Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ανθρωποι και ζώα.........
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 19

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  15:00:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι να πεις; Απλά διάβασε:
http://www.gatzoli.gr/2013/02/blog-post_7251.html


Μάθαμε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τον Ιωνά τον κακοποιημένο σκύλο από Σαμοθράκη δείτε εδώ..
http://www.facebook.com/media/set/?st=a.337472479698407.70693.100003069749018&type=3 το νέο κείμενο και τις σημερινές φωτογραφίες "23/02/2013 Χθες παραλάβαμε τον κακόμοιρο αυτό σκύλο. Βρέθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου γύρω στις 15:30-!6:00 μέσα στη θάλασσα δεμένος από το λαιμό και τα πόδια με ένα μέτρο περίπου μήκους σκοινί το οποίο στην άλλη άκρη ήταν δεμένο σε ένα τσουβάλι γεμάτο με πέτρες 2-3 μέτρα από την ακτή στην παραλία Μακρυλιές στο Λάκκωμα Σαμοθράκης.

Το τσουβάλι ήταν στον πάτο της θάλασσας και ο σκύλος προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Ο άνθρωπος που τον είδε ειδοποίησε την αστυνομία που πήγε επιτόπου και κάλεσαν μετά το λιμενικό μιας και ο σκύλος βρέθηκε σε περιοχή ευθύνης τους .

Φιλοξενήθηκε προσωρινά από κτηνίατρο του νησιού. Πήγαμε χθες στο λιμάνι και τον παραλάβαμε από το καΐκι ενός ιδιώτη (τον οποίο ευχαριστούμε θερμά ) που τον μετέφερε από το νησί επειδή δεν έχει καράβι αυτό το διάστημα γιατί επισκευάζεται.

Πιθανότατα χτυπήθηκε από άνθρωπο με μπαλτά και μετά προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί.. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που έσπασε το κρανίο του και λείπει σε ένα σημείο ένα κομμάτι και τα μάτια του από την πίεση πετάχτηκαν από τις κόχες..Το ένα του μάτι έχει νεκρωθεί και το άλλο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να σωθεί. Χρειάζεται φιλοξενία τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν τα τραύματα του και υιοθεσία μόλις γίνει καλά..Είναι μικρόσωμος (μόνο 13 κιλά ) και πολύ ήσυχος.Τον ονομάσαμε Ιωνά. "


Έχει και συνέχεια με άλλο περιστατικό που σκύλος από σπίτι χτύπησε κοπέλα και να η καφρίλα στο μεγαλείο της:
http://www.e-evros.gr/index.php?sec=85&cid=17398


Προειδοποιεί για εγληματικές πράξεις σε βάρος ζώων με επιστολή της που απέστειλε στην εφημερίδα "Χρόνος" η ομάδα "Αnimal Killers Thrakis". Δε γνωρίζαμε ότι υπάρχει τέτοια ομάδα, ωστόσο όπως αναφέρεται αφορμή γι' αυτή την επιστολή αποτέλεσε η πρόσφατη επίθεση σκύλου σε 17χρονη κοπέλα στη Νίψα Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της στο πρόσωπο. Στην επιστολή μεταξύ άλλων για τη "φίλη τους", της οποία τα νιάτα καταστράφηκαν.

Όπως αναφέρει ο "Χρόνος" η επιστολή ουσιαστικά προαναγγέλλει τη θανάτωση ζώων στη Θράκη με τρόπους, που διώκονται από το Νόμο και δημοσιεύεται ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι ιθύνοντες. Αφορμή για την αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής αποτέλεσε η πρόσφατη επίθεση σκύλου σε 17χρονη κοπέλα στη Νίψα Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα ένας σκύλος, αδέσποτος για κάποιους, οικόσιτος για άλλους, προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο μιας 17χρονης.

Ο σκύλος σύμφωνα με μαρτυρίες, πιθανότατα είναι δεσποτικός και βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της άτυχης κοπέλας από διπλανό σπίτι αφού διέφυγε της προσοχής των ιδιοκτητών του. Η κοπέλα στη θέα του σκυλιού τρόμαξε και προσπάθησε να το αποφύγει όμως το αγριεμένο σκυλί που φαίνεται πως εκπαιδεύτηκε για φύλακας της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα η 17χρονη να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο από τα δαγκώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η κοπέλα θα υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να αποκατασταθεί το σημείο του προσώπου της, το οποίο δάγκωσε ο σκύλος.

Αυτό το περιστατικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση και την επιστολή όπου σημειώνονται τα εξής: «Το ποτήρι ξεχείλισε. Μία φίλη μας δέχτηκε την επίθεση ενός αδέσποτου σκυλιού και παραμορφώθηκε το πρόσωπό της φρικιαστικά. Που είναι οι λαλίστατες φιλοζωϊκές οργανώσεις. Σιωπή. Για εμάς δεν υπάρχει σιωπή. Αρχίζει τώρα ένας ανελέητος πόλεμος. Δε θα αφήσουμε ζωντανό αδέσποτο σε όλη τη Θράκη. Με οποιοδήποτε κόστος και όσο καιρός και αν χρειαστεί. Τα νιάτα της φίλης μας που καταστράφηκαν είναι η αιτία που μας κάνει να βγούμε σαν «σκυλιά» στους δρόμους. Δηλητήρια, φυτοφάρμακα, καρφίτσες, γυαλιά, ληγμένα φάρμακα, αεροβόλα όπλα, μαχαίρι και οτιδήποτε άλλο βρούμε είναι η φαρέτρα μας. Ο τρόπος εξόντωσης κάθε σκυλιού θα είναι πολλαπλά βάρβαρος από αυτά που έζησε ένα αθώο κορίτσι.

Όλη η Αλεξανδρούπολη όπου έγινε το γεγονός της επίθεσης, όλη η Κομοτηνή και όλη η Ξάνθη είναι μαζί μας. Συμμαθητές και συμφοιτητές δίνουμε ιερό όρκο να γίνουμε φανατικά αντιφιλόζωοι. Δε μας τρομάζει τίποτε. Με απόλυτη μυστικότητα στις κινήσεις μας, με άριστη ομάδα τσιλιαδόρων και με όρκους πίστης στον ιερό αυτό αγώνα για χάρη της φίλης μας, τα αδέσποτα θα είναι παρελθόν. Καλούμε κάθε πολίτη της Αλεξανδρούπολης κυρίως να σκεφτεί ότι μπορούσε το δικό του παιδί να ήταν στη θέση της φίλης μας. Μετράτε λοιπόν από σήμερα κιόλας πτώματα σκυλιών κυρίως, υπάνθρωποι των φιλοζωικών οργανώσεων, χάρισμά σας», καταλήγει η επιστολή.

Να σημειωθεί ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες, θεωρείται έγκλημα και τιμωρείται με χρηματική ποινή ακόμη και με φυλάκιση, σύμφωνα με τον Νόμο 4039/2012 και το Νόμο 1197/1981. Το συγκεκριμένο έγκλημα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  15:10:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Kαι αυτός που το έκανε θέλει να λέγεται και "άνθρωπος"????
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  15:56:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατά τ΄ άλλα κατηγορούμε τους Κινέζους............
Σκατοφάρα που είμαστε!!!

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PATENTAS
Elite Forum-Runner

Greece
1494 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  17:37:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απίστευτη κτηνωδία
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  10:38:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Oτι και να πούμε είναι πολύ λίγο.Τι κτηνωδία, τι αίσχος,ότι να πεί κανείς είναι απειροελάχιστο.Και το γμτ είναι πως δέν τιμωρείται κανένα απο αυτά τα κτήνη.ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ βρε αδερφέ.

Η πιό χαμένη μέρα απο την ζωή μας είναι εκείνη που δέν χαμογελάσαμε.


Edited by - ANASTASIOS on 12/03/2013 10:38:55
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  13:19:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...Τρέχω στο τμήμα της τελευταίες μέρες γιατί ο γείτονας που μένει απο κάτω μας , σήκωσε το φτυάρι στα σκυλιά μου. Τις τελευταίες μέρες βιώνω απιστευτη ταλαιπωρία και σαπουνόπερα με αυτήν την υπόθεση.

Ακρη δεν βγαίνει με τις καταγγελίες για αυτοφωρο αφου και ο επιδοξος ελληνάρας μπορεί να κάνει καταγγελια αντεκδίκησης και άλλη όρεξη δεν έιχα να κοιμάμε στο μπουντρούμι μαζί του για να μας πει το πρωι ο δικαστής ...βρείτε τα μεταξύ σας.

Τελικά πρέπει να γίνει το κακό , το σοβαρό κακό, για να επέμβει η πολιτεία. Θέλουν να σε κάνουν ας πουμε να χειροδικήσεις , να αμυνθείς για τα δικαιωματά σου με τους πρωτόγονους τρόπους.

Η μύνηση για την απειλή επέναντι στα σκυλιά μου, έξω από την διαδικασία του αυτοφωρου πέρνει περίπου κανα χρόνο και βάλε και αν δικαιωθείς ~ τα σκυλιά ο ελληνικός νόμος τα θεωρεί "περιουσία" κάτι σαν το αυτοκίνητο . Τα έξοδα φυσικά είναι χρήματα που δεν περισεύουν ενώ μεχρι τότε ο γείτονας μπορει ανενοχλητος να κυνηγάει τα σκυλιά μου με το ....φτυάρι.

ps. Είμαι σίγουρος οτι οι περρισότεροι θα σκεφτούν πως κάποιο δίκιο θα έχει και ο γείτονας. Οπως είμαι σίγουρος οτι θα με θεωρήσετε τρελό αν για παράδειγμα αυριο μεθαυριο θα κυνηγήσω εγώ το εγγόνι του επειδη παιζει στην αυλή ..με το φτυάρι έτσι;....

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  13:22:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλύτερα να τα βρεις μαζί του Χρήστο με κάποιο τρόπο γιατί έτσι δε βγάζεις άκρη.
Κάποιο κοινό σημείο επαφής θα υπάρχει, δε μπορεί!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  13:33:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φιντ
δεν ξέρω γιατί τα έχει πάρει ο γείτονας αλλά σε δικιά μου περίπτωση που 1 γείτονας είχε το σκύλο δεμένο 24 ΩΡΕΣ στην αυλή του, με αποτέλεσμα να γαυγίζει συνεχώς, αναγκάστηκα να μετακομίσω γιατί δεν έβγαζα άκρη με τις υπηρεσίες και βέβαια δεν μου έφταιγε σε τίποτα ο σκύλος. Και φόλες περνούσαν από το μυαλό μου και δυναμίτακια, αλλά δεν έφταιγε το ζωντανό, ο μαλάκας μου έφταιγε που τόσο απερίσκεπτα σκεφτόταν.
Μήπως κάτι τον ενοχλεί που δεν το καταλαβαίνεις;
Αν είναι ο γνωστός άγνωστος μαλάκας με βάρεμα κατά των σκύλων.........καλά ξεμπερδέματα!!!! Να μετακομίσεις θα σου στοιχίσει φτηνότερα!

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  13:35:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσπαθώ Γιώργο , αλλα έχω πέσει σε περίπτωση κυκλοθυμικού ανθρώπου. Να φανταστείς σε συζήτηση με τον ίδιο μου είχε πει οτι τα σκυλιά μου φάινεται οτι είναι πολύ καλά ζωάκια..

Με τον αξιωματικό υπηρεσίας του τμήματος που πηγα δυστυχώς δεν μπορεσα να βρω έναν άλλο τρόπο για να προστατέψω την "ιδιοκτησία μου". Τι να κάνω δεν ξέρω - να βάλω κάμερες στην αυλή για να καταγράφει ολη μέρα και εγώ καθε βράδυ σαν τον σεκιουριτά να κάνω έλεγχο; Είναι ζωή αυτή; :p

Στατιστικώς αυτές οι υποθέσεις μου είπε ένας ευγενέστατος αστυνομικός , λύνονται με το να φύγει ένας απο τους δύο. Για να φύγει τώρα κάποιος θα πρέπει να κλιμακωθεί πολεμος κανονικός. Οποιου σπάσουν τα νεύρα πρώτα είναι.... δυστυχώς

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  13:39:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα δικά μου σκυλιά είναι συντροφίας. Κοιμουντε μαζί μας , διπλα στο κρεβάτι μας. Μόνο αυτο σας λέω.

Στην αυλή βγαίνουμε δυό - τρις φορές την ημέρα.

Κοιτάξτε εδώ ζωάκι στο οποιο επιτέθηκε με φτυάρι :



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  17:31:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως περνάει κάποια περίοδο κρίσης(οικονομικών; προσωπικότητας; ηλικίας;) και έτυχε να ξεσπάσει στα σκυλιά; Συνήθως τα ζωντανά είναι ο εύκολος στόχος.
Μήπως ενοχλείται που είναι στο μπαλκόνι;

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  18:05:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάνα μου πολύ μεγάλα σκυλιά, να κάνετε όπως έκανα εγώ ένα ινδικό χοιρίδιο, δεν κουνάει, δεν κάνει φασαρία, τρώει...πολύ που τα βάζει?? Βέβαια μπαίνει όποιος κλέφτης θέλει , μου είχαν κάνει το κεφάλι κουδούνι τα παιδιά για έναν ζωντανό. Πάντως όπου είχα το γραφείο παλιά ακριβώς απέναντι φευγανε και αφήνανε το σκυλί όλη την ημέρα μόνο του στο μπαλκόνι και γάβγιζε συνεχώς. Κάθε μέρα κόντευα να τρελάνω, δεν σας κρύβω ότι μου πέρναγε από το μυαλό να αγοράσω καλάσνικοφ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2013 :  16:05:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο τύπος έχει πονηρές βλέψεις γενικότερα στην αυλή - θέλει να την φράξει!! Κάτι το οποιο είναι παράνομο και αυτο για την προστασία της ιδιοκτησίας μας καθώς το κομμάτι στο οποίο έχει δικαιώματα έχει μονο τη προσωπικη χρήση και όχι την ιδιοκτησία. Θέλει να επεκτείνει την παρουσία του πέραν των δικαιωμάτων του και χρησιμοπιεί ως μέσο ψυχολογικου εκβιασμου την ύπαρξη των σκυλιών μας. Η αυλή δεν είναι εξ αδιαιρέτου, το γράφει το συμβόλαιο καθαρά. Αυτός όμως πουλά τρέλα και προκαλεί τα σκυλιά μου, τα χαιδεύει να έρχονται κοντά του και μετά τα κυνηγά δήθεν για καταπάτηση του χώρου του...

Η πολεοδομία θα έρθει σε κανα δύμηνο και βάλε...για να του ξεκαθαρίσει οτι δεν μπορεί να βάλει φράχτη. Εγώ μέχρι τότε δεν μπορώ να μείνω ήσυχος για τα σκυλιά μου απο την στιγμή που άρπαξε φτυάρι στα χέρια του και μεθυσμένος βγήκε έξω να τα κυνηγήσει επειδη δεν περνά το δικό του (ευτυχώς που ήμουνα μπροστά και δεν έκανε κάτι χειρότερο...). Το αυτοφωρο δεν θα κάνει κάτι μπορεί να κάνει αντι-μυνηση προφασιζόμενος οτι του επιτέθηκα εγώ ή τα σκυλιά μου, η καταγγελία έξω από την διαδικασία αυτοφώρου για παρενόχληση θα πάρει κανα χρονο να εκδικαστεί , εν τέλει εμένα ποιος θα με προστατέψει μέχρι τότε αν δεν πάρω εγώ τον νομο στα χέρια μου και τον θάψω ζωντανό ;



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2013 :  20:28:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έμπλεξες με μαλάκα δυστυχώς.
Μάλλον για αρκετό καιρό τα σκυλιά σου θα είναι στην αυλή με την παρουσία κάποιου οικείου, τουλάχιστον μέχρι να κοάσει η μπόρα και να αρχίσει να σκέφτεται άλλους τρόπους. Κρίμα.
Μάλλον είσαι στο σημείο που δεν σε καλύπτει ούτε ο νόμος ούτε κάτι άλλο όπως ήμουνα και γω.
Φόλες για ανθρώπους (όπως και ο ευνουχισμός) για σκουληκάνθρωπους είναι δυστυχώς παράνομα.
Συγκρατήσου και να είσαι πάντα νόμιμος γιατί τα σκυλιά...........δεν μιλάνε για να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Ακόμα και τραυματισμό του θα μπορούσε να ισχυριστεί.

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2013 :  21:38:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ gargadua , είναι όπως τα λες : δεν μπορουν τα ζωα αυτά να διεκδικήσουν το δικιο τους. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα , αν και δεν μπορώ να πω προσπάθειες γίνονται και με την αλλαγή της νομοθεσίας. Το θέμα είναι πότε θα αλλάξουν και οι άνθρωποι.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 19 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000