Συγγραφέας |
Θέμα  |
grgeorgios
Advanced Forum-Runner

Greece
341 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/04/2013 : 23:58:56
|
Σήμερα 4 χιλιόμετρα στο 4.20 σαν δοκιμη για την κυριακή σε κάποια στιγμη είχα μια ενόχληση στο δερμα της πατούσας αλλά συνέχισα δίπλα από μια παλια φουσκάλα που είχε σπάσει και ειχε βγει νέο δερμα ξεκιάει μια νέα αύριο 8άρι με vivo |
 |
|
xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece

3754 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/04/2013 : 11:44:28
|
quote: Originally posted by Dinosman
Απο κάτω και στα δυο πόδια στα 3 μεγάλα δάκτυλα . Ελεγα να βάλω tape για να μην φύγει το δέρμα .
Και να φύγει το δέρμα αν δεν είναι ερεθισμένο το σημείο, δεν θα έχει πρόβλημα. O οργανισμός μας σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθεί να ανακάμψει το συντομότερο δυνατόν. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από τα χιλιόμετρα που θα κάνεις... Αν πας για παραπάνω από ότι συνήθως... εκεί ίσως να έχεις πρόβλημα.
___________________ Run Natural... run Bare |
 |
|
xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece

3754 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 18/04/2013 : 11:45:52
|
Τελικά έτρεξες με ή χωρίς tape και πόσα χιλιόμετρα; Όλα καλά;
___________________ Run Natural... run Bare |
Edited by - xipolitakos on 18/04/2013 11:46:08 |
 |
|
Dinosman
Forum-Runner

159 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/04/2013 : 00:07:22
|
Καλησπέρα , εγώ έβγαλα φουσκαλες στα δάκτυλα , αφαιρεσα το υγρό με συριγγα και εγαλα μπενταντιν και κεμακομπ . Το δέρμα ειναι στην θέση του . Θα τρεξω με παπούτσια , να βάλω tape στα δάχτυλα που ειναι οι φουσκαλες ; Τις έχω 3 μέρες τώρα . Ευχαριστώ |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/04/2013 : 10:00:09
|
25 γύροι σήμερα στο γήπεδο, οι 15 ξυπόλητοι με χρόνους 02:10-02:20/γύρος. Περίμενα πόνο αλλά προς μεγάλη έκπληξη το ταρτάν φαινόταν σαν χαλί!!!!!!! Αν και μπορούσα δεν επιτάχυνα, το αφήνω για αργότερα. Είπαμε, σεμνά και ταπεινά!!!! Ακόμα και το σημείο της φουσκάλας στο μικρό δάχτυλο δεν πόνεσε καθόλου αν και με έβριζα που ξέχασα το τέϊπ. Άρα η φουσκάλα, με σκασμένο δέρμα, θέλει περίπου 7-8 μέρες για να μην εμποδίζει. Μέχρι τότε χάτζαπλαστ ή τέϊπ ανάλογα με το πόσο ενοχλεί. Νομίζω ότι τελικά η αχίλλειος του ξυπόλητου είναι τα δάχτυλα των ποδιών του γιατί δερματικώς, κλωτσάνε πρώτα . Επίσης το συμπέρασμα μου είναι ότι περπατώντας 1/2-1 ώρα στο τσιμέντο του λιμανιού(το οποίο θεωρώ πιο σαγρέ από το ταρτάν) διατήρησε τις πατούσες σε καλό επίπεδο . Δοκιμάστε το ως εναλλακτική αν έχετε τσιμεντόστρωση κοντά σας. Χαϊδεύω τις πατούσες μου καμιά φορά το βράδυ, τις νοιώθω σκληρές και χαμογελώ ............ Η σύζυγος ποτέ δεν θα καταλάβει τις ακραίες μορφές του τρεξίματος  .......
The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
|
Edited by - gargadua on 19/04/2013 10:08:11 |
 |
|
PATENTAS
Elite Forum-Runner

Greece
1494 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/04/2013 : 14:58:40
|
quote: Originally posted by gargadua
25 γύροι σήμερα στο γήπεδο, οι 15 ξυπόλητοι με χρόνους 02:10-02:20/γύρος. Περίμενα πόνο αλλά προς μεγάλη έκπληξη το ταρτάν φαινόταν σαν χαλί!!!!!!! Αν και μπορούσα δεν επιτάχυνα, το αφήνω για αργότερα. Είπαμε, σεμνά και ταπεινά!!!! Ακόμα και το σημείο της φουσκάλας στο μικρό δάχτυλο δεν πόνεσε καθόλου αν και με έβριζα που ξέχασα το τέϊπ. Άρα η φουσκάλα, με σκασμένο δέρμα, θέλει περίπου 7-8 μέρες για να μην εμποδίζει. Μέχρι τότε χάτζαπλαστ ή τέϊπ ανάλογα με το πόσο ενοχλεί. Νομίζω ότι τελικά η αχίλλειος του ξυπόλητου είναι τα δάχτυλα των ποδιών του γιατί δερματικώς, κλωτσάνε πρώτα . Επίσης το συμπέρασμα μου είναι ότι περπατώντας 1/2-1 ώρα στο τσιμέντο του λιμανιού(το οποίο θεωρώ πιο σαγρέ από το ταρτάν) διατήρησε τις πατούσες σε καλό επίπεδο . Δοκιμάστε το ως εναλλακτική αν έχετε τσιμεντόστρωση κοντά σας. Χαϊδεύω τις πατούσες μου καμιά φορά το βράδυ, τις νοιώθω σκληρές και χαμογελώ ............ Η σύζυγος ποτέ δεν θα καταλάβει τις ακραίες μορφές του τρεξίματος  .......The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Η σύζυγος ποτέ δεν θα καταλάβει τις ακραίες μορφές του τρεξίματος  .......             |
 |
|
grgeorgios
Advanced Forum-Runner

Greece
341 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/04/2013 : 22:13:40
|
Γειά σας και από εμένα σήμερα είχα τον πρώτο μου αγώνα στην λίμνη βουλιαγμένης δύσκολη διαδρομή με πολύ ανηφόρα κατηφόρα συνολική απόσταση 10.400 χρόνος 45.30 . Τα πόδια σε πολύ καλή κατάσταση το ίδιο και οι πατούσες .Μια μικρή φουσκάλα που είχα απο την τελευταία γρήγορη προπόνηση (την είχα σπάσει και είχα βγάλει και την πέτσα τετάρτη πρωί ) την άκουσα να μου μιλάει στην τελευταία κατηφόρα στο 9.500 περίπου |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/04/2013 : 13:32:33
|
10.400 χρόνος 45.30 είναι πολύ γρήγορο για ξυπόλητο!!!! Αλλά και για ενυπόδητο βεβαίως βεβαίως!!!!!      15 χαλαροί γύροι στο γήπεδο σήμερα με χρόνους 02:20-02:30/γύρος.
|
 |
|
Nikola
Forum-Runner

188 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/04/2013 : 18:34:04
|
Η αλοιφή από μελισσοκέρι και ελαιόλαδο ξεκίνησε να μου δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση την άλλη μέρα το πρωί. Την έχει χρησιμοποιήσει όμως κανείς μακροχρόνια; Με απασχολεί μήπως το δέρμα μειώνει την παραγωγή της δικής του φυσικής λιπαρότητας. Υπάρχει κάποιος που την χρησιμοποίησε για μερικές εβδομάδες και μετά σταμάτησε; |
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/04/2013 : 18:42:11
|
quote: Originally posted by gargadua
10.400 χρόνος 45.30 είναι πολύ γρήγορο για ξυπόλητο!!!! Αλλά και για ενυπόδητο βεβαίως βεβαίως!!!!!      15 χαλαροί γύροι στο γήπεδο σήμερα με χρόνους 02:20-02:30/γύρος.
...και σε διαδρομή με υψομετρικά μάλιστα!!! Ohhh, yeahhhh! Πολύ δυνατός ο Γιώργος (και στο πέλμα βεβαίως)...respect!!!
Free your feet...free your senses! |
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/04/2013 : 18:45:00
|
quote: Originally posted by Nikola
Η αλοιφή από μελισσοκέρι και ελαιόλαδο ξεκίνησε να μου δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση την άλλη μέρα το πρωί. Την έχει χρησιμοποιήσει όμως κανείς μακροχρόνια; Με απασχολεί μήπως το δέρμα μειώνει την παραγωγή της δικής του φυσικής λιπαρότητας. Υπάρχει κάποιος που την χρησιμοποίησε για μερικές εβδομάδες και μετά σταμάτησε;
...καλή η απορία σου! Δεν έχω να μοιράσω τέτοια εμπειρία (μακρόχρονης χρήσης), αλλά γενικά θα συνιστούσα η χρήση τέτοιας αλοιφής να περιορίζεται σε 1-2 μέρες, μετά από κάθε προπόνηση που "δοκιμάζει" το δέρμα του πέλματος παραπάνω από σύνηθες (π.χ. μετά από τρέξιμο διαρκείας...)
Γενικά αυτήν την αλοιφή/κρέμα τη βλέπω ως "καταπραϋντικό" μετά από επίπονη προσπάθεια και όχι ως "ενισχυτικό" της υποδομής της πατούσας...
Free your feet...free your senses! |
 |
|
grgeorgios
Advanced Forum-Runner

Greece
341 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 24/04/2013 : 20:49:41
|
Ευχαριστω παίδες επόμενος αγώνας είναι στον ποσειδώνιο πολύ πιο εύκόλη διαδρομή 11.100 την έχουν δηλώσει πάνω από όλα να είμαστε γεροί και ελπίζω να συναντηθούμε και να τα πούμε απο κοντά |
 |
|
grgeorgios
Advanced Forum-Runner

Greece
341 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2013 : 10:19:51
|
Καλημέρα 10 Χ 400 από 1.29 έως 1.31 με 2 χιλιόμετρα πριν και μετα ζέσταμα .Οι πατούσες είναι σε πολύ καλη κατάσταση . |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2013 : 11:01:27
|
Από τα 24,76 τα σημερινά τα 3,5 στο τέλος ξυπόλητα. οι πατούσες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά αλλά μαύρισαν !!!!!!! κατράμι γίνανε ενώ με πιο κρύο καιρό στον ίδιο δρόμο δεν χρωματιζόταν. Ρυθμός στο 05:36.
Γιώργο με ρυθμούς 01:29-01:31 στο γήπεδο θα είχαν πάρει φωτιά οι δικές μου!!!! Πόσο καιρό τρέχεις ξυπόλητος;
|
 |
|
grgeorgios
Advanced Forum-Runner

Greece
341 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2013 : 17:16:32
|
Ξεκίνησα εντατικά εδω και 5 μήνες μετα τον μαραθώνιο πλέον από τις 5 προπονήσεις της εβδομάδας το πολύ 1 - 2 κανω με τα vivo όλες οι άλλες ανυπόδητος |
 |
|
Θέμα  |
|