Συγγραφέας |
Θέμα  |
ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece

6135 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 10/04/2017 : 22:05:10
|
Ο καιρός ήταν σύμμαχος αυτό το π/σ/κ/δ και κάναμε 4 15άλεπτα μπανάκια.Σήμερα όμως είχαμε κοντά μας και την πανέμορφη παρεούλα μας,τα δελφινάκια μας..
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς. Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι. |
 |
|
Pantazis
Advanced Forum-Runner

Greece

273 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/04/2017 : 11:10:22
|
800m , 31 min προχθές στον Άλιμο ... λίγο κρύο μετά |
 |
|
ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece

6135 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/04/2017 : 20:57:40
|
Το μπανάκι σήμερα ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Ηλιος,ζέστη και χαλάρωμα στην παραλία.
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς. Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι. |
 |
|
GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/04/2017 : 13:50:10
|
Το 12ο σήμερα στα Βοτσαλάκια και πάμε στα... μουσικά!!! |
 |
|
Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece

1111 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/04/2017 : 15:08:31
|
Ανήμερα της Ανάστασης κολύμπησα αρκετά με το νερό να είναι εμφανές ζεστό πια, ώστε να μπει και κάποιος που δεν κολύμπησε ολόκληρο τον χειμώνα !!! Ο καιρός έχει φθάσει πια να ξανασχοληθούμε ως χειμερινό μπάνιο κάπου στις αρχές του Νοέμβρη !!! Γιατί όπως και να το κάνουμε σε λόγο θα μπει το καλοκαίρι !!! |
 |
|
GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/04/2017 : 15:44:36
|
Skyrunner............yes! |
 |
|
ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece

6135 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/04/2017 : 22:06:46
|
Ενα μπανάκι μόνο αυτό το 3ημερο λόγω υποχρεώσεων αλλά και καιρού.Σήμερα λοιπόν ένα 15άλεπτο μπανάκι με πολύ καλό καιρό και αρκετά ζεστή θαλασσίτσα.Και μιάς και άρχισε να σκάει μύτη ο κοσμάκης στην παραλία,είναι ώρα να χαιρετίσουμε το θρέντ για φέτος,να δώσουμε ραντεβού για νοέμβρη και να ευχηθούμε όλοι σε όλους καλό καλοκαίρι.
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 30/04/2017 : 16:11:55
|
Από χθες και με τον μεγάλο γιό. Η θερμοκρασία παίζει μεταξύ 15-17 βαθμών.
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
|
 |
|
skrivi
Advanced Forum-Runner

222 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/05/2017 : 14:59:53
|
Κρατήστε το ακόμα το θρεντ παιδιά, πήγα για μπάνιο τη Δευτέρα και ξεπάγιασα :) |
 |
|
ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece

6135 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/05/2017 : 21:28:42
|
quote: Originally posted by skrivi
Κρατήστε το ακόμα το θρεντ παιδιά, πήγα για μπάνιο τη Δευτέρα και ξεπάγιασα :)
   Ξεπάγιασες????? Μήπως είχες καιρό να βουτήξεις?Δέν εξηγείται αλλιώς.
 |
|
Mariana
Newbie Forum Runner

12 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/06/2017 : 14:14:32
|
Προσπαθώ να συνεχίζω τα μπάνια μου χειμώνα καλοκαίρι και οφείλω να ομολογήσω ότι πλέον το κρύο το νερό μου αρέσει πιο πολύ. Μία φίλη μου μένει στη Γυβάσκυλα, πόλη της Φινλανδίας και μου λέει πως κάθε Σάββατο, χειμώνα-καλοκαίρι, βουτάνε στην παγωμένη λίμνη. Ο δήμος τους (ή όπως είναι εκεί τελοσπάντων) ανοίγουν κάθε φθινόπωρο τρύπα στη λίμνη, την οποία φυσικά προσέχουν. Βουτάνε, πηγαίνουν μετά δίπλα όπου έχουν σάουνα, ξαναβουτάνε, ξανά σάουνα και ούτω καθεξής. Θα ήθελα πολύ να την επισκεφτώ και μάλλον θα το κάνω του χρόνου το καλοκαίρι πηγαίνοντας με τη https://www.worldventuresfoundation.org/ και να δοκιμάσω κι εγώ αυτό που κάνουν, έτσι για την εμπειρία.  |
Edited by - Mariana on 04/07/2017 23:43:45 |
 |
|
konkarien
Senior Forum-Runner

Greece

740 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/07/2017 : 10:32:47
|
quote: Originally posted by Mariana
Προσπαθώ να συνεχίζω τα μπάνια μου χειμώνα καλοκαίρι και οφείλω να ομολογήσω ότι πλέον το κρύο το νερό μου αρέσει πιο πολύ. Μία φίλη μου μένει στη Γυβάσκυλα, πόλη της Φινλανδίας και μου λέει πως κάθε Σάββατο, χειμώνα-καλοκαίρι, βουτάνε στην παγωμένη λίμνη. Ο δήμος τους (ή όπως είναι εκεί τελοσπάντων) ανοίγουν κάθε φθινόπωρο τρύπα στη λίμνη, την οποία φυσικά προσέχουν. Βουτάνε, πηγαίνουν μετά δίπλα όπου έχουν σάουνα, ξαναβουτάνε, ξανά σάουνα και ούτω καθεξής. Θα ήθελα πολύ να την επισκεφτώ και μάλλον θα το κάνω του χρόνου το καλοκαίρι πηγαίνοντας με τη https://www.worldventuresfoundation.org/ και να δοκιμάσω κι εγώ αυτό που κάνουν, έτσι για την εμπειρία. 
Αυτό τώρα είναι ωραίο δλδ.; Αν δεν βουτάς και μετά έξω στο μπιτσόμπαρο και ξανά και πάλι δεν λέει...    
ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ,στηρίζει την κίνησή σου ΚΑΡΔΙΑ,στέλνει αίμα στο σώμα σου ΑΝΑΣΑ,οξυγονώνει τα κυτταρά σου αυτό όμως που σε κινεί ως το τέρμα είναι ένα. Η ΨΥΧΗ |
 |
|
Mariana
Newbie Forum Runner

12 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/07/2017 : 23:03:22
|
Χαχαχαχα, κοίτα δε νομίζω να έχουν μπιτσόμπαρο, οπότε ότι έχει ο καθένας. :P Εμένα αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι βουτάνε μέσα στο καταχείμωνο με -27. Η φίλη μου πάντως λέει, τσίτα το δερματάκι. Εμ, μέσα στο πάγο με -27 λέω τι θα είναι;Χαχαχα.. |
 |
|
ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece

6135 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/10/2017 : 11:34:05
|
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.Ο Νοέμβρης είναι προ των πυλών(παρότι η θερμοκρασία και έξω και μέσα θα θυμίζει άνοιξη προς καλοκαίρι).
 |
|
Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece

1111 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/10/2017 : 22:24:59
|
Ολόκληρο καλοκαίρι ετοιμαζόμασταν    και ακόμα είναι 85 Αυγούστου    ίσα ίσα πάει να μπει ο Σεπτέμβρης χα χα χα!!!! |
 |
|
Θέμα  |
|