Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 Απλοί κανόνες λειτουργίας
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα   

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 22/09/2005 :  21:11:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του RunningNews.gr.
Σκοπός του Forum είναι η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση σε οτιδήποτε απασχολεί την κοινότητα των δρομέων. Στο Forum κάθε εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να δημοσιεύσει ελεύθερα τις απόψεις τους όμως δεν παύουν να ισχύουν κάποιοι απλοί κανόνες που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία αυτής της κοινότητας. Ο ρόλος του φόρουμ είναι η άμεση επικοινωνία των αναγνωστών του RunningNews.gr μεταξύ τους.

Σημειώνουμε πως ρόλος του Φόρουμ δεν είναι να επικοινωνούν οι αναγνώστες με την ιστοσελίδα και δεν μπορεί να θεωρείται από ένα χρηστή πως μέσω του Φόρουμ επικοινωνεί με την επίσημη ιστοσελίδα και τους συντελεστές της. Εάν έχετε κάποιο ερώτημα, απορία, παράπονο ή κάτι άλλο που θέλετε να επικοινώνησε με το RunningNews.gr παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το email μας: info@runningnews.gr και μην δημοσιεύετε τα παραπάνω στο φόρουμ περιμένοντας απάντηση.

Κάθε μέλος είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων του αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται:
- δημοσιεύσεις με υβριστικό, προσβλητικό και γενικότερα προκλητικό περιεχόμενο
- δημοσιεύσεις με καθαρά διαφημιστικό ή δυσφημιστικό περιεχόμενο σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και το συστηματικό εμπόριο υλικών αγαθών.
- η προσθήκη συνδέσμων που οδηγούν σε ιστοσελίδες με υλικό που θεωρούμε επικίνδυνο ή απρεπές
- η προσθήκη συνδέσμων προς ιστοσελίδες ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Τέτοιες δημοσιεύσεις είτε θα τροποποιούνται είτε θα σβήνονται εντελώς χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες που θα επιμένουν σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις θα αποκλείονται από την χρήση του Forum.

Το Forum δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λαϊκό δικαστήριο, ούτε μέσο διαπόμπευσης. Γι’ αυτό το λόγο θα παρακαλούσαμε ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα και πρόσωπα.

Σε καμία περίπτωση το RunningNews.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αν και θα προσπαθήσει να τηρήσει τους παραπάνω κανόνες και να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του Forum.

Επίσης σας παρακαλούμε να τηρείτε την θεματολογία κάθε ενότητας στο forum ώστε να υπάρχει τάξη και κάθε μέλος να μπορεί να ξεχωρίσει τα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Θέματα που ανοίγονται σε άσχετες ενότητες θα μετακινούνται στην ενότητα που πρέπει. Για τον ίδιο λόγο να μην κάνετε δημοσιεύσεις σε ένα θέμα άσχετες με τη συζήτηση. Μπορείτε να ανοίξετε ένα καινούργιο θέμα στην κατάλληλη ενότητα. Αν πάντως υπάρχει ήδη ανοιχτή συζήτηση για ένα θέμα δεν θα επιτρέπεται να ανοίγεται καινούριο θέμα για τον ίδιο λόγο. Τέτοια θέματα είτε θα κλειδώνονται με παραπεμπτικό στο ήδη ανοιχτό θέμα είτε θα σβήνονται.

Τέλος για λόγους καλαισθησίας θα σας παρακαλούσαμε να γράφετε με ελληνική γραμματοσειρά με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Τα κεφαλαία γράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν χρειάζεται να τονιστεί κάτι αλλά γενικά δίνουν την αίσθηση πως ο επισκέπτης φωνάζει και σίγουρα σε μια συζήτηση δεν προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον με τις φωνές μας. Το ίδιο ισχύει και για τους τίτλους των θεμάτων. Σας παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα. Το θέμα που ανοίγετε φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Τίτλοι θεμάτων που γράφονται με κεφαλαία γράμματα θα διορθώνονται με μικρά. Κεφαλαία γράμματα στον τίτλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατ’ εξαίρεση σε κάποια λέξη αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να τονιστεί αυτή.


Καλές δημοσιεύσεις!

To RunningNews.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παραπάνω κανόνες στο μέλλον χωρίς καμιά προειδοποίηση
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα   
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000