Συγγραφέας |
Θέμα  |
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2011 : 15:03:40
|
quote: Originally posted by Sid1
Ευχαριστώ trexantiris,απο άυριο ξεκινάω.Οσον αφορά τα vff,οι πολλοί πόνοι εχουν φύγει,και μπορώ πλέον και τρέχω 5 χιλ άνετα.Εσυ σε τί σημείο βρίσκεσαι?
Σούπερ! Κάποια "πονίδια=ήπιες ενοχλήσεις" ενδέχεται να έχεις σε γάμπες/πέλματα για καιρό ακόμα (και για μήνες...μη παραξενεύεσαι!)
Η μέγιστη προπονητική απόσταση που έχω κάνει είναι 27Κ, και αγωνιστικά τα 30Κ της Λίμνης (άουτσς...το τελευταίο πόνεσε!)
Μη ξεχνάς: όταν τρέχεις forefoot με "χοντροπάπουτσο", μπορεί οι γάμπες σου να πιαστούν περισότερο από ότι όταν τρέχεις forefoot με τα Vibram, αλλά το πέλμα δέχεται πολύ μικρότερες φορτίσεις (από ότι μέσα στα Vibram, αφού τα τελευταία είναι απείρως πιο εύκαμπτα). Οπότε και τις ενοχλήσεις θα τις αισθάνεσαι για κάποιο διάστημα ακόμα (αλλά και πέλμα σου θα δυναμώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό!).
Free your feet...free your senses! |
 |
|
PrimitiveRunner
Forum-Runner

136 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2011 : 20:12:35
|
quote: Originally posted by Sid1
Ευχαριστώ trexantiris,απο άυριο ξεκινάω.Οσον αφορά τα vff,οι πολλοί πόνοι εχουν φύγει,και μπορώ πλέον και τρέχω 5 χιλ άνετα.Εσυ σε τί σημείο βρίσκεσαι?
Η μεγάλη σου πρόκληση τώρα πλέον,εφόσον έχεις δυναμώσει αρκετά τα πόδια σου είναι να μετατρέψεις το δέρμα των πελμάτων σου απο εύθραυστο βελούδο σε ανθεκτικό πετσί!Ίσως είναι και το πιο δύσκολο κατά την άποψη μου!Καλή υπομονή και επιμονή!
Free Your Mind...Free Your Feet!!! |
 |
|
Sid1
Newbie Forum Runner
30 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2011 : 20:27:31
|
Το χαλίκι εχει ήδη παραγγελθεί.Πάντως βλέπω οτι ακόμα και με τα βιμπραμ σε πολλά σημεία το δέρμα εχει σκληρύνει. |
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2011 : 21:49:18
|
Αυτό που κάνετε δεν λέγεται απλά μαζοχισμός αλλά βαριά μορφή ψυχασθένειας . Γι αυτό σας προσκαλώ για μια προπόνηση-ψυχοθεραπεία με τον καλύτερο ψυχίατρο-δρομέα του γηπέδου Χαλανδρίου . Το μόνο που θα σας στοιχίσει είναι μία κονσερβούλα για την ρωξάνη .Εγώ μια χαρά προστατεύω τα πατουσάκια μου με τις καλτσούλες και δεν τις βγάζω με τίποτε ξανά .

Για τους ενδιαφερόμενους το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την τρίτη οπότε μεταφερόμαστε στο (Τ.Υ.Π.Ε.Τ). Εκτός αν είσαστε καλοί μαζί μου και σας ανοίξω   .
Δέν υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες,η ζωή μας δίνει πάντοτε και άλλες. |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/10/2011 : 08:43:28
|
Η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι μετά το γυμνοπόδαρο τρέξιμο, χειμερινό μπάνιο στην Αλεξπολη. Μέχρι και οι σκέψεις σου παγώνουν!!!!  
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!" |
Edited by - gargadua on 15/10/2011 08:44:29 |
 |
|
stratus
Elite Forum-Runner

Greece
2382 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/10/2011 : 13:47:26
|
quote: Originally posted by roxani
Για τους ενδιαφερόμενους το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την τρίτη οπότε μεταφερόμαστε στο (Τ.Υ.Π.Ε.Τ). Εκτός αν είσαστε καλοί μαζί μου και σας ανοίξω   .
Δέν υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες,η ζωή μας δίνει πάντοτε και άλλες.
Τεταρτη ,Πεμπτη θα λειτουργισει ή θα ειναι κλειστο λογω απεργιας;
--------------------------- XΡΗΣΤΟΣ |
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/10/2011 : 09:45:34
|
Καλημέρα,άνοιξε απο σήμερα το Χαλανδρίου αγόρια, και δεν θα ξανακλείσει  Αύριο στην ώρα σας με μια κονσερβούλα στο χέρι . 'Εκανα γλύκες στο φύλακα για να μας ανοίξει,πρέπει να με ανταμείψετε   .

|
|
stratus
Elite Forum-Runner

Greece
2382 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/10/2011 : 11:12:17
|
Αύριο στην ώρα σας με μια κονσερβούλα στο χέρι .
Καμια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα;  Επειδη παλι θα ερθω αργα που θελεις να την κρυψω γαι να την βρεις την Τριτη;
--------------------------- XΡΗΣΤΟΣ |
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/10/2011 : 21:01:14
|
Και αύριο κλειστό το Χαλανδρίου,μεταφερόμαστε στο πάρκο στην Μπακογιάννη για όποιον ενδιαφέρεται . Χρήστο στο σπιτάκι της Ρωξάνης βάλε την κονσέρβα, είναι κοντά στίς βρύσες  .Καί μην πάρεις τίποτε φτηνές τα καλύτερα της δίνω
    Επίσης έχω να πώ ότι ο κόοουτς μόλις γνωρίσει άνθρωπο θέλει αμέσως να του βγάλει τα παπούτσια Είναι φοβερό να τον ακούς να προσπαθεί να πείσει κάποιον και να θές αντισταθείς δεν γίνεται,έχει έναν τρόπο μαγικό να πείθει .
Edited by - roxani on 19/10/2011 21:04:46 |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/10/2011 : 21:09:05
|
Αν δεν βγάλεις τα παπούτσια σου μιλάει ή κρατάει μούτρα;;;;;;
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!" |
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/10/2011 : 21:11:57
|
quote: Originally posted by gargadua
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!"
Οχι,δεν είναι τόσο σκληρός ο κόουτς Μιλάει πάντα με την γλυκιά και ήρεμη φωνή του που έτσι και αλλιώς δεν του αντιστεκόμαστε 
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/10/2011 : 12:59:16
|
quote: Originally posted by gargadua
"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!"
Οχι,δεν είναι τόσο σκληρός ο κόουτς Μιλάει πάντα με την γλυκιά και ήρεμη φωνή του που έτσι και αλλιώς δεν του αντιστεκόμαστε 
...στις δύσκολες τούτες μέρες, προσπαθώ να δώσω "ιδέες" στου δρομείς να ξοδεύουν λιγότερα χρήματα! ...ο Αρχέγονος δρομέας (Primitive Runner) το πάει ακόμα ένα βήμα πιο πέρα: μόνο το σορτς είναι απαραίτητο. ...επιστρέφοντας λοιπόν στις ρίζες του "μινιμαλιστικού" τρεξίματος!
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: η ανυπόδητη ομάδα του Γ. Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για πόνους προσαρμογής, πολλαπλά "άουτς", αδυναμία βάδισης ("τα πέλματά μου με πονααααάνε") και τυχόν εκδορές/σχισίματα/φουσκάλες που εμφανίζονται κατά καιρούς στα πέλματα (εμείς φταίμε που τα έχετε τόσο τρυφερά;!)...
Υ.Γ. Στην υποδοχή του εκπαιδευτικού μας κέντρου θα σας παραλαμβάνει - πάντα με το χαμόγελο στα χείλη - η υπέροχη μας Roxani που θα σας καθοδηγήσει στους άρτια διαμορφομένους χώρους εκπαίδευσης και "ήπιας" προσαρμογής (κούνια που σας κούναγε). Μοναδικό αντίτιμο εισόδου: γατοτροφές υψηλής ποιότητας για τις "μασκότ" του γηπέδου μας.
Free your feet...free your senses! |
 |
|
PrimitiveRunner
Forum-Runner

136 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/10/2011 : 21:08:32
|
quote: Originally posted by trexantiris
...ο Αρχέγονος δρομέας (Primitive Runner) το πάει ακόμα ένα βήμα πιο πέρα: μόνο το σορτς είναι απαραίτητο.
Ποιό είναι απαραίτητο; Μόνο η υγεία είναι απαραίτητη,τίποτ'άλλο!
Free Your Mind...Free Your Feet!!! |
 |
|
roxani
Advanced Forum-Runner

Greece

396 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/10/2011 : 21:44:05
|
Κόουτς είσαι θεεικός  .Αυτό το υπέροχη Ρωξάνη πολύ μου άρεσε και η διαφήμιση για το γήπεδό μας  ανεπανάληπτη.Να το διαβάσει ο δήμαρχος πρέπει αυτό 
 |
|
tonal
Forum-Runner

Greece
56 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/10/2011 : 12:40:57
|
Έχω μια απορία που έχει να κάνει με το σωματικό βάρος και τα παπούτσια. Γενικά νομίζω υπάρχει η αντίληψη πως όσο πιο βαρύς είσαι τόσο πιο βαριά πρέπει να είναι και τα παπούτσια. Γιατί υπάρχει αυτή η αντίληψη; Τι γίνεται αν κάποιος είναι βαρύς αλλά θέλει να περάσει σε κάτι πιο ελαφρύ πχ faas 200/300, NB minimus, brooks pure κτλ με δεδομένο πως δεν χτυπάει φτέρνα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή η αντίληψη πως οι πιο βαρείς πρέπει να προτιμούν τα πιο βαριά παπούτσια έχει εδραιωθεί για λόγους προστασίας εξαιτίας της συνήθειας να προσγειώνεται το πόδι με τη φτέρνα και σε συνδυασμό με το αυξημένο βάρος να έχει μεγαλύτερες καταπονήσεις το πόδι και το γόνατο; |
Edited by - tonal on 22/10/2011 12:42:19 |
 |
|
Θέμα  |
|