Συγγραφέας |
Θέμα  |
Dejan
Master Forum-Runner

Greece

3884 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/09/2011 : 22:58:16
|
Με το ανυπόδητο και το πολύ κρύο τί κάνετε?
______________________ “Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.” |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/09/2011 : 06:42:00
|
Νομίζω ότι το σχοινί θα αντέξει αρκετό καιρό. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο θα αντέξουν οι τρύπες, δηλαδή να μην ξεχειλώσουν και βγαίνει ο κόμπος. Πάντως είναι πολύ εύκολα να τα κάνεις.
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!" |
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/09/2011 : 12:01:02
|
@gargadua:
Βασίλη...δεν υπάρχει αυτό λέμε τώρα...είσαι απίστευτος! Σε λίγο βλέπω να κλείνεις αεροπορικά για Βόρειο Μεξικό...και να επισκέφτεσαι τους Ταραχουμάρα για απευθείας μαθήματα!!!  
Free your feet...free your senses! |
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/09/2011 : 12:23:52
|
quote: Originally posted by Dejan
Με το ανυπόδητο και το πολύ κρύο τί κάνετε?
______________________ “Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Γιάννη, θα σου περιγράψω δύο καταστάσεις:
1) Γύρω στο Μάρτιο στο γήπεδο, ο κρύος αέρας να έχει «λυσάξει». Φορώντας μακρυμάνικη χειμερινή δρομική μπλούζα και από πάνω αντιανεμικό.
2) Μέσα Ιουλίου πάλι στο γήπεδο, καταμεσήμερο, με το (κόκκινο) ταρτάν να έχει αναπτύξει θερμοκρασία ικανή για τηγάνισμα αυγού.
Και στις δύο περιπτώσεις έτρεξα ξυπόλητος. Ποια κατάσταση προτιμούσα; Μακράν την πρώτη! Το πέλμα ζεστάθηκε σε χρόνο dt και μετά υπήρχε απλά μια αίσθηση ευχάριστης δροσιάς! Στη δεύτερη όμως περίπτωση η αίσθηση του «καψίματος» ήταν τόσο έντονη που σταματούσα κάθε λίγο και λιγάκι για να ελένξω αν είχα αποκτήσει κάποια «έκτακτη» φουσκάλα (έτσι αισθανόμουνα...ότι φουσκάλιαζα συνεχώς)!
Οπότε το κρύο στα λογικά πλαίσια (δεν έχω δοκιμάσει σε χιόνι...και ούτε σε θερμοκρασίες «υπό του μηδέν») δεν αποτελεί πρόβλημα.
 |
|
xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece

3754 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/09/2011 : 13:00:18
|
Κοντομάνικο μπλουζάκι, κολάν σορτάκι, κρύο, αέρας του κερατά και παγωμένο κυριολεκτικά σε κάποια σημεία ταρτάν. Μετά το ζέσταμα το παγωμένο ταρτάν δρόσιζε τα πόδια…
___________________ Run Natural... run Bare |
Edited by - xipolitakos on 22/09/2011 13:00:41 |
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/09/2011 : 21:51:44
|
@xypolitakos:Να σε δώ να τρέχεις το καταχείμωνο με σορτσάκι και κοντομάνικο και τότεο θα φορέσω και εγώ το μώβ 
Δέν υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες,η ζωή μας δίνει πάντοτε και άλλες. |
 |
|
mummy
Forum-Runner

51 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/09/2011 : 09:38:03
|
Καλημερα σας Λοιποοοοον, αυτες τις μερες ειχα εναν πονο στο αριστερο μπουτι που με τραβουσε απο τη μεση, ειχε και χαλια καιρο, εκανα 3 μερες αποχη. Χθες πηγα για φυσικοθεραπεια γιατι δεν αντεχα αλλο τον πονο. Μου ειπε λοιπον η φυσικ/τρια οτι μαλλον εχω δημιουργησει καποια φλεγμονη επειδη ετρεχα χωρις πριν να περπαταω (δεν πρλαβαινα λογω δουλειας και σκεφτηκα σιγα μωρε 4 χλμ ειναι μονο) αλλα η αγυμνασια μου με προδοσε προφανως. Τεσπα στο ζουμι...
Μου λεει η φυσικ/τρια "που μενεις?" μολις ακουει την περιοχη μου λεει, "μπορεις να πας για περπατημα στην παραλια χωρις παπουτσια?". Σκεφτηκα στο μυαλο μου εισαι, της ειπα για το φορουμ, και μου ειπε να κατεβω παραλια...
Βγηκα για περπατημα στην αμμο σημερα το πρωι, σουπερ, εκανα και λιγα μετρα τρεξημο ετσι για να το δω, ειχε ανακουφιστει και ο πονος, μια χαρα. Μετα ειπα να γυρισω ξυπολιτη στο σπιτι, 600μετρα...μπουαχαχα...χιουμορ...ρε πατε καλα???? πονανε τα πατουσακια στην ασφαλτο!!
Συμπερασμα, εναν μηνα που εχω μπροστα μου θα κατεβαινω παραλια (επαθα πλακα με το ποσος κοσμος περπαταει, τρεχει, κανει μπανιο στις 7:30 το πρωι!) αν μου ταιριαξει η ξυπολισια θα κατευθυνθω σε καποιο μινιμαλιστικο παπουτσακι για την πολη και οταν επιστρεψω στο νησι θα επιστρεψω στην παραλια. Αυτα...καλες ξυπολισιες σε ολους
|
 |
|
xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece

3754 Δημοσιεύσεις |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/09/2011 : 13:53:14
|
quote: Originally posted by roxani
@xypolitakos:Να σε δώ να τρέχεις το καταχείμωνο με σορτσάκι και κοντομάνικο και τότεο θα φορέσω και εγώ το μώβ 
Δέν υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες,η ζωή μας δίνει πάντοτε και άλλες.
Σε βλέπω να φοράς συνεχώς το μωβ , γιατί πέτυχες τον άνθρωπο (xipolitakos) που ήρθε από τους παγετώνες! Πέρυσι δεν ερχόταν στο γήπεδό μας, αλλά ΠΟΤΕ δεν τον έχω δει να τρέχει (σε άλλα μέρη) με κάτι πιο ζεστό από ένα κοντομάνικο. Εγώ είμαι ο κρυουλιάρης...μπρρρρρρ!
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/09/2011 : 14:06:28
|
@xipolitakos: κοίτα, μην "τρομάζεις" την mummy, εκ των πραγμάτων οι γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το πεντικιούρ και τα "τρυφερά" πατουσάκια!
@mummy: στην άμμο το περπάτημα/τρέξιμο με γυμνό πέλμα, είναι απολαυστικό από τη "φύση" του! Για όλες τις υπόλοιπες επιφάνειες (π.χ. στη Λάρισα που θα βρεθείς), η χρήση μινιμαλιστικών παπουτσιών είναι μια χαρά. 'Η σανδαλάκια, σαν αυτά που έφτιαξε ο gargadua, ή καλτσούλες ενισχυμένες, λύσεις γενικότερα πολύ χαμηλού κόστους.
Καλά, όταν έρθει εκείνη η ώρα ξαναρωτάς. Στο μεταξύ απόλαυσε το ξυπολητο-περπατοτρεχαλητό στην άμμο...α ρε Ζάκυνθος μεγαλεία! (φτου μη σε ματιάξω επειδή ζηλεύω την παραλία σου!)
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/09/2011 : 21:43:03
|
Mummy,έχω να σου προτείνω τις καλτσούλες με σιλικόνη.Είναι φοβερές και δεν πονάνε τα πατουσάκια σου και δεν χαλάει και το πεντικιούρ Σήμερα έκανα 2.5χιλ.με τις κάλτσες και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρω όλο το 10άρι.Εχω τους κορυφαίους του είδους δίπλα μου  και δεν μπορώ να ξεφύγω με τίποτε
Δέν υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες,η ζωή μας δίνει πάντοτε και άλλες. |
 |
|
xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece

3754 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 23/09/2011 : 23:02:43
|
Άρα στο 10άρι της Κλασικής.... με κάλτσες;
___________________ Run Natural... run Bare |
 |
|
mummy
Forum-Runner

51 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/09/2011 : 09:08:44
|
βλεποντας και κανοντας...
παρτε και μια φωτο
 |
Edited by - mummy on 24/09/2011 09:09:23 |
 |
|
PrimitiveRunner
Forum-Runner

136 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/09/2011 : 13:32:08
|
mummy...το ξέρεις πως όλοι μας σε ζηλεύουμε!Λατρεύω τη θάλασσα..θα έτρεχα εκεί ευχαρίστως όλο το χρόνο!Δείχνει ιδανική και για χειμερινές βουτιές!Να είσαι γερή να τη χαίρεσαι!(και ανυπόδητη...)
Free Your Mind...Free Your Feet!!! |
 |
|
Dejan
Master Forum-Runner

Greece

3884 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/09/2011 : 13:52:26
|
Με φιλοξενείς? ^_^
______________________ “Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.” |
 |
|
Θέμα  |
|