Το σάββατο παραστράτησα μετά από ένα γρήγορο 16χιλ στα Λουτρά του Λαγκαδά, την έπεσα στο υδρομασάζ κανένα 30' !!!! αλλά σήμερα μετά από ένα 4ωρο κλάδεμα !!!(έχουμε και από αυτά) ένα δροσερό μπανάκι 7'με 8' στην θάλασσα ήταν ότι πρέπει !!! με εξωτερική θερμοκρασία 7οC ενώ θαλάσσης άγνωστη !!!
Σήμερα το απόγευμα το δάγκωσα κανονικά. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου που κρύωνα όμως όταν είδα 8 βαθμούς έπαθα πλάκα. Συνεχίζω απτόητος για 15΄και βγαίνοντας τσαλαβουτάω λίγο στα ρηχά όπου νόμιζα ότι κρύωνα λίγο παραπάνω. Κοιτάω το θερμόμετρο ξανά 6 βαθμοί στα ρηχά!!!! Κατευθείαν έξω και μετά από ώρα τηλέφωνο στον Πασχάλη που κάνει ψαροντούφεκο και τσεκάρει κάθε μέρα τις θερμοκρασίες. Πραγματικά και αυτός συμφώνησε με τις θερμοκρασίες ενώ χαρακτηριστικά μου είπε ότι μέσα στη θάλασσα δεν κυκλοφορεί ούτε λέπι. Όλα τα ψάρια έχουν τραβηχτεί στα βαθιά. Μάλιστα δυτικά του λιμανιού μέτρησε μέχρι και 4 βαθμούς!!!!!!!! Νομίζω φέτος θα είναι η πιο κρύα χρονιά.
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Σήμερα το απόγευμα το δάγκωσα κανονικά. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου που κρύωνα όμως όταν είδα 8 βαθμούς έπαθα πλάκα. Συνεχίζω απτόητος για 15΄και βγαίνοντας τσαλαβουτάω λίγο στα ρηχά όπου νόμιζα ότι κρύωνα λίγο παραπάνω. Κοιτάω το θερμόμετρο ξανά 6 βαθμοί στα ρηχά!!!! Κατευθείαν έξω και μετά από ώρα τηλέφωνο στον Πασχάλη που κάνει ψαροντούφεκο και τσεκάρει κάθε μέρα τις θερμοκρασίες. Πραγματικά και αυτός συμφώνησε με τις θερμοκρασίες ενώ χαρακτηριστικά μου είπε ότι μέσα στη θάλασσα δεν κυκλοφορεί ούτε λέπι. Όλα τα ψάρια έχουν τραβηχτεί στα βαθιά. Μάλιστα δυτικά του λιμανιού μέτρησε μέχρι και 4 βαθμούς!!!!!!!! Νομίζω φέτος θα είναι η πιο κρύα χρονιά.
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Και εγώ...
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς. Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι.
Τη μεθεπόμενη Κυριακή θα γίνει η Παλίρροια 2017 και θα πάμε μετά από απουσία ενός χρόνου. Μάλλον θα δοκιμάσω για πρώτη φορά στο 1000αρι. Από του χρόνου ξανά στα 300. Αν κάποιος φίλος θέλει να έρθει, οι πληροφορίες εδώ: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=15104