Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ανθρωποι και ζώα.........
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 19

Nikola
Forum-Runner



188 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2013 :  22:38:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν είναι σφαγή, είναι μαζική θανάτωση κρεατομαζών. Η βιομηχανική κτηνοτροφία προφανώς και είναι ζημιά, για το περιβάλλον (διαχείριση αποβλήτων), για τα ζώα (συνθήκες διαβίωσης), για τους ανθρώπους που τα τρώνε (μαζικοί εμβολιασμοί και όχι μόνο). Ειδικότερα, κατάφερε να φθείρει και την συνείδηση του ανθρώπου. κρύβει την ικεσία του ζώου για να αφήσει τον άνθρωπο να εθελοτυφλεί σε όσα έφεραν το φιλέτο στο πιάτο του. Ο ίδιος άνθρωπος όμως, υποταγμένος στο θέαμα κάθε μορφής, όταν βλέπει την ικεσία μπροστά του το θεωρεί φριχτό. Ο ίδιος άνθρωπος ποτέ δεν θα συλλογιστεί τι υπάρχει πίσω από το θέαμα, θα αρκεστεί και μάλιστα θα του δώσει βραβείο όσκαρ. Ας πάρουμε για παράδειγμα το βίντεο της δουλειάς ενός κυνηγού (εκεί άρτος και θεάματα!), το πως γίνεται θύμα επίθεσης των δήθεν φιλόζωων επειδή συγχύζονται μόνο όταν βλέπουν το συμβάν μπροστά τους, άτομα τα οποία δεν είναι καν χορτοφάγοι. Οι κυνηγοί είναι μεγαλύτεροι φιλόζωοι, αφήσαν το ζώο να ζήσει ελεύθερη ζωή και όχι κορόιδο στο κλουβί. Άλλα ζουν μόνιμα σε δύο τετραγωνικά με άρμεγμα φαΐ ύπνο, άρμεγμα φαΐ ύπνο και μια μέρα μπαμ!, φιλέτο στο πιάτο (συγκίνηση!). Οι τσοπάνηδες περνάνε τις μέρες τους πίσω από τα ζώα τους γιατί τα αιγοπρόβατα δεν μπορούν να ζήσουν έγκλειστα και παρόλα αυτά θυμούνται μερικοί την σφαγή το πάσχα επειδή θα δούνε ολόκληρη την γίδα στην σούβλα. Ένα κομμένο φιλέτο που γράφει βόειο είναι πιο εύκολο, ούτε καν "αγελαδινό" γιατί η καλή μας αγελάδα βόσκει κάτω στην λιακάδα και ποζάρει σε συσκευασίες γάλατος με δώρο λούτρινες εκδοχές της. Τρώμε χοιρινό και όχι "γουρούνι" γιατί τα τρία γουρουνάκια κάθονται σε σπίτια από ξύλο από τούβλο και από άχυρο σαν ήρωες των παιδικών παραμυθιών ή μιλάνε ψευδίζοντας σε κάποιο κινούμενο σχέδιο. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και σε άλλες γλώσσες, { cow => beef, pig => pork, bunny => rabbit }, ειδικά στο τελευταίο που δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο βαφτίζουμε το κουνέλι λαγό γιατί κανείς δεν θέλει να φάει τον bugs bunny.

Τώρα πέρα από την ηθική θα διαφωνήσω κάθετα με την λέξη αποδεδειγμένα σε ότι αφορά τις ανάγκες του ανθρώπου. Κανείς δεν έχει ιδέα τι χρειάζεται ο άνθρωπος, τελεία και παύλα. Υπάρχουν έρευνες προσεχτικές, έρευνες σε βάθος, randomized double blind trials, έρευνες επαναστατικές, έρευνες συνταρακτικές, έρευνες αντιφατικές, έρευνες συνεκτικές. Έρευνες κατά παραγγελία, έρευνες εξ ουρανού, έρευνες ερωτηματολογίου, έρευνες ανεπηρέαστες και έρευνες χρηματοδοτούμενες.
Έρευνες έχουμε, συμπεράσματα δεν θα έχουμε σύντομα και δεν έχει κανένας γιατρός ή διατροφολόγος να ισχυριστεί ότι ξέρει τι του γίνεται εκτός αν η μάνα του τον γέννησε με οδηγίες χρήσης. Οι άνθρωποι είμαστε αρρωστημένα control freaks ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε έλεγχο γιαυτό χαλαρώστε. Όλα θα πάνε καλά και θα γίνουν με τον παλιό δοκιμασμένο τρόπο. Κάποιοι θα πεθάνουν και κάποιοι θα ζήσουν, τρέχα γύρευε. Ναι, τυχαία (και με την ευλογία του αγίου μνημονίου και της αγίας κατάρρευσης της οικονομίας μεγάλη η χάρη τους).
Τους άλλους θα τους φάνε τα ίδια τα σκυλιά τους.

εξελιγμένα ζώα my ass
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2013 :  23:10:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η είδηση είναι πολυ πιθανόν να είναι μαιμού.

Δεν ξέρω αν είμαστε στον πρώτο κοσμο ή όπως θες πείτε το, αλλά σε παγκόσμιες κατατάξεις επιπέδου ζωής είμασταν 27η και τώρα να έχουμε πέσει 30-31-33οι. Αυτό περικλείει τα πάντα για το επίπεδο ζωής της ελλάδας. Αρκετά πάνω από εικόνες κατοχής του 40' ή εικόνες μιας παγωμένης Ρωσσίας με επισιτιστικό πρόβλημα όπως την δεκαετία του 20 και του 30.

Αρκετά υπεραρκετά πάνω, από εικόνες βιβλικής καταστροφής όπου απεγνωσμένοι κάτοικοι πόλεων κηνυγάνε για να θραφούν αδέσποδα ζώα, και μάλιστα η πείνα είναι τόση που δεν αφήνουν ανεκμεταλευτα ούτε τα δέρματά τους.

Δεν ξέρω αν έχει σφάξει ποτέ κάποιο ζώο για φαγητό. Είναι μια διαδικασία δύσκολη και κοστοβόρα, να στραγγίσει το αίμα, να το αφήσεις να σιτέψει, να να να να αφαιρέσεις από μέσα διάφορα πράγματα, δεν είναι άντε έτσι, το τρώς, δεν είσαι τίγρης.

Όλα τα άλλα είναι στα πλαίσια της ισοπεδωτικής και ανθυγιεινούς γκρίνιας που αγγίζει τα όρια της πολιτικής καπίλευσης. Όπως πχ με το περίφημο "μαγκάλι".
Ας είπε ο πατέρας του ενός παιδιού μετά, τι εμάς δεν μας έλειπαν τα λεφτά, ούτε θα στερούσαμε από το παιδί μας θέρμανση. Ήταν η κακιά στιγμή.
Εκεί, ο κόσμος πεινάει, μαζί με 2 εικόνες απλωμένα χέρια κόσμου να περιμένει λαχανικά.
(όπως υπάρχουν και χειρότερες εικόνες κόσμου να περιμένει το καινούργιο Iphone).


Βάζω ένα δημόσιο στοίχημα με κάποιον που λέει ότι "πεινάει" (όχι αυτός, αλλά ίσως κάποιος άστεγος, αλλοδαπός, κτλ).

Να είμαστε στο κέντρο της Αθήνας, και σε 30λεπτά, χωρίς σέντ, να έχω βρεί ζεστό φαγητό να φάω, και όχι σκουπίδια. Όχι απο συγγενείς και φίλους, αλλά από τρίτους, άσχετους, όπως θα έβρισκε ένας πραγματικός αλλοδαπός ή άστεγος.

Τι λέτε, θα τα καταφέρω?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2013 :  23:28:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum


Τι λέτε, θα τα καταφέρω?


Μας δουλεύεις? Θα πας μέχρι τα δημόσια σισίτια του δήμου και θα φας...

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2013 :  23:51:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
E χαίρω πολύ.
Μην λες το μυστικό μου please.

Νόμιζα κάποια στιγμή ότι είμαι ο μόνος που το ήξερα αυτό.
Υπάρχουν και άλλα πολλά παρόμοια αν θέλετε να σας πω "μυστικά".

Πάντως να στραφώ στα σκουπίδια ή στα αδέσποτα... δύσκολο.

Τώρα αν θέλετε να πιστεύετε ότι πραγματικά κάποιοι πάνω στην απελπισία της πείνας τους, αρπάξαν τον πρώτο σκύλο που βρήκαν και τον έφαγαν, δεν έχω άλλα επιχειρήματα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nikola
Forum-Runner



188 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2013 :  23:55:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν αρκεί, πρέπει να είσαι αξύριστος, απεριποίητος , να φοράς τα ίδια ρούχα για μέρες, να μυρίζει η ανάσα σου κλπ. Τα συσσίτια του δήμου είναι ψευδαίσθηση ασφάλειας, μια από της πολλές, που τραβάνε τους ανθρώπους στις πόλεις όπου στριμώχνεται υπνωτισμένος και εξαθλιώνεται αργά ξοδεύοντας τα της ζητιανιάς κέρδη του σε Mcdonalds και τσιγάρα. Λίγο μυαλό θέλει να το καταλάβει κανείς ότι οι καταυλισμοί των Ρομά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα παγκάκια του κέντρου της Αθήνας. Ναι, θα βρεις φαγητό για αύριο, για μεθαύριο και θα χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Το χειρότερο από όλα είναι ότι θα νομίζεις ότι καλά έκανες και έμεινες στην πόλη.
Όσο για τις εικόνες βιβλικής καταστροφής που ανέφερες, από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί. Μακάρι να κάνει ενδιαφέρουσα και την δική μας ζωή η βόρεια Κορέα και να μην έχουμε απλά άλλο ένα πυρηνικό επεισόδιο στην άλλη άκρη του κόσμου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Christos21
Forum-Runner

Djibouti


90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2013 :  00:26:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@Nicola
Χείμαρρος!

Πάντως να προσθέσω ότι το σκυλίσιο κρέας αποτελεί διατροφική κουλτούρα κυρίως σε Φιλιππίνες/Ταιβάν/Κίνα και όχι στις μεσανατολικές χώρες που είναι η κύρια πηγή μετανάστευσης στη χώρα μας.
Οι μουσουλμάνοι δε, δεν θα στρέφονταν ποτέ σε τέτοια λύση.
Οπότε συμφωνώ ότι το κίνητρο δεν ήταν η πείνα και η εξαθλίωση.
Δεν χρειαζόμαστε όμως ποιοτικά στατιστικά στοιχεία που να διαπιστώνουν την πτώση του βιοτικού μας επιπέδου και το βαθμό φτωχοποίησης όταν αρκεί να γυρίσουμε λίγο το βλέμμα μας.


"Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gia ta xalia irtha
Senior Forum-Runner

Greece


704 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2013 :  09:15:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το να διανοητικοποιω την κουβεντα με διπλες τυφλες και τυχαιοποιημενες μελετες,δεν νομιζω οτι βοηθαει τ .Μιλαμε για δισ ζωα που σφαζονατι με καθε απιθανο τροπο και βασανιζιζονται κατα την τρελλα του καθενος.
Μιλαμε για ζωες που εχουν το αναυθαιρετο δικαιωμα στη ζωη.Ειναι καταφορη αδικια μην μιλαμε λοιπον για πτωματα βασανισμενων ζωων και των μωρων τους χρησιμοποιωντας την ανθρωπινη λογικη και διανοια που κακο εχει κανει στη φυση.H ταπεινη μου γνωμη

http://www.facebook.com/pages/Newfish-runners-club/400630823330559
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2013 :  01:33:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.thestival.gr/diethni/item/91764-tayros-klaiei-kai-iketeyei-gia-ti-zoi-toy21

Ταύρος κλαίει και ικετεύει για τη ζωή του!



Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι ενός σφαγείου του Χονγκ Κονγκ όταν στην προσπάθεια τους να οδηγήσουν ένα ταύρο στο σφαγείο, τον είδαν να γονατίζει και να ικετεύει για την ζωή του!

Ο Shiu, ένας από τους εργάτες, είπε ότι όταν πλησίασε το ζώο και προσπάθησε να το τραβήξει για την πόρτα αυτό δίπλωσε τα μπροστινά του πόδια στο έδαφος, άρχισε να τρέμει και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα.

Τότε αποφάσισε να φωνάξει και άλλους εργάτες για βοήθεια αλλά κανένας τους δεν κατάφερε να σηκώσει το τρομαγμένο ζώο και να το οδηγήσει στο σφαγείο.

Μετά από μια μικρή σύσκεψη οι εργάτες αποφάσισαν τελικά να του χαρίσουν την ζωή.

Η ιδέα ήταν να βάλει ο καθένας τους από ένα ποσό ώστε να αγοράσουν το ζώο και να το χαρίσουν στους μοναχούς.

Σύμφωνα με τους εργάτες ο ταύρος σηκώθηκε και σταμάτησε το κλάμα μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι οι εργάτες είχαν αποφασίσει να του χαρίσουν την ζωή.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2013 :  10:06:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

http://www.thestival.gr/diethni/item/91764-tayros-klaiei-kai-iketeyei-gia-ti-zoi-toy21

Ταύρος κλαίει και ικετεύει για τη ζωή του!



Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι ενός σφαγείου του Χονγκ Κονγκ όταν στην προσπάθεια τους να οδηγήσουν ένα ταύρο στο σφαγείο, τον είδαν να γονατίζει και να ικετεύει για την ζωή του!

Ο Shiu, ένας από τους εργάτες, είπε ότι όταν πλησίασε το ζώο και προσπάθησε να το τραβήξει για την πόρτα αυτό δίπλωσε τα μπροστινά του πόδια στο έδαφος, άρχισε να τρέμει και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα.

Τότε αποφάσισε να φωνάξει και άλλους εργάτες για βοήθεια αλλά κανένας τους δεν κατάφερε να σηκώσει το τρομαγμένο ζώο και να το οδηγήσει στο σφαγείο.

Μετά από μια μικρή σύσκεψη οι εργάτες αποφάσισαν τελικά να του χαρίσουν την ζωή.

Η ιδέα ήταν να βάλει ο καθένας τους από ένα ποσό ώστε να αγοράσουν το ζώο και να το χαρίσουν στους μοναχούς.

Σύμφωνα με τους εργάτες ο ταύρος σηκώθηκε και σταμάτησε το κλάμα μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι οι εργάτες είχαν αποφασίσει να του χαρίσουν την ζωή.



Μα αν δείτε εικόνες από τα σύγχρονα Δυτικοευρωπαϊκά σφαγεία, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Ζώα που αντιλαμβάνονται τον επερχόμενο σφαγιασμό τους και είτε ικετεύουν για τη ζωή τους είτε χτυπιούνται σαν τρελά μην έχοντας ελπίδα διαφυγής.
Ας σοβαρευτώ επιτέλους! Το μόνο που βλέπεις είναι γουρούνια σταρ να χορεύουν πόλκα παρέα με φιλέτα κοτόπουλου και μυρωδάτα αλλαντικά Βαυαρίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nick F
Master Forum-Runner

Greece


2942 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2013 :  14:15:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποδηλάτες ξεγεννούν αγελάδα στον Βάλτο Αίτ/νιας...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NTO1zgFx-1Q

υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

______________________
Βάφλα με παγωτό παρφέ σοκολάτα & κρέμα,με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας...!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Christos21
Forum-Runner

Djibouti


90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2013 :  16:49:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Nick F

http://www.eglimatikotita.gr/2013/04/blog-post_316.html

ξεφτίλα.

______________________
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια...!



http://roadstory.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1/

Επειδή κανένα ακροδεξιό site οπως το eglimatikotita.gr δε πρόκειται να το αναφέρει, το παραθέτω για αποκατάσταση της αλήθειας.


"Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2013 :  09:35:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μου άρεσε πολύ το σχόλιο περι ανθρωπιάς παραπάνω, με αφορμή την εκδηλωσή της σε ένα άλλο πλάσμα που παρατημένη στην μέση του πουθενά ήταν ετοιμόγεννη. Και αυτο ακριβώς θα έπρεπε να σημαίνει ανθρωπιά, όχι μόνο την συμπάθεια απεναντι στον συναθρωπο, αλλά απέναντι σε όλους τους κατοίκους αυτου του πλανήτη. Δεν είμαστε μόνοι εδώ, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και δεν μας έχρησε "κυριαρχους" κανένας. Εμείς αυτοπροσδιοριστήκαμε.

Εδώ ένα δελφίνι αρνειται να αφήσει το νεκρό παιδι της απο την ράχη της. Αρνείται να αφήσει το θρήνο πίσω της.

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/27/mother-dolphin-carries-dead-calf_n_2967163.html?utm_hp_ref=los-angeles&ncid=edlinkusaolp00000009&fb_source=message

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2013 :  12:14:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Christos21

quote:
Originally posted by Nick F

http://www.eglimatikotita.gr/2013/04/blog-post_316.html

ξεφτίλα.

______________________
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια...!



http://roadstory.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1/

Επειδή κανένα ακροδεξιό site οπως το eglimatikotita.gr δε πρόκειται να το αναφέρει, το παραθέτω για αποκατάσταση της αλήθειας.


"Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων"



Από την άλλη και κανένα ακροαριστερό site δεν θα πεί, ότι τελικά να, δεν πεινάμε λόγω του μνημονίου τόσο πολύ ώστε να τρώμε σκύλους και γάτες.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2013 :  16:33:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ένα ακόμη λοιπόν σούπερ επιχείρημα για τους υποστηρικτές του μνημονίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2013 :  16:50:12  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ λέω το εξής.

Η είδηση αυτή έγινε "σημαία" και από τις 2 πλευρές.

Οι δεξιές πλευρές ξεσαλώσαν για την κουλτούρα και το επίπεδο των μεταναστών που ήρθαν εδώ, και πόσο απάνθρωποι είναι.
Οι αριστερές-αντιμνημονιακές πλευρές ξεσάλωσαν με το που μας κατάντησε το μνημόνιο, σε τι σημείο κυριολεκτικής σωματικής+βιολογικής πείνας μας έφτασε.

Τιποτα από τα 2 δεν αποδείχτηκε από αυτήν την είδηση καθώς ήταν ψεύτικη.

Ότι εγώ είμαι μνημονιακός είμαι. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μη χείρον βέλτιστο.

:)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 19 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000