Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Οι Εργομετρήσεις μας
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2012 :  12:38:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by 8avos

Savva:όχι ρε συ,Αθήνα είμαι και μέχρι τον αγώνα

quote:
GERMANOS Posted - 02/11/2012 : 12:17:21
--------------------------------------------------------------------------------
Μία συμβουλή ΑΠΟ ΤΩΡΑ!
Απ' ό,τι θα σου πει ο Ηλίας για περάσματα
βάλε τουλάχιστον ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ πιο αργά εσύ

Συνηθίζει να ΝΤΟΠΑΡΕΙ ψυχολογικά τους δρομείς
λεγοντάς τους κυρίως ΤΑ ΟΡΙΑ
με τα οποία ο καθένας μας
τη δεδομένη στιγμή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ
και να κινδυνεύει να ''μείνει''


να σαι καλά Τίμο
΄θα το χω υπόψιν




Μια χαρα τοτε, στον Ηλια η εργομετρηση εχει το πλεονεκτημα οτι απεναντι εχει ενα μαγαζι με εσωρουχα, που εχει μια μεγαλη αφισα με μια αιθερια υπαρξη, η οποια μολις δεις τα σκουρα σου δινει τρελη ωθηση.

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2012 :  13:09:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σάββα
δεν χρειάζεται να μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ τα αποτελέσματα
Είναι δεσμευτικά και γι' αυτό αγχωτικά

Ένα σχόλιο του τύπου:
''Καλά τα αποτελέσματα της εργομέτρησης
θα προσπαθήσω να πλησιάσω όσο πιο κοντά γίνεται''
είναι αρκετό

Να μας τα πει ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2012 :  13:14:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οτι νομιζει ο Θανος Τιμο εννοειται.

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ivorman
The Coach

Greece


1886 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2012 :  13:57:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Dejan

quote:
Originally posted by Ivorman

quote:
Originally posted by Dejan

quote:
Originally posted by NIKOS T.

Είναι θέμα λογικισμικού αυτό Γιάννη ή κάτι άλλο?
Καλά δεν καταλαβαίνει πως εκτίθεται??


"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"


Κοίτα Νίκο, ο άνθρωπος έχει βγάλει σοβαρούς πρωταθλητές Ελλάδας όπως την Πρωτόπαπα κτλ με πανελλήνια ρεκόρ και ο ίδιος ήταν καλός 1500ρις. Κοινός ήταν ικανότατος προπονητής και φαίνεται η προπονητική του μέθοδος να δουλεύει. Αλλά ποτέ ή τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω να είχε ασχοληθεί με τη προπόνηση μαραθωνίου ή να είχε βγάλει σοβαρούς αθλητές μαραθωνοδρόμους. Έχει και το θεωρητικό υπόβαθρο λόγω των σπουδών του μόνο που έχουν μείνει προφανώς σε αρκετά παλαιότερες δεκαετίες.

Όχι ότι βέβαια δεν ίσχυαν ή δεν γνώριζαν αρκετά πράγματα και παραμέτρους αλλά απλά δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα τα όρια.

Κατ'εμέ είναι και θέμα λογισμικού και θέμα πρωτοκόλλου. Πλέον στα εργομετρικά φοράμε μάσκα ή αναπνέουμε μέσα από το σωλήνα καθ'όλη τη διάρκεια και όχι σποραδικά, γιατί με σποραδικές ενδείξεις έχεις και σποραδικά αποτελέσματα. Δεν γίνεται μέσα σε λιγότερο από μήνα να έχω 45 δευτερόλεπτα ταχύτερο κατώφλι σε διαφορετικές εργομετρήσεις.

Επίσης έχει πει και το ακατανόμαστο το οποίο πραγματικά απορώ πως δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να το συζητήσει μήπως και αναθεωρήσει: "Φυσικά και μπορείς να τρέξεις μαραθώνιο πάνω στο αναερόβιο κατώφλι σου και μπορεί και ταχύτερα με σωστή προπόνηση". Και δεν το έχει πει σε ένα μόνο άτομο. Μέλη του φόρουμ μπορούν να με επιβεβαιώσουν. ΌΧΙ ρε μεγάλε... δεν γίνεται, πας κατά μιας εργοφυσιολογικής παραμέτρου η οποία λέει ότι αναερόβιο κατώφλι ονομάζουμε τη μέση ταχύτητα με την οποία μπορεί να τρέξει ένας αθλητής μέσα σε διάστημα μίας (1) ώρας. Κάποιοι ενδεικτικά το ορίζουν στα 50 λεπτά γιατί είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να πιεστείς για 1 ώρα all out.

E τι να κάνουμε. Δεν μπορείς να λες.... θα τρέξεις 3, 4 ώρες στο κατώφλι σου γιατί τότε ρε μεγάλε δεν είναι αναερόβιο κατώφλι... είναι κάτι άλλο πάντως όχι κατώφλι. Πόσο μάλλον όταν στις μετρήσεις σου οι αθλητές τρέχουν ταχύτερα από τα τυπομένα.

Τώρα μπορεί κάποιος να βγει και να πει ότι δεν πιέστηκες αρκετά. Οκ συμφωνώ αλλά... ο εξορθολογισμός της ταχύτητας μαραθωνίου που κάνει εκεί και πάλι δεν ευσταθεί.

Ειδικά αυτό που είπε στο Σάββα με βγάζει από τα ρούχα μου. Του λες αναερόβιο κατώφλι 4,30 και ότι μπορείς να τρέξεις μία ώρα με 4,00. Είναι σαν να πάω να κάνω πολλαπλασιασμό και αντί αυτού να βγάζω το ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται ούτε έχω προσωπικά μαζί του. Απλά με ενοχλεί αυτή η λάθος αποτύπωση ορολογίας και εμένα μου αρέσει να "παίζω" by the book.

Το αν εκτίθεται πιστεύω θα έπρεπε να το είχε καταλάβει....

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”



Ρε Γιάννη, λίγο εύκολα πιστεύω κρίνεις (και απαξιώνεις...) την δουλειά ενός καταξιωμένου αθλητικού επιστήμονα. Εγώ έχω κάνει μόνο μια φορά εργομέτρηση στον Ζαχαρόγιαννη, αλλά ήταν πολύ επεξηγηματικός στα αποτελέσματα, τα οποία ήταν αρκετά ακριβή στις προβλέψεις τους, όσο ακριβή μπορούν να είναι για έναν μαραθώνιο, με τις τόσες παραμέτρους.

Έχω όμως δει και μελετήσει τουλάχιστον άλλες 15-20 εργομετρήσεις του φίλων και γνωστών και ήταν εξίσου ακριβείς και σωστές. Το επικυρώνω, γιατί πρόκειται για δρομείς που ξέρω προσωπικά καλά τις δυνατότητές τους, την πορεία βελτίωσής τους και τα μετέπειτα αποτελέσματά τους.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να κρίνεις την (επιστημονική) δουλειά κάποιου, όχι σε σύγκριση με το τι έχεις εσύ διαβάσει και το ποιά πρωτόκολα εργοφυσιολογίας κρίνεις ότι είναι πιο σωστά/σύγχρονα, αλλά με αυτά που αυτός χρησιμοποιεί και παρουσιάζει την δουλειά του; Κρίνοντας πάντα το αποτέλεσμα και όχι την ονοματολογία του κάθε στοιχείου της εργομέτρησης; Πιστεύεις ότι έχεις εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα και κατέχεις όλο το φάσμα των γνώσεων που απαιτούνται για να αμφιβάλεις την εγκυρότητα ενός καθηγητή πανεπιστημίου (αν δεν κάνω πολύ λάθος) στο αντικείμενο που διδάσκει;

Και εγώ έχω διαβάσει εργοφυσιολογία και κάθε κεφάλαιο και παράγραφος, είχε πάρα πολλές παραπομπές σε βιβλιογραφίες πανεπιστημιακών για τεκμηρίωση, πολλές από αυτές μάλιστα παρουσίαζαν αντικρουόμενες απόψεις και αποτελέσματα. Και αυτές οι δημοσιεύσεις, ήταν έργο ζωής για τους πιο πολλούς από αυτούς τους επιστήμονες, που υποστήριζαν τα γραφόμενά τους με εργαστηριακές μετρήσεις και πειράματα. Κάποιος που μιλάει για τέτοια θέματα, θα πρέπει να έχει συναίσθηση της βαρύτητας της άποψής του, ανάλογα με τις γνώσεις του και τον βαθμό εμπλοκής του με το θέμα.



IVORTEAM : 100 χρόνια δρομικής ιστορίας και επιτυχιών!


Γιάννη που την είδες την απαξίωση? Το ότι τον θεωρώ ικανότατο προπονητή ή ότι του αναγνωρίζω ότι έχει βγάλει πρωταθλητές κτλ. Ή ότι τον αναγνωρίζω και σαν αθλητή και σαν προπονητή? Ούτε αμφισβητώ τις ικανότητές του ως καθηγητή ή ως οραματιστή κτλ. Πάρε αυτό που έγραψα παράγραφο προς παράγραφο και θα καταλάβεις ποιος σφάλει και που και αν σφάλει.

Δυστυχώς όταν ασχολείσαι με κάτι οφείλεις να είσαι μέσα στην οριζόμενη ορολογία και όσο το δυνατόν μέσα στη τεχνολογία. Δεν μπορείς να πας σε ένα καρδιολόγο και να σου πει ότι έχεις πρόπτωση μυτρωειδούς ενώ έχεις προπτωειδή βαλβίδα. Ούτε να έχεις πάθει ισχαιμία και να σου πει ο γιατρός ότι έχεις πάθει εγκεφαλικό. Ακραία παραδείγματα το παραδέχομαι αλλά... κάπως έτσι είναι.

Επίσης το να πέσεις μέσα σε μία πρόβλεψη 4ων ή 5 ωρών είναι εύκολο όταν προκαθορίζεις στον άλλο με τι ρυθμό θα πάει από τη στιγμή που θα του πεις, αν πας πιο γρήγορα μπορεί να μη το βγάλεις. Απλά ο αθλούμενος ενδεχομένως να ήταν για κάτι καλύτερο. Ή ο φίλος μας παραπάνω που έκανε 3.24 έδωσε το 100%? Όχι τίποτα άλλο αλλά σχεδόν κανένας μας εδώ μέσα δεν έχει την ικανότητα να τρέξει έναν μαραθώνιο στο 100%. Δεν είναι 200ρι...

Δεν λέω ότι δεν μπορεί να πέσει μέσα. Σαφέστατα και έχει την ικανότητα να τα βγάλει αυτά. Δεν είναι άχρηστος, ούτε άσχετος. Ιδιαίτερα καλός είναι και ίσως από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Απλά είναι εκτός ορολογίας με αποτέλεσμα να κάνει γκάφες.

Υ.Γ. για τις 20 εργομετρήσεις... ήταν λίγο άτοπο... τόσες έχω δει τη τελευταία εβδομάδα από συμφορουμίτες...
Υ.Γ.2. No hard feelings...

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”



Θα ξεκινήσω, πως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ no hard feelings, συζητάμε και λέμε την γνώμη μας.

Απλά, θα πω ότι εγώ είμαι πολύ προσεκτικός (πολύ περισσότερο από όσο βλέπω στα γραφόμενά σου), όταν αναφέρομαι στο επάγγελμα κάποιου. Πόσο μάλλον, όταν αυτό γίνεται σε ένα ανοιχτό φόρουμ, μπροστά στο κατ' εξοχή κοινό που αυτός ο κάποιος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η γνώμη μου είναι ότι έγραψες αρκετά απαξιωτικά για την δουλειά του και στο παραπάνω ποστ σου, αλλά και σε προηγούμενα σ' αυτό το θρεντ.

Όταν μάλιστα η συζήτηση ακουμπά επιστημονικά θέματα, θα πρέπει να καταθέτεις τα διαπιστευτήριά σου, όταν θέλεις να τα αντικρούσεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, ήμουν όσο πιο σαφής μπορούσα.


IVORTEAM : 100 χρόνια δρομικής ιστορίας και επιτυχιών!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

8avos
Senior Forum-Runner

Greece
589 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  01:19:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
το απόγευμα πήγα για δυναμομέτρηση

μια ελαφρά γνωριμία με τους χρόνους μου και
η συνέχεια στους διαδρόμους.

μόλις τελείωσε τον ρώτησα "μάστορα τι λέν
τα άλογα?θα καλπάσουμε"?

αύριο,μου λέει θα θελα να βρεθούμε να σου τα πω
αναλυτικά,έχω κάνει φέτος 195 εργομετρήσεις
και έπεσα μέσα ίσως στις 190.
εγώ σαν πρώτη εικόνα σε βλέπω "εκπληκτικό"
αύριο θα σου τα πω με νούμερα.

με χαροποίησε τόσο που δεν "έπλεα σε πελάγη ευτυχίας"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  08:31:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by 8avos

το απόγευμα πήγα για δυναμομέτρηση

μια ελαφρά γνωριμία με τους χρόνους μου και
η συνέχεια στους διαδρόμους.

μόλις τελείωσε τον ρώτησα "μάστορα τι λέν
τα άλογα?θα καλπάσουμε"?

αύριο,μου λέει θα θελα να βρεθούμε να σου τα πω
αναλυτικά,έχω κάνει φέτος 195 εργομετρήσεις
και έπεσα μέσα ίσως στις 190.
εγώ σαν πρώτη εικόνα σε βλέπω "εκπληκτικό"
αύριο θα σου τα πω με νούμερα.

με χαροποίησε τόσο που δεν "έπλεα σε πελάγη ευτυχίας"





Κατσε τελικα μην πας για 2,50.

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

8avos
Senior Forum-Runner

Greece
589 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  08:46:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χααχαχαχαχα

Σάββα!
ας τον τρελό στην τρέλα του
εχθές πήγα με δανεικό παπί στο μαραθώνα
να δω το μουσείο.
κάθε δευτέρα είναι κλειστά,πήγα ήρθα σα μ@λ@κας.
τα φιλαράκια μου λεν "εγω δεν ξέρω καν
πως πηγαίνεις στον μαραθώνα"

αν δεν έχει αυτό τον καιρό θα το παλέψω.
ας κάνω και μέχρι το 30 2.10 και μετά μπορεί
να τα παίξω.αλλά αν δεν το κάνω θα με τρώει πάντα.
με ηλιοφάνεια κλάιν.

Edited by - 8avos on 06/11/2012 08:46:55
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  11:19:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αποφάσισες τελικά τι τακτική θα ακολουθήσεις?

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  11:26:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η αίσθηση που πήρα εγώ από την Κυριακάτικη συν-προπόνηση
είναι ότι
Εδώ υπάρχει ένα Κορμί Με Προοπτικές

Με καλύτερο προγραμματισμό(ρολόγια κλπ)
θα πιάσει τις κορυφές των δρομέων του Φόρουμ(και... βλέπουμε)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

8avos
Senior Forum-Runner

Greece
589 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  20:39:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ο θάνος παρουσίασε για το επίπεδο προπόνησης που έχει πραγματοποιήσει και για την ηλικία του κανονική τιμή στη μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου(50,1 ml/kg/min).Η ταχύτητα τρεξίματος που αντιστοιχεί στη μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου (17,6km/h ή 3:24/km) και στο αναερόβιο κατώφλι (13,5km/h ή 4:26).
Οι παράμετροι καρδιαναπνευστικής αντοχής μπορούν να υποστηρίξουν την παρούσα περίοδο σε επίπεδη διαδρομή μαραθωνίου και εφ όσον έχει καλύψει και τον ανάλογο όγκο εβδομαδιαίων χιλιομέτρων επίδοση 3h:05-08min.Προσθέτουμε 7-9min. για την ιστορική.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της θερμιδομετρίας ο δρομέας είναι οικονομικός όσον αφορά το μεταβολισμό των υδατ/κων με ρυθμό 2.3gr/min
μεταβολισμού υδατανθράκων.

αυτά τα μαντάτα είχε τ αφενικό

επίσης μου πε(επειδή δεν έχω) να μου δανείσει τον παλμογράφο-ρολόι
του για να πηγαίνω με 172-178 παλμούς και να βγώ στο 32 ατσαλάκωτος.
και μόνο για την πρότασή του αφοπλιστικός!
αλλά αυτό μόνο επειδή ήξερε για τα ταξίδια μου με τη βέσπα μέσω νετ
και μου λέει "εσύ είσαι ο παλαβός με τη βέσπα που έφτασε στο βόρειο πόλο και σ έχω μετρήσει?"

Τίμο,σ ευχαριστώ για τα σχόλιά σου και για την ωραία παρέα την κυριακή
Γιάννη,μάλλον μ αυτόν τον καιρό θα το ξεκινήσω με 4.34(νομίζω)

Edited by - 8avos on 06/11/2012 20:50:52
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece


8812 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  22:04:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στο τρέξιμο υπάρχουν κανόνες απαράβατοι και πληθώρα προυποθέσεων.
Οι υπομονετικοί ανταμοίβονται σε βάθος χρόνου και η δουλειά στην προπόνηση(όχι απαραίτητα σκληρή) φέρνει τις επιδόσεις.
Αν πατήσεις πάνω σ αυτή την εργομέτρηση και δουλέψεις εκεί που υστερείς είναι θέμα χρόνου το 3ωρο και παρακάτω.

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

huskarl
Senior Forum-Runner



855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  22:28:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Οι χρόνοι 3:05-3:08 αντιστοιχούν σε ρυθμό 4:23-4:27.
Με αναερόβιο κατώφλι στο 4:26 πώς γίνεται αυτό;
Δεν γίνεται να τρέξεις μαραθώνιο πάνω στο αναερόβιο κατώφλι σου ( ή και πιο γρήγορα)
Τι δεν υπολογίζω καλά;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  22:42:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Husk ,διαβασε πιο πισω. Υπαρχει διαφορα στον ορισμο. Σαν κατωφλι εδω εννοειται ο ρυθμος μαραθωνιου, και οχι της 1ωρας που ξερουμε οι πιο πολλοι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

huskarl
Senior Forum-Runner



855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 :  22:52:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Husk ,διαβασε πιο πισω. Υπαρχει διαφορα στον ορισμο. Σαν κατωφλι εδω εννοειται ο ρυθμος μαραθωνιου, και οχι της 1ωρας που ξερουμε οι πιο πολλοι.


Thanks Deorum.
Πουθενά δεν έχω δει τέτοια αντιστοίχιση-ορισμό. Περίεργο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/11/2012 :  00:26:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απ' ό,τι ''υποψιάζομαι''
ο Ζαχαρόγιαννης θα εννοεί
το 4.25-6 είναι ο μέγιστος ρυθμός
λίγο πριν τα αναερόβιο κατώφλι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000