Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 ερώτηση
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 18/10/2006 :  21:44:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μπορεί κανείς να μου πει γιατί δεν έχω τις προσαρμογές που θα ήθελα ,έπειτα απο προπόνηση 6 ετών με τουλάχιστον 10.000μέτρα την φορά ,δεν έχω χάσει μέρα το 2004 και το2005 ,έκανα κάθε μέρα πάνω απο 10.000μέτρα,και μόνο δυο φορές στα έξι χρόνια δεν προπονήθηκα για πέντε μέρες,παράλληλα κάνω αλτήρες για όλο το σώμα δυο φορές την εβδομάδα,διατάσεις σε όλες τις προπονήσεις και κάποιες ασκήσεις yoga,τελευταία τρέχω σταθερά σε κάθε προπόνηση 12,13,14+km,δεν βλέπω όμως προόδους ,οι χρόνοι μου είναι καθηλωμένη ,δεν καπνίζω κάνω διατροφή πολύ προσεγμένη,χωρίς συμπληρώματα,κάνω και μονόζυγο 3-4 φορές την εβδομάδα,κακοτοπιές μου είναι το άγχος 6 ηώρα για δουλειά γραφείου,(είμαι ερασιτέχνης δρομέας),οι λίγες συχνά ώρες ύπνου.
Πρίν καμιά 'βδομάδα "τα νέα" παρουσίαζαν έναν ηλικιωμένο 71 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΕΝΑ ετών που τρέχει τα δέκα χιλιόμετρα ΚΑΤΩ ΑΠΟ 44'.
Εγω σε πολύ άριστες μέρες ,δεν έχω την επίδοση του και στις ανηφόρες πολλές φορές βαριανασαίνω σαν κάτι κλανιόλες ,είμαι βέβαια Θεός σε σχέση με άλλους της ηλικίας μου(36+) που δεν κάνουν όμως συστηματικά,παρ όλοπου ,η σωματική μου μάζα αγγίζει το ιδανικό1.80-73 kg,γιατί οι επιδόσεις μου έχουν κολήσει????Μπορεί κάποιος να μου πει?????

Edited by - 86423150@IN.GR on 18/10/2006 21:54:55

Monik
Advanced Forum-Runner

233 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2006 :  22:05:25  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Monik Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by 86423150@IN.GR

...έπειτα απο προπόνηση 6 ετών με τουλάχιστον 10.000μέτρα την φορά ,δεν έχω χάσει μέρα το 2004 και το2005 ,έκανα κάθε μέρα πάνω απο 10.000μέτρα,και μόνο δυο φορές στα έξι χρόνια δεν προπονήθηκα για πέντε μέρες,παράλληλα κάνω αλτήρες για όλο το σώμα δυο φορές την εβδομάδα,διατάσεις σε όλες τις προπονήσεις και κάποιες ασκήσεις yoga,τελευταία τρέχω σταθερά σε κάθε προπόνηση 12,13,14+km,δεν βλέπω όμως προόδους ,οι χρόνοι μου είναι καθηλωμένη ,δεν καπνίζω κάνω διατροφή πολύ προσεγμένη,χωρίς συμπληρώματα,κάνω και μονόζυγο 3-4 φορές την εβδομάδα,κακοτοπιές μου είναι το άγχος 6 ηώρα για δουλειά γραφείου,(είμαι ερασιτέχνης δρομέας),οι λίγες συχνά ώρες ύπνου...

Pio panw mporeis na deis meros toy problhmatos! OLES oi prosarmoges symvainoyn kata thn anapaysh/xekoyrash! Me thn opoia mallon den ta pas kala...

Epishs, h elleipsi poikilias se ena programma odigei arga h grigora kai sto plato -an endiaferesai gia kapoio xrono/epidosh.

Kata t' alla, opws les kai sy, eisai ygiestatos organismos!

Monik

"Να μη σου στείλει ο Θεός όλα όσα μπορείς να αντέξεις!"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/10/2006 :  00:04:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Απαντάς μόνος σου στο ερώτημά σου. Το προβλημά σου είναι φανερό. Που είναι η διαλειματική προπόνηση? Καλά τα σταθερά χιλιόμετρα, αλλά χωρίς διαλειματική τα όριά σου είναι πολύ περιορισμένα. Εάν δεν δώσεις στον οργανισμό σου καινούρια ερεθίσματα παραμένει σταθερός και κολλάει... Προσπάθησε να εντάξεις στην προπόνησή σου τουλάχιστον μία διαλειματική την εβδομάδα και 8α δεις ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείς μεγάλη βελτίωση.

______________________
*They told me to get a life, but I don't know where to download it*
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Monik
Advanced Forum-Runner

233 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/10/2006 :  03:07:57  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Monik Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αφού πρώτα ξεκουραστείς λίγο, θα πρόσθετα...

"Να μη σου στείλει ο Θεός όλα όσα μπορείς να αντέξεις!"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

unknown
Advanced Forum-Runner

221 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/10/2006 :  03:16:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
να αναζητήσεις συμβουλές και καθοδήγηση από άνθρωπο που πραγματικά ξέρει το τρέξιμο και να αρχίσεις να κάνεις την προπόνησή σου κατά περιοόδους, "κυματιστά", όχι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει καθε εποχή το ίδιο, να φορτσάρεις σε κάποιες περιόδους και να χαλαρώνεις σε άλλες, και οι προπονήσεις να είναι όλες στον ίδιο ρυθμό, να αποκτήσεις ποικιλία, για δοκίμασέ το...Όσο για την ξεκούραση, τι πω, το είπε ο monik παραπάνω, εκεί παίζονται οι προσαρμογές, η προπόνηση είναι απλώς το ερέθισμα για το σώμα, οι προσαρμογές γίνονται στην αποκατάσταση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

unknown
Advanced Forum-Runner

221 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/10/2006 :  03:20:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
παραπάνω ήθελα να πω "οι προπονήσεις να ΜΗΝ είναι όλες στον ίδιο ρυθμό"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/10/2006 :  08:58:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν υπάρχει ποικιλία , όπως πολύ σωστά επισημαίνουν τα παιδιά πιο πάνω.Ουτε fast workout ουτε long run! Εγω στη θέση σου θα δοκίμαζα οτιδήποτε διαφορετικό απ οτι κανεις σήμερα. Και το κυριότερο, απορώ πως δεν βαράθηκες τόσο καιρό αυτή τη μονοτονία.-!

"carpe viam"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/10/2006 :  23:46:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ,ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ,ΜΕΤΑ ΉΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΝΕΑΡΟΥΛΗΣ ,ΥΣΤΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΑΓΕ ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ,ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ,ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΦΕΥΓΙΟ ΑΡΧΙΚΑ...ΚΥΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ TV ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΟΡΑΣ ,ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ,ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ FREE...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ...ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ,ΚΙ'ΌΜΩΣ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΧΙ VIRTUAL...

Edited by - 86423150@IN.GR on 19/10/2006 23:57:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria
Advanced Forum-Runner

Greece


321 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2006 :  09:09:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητέ φίλε/η, το να συνεχίσεις έτσι είναι εφικτό σίγουρα. Τι πιο όμορφο να τρέχεις με τη λαχτάρα της τελευταίας φοράς; Τρέχεις από αγάπη και για να καλύψεις βαθιές σου ανάγκες, όπως άλλωστε όλοι μας. Το να τρέχεις γιατί η ψυχή σου και όλο σου το είναι αυτό ζητούν είναι από μόνο του όμορφο. Το θέμα είναι όπως όλοι μας, μετά από ένα σημείο η πρόκληση είναι και η ταχύτητα, ο χρόνος μας.
Δοκίμασε να βάλεις μια φορά την εβδομάδα διαλλειματική προπόνηση. Ακόμα θα σε βοηθήσει και η fartlek, δηλαδή εκεί που τρέχεις 10 χλμ άλλαζε το τέμπο σου πχ. για 200 μ. ( ανέβασε το ρυθμό σαν χαλαρό ανοιγματάκι) μετά πάλι χαλαρά στο τέμπο σου, παίξε με τον ρυθμό 8- 10 φορές μέσα σε αυτά τα χλμ. Παίξε με τις αλλαγές σε ανηφόρες, άκου το σώμα σου και κάντο παιχνίδι.
Άλλη μια απλή μορφή είναι αφού κάνεις ζέσταμα, για μισή ώρα να κάνεις διαγώνιους σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Φαντάσου ένα παραλληλόγραμο, τρέχεις σε ρυθμό ελεγχόμενου ανοίγματος την διαγώνιο και την μικρή πλευρά του χαλαράααα. Αν δεν έχεις μπορείς να το κάνεις σε ευθείες.

Αν θέλεις να δεις σημαντική διαφορά και έχεις βάλει στόχους πια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα προπονητή, που θα σου δώσει ένα πρόγραμμα βασισμένο πάνω στις δικές σου ανάγκες.

Όσο για το άγχος, το τρέξιμο βοηθά πολύ στην καταστολή του. Αν παρ' όλα αυτά δεν σε βοηθά ικανοποιητικά, δοκίμασε μια μορφή εναλλακτικής θεραπείας μια στις τόσες, πχ. μια συνεδρία σιάτσου ή ότι άλλο κρίνεις ότι σου ταιριάζει(ρέικι, βελονισμό, βιοενεργειακό μασάζ, μια ανατολίτικη τεχνική μάλαξης) που επιδρούν όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο ενεργειακό μας πεδίο, φέρνοντας βαθιά χαλάρωση και ισορροπία.




"Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος, το μονοπάτι σου το χαράζεις εσύ."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

turtle
Senior Forum-Runner

Greece


553 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2006 :  09:36:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αφου σου αρέσει να τρέχεις συνεχόμενα χωρίς καλούπια και προγράμματα δε θα έπρεπε να σε απασχολούν οι επιδόσεις. Τρέχεις περισσότερο για ψυχοθεραπεία (όπως και πολλοί απο εμάς) πάρα για τους χρόνους. Αν παρόλα αυτά θελεις να δεις βελτίωση τρέχοντας σε αυτό το στύλ, άρχισε να τρέχεις σε δασικούς δρόμους, βουνά, πάρκα και γεινικά περιοχές με ανηφοροκατηφόρες. Νιώσε τους παλμούς σου να ανεβαίνουν στην ανηφόρα και χαλάρωσε στην επόμενη κατηφόρα. Προσοχή όμως όχι κάθε μέρα. Δώσε τη δυνατότητα στον οργανισμό σου να αφομοιώσει το ερέθισμα είτε με ξεκούραση είτε με χαλαρή προπόνηση. Τελικά όμως αν "γλυκαθείς" από τις επιδόσεις πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές των προλαλησαντων.

: mind the gap! :
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/10/2006 :  22:22:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μαρία ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ,τώρα μόλις τελείωσα μια προπόνηση ,με12km+ σε αερόβιο κατώφλι,έμφαση στην τεχνική στάσης σώματος και στην οικονομική διαχείρηση ενέργειας..
σε 60'14''και μετά έκανα μονόζυγο,αλτήρες (για όλο το σώμα και διατάσεις)ραχιέους και κοιλιακούς,το παράπονό μου είναι οτι δεν μπορώ να κάνω τα 10km η τα5 σε 28'ή σε13' αντίστοιχα ζηλεύω τους πρωταθλητές,επίσης θα ήθελα να μυηθώ στο υπερβατικό τρέξιμο του Γιάννη Κούρου ,συγνώμη που μεγαλοπιάνωμε ,αλλά έχω κάπως ασχοληθεί με το θέμα..6 χρόνια τώρα...έχεις κανένα προπονητή να μου συστήσεις?
Εν τέλει μου 'χει συμβεί να θέλω να πετάξω να τρέξω με τα μάτια της ψυχής μου,να φύγω μπροστά...αλλά η κούραση με φέρνει πίσω(λιγοστές ώρες ύπνου ,δουλειά γραφείου απο της 6 η ώρα στο πόδι..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrios kr
Advanced Forum-Runner

Greece
319 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/10/2006 :  09:54:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit dimitrios kr Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
86423150@IN.GR, ενταύθα:
… «θα ήθελα να μυηθώ στο υπερβατικό τρέξιμο του Γιάννη Κούρου» … «με τα μάτια της ψυχής μου,να φύγω μπροστά...αλλά η κούραση με φέρνει πίσω(λιγοστές ώρες ύπνου ,δουλειά γραφείου απο της 6 η ώρα στο πόδι..»

Φίλε,
Η κούραση στον δρομέα, είναι η μεγάλη του φίλη.
Κάποια στιγμή, εκεί που τρέχεις , θα εμφανιστεί πλάι σου.
Την πρώτη – δεύτερη φορά, θα τη διώξεις.
Μετά όμως, ότι και να κάνεις, θα είναι εκεί, δίπλα σου.
Μάθε να συμβιώνεις μαζί της και να μαθαίνεις από αυτήν.

Οι προλαλήσαντες, σου λένε «ξεκουράσου».
Πολύ σωστά.
Δώσε διαφορετικά πρόσωπα σ’ αυτήν. Με εναλλαγές προπόνησης. Δώσε βάση στην αρχή της οικονομικότητας.
Δώσε την ευκαιρία στο σώμα σου (και στο μυαλό σου) να απολαύσει (γιατί όχι;).

Επίσης:
Άφησε το υπερβατικό τρέξιμο του Κούρου και κάνε τη ΔΙΚΗ σου υπέρβαση.

Για το τεχνικό μέρος, ρώτησε τους ειδικούς. Αυτοί ξέρουν.
Για το «εσωτερικό σου κομμάτι» που τόσο προβάλεις, «ρώτα» τον εαυτό σου. Αυτός, ξέρει.

Εδώ είμαστε και θα τα λέμε.
Καλώς ήλθες λοιπόν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/10/2006 :  01:24:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
OK ,ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria
Advanced Forum-Runner

Greece


321 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/10/2006 :  10:06:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητέ φίλε, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Δημήτρη.

Θέλω μόνο να επισημάνω το εξής στα λεγόμενα σου "θέλω να πετάξω με τα μάτια της ψυχής μου, να φύγω μπροστά.... αλλά η κούραση με φέρνει πίσω"

Η ανάγκη μας για τρέξιμο απορέει από την ανάγκη της ψυχής, του είναι μας για ελευθερία. Η αίσθηση του να τρέχουμε όπως ο καθένας αισθάνεται την κάθε στιγμή αυτό πραγματώνει. Φυλακίζεις μόνος σου την ψυχή σου προσπαθώντας να αγγίξεις τα όρια άλλων...
Ξεκίνησες να τρέχεις για τους δικούς σου λόγους. Συνέχισε πάνω σε αυτό το γλυκό μονοπάτι και γίνε ένα με τη ψυχή σου σε αυτό, δεν θα μπορέσεις να γίνεις ένα στο μονοπάτι κάποιου άλλου.

Δώσε στον ευατό σου αυτό που έχει ανάγκη, αν ζητά ξεκούραση κάντο ακόμα κι αν δεν τρέξεις κάποιες μέρες. Βγες έξω και περπάτησε, μύρισε τον αέρα και άφησε το μυαλό να φύγει... Το να γίνεται κάτι εμμονή καταντά σκλαβιά και έτσι χάνεις την ελευθερία που σου δίνει το τρέξιμο. Άκου το σώμα σου και τι σου ψιθυρίζει, γίνε ένα με κάθε σου κύτταρο και απόλαυσέ το. Η κούραση, ο πόνος είναι φίλοι, δάσκαλοι, μην τους γυρνάς την πλάτη. Άφησε κάθε συναίσθημα να σε πλημμυρίσει και μετά άστο να φύγει, όπως περνούν τα σύννεφα. Όσο εναντιώνεσαι τόσο πιο έντονο θα γίνεται όταν ξαναγυρίσει.

Έχουμε μάθει να καλωσορίζουμε μόνο τα ευχάριστα συναισθήματα και να ρίχνουμε ανάθεμα σε ότι μας πονά, σωματικά και ψυχικά. Η εξέλιξη μας έρχεται μέσα από όλα τα βιώματα και η μεγαλύτερη ευλογία είναι να μπορούμε να μετουσιώσουμε σε θετικό οτιδήποτε βλέπουμε σαν αρνητικό. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Το άγχος, η κούραση, ο πόνος, η ανησυχία, ο φόβος, όταν μας χτυπούν την πόρτα δεν είναι για να μας πονέσουν αλλά για να φωτίσουν το μυαλό μας, να μας κάνουν να σκεφτούμε τι είναι αυτό που τα δημιουργεί, να βρούμε τον τρόπο να αλλάξουμε και να απελευθερωθούμε από αυτά.

Καλό ταξίδι φίλε, και όπως λέω πάντα:
"Οδοιπόρε δεν υπάρχει δρόμος, το μονοπάτι σου το χαράζεις εσύ!"

Άσε την ψυχή σου να πετάξει, να χορέψει ελεύθερη, χάραξε το μονοπάτι με τα μάτια της και πορεύσου πάνω σε αυτό με προσωπική ειρήνη και αγάπη.

"Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος, το μονοπάτι σου το χαράζεις εσύ."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000