αχινούς.Ετσι και κάναμε βήμα,θα πατούσαμε τουλάχιστον 20.Ετσι μας έμεινε ο καημός.Δέν πειράζει όμως.Εχουμε και άλλες κυριακές.
Στερνά καλά,όλα καλά. Το μή χείρον βέλτιστον. Dum spiro spero. |
|
|
ippokampos
Advanced Forum-Runner
309 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/01/2011 : 09:10:15
|
εστω και λιγοι σε αριθμο μιας και ο καιρος μας τα χαλασε λιγακι,η κοπη της βασιλοπιτας στην παναγιτσα δροσιας εγινε οπως καθε χρονο.ακολουθησε μπανιο με βροχουλα!και του χρονου με υγεια! |
|
|
gargadua
Master Forum-Runner
Afghanistan
7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/01/2011 : 14:29:23
|
Σήμερα το 2ο. Μπήκα πιο γρήγορα και ένοιωσα πιο άνετα από τη 1η φορά. Βρήκα και κάτι γέροντες που κάνουν μπάνιο όλο το χρόνο και μου λέγανε ότι απαλλαγήκανε από πόνους μέσης και κρυώματα!!! Εσείς; Είναι πράγματι αλήθεια;
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!" |
|
|
ippokampos
Advanced Forum-Runner
309 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/01/2011 : 16:16:47
|
ακριβως οπως στα ειπανε.ειχα τρομερο προβλημα μεσης λογω κακης στασης πανω στην μηχανη.με τα μπανια και γυμναζομαι και δουλευει καλυτερα η μεση και δεν ξερω τι θα πει κρυολογημα!gargadua συνεχισε και θα δεις διαφορα! |
|
|
Mastrolefteris
Senior Forum-Runner
560 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/01/2011 : 16:37:07
|
Μακάρι να είχαμε όλοι θάλασσα κοντά! Είναι πράγματι πολύ καλό. Έχει παρατηρηθεί πως τα κρυολογήματα είναι λιγότερα σε χειμερινούς κολυμβητές.
ΥΓ Ίσως για αυτό να μην παίζει ρόλο μόνο το κρύο (που σε σκληραγωγεί), αλλά και το αλάτι.
Λευτέρης
http://www.mountainrunning.gr/
MountainRunner |
|
|
kanivallos
Elite Forum-Runner
Greece
1857 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/01/2011 : 17:47:04
|
quote: Originally posted by Mastrolefteris
Μακάρι να είχαμε όλοι θάλασσα κοντά! Είναι πράγματι πολύ καλό. Έχει παρατηρηθεί πως τα κρυολογήματα είναι λιγότερα σε χειμερινούς κολυμβητές.
ΥΓ Ίσως για αυτό να μην παίζει ρόλο μόνο το κρύο (που σε σκληραγωγεί), αλλά και το αλάτι. Λευτέρης
MountainRunner
Συμφωνώ απολύτως. Γι αυτό σπάνια βλέπουμε συναχωμένο παστωμένο μπακαλιάρο! |
|
|
blue_runner
Forum-Runner
80 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/01/2011 : 19:55:07
|
quote: Originally posted by kanivallos
[quote]Originally posted by Mastrolefteris
ΥΓ Ίσως για αυτό να μην παίζει ρόλο μόνο το κρύο (που σε σκληραγωγεί), αλλά και το αλάτι. Λευτέρης
MountainRunner
Συμφωνώ απολύτως. Γι αυτό σπάνια βλέπουμε συναχωμένο παστωμένο μπακαλιάρο! Εγραψες |
|
|
lamkon
Senior Forum-Runner
Greece
1036 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/01/2011 : 12:47:07
|
Πριν 2 βδομάδες ήμουν με πυρετό και ρωτούσα αν ενδείκνυται το μπάνιο. Τώρα έχω πρόβλημα με τον αυχένα μου (ως συνήθως ) και το ερώτημα είναι το ίδιο! Υ.Γ. Ωραία μπήκε η χρονιά |
|
|
Fanis.
Advanced Forum-Runner
Greece
373 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/01/2011 : 19:58:37
|
quote: Originally posted by ippokampos
η φωτια θελει φωτια!
Συμφωνω απολυτα!!!!!!!! |
|
|
remezzo91
Forum-Runner
95 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/01/2011 : 22:27:01
|
ενοειται..μιση ωριτσα στον φλοισβο μπανιο και<λιγη ρακετα! |
|
|
lamkon
Senior Forum-Runner
Greece
1036 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/01/2011 : 01:00:05
|
quote: Originally posted by remezzo91
ενοειται..μιση ωριτσα στον φλοισβο μπανιο και<λιγη ρακετα!
Στο Σχοινιά |
|
|
gargadua
Master Forum-Runner
Afghanistan
7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 27/01/2011 : 22:30:15
|
Μπάνια συνεχίζετε; Τώρα που δεν τρέχω πηγαίνω κάθε μέρα και μου φαίνεται αρκετά καλή. Βέβαια κρατάει λίγο...................
|
|
lamkon
Senior Forum-Runner
Greece
1036 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/01/2011 : 11:17:20
|
quote: Originally posted by gargadua
Μπάνια συνεχίζετε; Τώρα που δεν τρέχω πηγαίνω κάθε μέρα και μου φαίνεται αρκετά καλή. Βέβαια κρατάει λίγο...................
Κανονικά... αν και φέτος όχι τόσο συχνά όσο άλλες χρονιές λόγω δουλειάς! Όσον αφορά το ότι κρατάει λίγο, έχω να πω ότι η όποια δυσκολία υπάρχει για μένα είναι μέχρι να μπω και για τα πρώτα δευτερόλεπτα! Μετά ή μείνω 10 λεπτά στο νερό ή μισή ώρα (και περισσότερο) το ίδιο μου κάνει. |
|
|
gargadua
Master Forum-Runner
Afghanistan
7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 29/01/2011 : 14:38:27
|
Βρέθηκα χθές με 1 παρέα όπου 1 εξ αυτών είναι ουρολόγος. Συζητήσαμε για το χειμερινό μπάνιο και μου είπε ότι στους άνδρες είναι επικίνδυνο να μένεις πολλή ώρα στη θάλασσα γιατί δημιουργεί -πιθανόν- φλεγμονή στο προστάτη με δυσάρεστες συνέπειες για την γονιμότητα του σπέρματος. Μέχρι 10-12 λεπτά δεν έχεις πρόβλημα, όμως για πάνω από αυτό το χρόνο πολύ πιθανόν να αποκτήσεις. Αν θέλετε ψάξτε το.
|
|
lamkon
Senior Forum-Runner
Greece
1036 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 29/01/2011 : 15:50:10
|
quote: Originally posted by gargadua
Βρέθηκα χθές με 1 παρέα όπου 1 εξ αυτών είναι ουρολόγος. Συζητήσαμε για το χειμερινό μπάνιο και μου είπε ότι στους άνδρες είναι επικίνδυνο να μένεις πολλή ώρα στη θάλασσα γιατί δημιουργεί -πιθανόν- φλεγμονή στο προστάτη με δυσάρεστες συνέπειες για την γονιμότητα του σπέρματος. Μέχρι 10-12 λεπτά δεν έχεις πρόβλημα, όμως για πάνω από αυτό το χρόνο πολύ πιθανόν να αποκτήσεις. Αν θέλετε ψάξτε το.
Ωχ.. και δεν έχω κάνει (ακόμα) παιδιά Για τις γυναίκες, πάντως, ήξερα ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα με το χειμερινό μπάνιο. Θα το ψάξω όμως... ευχαριστώ! |
|
|
Θέμα |
|