Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 χειμερινό μπάνιο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 91

Stevie
Newbie Forum Runner



10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2015 :  15:07:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γερμανός γτ παθαινουμε αυτο καψιμο στην πλατη μετα απο αποχη! Εμενα μου συμβαινει μετα απο αποχη μιας εβδομαδας! συμβαινει τα πρωτα λεπτα και μετα τελος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/02/2015 :  16:46:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για το κάψιμο
θα πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον γιατρό
(Ίσως σε κείνο το σημείο δεν έχουμε αρκετό λίπος
και είμαστε εκτεθειμένοι;
Μήπως είναι σημείο με μειωμένη αιμάτωση;)

Το 4ο του μήνα σήμερα
με ήρεμη θάλασσα
ήλιο
ξυλορακέτεςΧ3(Πάνι Τίμος ΒαΒέλ)
και μπλα-μπλα με Δημήτριο,Νικολάκη και Ταξιτζή
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2015 :  16:21:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
5ο μπανάκι αυτόν τον μήνα σε μια ήρεμη θάλασσα
πριν πλακώσουν οι νοτιάδες
Ήλιος 100%

Η γνωστή τριανδρία στις ρακκέτες
σήμερα δυστυχώς ήταν πολύ κακή

Πάνι μάλλον 10' εντός θαλάσσης
Τίμος 12
και ΒαΒέλ... μάλλον 14-15

Ο Δημήτριος και ο Δημήτρης(!) παρόντες
και λοιποί παλαιότεροι μαζί με την ζωγράφο της παρέας
Ραντεβού.... τουμόροου.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2015 :  02:36:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε τη κοπή πίτας του συλλόγου. Οι φωτογραφίες εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.717711125012543.1073741950.353097894807203&type=3 , το βίντεο εδώ: http://youtu.be/yjyvFhno3AA

Την επόμενη ημέρα πήγαμε στη Παλίρροια, ήταν τελειότατα, οι εντυπώσεις: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11714


Και ένα ωραίο άρθρο που βρήκα:

Η χειμερινή κολύμβηση σαν όπλο στον πόλεμο κατά του... χειμώνα

Η Λιζ Μπαράκλοφ το παρομοίασε με την αίσθηση που θα είχε κανείς αν έπεφτε γυμνός σε μια όχθη με τσουκνίδες. Ο Γκάι Γουίκετ είπε ότι είναι σαν να φτιάχνεις χιονόμπαλες χωρίς γάντια. Ο Τίμοθι Σάτον ήταν πιο ευθύς: «Πονάει απίστευτα», δήλωσε. «Το θετικό είναι ότι εάν ουρλιάξεις κάτω από το νερό, κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει», πρόσθεσε.

Λίγο μετά τις οκτώ, ένα πρωινό του Δεκεμβρίου, η θερμοκρασία του νερού στο Μπρόκγουελ Λίντο, σε μια ολυμπιακών διαστάσεων ανοιχτή πισίνα στο ΝΑ Λονδίνο, είχε φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα για πρώτη φορά φέτος. Μια μικρή ομάδα κολυμβητών είχε συγκεντρωθεί και η αναπνοή τους σχημάτιζε μικρά σύννεφα ενώ ψιχάλιζε. Λογιστές, δάσκαλοι, μητέρες που ασχολούνται με τα οικιακά, συνταξιούχοι και φοιτητές – το μόνο που χρειάζονται είναι μια ημερήσια δόση παγωμένου νερού. Κάποιοι έχουν στολές στις τσάντες τους, αλλά ελάχιστοι τις φορούν. Οι περισσότεροι βασίζονται σε κάλτσες νεοπρενίου και γάντια ή φορούν δύο σκουφιά από σιλικόνη αντί για ένα. «Με κάνει να νιώθω ζωντανή», εξήγησε η Λίζι ΜακΦί, πρώην ηθοποιός και νυν καθηγήτρια Επικοινωνίας, με μελανιασμένα χείλια και σώμα κόκκινο από το κρύο.

Στη Βρετανία, ένα έθνος που υποφέρει από οικονομικές δυσκολίες, λιτότητα στους προϋπολογισμούς και χειμώνες με τσουχτερές βροχές, ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων αψηφά το κρύο και τη βροχή με το να κρυώνει και να βρέχεται ακόμη περισσότερο. Η χειμερινή κολύμβηση έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Στη Βρετανία υπάρχουν 778 εξωτερικές πισίνες δίχως θέρμανση, σαν αυτή του Μπρόκγουελ. Στο Λονδίνο πέντε εξ αυτών λειτουργούν όλο το έτος. Οι κολυμβητές επίσης βουτούν σε δημόσιες λίμνες στο Χάμπστεντ Χιθ του ΒΔ Λονδίνου ή στη λίμνη Σέρπενταϊν στο Χάιντ Παρκ.

Η παλαιότερη εξωτερική πισίνα του Λονδίνου, η Τούτινγκ Μπεκ, παραμένει ανοιχτή από το 1906 και τα μέλη της φτάνουν πλέον τα 1.500 σε αντίθεση με τα μόλις πενήντα που είχαν εγγραφεί τη δεκαετία του 1980. Τον περασμένο Ιανουάριο φιλοξένησε το βρετανικό πρωτάθλημα κολύμβησης σε παγωμένο νερό. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 575 κολυμβητές, περισσότεροι από τους 350 του 2011 και τους διακόσιους του 2006. Το Μπρόκγουελ σταμάτησε κάποια φορά να λειτουργεί από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, αλλά οι θαμώνες του άσκησαν με επιτυχία πιέσεις ώστε να παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο.

Η έκρηξη στον αριθμό των χειμερινών κολυμβητών οφείλεται μερικώς στην αυξανόμενη δημοτικότητα των τριάθλων· δεν είναι μόνο αυτός ωστόσο ο λόγος που οι άνθρωποι επιλέγουν να βουτούν σε παγωμένα νερά. «Οι άνθρωποι γίνονται χειμερινοί κολυμβητές για πλάκα, για λόγους υγείας, για τους φίλους που κάνουν και για να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη», σχολίασε ο Τζόναθαν Κάουι, επικεφαλής για τους αγώνες του κλαμπ κολύμβησης South London. «Είναι όμως και μέρος ενός ευρύτερου κινήματος για την απόκτηση πιο στενής σχέσης με τη φύση», συμπλήρωσε. Ορισμένοι εξήγησαν ότι το κίνημα αυτό ενισχύθηκε από τα οικονομικά προβλήματα, που τους βοήθησαν να διαπιστώσουν τον παροδικό χαρακτήρα της υλιστικής ευτυχίας.

Ο κάθε ένας από αυτούς τους κολυμβητές έχει τη δική του ιστορία. Ο 53χρονος Σάτον είπε ότι η συνήθεια αυτή τον βοηθά να σηκώνεται από το κρεβάτι κάθε πρωί. Η 61χρονη Ελεν Μιλστάιν υπέφερε από κατάθλιψη, αλλά όχι πλέον. Η 68χρονη Σίλβια Γουίλερ περπατάει με μπαστούνι κάθε φορά μέχρι την άκρη της πισίνας και μέσω της χειμερινής κολύμβησης βρίσκει ανακούφιση από την αρθρίτιδα. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει ενισχυθεί. «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ήμουν κρυωμένη», σχολίασε ο σύζυγος της Μιλστάιν, Πέρετζ.

Η χειμερινή κολύμβηση είναι δημοφιλής εδώ και χρόνια στη Ρωσία, την Κίνα και τη Σκανδιναβία. Οι κολυμβητές του Μπρόκγουελ, όμως, θεωρούν ότι υπάρχει κάτι ξεκάθαρα βρετανικό στην απόλαυση αυτή και στον πόνο. Είναι μια χώρα όπου, λίγες δεκαετίες πριν, τα κρύα μπάνια ήταν μέρος των σχολικών οικοτροφείων και τα βικτωριανά σπίτια έμεναν παγωμένα παρά τη θέρμανση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2015 :  16:59:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χωρίς ρακέτες εγώ
αλλά με δεκατετράλεπτη παραμονή στην θάλασσα
μαζί με τους άλλους δύο
σε μια μέρα ίδια με την χθεσινή
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mike 7
Forum-Runner

165 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  10:38:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χθες πρωτο μπανιο για αυτον τον μηνα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  12:25:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χθες ένα ακόμα μπάνιο για το 2015 !!!! πήγα και κάπως ποιο αργά οπότε η θάλασσα ήταν λίγο ποιο ζεστή 11οC-12oC !!! με τα σύννεφα να παίζουν με τον ήλιο και ένα ελαφρύ αεράκι !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2015 :  10:22:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λόγω νοτιάδων(που είχαν σαν αποτέλεσμα αρκετό κύμα και πολύ σοροκάδα)μπανάκι είχε μόνο το σάββατο.

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  00:24:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η ιστορία του άνδρα που μένει έως και δύο ώρες στο παγωμένο νερό [εικόνες]

Σε ηλικία 20 ετών, ένα παγωμένο πρωινό, ο Βιμ Χοφ περπατούσε μόνος σε πάρκο του Αμστερνταμ. Καθώς παρατηρούσε ότι το νερό σε ένα από τα κανάλια μπροστά του είχε παγώσει, ο Χοφ αναρωτήθηκε πώς θα ήταν εάν βουτούσε μέσα.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί και με τον αυθορμητισμό της ηλικίας του, έβγαλε τα ρούχα του, βουτώντας ολόγυμνος στα παγωμένα νερά. Το σοκ ήταν ακαριαίο, θυμάται. Ήταν όμως και... έρωτας από το πρώτο λεπτό.

«Αυτό που ένιωθα δεν ήταν κρύο. Ήταν κάτι διαφορετικό, απίστευτα ωραίο. Δεν κάθισα ούτε ένα λεπτό μέσα στο νερό, όμως η έννοια του χρόνου είχε εξατμιστεί. Μου φάνηκε ότι αυτή η εμπειρία μου κράτησε μια αιωνιότητα», θυμάται.

Ο ίδιος λέει ότι ένα κύμα από ενδορφίνες κατέκλυσε το σώμα του και αποφάσισε ότι αυτή του η παράτολμη κίνηση θα γινόταν μέρος της καθημερινότητάς του.

«Το κρύο μού έμαθε τα πάντα», εξηγεί. Η τεχνική της αναπνοής -λέει- ήρθε φυσιολογικά.

Ο Χοφ άρχισε να μιμείται τις γρήγορες ανάσες που το ανθρώπινο σώμα κάνει ενστικτωδώς όταν βρίσκεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μέσα σε παγωμένα νερά, παρομοιάζοντάς τες με τις ανάσες που παίρνουν οι γυναίκες στη διάρκεια του τοκετού.

Κάτω από το νερό εγκατέλειψε αυτή την τεχνική, ξεκινώντας σιγά σιγά να κρατά την αναπνοή του. Κι από εκείνη τη στιγμή -αναφέρει- άρχισε να βλέπει τις διαφορές στο σώμα του.

Ο Χοφ εξάσκησε αυτό το ακραίο σπορ για τουλάχιστον 15 χρόνια, όταν αποφάσισε να μεταδώσει τις γνώσεις του σε άλλους ανθρώπους, αρχής γενομένης από τον γιο του Ένχαμ, τον οποίο μύησε από πολύ μικρή ηλικία.

H ολλανδική τηλεόραση τον ανακάλυψε γρήγορα και στη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ για τον ίδιο, ένας άνδρας ξαφνικά έπεσε μέσα στα νερά μιας παγωμένης λίμνης. Ο Χοφ, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, βούτηξε ακαριαία σώζοντάς τον. Οι κάμερες πρόλαβαν να απαθανατίσουν το περιστατικό κι έκτοτε έγινε κάτι σαν εθνικός ήρωας στη χώρα.

Στο νερό, στους 0 βαθμούς Κελσίου τα ανθρώπινα σώματα αρχίζουν να αισθάνονται λήθαργο μετά από ένα-δυο λεπτά. Στο τέταρτο της ώρας οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τις αισθήσεις τους και το πολύ μέσα σε τρία τέταρτα πεθαίνουν. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος πέφτει κάτω από τους 28 βαθμούς Κελσίου, ο θάνατος είναι σχεδόν αναπόφευκτος.

O 55 χρονος Χοφ, γνωστός ως και «ο άνθρωπος των πάγων», έχει καταφέρει να παραμείνει σε δεξαμενή με πάγο για περίπου 2 ώρες, κατακτώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Σύντομα σκοπεύει να δοκιμάσει και πάλι τις αντοχές του, αφού θα επιχειρήσει να σκαρφαλωσει γυμνός στο Έβερεστ, μετά από μια πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια.

iefimerida.gr



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Stevie
Newbie Forum Runner



10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  15:36:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.youtube.com/watch?v=XUQwFZ_xFdM

Πραγματικά απιστευτος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  17:08:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά από κακή απόδοση στις ρακέτες
σήμερα η τριανδρία
είχε παραμονή στη θάλασσα:
Πάνι= 12 λεπτά
Τίμος=14+ και
ΒαΒέλ=16.30''
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  17:10:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πού θα πάει!
Τον 55χρονο Χοφ
όπου νάναι θα τον φθάσω!
Άλλωστε.... ίδια ηλικία είμαστε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2015 :  13:50:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με την απουσία του Βασιλείου σήμερα
και με τα στοιχεία της φύσης... ήμερα
αφού ρακετιστήκαμε κάνα εικοσάλεπτο με τον Πάνι
μας φάνηκε η θάλασσα Βάλσαμο!
Γύρω στα 10' αυτός και 14+ εγώ
κάναμε καλό σεφτέ την ''πρώτη'' μέρα της Άνοιξης

Μία διαφωνία με τον κυρ-Μίλτο
στην αρχή για το... παρκάρισμα
στο υπαίθριο γκαράζ
''έσπασε'' διασκεδαστικά την ''μονοτονία'' των ημερών στην παραλία
Η Ουκρανέζα έκατσε 25 λεπτά στην θάλασσα
ο Κώστας μας μοίρασε λουκουμάδες
ο Αθανάσιος παρουσιάστηκε με τον υιόν του
και ο Γεώργιος ο συνμαραθωνοδρόμος
κατέφθασε με το ποδήλατό του
στέλνοντάς μας χαιρετίσματα από τον Ελευθέριο
Η Πριγκίπισσα μας κέρασε ένα ''Ferrero Rose''
από την χθεσινήν εορτήν του του υιού της
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2015 :  20:48:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λόγω υποχρεώσεων σήμερα,το μοναδικό μπανάκι το έκανα χθές και ήταν φανταστικά.Καθαρή θάλασσα,ήρεμη και με ένα υπέροχο ήλιο.

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2015 :  16:34:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Αθανάσιος παρών
ο Πάνι, ο κυρ-Γιάννης με τα παλιά λαϊκά
ο Φίλλιπας με τη σκύλα πάντα να τον γαβγίζει!
ο Κώστας με τις διατροφές του
κάποιοι άλλοι...

Οι ξυλορακέττες σε ικανοποιητικό επίπεδο
και η θάλασσα... σαν πισίνα
μας έκανε να ξαναγυρίσουμε στα 14+ λεπτά
και 7ο αυτόν τον μήνα

Στο διπλανό τερρέν του τέννις
ο... Φερρέρ να δίνει πάντα τις οδηγίες του



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 91 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000