Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Σκέψεις για το barefoot running
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 97

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/10/2012 :  15:18:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρήστο
δεν με πονάει και δεν ξέρω γιατί. Το αντίθετο μάλλον, βελτιώνεται η γενική της κατάσταση.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, να τα σανδάλια των 10Ε τύπου Μοναστηράκι.

και μην ξεχνιόμαστε, 10 ΕΥΡΩ

Και drop 0 και επίπεδο και ότι μπορεί να κατεβάσει η δρομική ξυπόλητη φαντασία σας.......... Νομίζω είναι καλύτερο από τις χουαράτσες.
θα δοκιμαστούν εκτενώς και θα σας γράψω τα αποτελέσματα του test drive. Για αρχή θα χρειαστεί λίγο χάτζαπλαστ στο πίσω μέρος της φτέρνας. Μπαίνει και κάλτσα για τον χειμώνα.
Μου έλεγε ο αδελφός μου ότι είχε δει 1 δρομέα που φορούσε παρόμοια σε ημιμαραθώνιο. Μάλλον θα πρέπει να λειτουργούν.
Ο χιτώνας και η περικεφαλαία μου λείπουν.........

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.

Edited by - gargadua on 09/10/2012 15:25:34
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece

3754 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/10/2012 :  15:45:29  Εμφάνιση Προφίλ  Visit xipolitakos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Φοβάμαι ότι ίσως ξεχειλώσουν-κοπούν τα λουριά από πάνω.

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/10/2012 :  16:01:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τότε μπαίνει στο παιχνίδι το "πι και φι"!!!!!!!
Βέβαια είναι δέρμα και πιστεύω ότι θα αντέξει αρκετά.

Edited by - gargadua on 09/10/2012 16:02:15

PATENTAS
Elite Forum-Runner

Greece
1494 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/10/2012 :  16:15:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βασίλη, απίθανες φωτογραφίες !!

Του χρόνου, με ολα αυτά τα φοροληστρικά μέτρα και τη μείωση των μισθών, όταν θα λέμε πήρα παπούτσια δεν θα εννοούμε μάρκες, αλλά πέδιλα !!!

Που να φαντάζονταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ότι μετά από 2,500 χρόνια θα φοράμε τα ίδια παπούτσια !!!

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/10/2012 :  16:37:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εγω σημερα εφτιαξα τελικα τις καλτσες σιλικονης. τις εχω να στεγνωσουν. θα σας πω εντυπωσεις

MEDEON
Senior Forum-Runner

Greece

554 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  08:59:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά πείτε την αλήθεια, ο γυμνός ανυπόδητος δρομέας εχθές στο Σύνταγμα ήταν κάποιος από εσάς;

Καλά Χιλιόμετρα.

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  10:13:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στο 10αρι σήμερα τα σανδάλια συμπεριφέρθηκαν καλά για 6 χλμ, ΑΛΛΑ με πλήγωσαν σε 2 σημεία γεγονός που σημαίνει ότι το δέρμα δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει το δέρμα παρά την βαζελίνη που έβαλα. Μάλλον θα φορέσω καλτσούλες την επόμενη φορά. Τα υπόλοιπα 4,5 χλμ έγιναν ξυπόλητα.

Αντε Μανώλη όλο και βελτιώνομαι!!!!!!!!!!!!!

Ο ανυπόδητος δρομέας του Συντάγματος γυρεύοντας πηγαίνει να πατήσει καμιά βελόνα.....................

grgeorgios
Advanced Forum-Runner

Greece
341 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  10:32:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πληροφορίες λένε ότι η αντιτρομοκρατική διαβάζει το φόρουμ για να βρει την ταυτότητα του συγκεκριμένου ατόμου .
Πήγα προχθές ένα 5άρι με 6 λεπτά ανυπόδητος αλλά έβγαλα μια φουσκάλα στο ένα πόδι εκει που ενώνει το δάχτυλο το μεγάλο με το πέλμα .
Λέω λόγω μαραθωνίου να το σταματήσω αυτό τον μήνα και να ξεκινήσω πάλι μετά

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  12:11:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by PATENTAS

Βασίλη, απίθανες φωτογραφίες !!

Του χρόνου, με ολα αυτά τα φοροληστρικά μέτρα και τη μείωση των μισθών, όταν θα λέμε πήρα παπούτσια δεν θα εννοούμε μάρκες, αλλά πέδιλα !!!

Που να φαντάζονταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ότι μετά από 2,500 χρόνια θα φοράμε τα ίδια παπούτσια !!!

Πάντως «PATENTA» στις πατέντες σε έχει ξεπεράσει πλέον ο Βασίλης!

Free your feet...free your senses!

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  12:14:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Aytoxeiras

εγω σημερα εφτιαξα τελικα τις καλτσες σιλικονης. τις εχω να στεγνωσουν. θα σας πω εντυπωσεις

Καλοφόρετες! Ίσως χρειαστούν κανά-δυό επεμβάσεις μετά την πρώτη δοκιμή (προσθήκη σιλικόνης σε συγκεκριμένα επίμαχα σημεία)…έχε το κατά νου!

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  12:18:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by MEDEON

Παιδιά πείτε την αλήθεια, ο γυμνός ανυπόδητος δρομέας εχθές στο Σύνταγμα ήταν κάποιος από εσάς;

Καλά Χιλιόμετρα.

ΟΧΙ πάντως εγώ! Όταν τρέχω ανυπόδητος φοράω τουλάχιστον ένα σορτσάκι οπότε…δεν είμαι τελείως γυμνός!

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  12:20:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Στο 10αρι σήμερα τα σανδάλια συμπεριφέρθηκαν καλά για 6 χλμ, ΑΛΛΑ με πλήγωσαν σε 2 σημεία γεγονός που σημαίνει ότι το δέρμα δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει το δέρμα παρά την βαζελίνη που έβαλα. Μάλλον θα φορέσω καλτσούλες την επόμενη φορά. Τα υπόλοιπα 4,5 χλμ έγιναν ξυπόλητα.

Αντε Μανώλη όλο και βελτιώνομαι!!!!!!!!!!!!!

Ο ανυπόδητος δρομέας του Συντάγματος γυρεύοντας πηγαίνει να πατήσει καμιά βελόνα.....................

Βασίλη μας έχεις βάλει τα γυαλιά! Για το πλήγωμα ευθύνονται οι «ακμές» των λουριών πρόσδεσης: πιο «άγριες» επιφάνειες από ότι η κυκλική διατομή ενός κορδονιού. Η κάλτσα θα βοηθήσει σίγουρα πολύ. Θα είσαι βέβαια σαν τον Άγγλο τουρίστα από το Manchester!

…πάντως το ξυπόλητο παραμένει η απόλυτη ελευθερία ε;;;

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  12:22:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by grgeorgios

Πληροφορίες λένε ότι η αντιτρομοκρατική διαβάζει το φόρουμ για να βρει την ταυτότητα του συγκεκριμένου ατόμου .
Πήγα προχθές ένα 5άρι με 6 λεπτά ανυπόδητος αλλά έβγαλα μια φουσκάλα στο ένα πόδι εκει που ενώνει το δάχτυλο το μεγάλο με το πέλμα .
Λέω λόγω μαραθωνίου να το σταματήσω αυτό τον μήνα και να ξεκινήσω πάλι μετά

…απόλυτα φυσιολογικό σημείο (η βάση δηλαδή του μεγάλου δακτύλου) όπου το δέρμα ταλαιπωρείται. Το μεγάλο δάκτυλο χρησιμοποιείται πολύ στη φάση της προώθησης. Κατά καιρούς τραβούσα αρκετά ζόρια με το συγκεκριμένο σημείο. Τώρα πλέον σε μένα έχει αποκτήσει τόσο σκληρή και χοντρή πέτσα, όπου θα μπορούσα να σβήσω τσιγάρο εκεί πάνω, χωρίς να καταλάβω κάτι… (χμ, αυτό που θυμίζει τα λόγια της Roxanis: «πλάκα-πλάκα, οι άγριες επιφάνειες κάνουν τα πόδια μας μια αηδία»…ααααχαχαχαχα!)

Tip: Αν το σημείο εκείνο στο μέλλον αρχίζει και «σκίζεται», τότε χρησιμοποίησε μαλακτική κρέμα (ή κρέμα με βάση το κερί+ελαιόλαδο), κάθε φορά πριν πέσεις για ύπνο. Είναι σημαντικό εκείνο το σημείο να μη χάσει τελείως την ελαστικότητά του.

#1 Και πολύ καλά θα κάνεις! Οι φουσκάλες παίρνουν κάποιο χρόνο να περάσουν…μην έχεις και αυτόν τον προβληματισμό λίγο πριν τον αγώνα!

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece

4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  12:43:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την περασμένη Παρασκευή απέκτησα 3 φουσκάλες. Τις 2 έσπασα κι ελευθέρωσα το νεκρό δέρμα αμέσως. Τις καθάριζα συνεχώς με νερό (και οινόπνευμα 95ο αφού έκλεισε λίγο ο πληγή) και μετά έβαζα κρέμα ιπποφαούς και βαλσαμέλαιο. Αλλαγή κάλτσας έκανα 2 φορές την ημέρα και άφηνα ανυπόδητο το πόδι σε κάθε ευκαιρία. Την Κυριακή δεν με ενόχλησαν στον αγώνα του Ακτίου. Σήμερα είναι σχεδόν καινούριο το πόδι σε εκείνα τα σημεία. Στο άλλο πόδι που δεν την έσπασα δε συνέβει τίποτα ακόμη.

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2012 :  16:23:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προς το παρόν θα μπεί tape στα επίμαχα σημεία και αν δω ότι συνεχίζεται ο ερεθισμός........................κάλτσες, ως άγγλος τουρίστας από το Μάντζεστερ χωρίς συνάλλαγμα!!!! Θα βάλω τις more mile που είναι και πολύχρωμες.
Τουλάχιστον εντόπισα τα σημεία τριβής.
Το μόνο σημείο που με προβληματίζει είναι το μεγάλο δάχτυλο γιατί σήμερα το ζόρισα με γρήγορους ρυθμούς.
Γενικά όμως το σανδαλάτο τρέξιμο μου ήταν ευχάριστο, δεν προβληματίστηκα με το πάτημα ή με ενοχλήσεις σε κάποιο μυ ενώ ο παραγόμενος ήχος ήταν σαφώς χαμηλότερος. Ήμουνα άνετος και αυτό μ΄ άρεσε περισσότερο. Θέλω να τα δοκιμάσω εκτός γηπέδου και σε άσφαλτο.
Είναι πάντως ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς να τρέξεις και αλλιώς, πέρα από τα συνηθισμένα.
Αντε να φτιάξουμε τώρα μανδύα, περικνημίδες και περικεφαλαία......

Page: of 97 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000