Καθώς έμπαινα προς την παραλία ο Φίλιππας με χαιρέτησε από το ησυχαστήριό του Ο κυρ Γιάννης των παλιών λαϊκών παρών αλλά δεν θα έκανε μπάνιο Καθαρισμένη η παραλία από τις προηγούμενες επιβαρύνσεις Υπολείμματα στάχτης και ένας αναποδογυρισμένος πάγκος από πιθανούς χθεσινοβραδινούς βανδάλους (φυσιολογικές και γονιδιακές συμπεριφορές!!!) Ο κ. Μίλτος στην θέση του και δίπλα στην υπαίθρια κλειστή καφετέρια Ο Τέρης... περαστικός Μια γιαγιά είχε κάνει το μπανάκι της και... το ντους και μαζεύοντας τα μπογαλάκια της σιγά-σιγά έφυγε Η ωραία της παραλίας ήταν ήδη μέσα στο νερό Δυο παπούδες είχαν φέρει βόλτα τα δυο τους εγγόνια Μια παρέα Γυμνασιόπαιδες πέρασε από ανατολικά κατευθυνόμενη προς τη λέσχη του Ολυμπιακού Ο Νικολάκης με.. κάποια(!) έτρεχε συνέχεια πάνω κάτω
Και σε όλα αυτά ο Τίμος βαρέθηκε να κάθεται μέσα στη θάλασσα και βγήκε στα 17 λεπτά Καθώς ντυνόταν για να φύγει κατέφθασε φουριόζος ο Σωτήρης
Ο Φίλιππας ο μουσάτος Δημήτρης ο κοτσίδας Δημήτρης ο ταξιτζής Δημήτρης ο μουσάτος από την Γερμανία ο Στράτος ο Κώστας ο Σωτήρης ο... σύντροφος του ΣΥΡΙΖΑ!!! ο κυρ Γιάννης η γερόντισσα ο Τέρης ο κυρ Μίλτος ο επιχειρηματίας των Ταμπουρίων με... πορτοκαλί μπλούζα και ο μέτοχος του Α.J. αγκυροβολημένος και από απόσταση να κοιτάζει τα ωραία μας κορμιά!!!
ήσαν σήμερα παρόντες στα Βοτσαλά!
Τίμος-ΒαΒέλ 25' ρακέτες και κρυοθεραπεία(...) πίνοντας αργότερα τα γνωστά με τον αργοπορημένο Πάνι
Μιλώντας με 1 γιατρό(χειμερινό επίσης) μου είπε το εξής για το χειμερινό μπάνιο. Στο χειμερινό μπάνιο η καρδιά μειώνει τους παλμούς (και όχι τους αυξάνει όπως εσφαλμένα πίστευα) και κρατάει το αίμα για την λειτουργία των βασικών οργάνων μόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μειωμένη κυκλοφορία στα αγγεία η οποία με τη σειρά της δημιουργεί τα παγωμένα δάχτυλα. Έτσι, καλά θα ήταν μετά το μπάνιο να ρίχνουμε ζεστό νερό πάνω μας (μπιτονάκι) για να επανερχόμαστε γρηγορότερα στους ρυθμούς μας.
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Γεια χαρά σε όλους. Μια ερώτηση έχω για τους ειδικούς. Δεν είμαι χειμερινός κολυμβητής. Ένας φίλος με ψήνει να πάμε για μπανάκι τη Δευτέρα του Πάσχα. Λέτε να πάθω καμιά συγκοπή; Να μπω μια και καλή ή σιγά σιγά; Εάν τρέξω κάνα μισάωρο πριν στην παραλία και στα καπάκια μπω στη θάλασσα θα είναι μεγαλύτερο το σοκ για το σώμα; Για πείτε καμιά ιδέα μη μου βγει το αρνί από τη μύτη!