Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Είμαι σούπερμαν;;;;;;;;;;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 22/12/2011 :  13:20:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εχοντας πετύχει τους στόχους της χρονιάς που πέρασε και βάζοντας νέους για τον επόμενο χρόνο νοιώθω μιά τρομερή εσωτερική δύναμη ότι ναι, μπορώ να στίψω την πέτρα, να διακτινιστώ σε αποστάσεις που οι κοινοί θνητοί θα ζηλεύαν, να κάνω το αδύνατο δυνατό. Τους μαραθώνιους τους έχω για χόμπυ. Θα κάνω και υπερμαραθώνιους, τι παίζουμε τώρα;;
Οχι εγώ δεν τραυματίζομαι και τυχόν πονάκια είναι εύκολο να φύγουν γιατί ναι, είμαι τρομερός και μπορώ τα πάντα. Μέχρι και μαραθώνιο καθαρίζω στο πίτς φυτίλι!!!! Μη μου μιλάτε για τραυματισμούς αυτά είναι για τους πλαδαρούς. Οχι, όχι δεν υπάρχουν τραυματισμοί που δεν γιατρεύονται, η επιστήμη όλα τα μπορεί.
Ασε ρε μεγάλε που ακινητοποιήθηκες για 2 ή 3 χρόνια, παραμύθια πουλάς για να καλύψεις αυτά που δεν μπορείς να πετύχεις. Εγώ τόσα χρόνια τρέχω και τίποτα δεν έπαθα. Τι; Δεν σε καλύπτει καμιά θεραπεία; Μπορμπούτσαλα.
Εγώ τα κάνω όλα, είμαι σούπερμαν, ούτε καν διατάσεις δεν χρειάζομαι. Τα κάνω όλα μόνος μου και δεν χρειάζομαι ούτε καν συμβουλές. Το σώμα μου αντέχει δεν είναι σαν τα άλλα. Και να τραυματιστώ θα γίνω καλά.
Φτού ρε γαμώτο τραυματίστηκα στον ΚΜΑ, δεν γ@%^#αι θα περάσει γιατί είμαι φτιαγμένος από σίδερο και σε μένα δεν συμβαίνουν τα απίθανα. Μήπως να πάω και σε αυτόν τον ορεινό αγώνα της γειτονικής πόλης; Πονάω λίγο αλλά είπαμε είμαι σούπερμαν.
ΓΑΜΩΤΟ!!! 4 μήνες έχουν περάσει από αυτόν τον κωλοαγώνα βουνού, επισκέφτηκα 5 γιατρούς και ο πόνος επιμένει. Αει στο διάολο όλα και όλοι!!!! Ούτε μέτρο δεν μπορώ να τρέξω, εγώ που είχα τα 20αρια για πρωινό. Ολα μου τη δίνουν και όλα μου φταίνε. Δεν είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει σε μένα!!! Αφού είμαι σούπερμαν!!!!!!!
8 μήνες πέρασαν πήγα σε άλλους τόσους δόκτωρες και εγώ ακόμα πονάω. Στο διάολο το τρέξιμο που μου κατάστρεψε το πόδι, στο διάολο και οι γιατροί που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Τιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;; Θα θεραπευτεί από μόνο του μετά από καιρό;;;;;;;;;;;;;;; Πότε δηλαδή; Κανείς δεν ξέρει;;;;;;;;;;;;;;; Και τώρα τι; Να μην κάνω τίποτα; Μα εγώ θέλω μόνο να τρέχω!!!
Θέλε.

Ο σούπερμαν μόλις τελείωσε την πτήση του γιατί έπεσε πάνω σε μιά μεγάλη ακατανόητη φλεγμονή.
Καληνύχτα σούπερμαν............................την επόμενη φορά να είσαι πιό προσεκτικός.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Προσέχουμε για να έχουμε.
Δεν είναι μαγκιά να τρέχουμε αδιαφορώντας για τα σημάδια του σώματος


The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  14:01:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ρε βασιλη πολυ μαρεσει που ξεπερνας το θεμα με χιουμορ...

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  14:19:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βασιλη με τη κορτιζονη δεν ειδες αποτελεσμα?

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  15:00:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τουλάχιστον δεν έχεις χάσει το χιούμορ σου!

Τρέμω τη στιγμή που θα με τρυπήσει βελόνα διότι σκέφτομαι τι περνάς εσύ....

Life is full of surprises
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  15:20:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βασίλη μην αγχώνεσαι. Το παθαίνουμε πολλοί. Ο άλλος σούπερμαν (εγώ) έχει πέσει πάνω σε επίμονη άρνηση του ίδιου του το εαυτού για τρέξιμο. Όπως το λες. Να βλέπουμε τα σημάδια. Να προσέχουμε τι μας λέει το σώμα μας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  15:34:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δημήτρη
τι έχω ξεπεράσει(και αν) είναι μεγάλη κουβέντα. Ακόμα νεύρα έχω και ας μετράω 12 μήνες.

Σάββα
η ιατρική σήκωσε τα χέρια ψηλά.
Είναι αυτό που δεν πρόσεξα. Την υγεία μου για να τρέχω.
Παρασύρθηκα από τις επιδόσεις τα αξεσουάρ και τα διάφορα, με αποτέλεσμα να παρεκλίνω της βασικής αρχής: Προσέχουμε για να έχουμε.

Αλεξάνδρα
απλά αποδείχτηκε ότι οι κορτιζόνες δεν δουλεύουνε πάντοτε. Μην ανησυχείς.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που κατακρίνω προσπάθειες πχ για μαραθώνιο χωρίς ή με μηδενική προετοιμασία. Το να συμβουλεύεις κάποιον να τολμήσει κάτι σοβαρό επειδή ο ίδιος ή κάποιος φίλος σου το έκανε νομίζω ότι θα πρέπει να αποφεύγεται. Σε κάποιον βγήκε όμως είναι πιθανόν οι συνέπειες σε κάποιον άλλον να είναι καταστροφικές. Και τι να του πείς τότε; Ποιόν γιατρό ή άλλο θαυματοποιό ξέρεις;
Τρέξιμο δεν είναι τα 4΄/χλμ ή το gps να σου δείχνει με ακρίβεια τη θέση και τους παλμούς σου. Δεν είναι ούτε ο αγώνας των 200 χλμ. αλλά ούτε και η "μαγκιά" ότι τερμάτισες σε μαραθώνιο. Υπέρβαση σου λένε. Ποιά υπέρβαση αν μένεις ακινητοποιημένος πάνω από χρόνο ή αν αποκτάς κουσούρι; Μάλλον για βλακεία ολκής μου μυρίζει. Υπέρβαση ναι, αλλά με σωστό τρόπο και όχι για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός. Τρέξιμο είναι εκεί που μπορεί να σε πάει η γενικότερη φυσική σου κατάσταση. Και η γενικότερη φυσική κατάσταση βελτιώνεται μέσα από τον χρόνο, όχι τις απερισκεψείες ή τις διαλλειματικές που δεν σηκώνει το κορμί. Δεν έχει σημασία αν ο χ ή ο ψ μπορεί να τρέχει σφαίρα 7 μέρες/εβδομάδα. Αν δεν μπορείς μην το κάνεις, πιθανόν να το μετανοιώσεις μελλοντικά. Αν αυτό δεν είναι κατανοητό καλά θα είναι να υπάρχει από τώρα κάποιος θαυματοποιός εύκαιρος. Ξέρω ότι στη παρέα σου πιθανόν άλλοι φίλοι σου να πηγαίνουν με 4΄/χλμ και συ με 6΄/χλμ. Τι να κάνουμε, έτσι είναι. Πάντα θα υπάρχουν γρηγορότεροι αλλά και αργότεροι. Μην παρασύρεσαι από απλά νούμερα επιδόσεων. Αλλωστε αυτοί μπορεί να είναι ταλέντα ή να προπονούνται χρόνια πριν.
Επιπλέον η ιατρική δεν είναι η πανάκεια που λύνει όλα τα θέματα. Δεν είναι οι γιατροί θεοί. Εμείς επιμένουμε να τους θεοποιούμε. Είναι άνθρωποι που ψάχνουν για το καλύτερο και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κενά στην θεραπεία. Εχει αναρωτηθεί κανένας τι γίνεται αν πέσει μέσα σε αυτό το κενό;
................................
..................................
................................
................................
Γράφει στο φόρουμ για σούπερμαν!!!!!!

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.

Edited by - gargadua on 22/12/2011 15:55:17
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  16:05:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλα κανεις και το μοιραζεσαι ολο αυτο βασιλη,να ξερες ποσο καλο κανεις σε ολους μας να θυμιζεις οτι δεν ειμαστε αφθαρτοι και πως θελει μετρο..

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2011 :  18:04:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μακάρι φίλε μου να σε ακούσει κάποιος.... Εμένα δεν με άκουσε κανείς όταν έλεγα... φίλε με 6 μήνες ή 1 χρόνο τρέξιμο δεν τρέχεις μαραθώνιο. Αρχηγέ με κάτω από 80 χιλιόμετρα την εβδομάδα δεν τρέχεις μαραθώνιο. Άκουγα συνήθως μα ο Γιώργος ξεκίνησε τρέξιμο τον Αύγουστο και έτρεξε και δεν του έμεινε κανένα κουσούρι ούτε τραυματίστηκε. Ενώ στη δεύτερη περίπτωση το τελευταίο που θυμάμαι είναι εεε μα όχι, αν έχεις σκοπό μόνο να τερματίσεις μπορείς και με 40 και με 30 μπλα μπλα μπλα. Ναι ρε φίλε μπορείς αλλά επίσης μπορεί και να μη ξανατρέξεις ποτέ στη ζωή σου. Το σκέφτηκες αυτό σαν ενδεχόμενο?

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  10:10:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είτε είναι "λίγα" τα χιλιόμετρα, είτε είναι "πολλά" αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι οτι ο πόνος στον αθλητισμό είναι σύμμαχος και όχι εχθρός. Είναι κάπως πιο εναλακτικό αυτό που θα πω , αλλά ο πόνος δεν θέλει επιθετική αντιμετώπιση αλλά πρέπει να δουλεύεις μαζί του. Αυτό είναι που λέμε πιο συμβατικά όταν λέμε οτι πρέπει η ασκηση να είναι μέχρι τα όρια του πόνου στην οξεία φάση του και όχι πέρα από αυτην.

Η παρεξήγηση ποιά είναι: Ολη η αθλητική προσπάθεια στο κάτω κάτω είναι ένας αγώνας ενάντια στον πόνο, απο κει έχουν προκύψει τα στερεότυπα στον αθλητισμό για υπεράνθρωπες προσπάθειες.. Πιο πόνο όμως; Και μέχρι πιο σημείο τον ανεχώμαστε; Και ο πόνος λοιπον έχει το δικό του κατώφλι, το οποίο είναι εμφανές όταν πλησιάζει σε αυτό που λέμε "οξύς", "οξεία φάση" κτλ. Είναι τόσο εμφανές που όταν κάποιος παραβιάζει αυτό το κατώφλι το κάνει εν γνώση του, αλλά το κάνει γιατί παρασύρεται από το αθλητικό στερεότυπο του "υπερ-αθλητή", "υπερ-ανθρώπου".

Πάντως ο ταγμένος στους στόχους και τις αξίες του αθλητής που ξέρει πότε να αποσύρεται από την προσπάθεια θέλει πολύ μεγαλύτερο θάρρος για να το κάνει, από οσο για να την ολοκληρώσει.




People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 24/12/2011 10:14:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  10:19:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio
Αυτό είναι που λέμε πιο συμβατικά όταν λέμε οτι πρέπει η ασκηση να είναι μέχρι τα όρια του πόνου στην οξεία φάση του και όχι πέρα από αυτην.


Διαφωνώ κάθετα... Δεν μου αρέσει να πονάω πουθενά κατά τη προπόνηση τρεξίματος και δεν το επιδιώκω καν. Δέχομαι να πονάω μόνο όταν κάνω ανηφόρες και αυτό μόνο στους τετρακεφάλους όταν αρχίζουν και καίγονται ή κατά τα βάρη/κοιλιακούς. Οτιδήποτε άλλο μου ακούγεται μαζοχισμός... ε όχι και να πονάμε και όταν τρέχουμε

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  10:26:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση του πόνου χρειάζεται.

Edited by - giorgosdelta on 24/12/2011 10:27:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  10:38:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπάρχει περίπτωση να πονάς , όχι ασφυκτικά , κατα την διάρκεια ή μετά την φυσικοθεραπεία. Αυτό είχα στο νού μου οταν το έγραφα. Οταν φεύγεις πχ από την θεραπεία σου ρητά σου εχει δοθεί ο οδηγία πως όταν η ένταση της άσκησης επιφέρει ή πλησιάζει σε οξεία ενοχληση στην περιοχή του τραυματισμού , είτε μειώνεται η ένταση αυτή , είτε διακόπτεται η προσπάθεια αν παραμένει ο πόνος οξύς. Είναι ένα παιχνίδι και αυτό ..με τον πόνο, όχι "πολεμος" ! :)

...ο άλλος πόνος τώρα που λέμε γενικά στον αθλητισμό είναι περισσότερο μια φιλοσοφική έννοια (έχει και βιολογική βάση σαφώς και κεντρικά και περιφερειακα του ΚΝΣ), πχ στο τελευταίο 100αρι στο αγώνισμα των 400 μέτρων, το τελευταίο 200αρι των 800 , 1500 ή ο πόνος μιας δύσκολης ανηφόρας κ.ο.κ. Πολύ πονος... και ναι ο αθλητισμος μερικες φορές αγγίζει τα όρια του μαζοχισμου (χονδρικά εκφυλίζεις το σώμα σου και στρεσάρεις του μηχανισμούς σου λίγο πριν τα όρια της εξαθλίωσης και όλα αυτά για να επιστρέψεις στην peak περίδο πιο δυνατός ,.. είναι να αναρωτίεσαι ώρες ώρες λολ )

Η παρεξηγηση έγκειται σε απόδοση διαφορετικών ερμηνειών του όρου "πόνος".

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 24/12/2011 10:50:39
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

aad
Elite Forum-Runner

Greece
1701 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  11:43:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ, ρε παιδιά, που τρέχω πονώντας (έως και ανυπόφορα ώρες - ώρες...) στο δεξί (κυρίως) γόνατο και (σαφώς) στην δεξιά φτέρνα, εκεί που "κολλάει" ο αχίλλειος, είμαι τελείως για δέσιμο, ε???

Βασίλη, περαστικά!!!
(***** Είναι παραπομπή από πιο κάτω!
Ξαναγύρισα σ' αυτό το σημείο του κειμένου, Βασίλη, ενώ ακόμα έψαχνα, αν θα "στείλω" το μήνυμα αυτό και ξανγύρισα, για να σου πω, να σου θυμίσω, αυτό που σίγουρα γνωρίζεις, ότι:
Απ' αυτό που περνάς εσύ, υπάρχουν, δυστυχώς, ακόμα χέιρότερα...
Υπάρχει ο Νίκος, που έχει 2 παιδιά και που ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλά είναι, τώρα, 14 μήνες χωρίς δουλειά και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ!!!
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ κορτιζόνη, που να το θεραπεύει αυτό!!!)

Αυτό το κυνήγι της σκιάς σου, που τρέχει μπροστά από σένα, είναι ένα παιχνίδι για πολλούς, απ' όσο φαίνεται...
Εχει πλάκα, έχει ενδιαφέρον, έχει πρόκληση να "ρίχνεις" το 55΄ και το 50΄ και το 45΄ και το ... στο 10άρι (ας πούμε)

Επίσης, αυτό το παιχνίδι σε αποσπά από τα απίστευτα και αντικειμενικά ανυπέρβλητα τρέχοντα καθημερινά προβλήματα...
Αλλος πίνει, για να τα "ξεχάσει" κι άλλος τρέχει...
Να μην το συνεχίσω και, εκτός από την δικη μου μέρα, 'μαυρίσω" και την δική σας...

Αλλά, αυτό το "τούνελ" δεν έχει πουθενά καμμιά τρυπούλα, να περνάει μέσα έστω και μιά ακτίνα φωτός, προχωράς στα τυφλά και μόνο κάποιες λίγες στιγμές, ίσως αυτές που τρέχεις, ίσως αυτές που βλέπεις κάτι ωραίο κι απείραχτο από αυτήν την ασύληπτη συνολική αθλιότητα και παράνοια, που βρέθηκες να "κολυμπάς" υποχρεωτικά, μόνο, λοιπόν, αυτές τις στιγμές, γύρω σου δημιουργείται ένας μικρός φωτεινός κόσμος...
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ! μ' ακούς???????????

(***** Κοιτάξτε πιό πάνω!)

Εύχομαι καλές γιορτές και ό,τι επιθυμείτε να το βρείτε!
(Εγώ εύχομαι να βρω την θέληση, για να σκύψω να δέσω τα κορδόνια στα παπούτσια του τρεξίματος...
Κι, ίσως, αύριο το πρωί ξεχάσω τα πάντα και ανέβω στην Πάρνηθα, να κάνω με τα πόδια τον "Γύρο" μέσα στα χιόνια, όπως το 2006, απλά τότε τα πιό σκούρα χρώματα στον κόσμο ήταν μέχρι ανοιχτό γκρίζο...)

Αντώνης Δραγώνας

ΥΓ: Δεν φαντάζεστε πόσην ώρα έμεινα με το χέρι πάνω στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σημαδεύοντας το "Pst New Reply", για το αν θα "στείλω" το μήνυμα ή όχι...
Αν το διαβάσετε, σημαίνει, ότι, τελικά, το πάτησα...

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  12:36:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by aad

Εγώ, ρε παιδιά, που τρέχω πονώντας (έως και ανυπόφορα ώρες - ώρες...) στο δεξί (κυρίως) γόνατο και (σαφώς) στην δεξιά φτέρνα, εκεί που "κολλάει" ο αχίλλειος, είμαι τελείως για δέσιμο, ε???

Βασίλη, περαστικά!!!
(***** Είναι παραπομπή από πιο κάτω!
Ξαναγύρισα σ' αυτό το σημείο του κειμένου, Βασίλη, ενώ ακόμα έψαχνα, αν θα "στείλω" το μήνυμα αυτό και ξανγύρισα, για να σου πω, να σου θυμίσω, αυτό που σίγουρα γνωρίζεις, ότι:
Απ' αυτό που περνάς εσύ, υπάρχουν, δυστυχώς, ακόμα χέιρότερα...
Υπάρχει ο Νίκος, που έχει 2 παιδιά και που ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλά είναι, τώρα, 14 μήνες χωρίς δουλειά και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ!!!
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ κορτιζόνη, που να το θεραπεύει αυτό!!!)

Αυτό το κυνήγι της σκιάς σου, που τρέχει μπροστά από σένα, είναι ένα παιχνίδι για πολλούς, απ' όσο φαίνεται...
Εχει πλάκα, έχει ενδιαφέρον, έχει πρόκληση να "ρίχνεις" το 55΄ και το 50΄ και το 45΄ και το ... στο 10άρι (ας πούμε)

Επίσης, αυτό το παιχνίδι σε αποσπά από τα απίστευτα και αντικειμενικά ανυπέρβλητα τρέχοντα καθημερινά προβλήματα...
Αλλος πίνει, για να τα "ξεχάσει" κι άλλος τρέχει...
Να μην το συνεχίσω και, εκτός από την δικη μου μέρα, 'μαυρίσω" και την δική σας...

Αλλά, αυτό το "τούνελ" δεν έχει πουθενά καμμιά τρυπούλα, να περνάει μέσα έστω και μιά ακτίνα φωτός, προχωράς στα τυφλά και μόνο κάποιες λίγες στιγμές, ίσως αυτές που τρέχεις, ίσως αυτές που βλέπεις κάτι ωραίο κι απείραχτο από αυτήν την ασύληπτη συνολική αθλιότητα και παράνοια, που βρέθηκες να "κολυμπάς" υποχρεωτικά, μόνο, λοιπόν, αυτές τις στιγμές, γύρω σου δημιουργείται ένας μικρός φωτεινός κόσμος...
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ! μ' ακούς???????????

(***** Κοιτάξτε πιό πάνω!)

Εύχομαι καλές γιορτές και ό,τι επιθυμείτε να το βρείτε!
(Εγώ εύχομαι να βρω την θέληση, για να σκύψω να δέσω τα κορδόνια στα παπούτσια του τρεξίματος...
Κι, ίσως, αύριο το πρωί ξεχάσω τα πάντα και ανέβω στην Πάρνηθα, να κάνω με τα πόδια τον "Γύρο" μέσα στα χιόνια, όπως το 2006, απλά τότε τα πιό σκούρα χρώματα στον κόσμο ήταν μέχρι ανοιχτό γκρίζο...)

Αντώνης Δραγώνας

ΥΓ: Δεν φαντάζεστε πόσην ώρα έμεινα με το χέρι πάνω στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σημαδεύοντας το "Pst New Reply", για το αν θα "στείλω" το μήνυμα ή όχι...
Αν το διαβάσετε, σημαίνει, ότι, τελικά, το πάτησα...





Αντώνη μου συμφωνώ μαζί σου. Καλές γιορτές
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

treximatakias
Forum-Runner

Djibouti


56 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  13:11:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
gargadua
Αν θέλεις, έχω να σου συστήσω κάποιον ποδίατρο,φημίζεται για τις λύσεις που δίνει, στα δύσκολα προβλήματα του πέλματος.
aad
Έτσι ακριβώς, όπως τα λες είναι τα πράγματα.
Άλλοι τρέχουν για να ξεχάσουν και άλλοι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους,από τα βάρη που τους φόρτωσαν οι ανίκανοι πολιτικοί μας.

"Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2011 :  15:38:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε ακραίες περιπτώσεις που τα δοκιμάζεις όλα δεν είναι κακό να βγάλεις και ορθοπεδικούς πάτους, φτιαγμένους αποκλειστικά για τα πόδια σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000